Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az uccsó mondatnem Rád vonatkozott, hanem a többi drukkerre, akik már Fannit kikövetelik a válogatottból emiatt, stb. ...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Olvasd vissza mit írtam! Senki felett sem ítélkeztem.

Pedig éppen Te is tudhatod, hogy milyen közelrõl érint a dolog!
ezekkel ellentétben a Te leírásodban az szerepel, hogy két kézzel lökte Fanni Orsit....

Lassan már tucatnyi variációt olvashattunk arra, hogy is történt a sajnálatos sérülés. 😞

Ezért nem kellene ítéletet mondani látatlanban....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nem akarok semmit elbagatelizálni, és nem védem Fannit sem, de sajnos valóban szokványos a mai kéziladbában a két kezes lökés. Egyáltalán nem tartom ezt jó dolognak, mint ahogy sem, hogy most sokak szemében Fanni egy "mészáros".
Tudom hol volt V-Man, mivel egész hétvégén együtt voltunk Kaproncán.
Ja és V-Man is a helyszínrõl nézte, õ egészen másképp látta az esetet:

"rátérve a lényegre, Orsi egy labdaszerzést követõen tört kapura, a Fanni és Petra üldözték, nem tudott annyira meglépni hogy egybõl kapura törjön, sõt mivel utolérték és felvették vele szemben a védõpozíciót, befelé kellett húzódnia, elõször Valova majd Kenyeres volt útjában. mind a ketten lökték-húzták-gyötörték így elvesztette egyensúlyát és a már elesõben levõ Orsin testtel még taszajtott a Fanni egyet félig hátulról. sajnos ez azt eredményezte hogy Orsi kegyetlenül belefejelt az ajkával-szájával a padlóba, nagyon nagy volt a koppanás, egybõl látszott, hogy elég komoly a baj, 1-2 perc ápolás után Görbiczék ölben kivitték Vértent."

Egyébként többet nem akarok róla írni. Van így is éppen elég baja most Orsinak.
Kedves Jucus!
Ha lehet nem kéne elbagatelizálni a dolgot, még akkor sem, ha szerinted egy hátulról jött kétkezes lökés szokványos szabálytalanság. Mind e mellett nem fogja senki sem bántani Fannit.
Sziasztok!
Volt szerencsém a kaproncai eseményeket a helyszínen végigkövetnem. Sajnálatosan olvasom szinte minden fórumon, hogy Fanni milyen "letaglózó" és "brutális" szabálytalanságot követett el Orsival szemben. Az én meglátásom, ismétlem a helyszínrõl, egyáltalán nem ez. Valóban történt szabálytalanság, de semmivel sem volt brutálisabb, mint a többi száz a mérkõzésen. Szándékosság pedig kizárva! Orsi betört a falba, és Fanni és a kettes védõ összezártak. Orsi hihetetlenül szerencsétlenül esett, nem volt ideje letámaszkodni, így az állával ért talajt. (Siti Eszti ült mellettem és megjegyezte, hogy neki így tört el az orra) Bárkivel, bármikor elõfordulhat ilyen a mai kézilabdában, nem hinném, hogy Fannit kéne támadni. Egyébként Fanni a torna alatt sokkal többet kapott, mint bárki más és egy rossz szót nem szólt senkire. Szándékos szabálytalanságot nem feltételeznék senkirõl, bár így visszagondolva pont egy gyõri játékos volt, aki két kézzel akkorát vágott Kindl Gabi orrára, hogy azt hiszem még most is érzi ennek következményeit. Ettõl függetlenül jó kis túra volt és számomra igen örömteli, hogy Gabca végre önbizalommal telve lépett pályára és binyította, hogy nem nagyon kéne õt még elfeledni. Siti Eszti is jól mozgatta a Krim támadásait, igaz a végére elfáradt. Pálinger Katin ugyan látszott a kihagyás, de hozzá méltóan, mikor kellett ziccereket hárított.
Összességében jó kis tornát láthattam és mielõbbi gyógyulást Orsinak!
kaloz174
Szia Duby! Remélem, azért jól telt az idõ errefelé.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Jó pihenést, de utána tényleg várjuk a beszámolót, elsõ kézbõl!😊)

Duby
OFF
Sziasztok!
Sajna nagyon hamar véget ért az elméletileg hosszú balatoni hétvége. Látom van mit pótolnom, volt történés rendesen.
(Hú emberek, a gokartozás mekkora mulaccság! <#eljen>)
ON

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
megjöttem Kaproncából, bõvebben majd alvás után... :]

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
A Dunaferrben nem volt szabad gólt lõnie?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
<#wink> Igen, ez nála indokolt volt, szerintem is.

ja, mert akkor nem engedték volna el az ETO-tól 😉)))

örülök, hogy egy (új )jó csapatba került, nagyon kellett már neki.

kaloz174
Úgy tûnik, Gabca végre elhiszi, hogy tud gólokat lõni. Kár, hogy nem tette elõbb.

