Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Egyébként sezeretem az ilyen "több csapat is szeretett volna leigazolni" címû dumát. Ezeknek a csapatoknak miért nincs nevük? Esetleg azért, mert a Dunaferr ajánlata miatt bontott szerzõdést az ETO-val, és szó sem volt másokról... Emiatt keletkezhetett pl. a "záradék", mert azt nem hiszem, hogy az ETO-nak különösebben félnie kellene tõle!
Na de milyen poszton fog játszani Laluska Eszter?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a kikötés a szerzõdésben felettébb érdekes:
"A szerzõdéshez hozzátartozik, hogy a Gyõri Audi ETO KC kérésére, Mörtel Renáta nem léphet pályára az idei szezonban a zöld-fehérek elleni bajnoki és kupamérkõzéseken."
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha valaki tud valamit, meséljen...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Persze el kell ismernem én is mentegettem bõven belõlük.
DUNAFERR FOREVER!!!
nem kézikapus voltál? 😉)))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Egyébként tényleg király az oldal. <#eljen>#eljen>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Az pedig nagyon jó hír, hogy jól dolgozza fel a sajnálatos eseményt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos az utóbbi idõben nemzetközi szintrõl jött be a túlzott keménység és már-már szinte durvaság hozzánk. Régebben ez nem volt divat itthon a kéziben. Az intézkedéseket is nemzetközi szinten kellene meghozni és alkalmazni utána következetesen minden nemzeti szövetségben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy könnyen lehet, hogy nálunk köt ki.
DUNAFERR FOREVER!!!
De remélem most már visszatalál a régi önmagához, nagyon szurkolok neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mihamarabbi gyógyulást kívánok Orsinak!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon szorítok! Mindkettõtöknek.
Ami szerintem a lényeg:
1. Az edzõk legyenek felkészítve és kioktatva, hogy egy bizonyos határ semmi szín alatt nem léphetõ át, és arra is, hogy mi az a határ
2. A játékosok legyenek felkészítve arra, hogy egy bizonyos határ semmi szín alatt nem léphetõ át, és arra is, hogy mi az a határ
3. A játékvezetõk nagyon szigorú és számonkérhetõ utasítást kapjanak, hogy egy bizonyos határ semmi szín alatt nem léphetõ át, és arra is, hogy mi az a határ
4. A kézilabda szövetség mind a játékost, csapaton belüli ismétlõdés esetén a csapatot is keményen szankcionálja, és amennyiben a játékvezetõ nem lép fel megfelelõen és kellõ eréllyel, akkor a biró(ka)t is!
Ha ez nem történik meg, akkor elõbb-utóbb nem lesz "ütõképes" (ez most nem igazán idevaló kifejezés) válogatottunk, csak egy csomó sérült klasszisunk...
Azonban nekem ez a történet túlmutat a szomorú konkrét tényen.
Jó lenne, ha az induló bajnokság kapcsán valamilyen formában nagyobb hangsúlyt kapna az ehhez hasonló esetek elkerülése, lehetõség szerinti megelõzésése, annak ellenére, vagy inkább azzal együtt, hogy nyilván mindenki nyerni szeretne.
De talán nem kellene minden áron!!!
Itt szerintem fontos lenne az, hogy a csapatvezetõk, elsõsorban természetesen az edzõk, ennek szellemében is készítsék fel a csapatokat.
A másik, hogy a bírók felelõssége kiemelt a megelõzésben. Talán nekik is újra és ismét el kellene mondani, hogy határozottan vegyék elejét a súlyos szabálytalanságoknak.
én csak Grave jóltájékozottságára alapozva szerettem volna némiinfót, nem azért mert hozzánk igazol 😄DDDDD
Reni szintén jobbkezes!
Grave ezzel kapcsolatban vmi infó? Gondolom ez azt is jeletni, hogy a Dunaferr is bejelentkezett érte?!