Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
Kenyeres József:
"Tisztelt Kézilabdabarátok!

Mint ahogyan a klub elnökének sajtó felé eljuttatott nyilatkozatából is kitûnik, veszélybe került szeretett sportágunk legmagasabb szintû jelenléte Vácott. A játékosok és szakmai stáb a mai szomorú eseményrõl szintén a sajtóból értesült és tudomásunk szerint pénteken kapunk részletes tájékoztatást a kialakult helyzetrõl.

A játékosok a mögöttünk hagyott idõszakban rendkívül nagy elszántsággal dolgoztak és úgy érzem, egyre inkább egységes CSAPATKÉNT tették a dolgukat. Nagy lelkesedéssel és akaraterõvel felvértezve várjuk a jövõ heti bajnoki rajtot.

Várjuk, hiszen nagyon bízünk benne, hogy a nehézségeken túllépve megoldódik a klub finanszírozási problémája.

Kérek ezért minden váci sportbarátot, a sportágért tenni akaró és tudó embert, hogy - ha másképpen nem is - szimpátiájával, erkölcsi támogatásával álljon mellénk. Talán még soha nem volt ilyen fontos városunk egyik legpatinánsabb sportjának a szurkolók szeretetére, az érte tenni szándékozó emberek összefogására.

A lányok és a magam nevében is ígérhetem, hogy mi minden tõlünk telhetõt megteszünk azért, hogy további sikerekkel gazdagítsuk a Nemzet Sportvárosának tekintélyét országunkban és a nagyvilágban egyaránt.

HAJRÁ VÁC!"

---------
váci index fórumból másoltam ide.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Már csak azért is, mert 3 évre szóló szerzõdést kötött vele a Fradi.
Ahogy én látom, nehéz lesz összehozni, hogy egyszerre legyenek a pályán, de nem lehetetlen. Kérdés, hogy mennyire kötödnek az oldalukhoz? Ha mindegyikük be tudja vállalni a jobboldali átlövészetet is, akkor a helyüket váltogatva elég érdekes helyzet alakulhat ki az ellenfelek védõfala elõtt...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
régen volt ilyen reklám
Azért, a "BB" a kézilabdában mindíg szimpatikus volt !! <#papakacsint><#vigyor>

A fene egye meg, megint az a rohadt pénz!!! <#gonosz2>

VMan
hát ez nagyon nem hiányzott <#falbav>

Üdv!
Na végre egy jóhírt hallottam hazafelé! A Fradi Nõi Kézilabda csapata, aláírta a szponzori szerzõdését a BB-bankal, mely lehetõvé teszi számukra a nyugodt, és reményteljes bajoki rajtot. A bajnokságban a dobogó valamelyik foka a cél, a BL-ben, pedig a minnél jobb szereplés, nyilatkozta Era, mint csk.
( Petõfi rádió )

kaloz174
Egyik csapatnál örömteli fordulat - végre - a másiknál meg gondok, sajnos.

"Kézilabda: nincs pénz Vácott, lemondott az elnökség
mti - 2006-08-31 00:00
Lemondott a súlyos anyagi helyzetben lévõ Váci NKSE elnöksége, így elképzelhetõ, hogy a nõi kézilabdacsapat nem indulhat a jövõ pénteken kezdõdõ bajnokságban.
"Valóban komoly a veszély, már hónapok óta keressük a megoldást és a támogatókat - mondta Karády Péter elnök. – Csak abban az esetben tudunk indulni az NB I-ben, ha a játékosok fizetség nélkül is vállalják a szereplést."

A Váci NKSE az elmúlt években rendszeres részvevõje volt az európai kupasorozatoknak. "

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
Németh András: "Zácsik Szandra beépülése aránylag jól halad, jobban, mint Soós Viktóriáé. Az új játékosok közül õk ketten kaphatnak komolyabb szerepet. Zácsik mindössze tizenhat éves kora ellenére hatalmas tehetség. Vácon nem kapott túl sok lehetõséget, így csak bemelegítéseknél láttam a mozgását, de már akkor feltûnt, hogy óriási lehetõség rejlik benne. Azon még gondolkodom, hogy Tóth felépülése után hogy alakíthatnám úgy a játékot, hogy mindkettõjük egyszerre szerephez jusson."

hát ez nem semmi 😊 asszem tényleg kár volt Szandra miatt aggódnom... 😊

teljes cikk a handball.hun

SomogyiG
Mi ez a nagy zenei hajlam? 😛

Vagy a Fauszt Évire gondolsz?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Fauszt 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
Laluska

SomogyiG
Köszi!