Ez igen, Debrecen meglepõ gyõzelme...bár az ETO játéka mostanában elég hullámvasutas 😊
Gratula a magyar csapatoknak, meg külön Kindl Gabinak, welldone 😊

Orsinak, Görbének meg a többi sérült játékosnak gyors gyógyulást!!!!

kaloz174
Íme, a Sportfórum teljes írása:
"Kikapott a Gyõr a Debrecentõl

Pálingerék másodikok, Görbicz a mezõny legjobbja Kaproncán.

Ma, 21:00, Forrás: SportFórum.hu

Szombaton és vasárnap Josep Samarzija emléke elõtt tisztelegve rangos, nemzetközi tornát rendezett a Podravka Koprovnica együttese Kaproncán. A három magyar csapatot is felvonultató eseményen a hazaiak nyertek, megelõzve a Ljubljanát.

Egyik magyar csapat sem jutott a döntõbe, miután szombat este a Krim Ljubljana döntetlent játszott a Gyõrrel, így õk lettek a finálé egyik résztvevõi. A másik csoportban a TVIN-t simán legyõzte a Podravka és ok is döntõsök lettek.

Vasárnap a helyosztók következtek: az ötödik helyért a Cornexi Alcoa játszott, és magabiztosan 39-33 arányban gyõztek a TVIN ellen. A nap következõ magyar érdekeltségû mérkõzését a Gyõr és a Debrecen vívta. Igaz, a zöld-fehéreknél nem lépett pályára sem Görbicz, sem Vérten Orsolya, sem Radulovics, míg a másik oldalról "csak" Szûcs Gabriella hiányzott. Ennek tükrében annyira nem meglepõ a Loki 27-22-es gyõzelme, és a tornán elért harmadik hely sem. (Vérten Orsi hiányzása egy súlyos sérülés miatt volt, hiszen az elõzõ nap megrendezett Cornexi-ETO mérkõzésen Kenyeres Fannival "találkozott", aminek az eredménye az lett, hogy Orsi száját több öltéssel össze kellett varrni, valamint egyes információk szerint a külsõ dobhártyája is beszakadt...)

Az utolsó mérkõzésre, a döntõre is maradt magyar érdekeltség, hiszen a Krim színeiben lépett pályára Pálinger Katalin, Siti Eszter és Kindl Gabriella is. A mérkõzést hosszabbítás után a Podravka nyerte, de mind a három magyar lány remekül játszott; Siti Eszter 2-, Kindl Gabi pedig 5 góllal hálálta meg Robert Begus kapitány bizalmát.

Döntõ:
Podravka Vegeta - Krim Mercator Ljubljana: 28-26 (24-24, 13-11)

3. helyért:
Debrecen - Gyõri Audi ETO: 27-22 (13-9)

5. helyért:
TVIN Trgocentar - Cornexi Alcoa HSBH: 33-39 (13-16)

Torna végeredménye:
1. Podravka Vegeta
2. Krim Ljubljana
3. Debrecen
4. Gyõri ETO
5. Cornexi Alcoa
6. TVIN

A legjobb játékos: Görbicz Anita (ETO)
A legjobb kapus: Barbara Stanèin (Podravka Vegeta)
Gólkirálynõ: Andreja Hrg (TVIN Trgocentar) "

Ez aztán szép munka volt, lányok!

I.Josip Samarzija emléktorna, Koprivnica (CRO)

Mérkõzés a 3.helyért:

DVSC-Gyõri Audi ETO KC 27-22 (13-9)
Kapronca, 300 nézõ.
Vezette😛osavec, Sokol (horvátok)

Góllövõink:Stuparicová 5, Sopronyi 5/1, Orbán 4/1, Latkaité 3, Csáki 3, Rácz 3, Szabó V. 2, Benyáts 2/1 gól.

Az ellenfél legjobb góllövõi:Bradeanu 4, Kovacsicz 4, Djokic 4 gól.

Hétméteresek: 4/3, ill. 2/1.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc.

Mindkét együttesben két kulcsember (Szûcs, Caltiková, ill. Görbicz, Vérten) nem léphetett pályára, így elmondható, hogy remek gyõzelmet arattunk a bajnok ellen. A kapuban fõleg Király teljesített jól a találkozón. Anna csak a második félidõben játszott. A DVSC ezzel megszerezte a harmadik helyet a tornán.

Az 5.helyért: Cornexi-Tvin Trgocentar 39-33 (16-13)

kaloz174
A Loki megverte az ETO-t Kaproncán (27:22), a Cornexi 5. lett.

