Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
õszinténszólva a régebbi Dunaferr szimpatikusabb volt
kaloz174
Neki megígérték, hogy...😊

SomogyiG
Azt hiszem, elkezdhetem a jósdám tervezését/építését!
Egyébként sezeretem az ilyen "több csapat is szeretett volna leigazolni" címû dumát. Ezeknek a csapatoknak miért nincs nevük? Esetleg azért, mert a Dunaferr ajánlata miatt bontott szerzõdést az ETO-val, és szó sem volt másokról... Emiatt keletkezhetett pl. a "záradék", mert azt nem hiszem, hogy az ETO-nak különösebben félnie kellene tõle!
Na de milyen poszton fog játszani Laluska Eszter?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ha a kikötésre gondolsz, akkor az bizony érdekes gondolatmenetekre adhat okot...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez tényleg meglepõ. <#conf> Egyáltalán nem értem az okát.

Isthy
Itt megtalálod a hivatalos infót.

Ez a kikötés a szerzõdésben felettébb érdekes:
"A szerzõdéshez hozzátartozik, hogy a Gyõri Audi ETO KC kérésére, Mörtel Renáta nem léphet pályára az idei szezonban a zöld-fehérek elleni bajnoki és kupamérkõzéseken."

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Egy magát jól értesültnek valló azt mondja a Dferr fórumon, hogy nem váratlanul hozzánk igazolt Mörtel Reni.
Ha valaki tud valamit, meséljen...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Köszike a Gin képeket, természetesen elégedett vagyok :-))))
kaloz174

kaloz174
Hajrá!!! <#nyes><#nevetes1>

jah, pedig most elgondolkodtam, hogy hosszú évekig rosszul játszottuk a dolgot, ezért nyertem olyan kevés kupát, mert hiányzott a kapusunk 😉)))Elmesélem Fegyinek is, hátha ettõl jobb lesz a csapatuk 😛PP

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Kosárlabdában nem. <#nevetes1><#vigyor2>

Isthy
Van amibõl sosem elég ;-)))

Persze el kell ismernem én is mentegettem bõven belõlük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a képeket!

DUNAFERR FOREVER!!!

nem kézikapus voltál? 😉)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
nagyon szívesen, remélem elégedett vagy a "Gin-mennyiséggel" 😉

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
köszi az észrevételt, majd gondolkozok rajta. az igaz, hogy fekete háttéren világos betûket olvasni rendkívül rossz, de itt nálam nem sok szöveg van <#circling>

Duby
Na, a kis hittérítõ: ...pl zöld... úgy egészen véletlenül pont zöld mi? <#nyes><#nyes>

Egyébként tényleg király az oldal. <#eljen>

Breki33
szupi az oldalad, ha lehet egy kritikám illetve észrevételem, szerintem szebb lenne a háttér ha világosabb pl zöld lenne mint felül
Köszi a képeket V-Man!
Köszi Mindenkinek!
VMan

VMan
frissült a weboldalam a kaproncai képekkel 😊
http://v-man.borda.ca

kaloz174
Volt. (De én Szexárdon kosaraztam!😊)

Breki33
és volt egy sexárdi nagy csapat
kaloz174
Volt egy 3. csapat is, azt hiszem, a Rákóczi SE.😊 Régi szép idõk! <#vigyor2>

SomogyiG
A KaposTV-ben mondták be, sajnos az elejérõl lemaradtam, de még ismételni fogják, akkor talán kiderül...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Hogy hívják?😊 Izzó, v. Lobogó?😊))

SomogyiG
Kaposváron nõikézilabda-csapat alakult, az NB3-ban indulnak. De szép is lenne, ha egyszer feljutnának az I. osztályba... Huh, de kakiba lennék, ha jönne a Fradi...

Breki33
A nõi vizilabdás csajok csoportelsõk
Breki33
Mindenki jobbulást kíván neki.

Sztem Fanny is megtette és elnézést kért
Duby
Mielõbbi gyógyulást Orsi, válogatottunk egyik legbiztosabb bástyája, vagy éppen nemes ellenfél! Bízom benne, hogy hamar sikerül elfelejteni mindezt, és hogy mindehhez plusz erõt adhatnak az ilyen mondatok! Szorítunk Neked Orsi!

Isthy
Még 1x jobbulást neki!

Az pedig nagyon jó hír, hogy jól dolgozza fel a sajnálatos eseményt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezzel csak egyet tudok érteni.
Sajnos az utóbbi idõben nemzetközi szintrõl jött be a túlzott keménység és már-már szinte durvaság hozzánk. Régebben ez nem volt divat itthon a kéziben. Az intézkedéseket is nemzetközi szinten kellene meghozni és alkalmazni utána következetesen minden nemzeti szövetségben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grave jelenleg nem tartózkodik Újváros közelében, így igazi infója sincs róla.