Nem véletlenül voltam anno 10 évig MEO-s! 😊

Most akkor ki lesz a jobblövõtök? Laluska, vagy Mörtel?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
És akkor most kirõl, mert az általad említett "sajtó"orgánumban sehol sem találom.

Off
Köszi a tegnapi infót!!! <#worship>
On

www.nso.hu

Breki33
Kirõl van szó?
Füreden hallottam egy beszélgetést, amiben azt taglalták hogy menesztették a csapattól...a nevet nem hallottam, és mivel két hiányzó volt, akik még a pgsm kupán egészségesek voltak, így Petróczi vagy Mörtel -re gondoltam...
Fura...
Van vmi hír arról, hogy hova igazol...bár lennének tippjeim, de az azért elég meredek lenne...?!

Breki33
Férfi keret: Kapusok: Jászberényi Gábor, Szécsi Zoltán Mezõnyjátékosok: Biros Péter, Fodor Rajmund, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Dr. Kiss Gergely, Madaras Norbert, Dr. Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Szívós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes

Szilágyi Péter szövetségi kapitány is kijelölte az Eb-re utazó válogatott keretet: Kapusok: Dr Horváth Patrícia, Tóth II Andrea, Mezõnyjátékosok: Zantleitner Krisztina, Stieber Mercedes, Drávucz Rita, Tóth I Andrea, Pelle Anikó, Valkai Ágnes, Tomaskovics Eszter, Takács Orsolya, Primász Ágnes, Benkõ Tímea, Bujka Barbara, A fennmaradó 2 helyre a következõ három közül választ: Brávik Fruzsina, Györe Anett és Szabolcsi Dóra.
Breki33
Holnap kezdõdik a FÉRFI?? EURÓPA-BAJNOKSÁG Vizilabdában.

Lehet tudni valamit a közvetítésekrõl?

Mondjuk szerintem nõi is lesz P
nagyon el vagy tûnve mostanában,mármint kézilabdailag, véleményileg...
Szeptemberben visszatérsz?

Hege eto
Itt lehet egy kicsit szavazgatni, igaz nem kézilabda, de a táblázat roppant tetszetõs😊
http://www.thevotenation.com/

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Ha ez ezelõtt 2-3 hónappal történik akkor nem, de most igen.
© Mse 2006. júl. 29. 12:35 | Galéria | Válasz | #27169
Kíváncsi leszek ki fog jövõre elmenni az ETO-ból, túl sok ember van a belsõ posztra...

Hát nem is kellett egy évet várni...

Lucapanna: azért annyira nem lepett meg, igaz? 😉))

Breki33
Sajnálom szívesen mentem volna, de egy Tihanyi túrát kihagyni is vétek lett volna. A kajáról még leis mondtam volna.

Viszont szállás ügyben rákérdeztem, de csak azt mondták, hogy kit kell keresni ez ügyben, illetve hogy a múzeumit kéne megkérdezni.

jó meccseket hagytál ki pedig 😊

A Torna legjobb játékosa díjat nem adták át, de szerintem Zácsik Szandra érdemelte volna ki 😊 Na meg Triffa, de õ nem védett csak egy 3 félidõt összesen 😊
Emléxem tavaly ilyenkor mindenhol leírtam Zizi mekkora játékos lesz, és hogy ámultam-bámultam miket csinált, idénre ez igaz Zácsikra, bombajó lövõnk lesz, nem féltem a válogatottat a jövõben sem 😊
Arról álmodom, hogy egyszer Zácsik ballövõben, Zizi irányítóban, és Németh Kriszti jobblövõben 😊)

Amúgy a tények 32:30 ra nyert az ETO a Fradi ellen a "döntõnek" kikiáltott meccsen. A második félidõben a Fradinál pályánlévõk átlagéletkora szerintem nem haladta meg a 20 évet 😄
Vasas sajnos kikapott, azt hiszem 2 góllal a Lokomotívtól, így övék volt a negyedik hely a tornán.
Szép volt, jó volt, jövõre ugyanitt. 😄