Ha az elõkészületi meccseket nézzük, elég érdekes szezonkezdet várható.

kaloz174

SomogyiG
Részemrõl nem láttam, csak abból indultam ki, amiket beírtak: Orsi ziccerben a kapuval szemben, s ilyen sérülés éri. (hat öltéssel varrták össze a száját, letörött és meglazult fogak, beszakadt dobhártya)
Azt hiszem, nem kell ezt ahhoz látni, hogy ez a belépõ a brutális jelzõt kiérdemelje...
Ami különösen rossz, hogy válogatottunk egyik alapembere a szenvedõ alany, s egy válogatott csapattársa volt ilyen kíméletlen vele szemben, s mindezt még csak nem is éles meccsen. (persze ott sem engedhetõ meg az ilyen)
Nemtõl és hovatartozástól függetlenül az ilyen esetekben a vétkest több meccsrõl eltiltanám, s ha az adott csapat játékosai részérõl többször is bekövetkezne ilyen, akkor a csapatot is sújtanám kemény pénzbüntetéssel (meggyõzõdésem, hogy egyetlen játékos sem ragadtatná el magát ennyire, ha a saját csapatán belül ez egyértelmûen tiltva lenne)
Természetesen a játékvezetõ(ke)t is szigorúan és nyilvánosan szankcionálnám, amennyiben nem lépnek fel az ilyen "kemény" játékstílus ellen!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

"Nem túl jó, ha ez a stílus elharapódzik!"

Valahol lehetett követni a meccseket? Mert mindenki úgybeszél róla, mintha látta volna.

SomogyiG
Nem túl jó, ha ez a stílus elharapódzik! Ez már a brutalitás kategóriájába is bõven belefér sajnos! Szerintem a szövetségnek el kéne már ezen gondolkodnia, hogy szabad-e ennyire a lovak közé vetni a gyeplõt, ugyanis a válogatott meccsekre nem marad majd bevethetõ játékos! Most már fel kéne lépnie egyrészt a játékvezetõkön keresztül, másrészt következetesen és keményen szankcionálni az ilyen eseteket mind a játékos, mind a klubbal szemben! Nem szabadna engedni az olyan "játékot", aminek ilyen következményei lehetnek - és ez még csak a felkészülési szakasz!!!

jobbulást neki!!

OFF

Sajnálom azokat, akik fanatikus focidrukkerek...ahogy egy smsezõ fogalmazott: Dübörög a Magyar Foci! 😞((

ON

Breki33
na most megy TV1-en

HAJRÁ MAGYAROK
kaloz174
Sajnos, nem jó hírek érkeznek a tornákról.

A magyar csapatok csatájában gyõzött a Gyõr, de Vérten Orsi sajnálatos sérülést szenvedett. <#szomoru1>
Innen is kívánok neki mielõbbi felépülést, a lehetõségekhez képest gyors gyógyulást!

A Dunaferr pedig kikapott a Hypotól a másik helyszínen 15-9-re. <#wilting>

Breki33
A magyar-horvátot tudja valaki hol lesz?

nem találom a tv adókon
SomogyiG
Le lehet mérni, hogy mit tudnának a játékosok produkálni, ha nem fáradnának el! 😊

kaloz174
A Dunaferr is felk. tornán vesz részt a hétvégén.

Itt található róla több infó.

Igazából nem tudom, mennyi a szakmai értelemben vett haszna 30 perces meccseket játszani?

Ennek ellenére: Hajrá Kohász!

kaloz174
Újra egymás ellen a két Siti, Bea és Eszter

Rangos nemzetközi torna Kaproncán

Sajnos, nem lehetek ott, pedig majdnem sikerült. 😞

Tomoriról sajnos ez a hír járja, Mocsai elég pipa is. mert hiányozni fog egy darabig! Bár az orvostudomány mamár csodákra képes

kaloz174
Végül is a csapat teljesítményén, szerencsére, nem látszott a pénzhiány. <#taps> Mi lesz, ha még meg is nyugszanak?! <#wink>

Viszont nem tudom, mennyire jött rendbe Tomori bokája. Füreden még azt mondták, részleges bokaszalag szakadás. Nem hallottál valamit?

Tudod engem mi érdekel, az, hogy egy kicsit talán megnyugszik a csapat, és jó meccseket láthatok a Népligetben!
Hogy mi lesz, azt az óbudai jós sem tudja megmondani!!!

SomogyiG
Ez bizony csak találgatás, sõt tartok tõle, hogy egy picit túlzó is...