Amúgy könnyen lehet, hogy nálunk köt ki.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nehéz úgy gólokat lövöldözni, ha nem vagy a pályán támadásban, csak elvétve néhány percre, szinte véletlenül. Ha akkor meg hibázol kapsz érte rendesen a búrádra. Ezt inkább nem részletezném, a mostani állapotomban valszeg nem tudnám normálisan megfogalmazni. Sajnos ennek a dolognak több nagyon hátrányos következménye is lett :-(((
De remélem most már visszatalál a régi önmagához, nagyon szurkolok neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Osztozom az örömödben, bár én jobban örültem volna, ha ehhez nem kellett volna klubot váltania...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha kapott volna lehetõséget rá akkor megtette volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos egyre több a sérülésekrõl szóló hír...

Mihamarabbi gyógyulást kívánok Orsinak!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szomorúan olvasom mindezt. Nem könnyû most neked (sem)! <#szomoru1><#shakehead> Ilyenkor az ember mindent odaadna, hogy segíteni tudjon a gyerekének.

Nagyon szorítok! Mindkettõtöknek.

Most találkoztam vele. A történtek ellenére, eléggé vidám volt. Az álla van bekötve. Szép kék "cérnával" stoppolták össze. A száját nem tudja rendesen kinyitni. A fogai vannak a leggázabb állapotban. A fülérõl, amit mondott nem tudom pontosan leírni, de az biztos, hogy a fülész még nem tudta rendesen megvizsgálni, mert tele van alvadt vérrel.
kaloz174
Lehet, hogy nem ártana egy szurkolói petíció? Sokak által aláírva, megfelelõ helyre beküldve. Lehetséges ez vajon?

SomogyiG
Maximálisan egyetértek, és csatlakozom. Nagyjából ugyanezt (legalább is szerettem volna) irtam le korábban, csak eléggé szerencsétlenül megfogalmazva, ezért igy most visszaolvasva nagyon kisarkítottnak tûnik.

Ami szerintem a lényeg:

1. Az edzõk legyenek felkészítve és kioktatva, hogy egy bizonyos határ semmi szín alatt nem léphetõ át, és arra is, hogy mi az a határ
2. A játékosok legyenek felkészítve arra, hogy egy bizonyos határ semmi szín alatt nem léphetõ át, és arra is, hogy mi az a határ
3. A játékvezetõk nagyon szigorú és számonkérhetõ utasítást kapjanak, hogy egy bizonyos határ semmi szín alatt nem léphetõ át, és arra is, hogy mi az a határ
4. A kézilabda szövetség mind a játékost, csapaton belüli ismétlõdés esetén a csapatot is keményen szankcionálja, és amennyiben a játékvezetõ nem lép fel megfelelõen és kellõ eréllyel, akkor a biró(ka)t is!

Ha ez nem történik meg, akkor elõbb-utóbb nem lesz "ütõképes" (ez most nem igazán idevaló kifejezés) válogatottunk, csak egy csomó sérült klasszisunk...

kaloz174
Nagyon sajnálatos Orsi súlyos sérülése. Újra csak mielõbbi gyógyulást kívánok neki!

Azonban nekem ez a történet túlmutat a szomorú konkrét tényen.
Jó lenne, ha az induló bajnokság kapcsán valamilyen formában nagyobb hangsúlyt kapna az ehhez hasonló esetek elkerülése, lehetõség szerinti megelõzésése, annak ellenére, vagy inkább azzal együtt, hogy nyilván mindenki nyerni szeretne.
De talán nem kellene minden áron!!!

Itt szerintem fontos lenne az, hogy a csapatvezetõk, elsõsorban természetesen az edzõk, ennek szellemében is készítsék fel a csapatokat.

A másik, hogy a bírók felelõssége kiemelt a megelõzésben. Talán nekik is újra és ismét el kellene mondani, hogy határozottan vegyék elejét a súlyos szabálytalanságoknak.

SomogyiG
Már megismertük, úgy-hogy sejtem! 😞

SomogyiG
Pedig nem ússzátok meg! 😉

ne ijesztegess 😉))
én csak Grave jóltájékozottságára alapozva szerettem volna némiinfót, nem azért mert hozzánk igazol 😄DDDDD

Erre mit fog Laluska lépni?
Reni szintén jobbkezes!
"Hétfõn eldõl, hol folytatja Mörtel Renáta."

Grave ezzel kapcsolatban vmi infó? Gondolom ez azt is jeletni, hogy a Dunaferr is bejelentkezett érte?!