Breki33
Sziasztok

Bocsi, hogy nem jelentkeztem meccs ügyben, de tegnap tihanyi túrára mentünk
(majd rakok képeket az utazás topicba, nagyon szép fentrõl a belsõ tó és a balaton) majd a Lovasi csárdába estére vacsizni ma meg
11-kor akartak indulni vissza énmeg 4 csomaggal meg öltönnyel nem nagyon rohangászhatok.
Duby
Az más. Akkor minden bizonnyal mihelyt felépül, átveszi a ketrecet.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Petróczi sérült.
gyorietokc.hu:
A horvát Lokomotiv Zágráb elleni 33-31-es (21-15) gyõzelemmel kezdte meg szereplését Balatonfüreden az Audi ETO KC. Az ETO gólszerzõi: Görbicz 9(4), Vérten 7, Kovacsicz és Dokic 5-5, Bradeanu és Bódi 3-3, Juhász 1. A gyõrieknél Radulovics nem lépett pályára. A torna másik mérkõzésén: FTC - Vasas 32-21.

gyere délután, unatkozzál a fradi-gyõr meccsen 😉

a második félidõ 14.percénél szólt Róth Kálmán Nillának, hogy készüljön...végül nem állt be 😞((
Szerintem Petróczi sérült lehet, mert még a csarnokban sem láttam...aztán nem tudom...

Duby
Köszi Mse a beszámolót!
Na az ilyentõl félek én nagyon mindig, hogy valamely felkészülési meccs ilyesmi sérülést hoz <#szomoru1>
Ez fõleg Zsuzsának, de a Vasanak is nagyon drága ár sajnos. Bízzunk benne, hogy nem olyan komoly, és mielõbb felépül.

Mi ez a fásultság Cimbi? Sokkal több van ebben a csapatban, majd tétmeccsen odafigyelnek. Sztem pont az ilyen sérülésektõl tartanak, és csak ímmel-ámmal ütköznek.
A kapuba meg Guiu sztem nem volt jó biznisz, legalábbis egy ETO-ba nem. Petróczi, Petróczi, Petróczi! Õt kéne játszatni a felkészülési meccseken, hogy szerezzen önbizalmat a bajnokikra Herr Orsiig. Ilyen szintet õ is képes produkálni a legrosszabb napjain is, ha játéklehetõséget kapna, nagy valószínûséggel megjönne az önbizalma és - hát ennél mindenképp - magasabb szintet nyújtana a kapuban. Nem értem miért kegyvesztett... <#nemtudom>

Hege eto
Mi történt nyertek? El se hiszem. Kicsit unalmas már ez a vergõdés. Minden csapattól 30 körül kapunk.Ez édeskevés lesz.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Túl vagyunk az elsõ napon, nem túl jó véggel, Tomori Zsuzsi megsérült, állítólag szalagszakadás 😞 (bokája) Ezzel szerintem ugrott neki az EB 😞
Csak egy drukkertõl hallottam, nem tudom mennyire tuti az infó,de elég fájdalmas arccal ült a pad mellett, míg el nem vitték 😞

A meccsekrõl:
Fradi-Vasas -azt hiszem, 10 lett közte a végén, de nem tudom pontosan...
A Vasas nagyon fáradtan, dekoncentráltan tologatta a labdát, Tomi összes lövése lefelé ment, amit Harisova hárított is, egy sáncon megpattanót kivéve.
A Fradinak szép indítás góljai voltak, Hangya ismét elemében volt. Sopi továbbra sem játszott, így a Era, Soós, Zizi,Uhrakova, Zácsik, Hangya felállásban kezdtek, Harisovával a kapuban. Vasasnál nem Triffa, hanem egy számomra ismeretlen kapus védett, nagyon jól, ahhoz képest, hogy elõtte szinte semmi védekezés nem volt.
A Fradiból Zizi, Hangya, Zácsik játszott jól szerintem.
Ahhoz képest, hgy azt írta a napló, hogy Helga, és Szamoránszky Anikó sérült, mindkettõ játszott. Sõt, az uccsó tízpercben már a "második sor" volt pályán. Szamoránszky Anikó, Zácsik, Németh Cs. Smidéliusz (asszem így hívják) Soós, és még vki, a neveket nem jegyeztem meg. De a VAsas ekkor sem tudott közelebb jönni, bár Moszkovaja, és az a másik idegelégiós szélsõ sem játszott sokat...