Ami viszont inkább tény, mint találgatás: egy sikeres BL szerepléshez - 4-be kerülés - közel 200 milliós stabil, azaz hosszútávú éves költségvetés kell. Ez persze nem csak a szponzori pénzekbõl kell, hogy összejöjjön, hanem a nézõtéri és a merchandising bevételekbõl is...
Na ez az, ami a távoli álom kategóriája a számunkra, és attól tartok, nem ennek az Istennek az idejében jutunk el erre a szintre (persze ezt nem a név hanem a vásárlóértékre értem)

kaloz174
Ennek az írásnak a végén lehet olvasni arról egy becslést, hogy mennyi segítséget is jelent a Fradinak a névadó szponzor.

Breki33
Nekem az Meksz Aniko volt, de énis Boldog Születésnapot kívánok
VMan
ha netán olvasná, én is nagyon boldog születésnapot kívánok elsõ kedvenc kapusomnak! 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174

Sok boldogságot, minden szépet és jót Szeminek!!!

Boldog szülinapot az elõzõ generáció egyik legjelesebb képviselõjének, akit nagyon nagyra tartok. <#taps><#worship><#taps>

kaloz174
Az igazság az, hogy én is érzem a türelmetlenséget a gyõri vezetõk részérõl, ami a beszélgetésekbõl derül ki. Ugyanakkor azt is mondja Róth Kálmán, hogy a visszafogottabb teljesítmény oka lehet a nagy mennyiségû munka.
Egyet viszont nem látok az ETO esetében világosan. Melyik az a csapat, amelyet tulajdonképpen alapcsapatnak lehet nevezni. Persze, lehet, hogy ennek is az az oka, hogy sosem játszanak a legjobbnak vélt összeállításban. De ilyenre példa máskor és más csapatoknál is csak szerencsés esetben van.

Breki33
Õ nyilatkozott hasolóan meg a múltkori kupán.

Nem szószerint de ilyesmi volt a lényege
kaloz174
Ezt azért nem fogadom el teljes mértékig. Ha végiggondolom a játékosokat, egyikrõl sem tudom ezt elképzelni.
Tény: a Fradi és a Dunaferr is az ETO ellen elszántabbnak tûnt. De nyilván mindkettõnek jó motíváció(s bázis) a bizonyítási lehetõség a Gyõr megverése, a tavalyi többszöri vereség után.
Mindenesetre most nem érezni még azt a meggyõzõ esélykülönbséget a Gyõr javára, amit játékosállománya indokolna.

Breki33
Mai meccs vizilabda:

Breki33
Edzõjük a múltkor olyasmit nyilatkozott hs nem változtatnak ezen a hozzáálláson akkor gondjaik lehetnek.

Sokan elhitték, hogy õk sztárok és elég, ha a mez kimegy.
kaloz174
Egyébként, pl. a Fradi-táborhoz képest, feltûnõen kevés ETO drukker látogatott el a Balaton kupára. Pedig elég közel volt Gyõrhöz, úgy gondolom. Igaz, hétközben volt, de a döntõt (is) este játszották.
Tavaly az ETO ilyenkor sokkal meggyõzõbb volt. Gogirla sérülése ugyan meghatározó lehet, de más okot nem nagyon látok. Pl. nem értem Bradeanu ingadozó formáját. De tény, nem most kell csúcsformában lenniük. Azt hallottam, hogy eszméletlen mennyiségû edzést végeztek el. Remélhetõleg megtérül a befektetett munka. (Egy-két meccset leszámítva!😊)

Hege eto
Tudom, javulni fog a helyzet igérem, csak némi türelmet kérek. Olvasni 2-3 naponta olvasok azért😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

A váci csapat és a szurkolóik nagyon sokaknak szimpatikusak,ezért többen a zsebünkbe is nyúlnánk innen és/vagy az indexrõl.

Vác Kitartás!!!<#nyes><#nyes><#nyes>
Bizony valamilyen formában kéne segíteni nekik, mert ha szétmegy a csapat, nagyon nehéz az újrakezdés. A Fradinak nehezen, de úgynézki sikerült rendezõdnie, bár nagyon rezgett a léc! Bízom abban, hogy csakvalahogy elindulnak a bajnokságban!!!!

SomogyiG
Én itt már jeleztem segítõi szándékomat a #69497 hozzászólásban. Ha valaki úgy érzi, hogy tud segíteni, jelezze a Vác szurkolóinak valamilyen formában...
Anyagi gondok miatt ne kelljen egy kézilabda-csapatnak se megszünnie!!!

Azért ez szégyen, és gyalázat, hogy Kenyeres Józsinak kell, szinte "könyörögnie", hogy megmeneküljön Vácott a kézilabda sport! Holvannak ilyenkor a helyi válalkozók, Önkormányzat, vagy akárki..... Komolyan én már lassan semmit nemértek, pedig megértem már egykét nyarat!