Gyõr-Lokomotív meccsen az elsõ tízenöt perc után azt hittük itt sima zakó lesz a horvátoknak, 10:5re vezett a Gyõr, Görbe parádés passzokat adott. Igaz, védkezés ekkor sem volt, sõt kapus teljesítmény sem, de ekkor még elügyetlenkedték a zagrábiak a támadásokat.
A Gyõr kapusa, az egész meccsen kb. 7szer védett -végig játszotta a meccset- Petróczi nem volt nevezve, Oross meg nem játszott.A második félidõben aztán kezdtek feljönni a horvátok, szép támadásokat vezettek, a Gyõr meg továbbra sem védekezett. Görbének volt egy "szokásos" csodagólja, középmagasból felhúzott lövése. Az ellenfél kispadján is elismerõ hangok hallatszottak. 😊
Egy szóval a támadások Gröbének köszönthetõen egészen jól mentek, de a többi katasztrófa volt.
A végén igazán szoros volt, azt hiszem Juhász jobbszélsõként (!) elért gólja jelentette azt hogy nyert az ETO 😊
33:31 lett a vége 😊

kb. ennyi 😊

Isthy
Csak nem gondolod, hogy még múlt szerdán reggel nem vettem meg azonnal a Sztársportot? <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szia Proxi! <#integet2>
Nagyon örülök, hogy ismét jelentkeztél és fõleg annak, hogy csupa jó hírrel. Megmondom õszintén, hogy ebben bíztam amikor a mailt írtam! <#wink>
Valóban az elmúlt idõk legszínvonalasabb és valszeg legizgalmasabb szezonja elé nézünk, ami nagyon jót tesz a csapatainknak mind a válogatott, mind a nemzetközi kupameccsek szempontjából.
Jó egészséget, boldogságot és sok sikert kívánok a család minden tagjának! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ó hogyne..
-falábúforduló összefoglalás,
-NOB-os emberkedések,
-nemistudommár hova (focicsapat) jött valami új horvát edzõ, ...az se tudja mibe vágott
-valamint ráadásként egy kis foci: eb-t akarunk rendezni, de nincs egy épkézláb pályánk, ahol fogadhatnánk a norvégokat <#csodalk>

csupa érdekes és lényeges dolog. <#levele>

VMan
bár már mindegy, de volt benne valami érdekes végül? 😊

Duby
<#wave>
Szia Bea!
Jó hallani a jó híreket, nagyon jó egészséget, sok boldog élményt kívánok a kicsivel és sok sikert a munkában is!
<#wink>

SomogyiG
Nagyon köszönjük (azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom ezt) hogy eszedbe jutottunk és jelentkeztél. Eleinte mi is hiányoltunk, majd türelmesen vártuk az újabb "beszámolót". Szerencsére csupa jó hírrel érkeztél, hiszen leánykád Celine és Ti is egészségesek vagytok, ami mindennél többet ér.
Mi is úgy számolgat(j)tuk, hogy az idei lesz talán a legszinvonalasabb bajnokság a nõi vonalon. Az ETO kicsit kilóg felfelé, de úgy tûnik, már nem annyira, mint az elõzõ szezonban. A középsõ ház egy kicsit közelebb került a felsõházhoz, mégpedig úgy, hogy a felsõház sem gyengült. Remek meccseknek nézünk elébe, ami várhatóan sokat fog segíteni harceddtettségben a kupacsapatainknak is.
További jó egészséget és sok sikert külhonban, s várjuk az újabb hireket Tõled.

Üdvözletem Mindenkinek! Azért bátorkodom írni ismét, mert kaptam pár nagyon kedves aggodó levelet, hogy mi van velünk, minden rendben van-e, hiszen eltüntem.....Nagyon köszönöm a leveleket és jólesik az aggodalom is, hála Istennek minden rendben van velünk. Ezúton kérek bocsánatot amiért ilyen hosszú idõre eltüntem, de mentségemre legyen mondva, hogy most 4 honapos kislányom, Celina nem igazán hagy nekem sok idõt magán kívül másra.😊 Csak röviden néhány sort, nem szeretnék senkit untatni magunkkal:július végén visszajöttunk Belgiumba, egy másik városba költöztünk, mert a párom egy másik csapathoz igazolt (jaj, ez a vándor sport élet😊😊 Egy plussz egy évet írt alá, tehát minimum még két évet itt leszünk, aztán meglátjuk sikerül-e végleg itt maradni. A kislányunk, Celina pontosan ma 18 hetes, gyorsan fejlõdik és nagyon édes, nagyon jó kislány. Azt nem mondom, hogy az elmúlt 4 hónapban aludtam a legtöbbet😊, de ez ezzel jár.😊 Jövõ héttõl én is elkezdek egy kicsit dolgozni, egyik közeli csapathoz hívtak edzõnek, úgy látszik jó a hírem Belgiumban, mert mire ideköltöztünk már tudták, hogy én játszhatok, vagy edzõsködhetem😊A játékra már nem vágyom annyira, legalábbis még nem 4 hónappal a szülés után, de januártól nincs kizárva, hogy egy kicsit mozgok még....de ennek nagyon kicsi az esélye. Szóval a párom játszik, én heti 3-szor edzõsködöm egy NB I/B-s csapatnál, közben még mindig tanulok a korábban említett vizsgára (állás Brüsszelben) mert áttették a vizsgát novemberre, Celina szépen fejlõdik, és szerencsére mi is egészségesek vagyunk. Sajnos nem túl sok idõm jut az internetre sem, de este, amikor a pici már alszik mindig megnézem a sportot és a handball.hu-t.....az otthoni kézilabda nagyon hiányzik...nagyon. Soha nem hittem, hogy ennyire fog....dehát, ez az élet rendje, most más tesz boldoggá.😊 Olvastam a híreket és nem gyõzöm kapkodni a fejem a sok változás miatt.....edzõk jönnek-mennek, játékosok igazolnak ide-oda, nagyon érdekes szezon lesz. Látom ti még napra készen vagytok mindennel kapcsolatban😊, jól teszitek! Örülök, hogy még mindig ilyen színvonalas ez a fórum, ígérem, amikor csak tudok, jövök.....addig is üdvözlet mindenkinek és ha bármi fontos mondanivalótok van, az emailemen elértek, azt minden nap megnézem gyorsan: [email protected]

Remélem aki aggódott miattunk most egy kicsit megmosolyog és megnyugszik, a többieknek pedig csak felfrissítem a híreket.😊

Üdvözlettel: Proxi (Prok Bearix)
Érdeklõdnék, hogy mindenki megkapta az MKSZ-es anyagot, akik kérte?
(Gabi neked elküldtem mégegyszer!)

Kalóz, privátban írd meg lécci, hogy holnap hogy s mikor, ha jössz! 😊

Duby
Na, Krim-szurkoló Cimboránk is megérkezett <#nyes><#nyes>
...gondolom láttad, de azért szólok, hogy a handball-on hosszú Gin interjú van (Sztársportos, vagy Képessportos)

Isthy
Gratulálok én is Ginnek! <#taps> Remélem szép lassan egyre jobban belelendül majd!

Nekem más örömöm is volt azon schmelzi tornán. Gabca kezd belendülni a góllövésbe is, az utsó meccsen már 5-ször "köszönt be"! Gratulálok neki is, csak így tovább! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
mármint diskurálni
...kell egy új billentyûzet...

Duby
ehh..
Pedig épp most kerestelek rajta, disurálni kicsit. <#rolleyes>
Bõvebb infó?

kaloz174
off: állítólag valamilyen durva vírus támad msn-en! Vigyázzatok!

kaloz174
Azért nagyon sajnálnám, ha nem tudnál jönni. Drukkolok!!!

SomogyiG
Ilyen az én "szerencsém"! ;(

30-án elõbb Jánoshalmán lesz egy ~2 órás munkám - 10-re kell odaérnem - majd Pécsen szintén ~2 óra, s a közte levõ legalább 2 órányi út. Jó "széljárás" esetén du. 4-kor végzek Pécsen, ahonnan Balatonföldvár alig 140 km komppal...

Sírni tudnék, ha tudnék 😞