Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Tegnap este, jobb lehetőség nem lévén, a helyi, légiósokkal teletűzdelt, gárda találkozóját néztem meg. Ahhoz képest, amit a felkészülési meccsen láttam tőlük, nagyon igyekeztek. Különösen a külföldi vendégmunkások. Igaz, az ellenfél, a B.Csaba nagyon harmatos volt.
Egyik csapat sem villogott, ami a védekezést illeti. A Siófok határozottabb támadójátékával nyert.
A mérkőzés előtt Longvint be sem engedték már a csarnokba, állítólag fegyelmi gondok miatt előzőleg elküldték.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Mai tv-s menü:

MVM-Veszprém - Meskov Breszt (SEHA Liga)
2015.09.01. 17:45 DigiSport1

Komló - Orosháza (férfi NB I)
2015.09.01. 17:30 M4 Sport

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
<#eljen> <#worship>

Isthy
Bizony nem, nem szabadott kihagyni <#taps>
Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, de érdekli: Detti gála
Azok a mellékletek csodás emlékeket idéznek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ott voltunk, nem bántuk meg. ♡
Egy, talán kevésbé ismert beszámoló. Figyelemre méltó mellékletekkel. 😊
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.08.30. 18:03:57

Isthy
Ott a helyünk <#wink>
Aki nem tud a helyszínen lenni, de kíváncsi rá, az tudja nézni az M4 Sporton élőben 16:15-től.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Holnap Ferling Detti előtt tisztelgünk.

kaloz174
Bizony-bizony! De nem csak a nagyok, a picik (ifi) is! 😊
A junior pedig olyan érett játékot mutatott be a Fradi ellen, hogy csak néztem. (Különösen a szomati gyenébb teljesítmény után volt ez kellemes meglepetés.)
(Siófokon nagyszabású utánpótlás torna volt a hétvégén.)

Isthy
Az újvárosi lányaink meg ismét tornát nyertek veretlenül <#taps><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok! 😊

Isthy
A lányok megverték a románokat a bronzmeccsen 34-31-re, szép volt csajok! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
U17-es lányaink is elődöntőt játszottak és kikaptak az oroszoktól az eb-n. Holnap a románokkal játszanak a bronzért. Tehát mindkét utánpótlás csapatunk elődöntőt játszott az aktuális világversenyén. A felnőtteknek fel van adva a lecke...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pedig lenne olyan akit be kellene válogatnia a folyamatos jó teljesítménye okán. De neki "betonozott" kerete van...

Grat a csajoknak a Kohász Kupa otthon tartásához!
Sajnos menni nem tudtam, mert a festés csak péntek este fejeződött be. Nem rossz ez Triffa és Kamper nélkül.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Érdeklődve vártam, hogy a siófoki import csapat végre megmutassa, mit is tud, mert eddig hazai pályán nem játszottak felkészülési meccseket.
Ma a lengyel Lublin volt az ellenfél, akik valamiért kevesen érkeztek a Fradi tornájára. A meccs alapján látható, hogy az új beállós valóban nagyon ügyes, de a Siófok játéka most is Orbánra épül. A végén ugyan behúzták a meccset, de gyakorlatilag ezt annak köszönhették, hogy a bírók az amúgy is fáradt lengyel együttes legjobbját az utolsó 5 percben kiállították.
Csakúgy, mint az újvárosi csarnokban, a szöv.kapitány most is jelen volt. Bár ennek oka nem egészen egyértelmű, ha csak nem a jelöltjeire kíváncsi, mert neki megvan a csapata. Oda bekerülni szinte lehetetlennek látszik...Mondjuk a Kohász-csarnokban találkozhatott Kösztner Vilmossal, aki neki végül is válogatott-beli munkatársa...<#wink>

Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.08.16. 11:54:04

Isthy
Mindkét korosztály versenye behúzva (tavaly csak az egyik sikerült), szép volt csajok! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
DKKA utánpótlás sikerek Dániában. <#eljen><#wink>

kaloz174
Ha ez a hír igaz, akkor a helyzet több, mint pikáns - szerintem.

Isthy
<#taps><#worship>

A koncertek ideális zárószáma, de sokszor énekeltem már <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
DAC...
<#eljen>

Isthy
Valóban kár, mert ahogy írtam is, az érmesek automatikusan kvalifikáltak a vb-re. Nem láttam a meccset, mert azt hittem délután lesz.
Persze ez valóban így is szép eredmény, a meccseken történtekből meg van mit tanulni mindenkinek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kár az elszalasztott lehetőségért, de ez így is szép siker. A legfontosabb úgyis a kellő tapasztalat megszerzése a következő évekre, ahol már a "nagyok" között kell majd helyt állni. Azok, akik már most lehetőséget kapnak a felnőttek között, egyértelműen érettebb játékot mutattak.

A dánok végül megnyerték az EB-t 29-26-ra verve az oroszokat. A mi meccsünkre visszatérve azért érdekes, hogy dán birókat küldenek egy magyar-svéd meccsre.
Elment a bronz, 24-25-re! DE végig furcsa itéleteik voltak a 3,14 biróknak. Pláne az utolsó 5 percben.
Az is igaz, hogy a védelem megint átjáróház volt a betörések kel szemben, az átlövések meg csak mutatóban voltak. Amúgy a közvetités (els ő félidő eredmény s idő mutatás nélkül, majd a második félidő jó felének elszabotálásával ) igencsak gyengécske volt.
kaloz174
Sopi is kénytelen abbahagyni.
Minden jót neki a civil életben.

Isthy
A nyitómeccsen az utazási "bénázás" miatt nem volt pihent a csapat, sima vereség lett. Remélem most kiderül, hogy egyenlő eséllyel jobbak a csajok. Már csak azért is, mert az érmesek kvalifikálnak a jövő évi vb-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kabalából megint nem néztem, de úgy látom nem ezen múlott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na, akikkel kezdtük azokkal is végezzük. A dánok 9 góllal vezetnek 39 perc után ergo a svédekkel. Remélem sikerül a visszavágás és meg lesz a bronz!
Az első félidő 25. percéig bírtam néni a tehetetlenséget. Látom kikaptak 28-17-re. Nem birtak sem a magas orosz fallal, sem az oroszok betöréseivel, szélsőivel. Remélem Pintér sérülése nem túl súlyos.
Isthy
Ahogy olvasom Fruzsi ma nagyon sokat hozzátett <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez már a meccs előtt ismert volt, hogy az oroszok várják a továbbjutót az elődöntőben. A másik ágon svéd-dán párharc lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ígéretemhez híven nem néztem. Közben láttam a részeredményeken, hogy simán vezettünk sokáig, azután a vége megint idegtépő lett.

A továbbjutáshoz gratulálok a lányoknak! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A helyzet is ugyanaz volt előtte és a vége is ugyanaz lett <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"A pénteki elődöntőben Oroszország lesz az ellenfél...."

kaloz174
Norvégia - Magyarország 19 25-25 (13-18)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.07.29. 22:36:33

kaloz174
Bár a bírók a végén mindent elkövettek, hogy ne jöjjön össze, a juniorok - norvégokat maguk mögött hagyva - ismét továbbjutottak. <#eljen>

Sikerült!!!! 25-25 , de amit az utolsó negyedórában műveltek az a régi rossz hagyományokat idézte! 3 hetest és ziccert hagytak ki, öt gólos vezetés után.
így vagyok én a női vizilabdával (vagy a női viziilabda velem!)-😊)
Isthy
Ugyanaz a helyzet mint a franciák elleni meccs előtt. Ha nyerünk vagy döntetlen akkor továbblépünk előre, ha nem akkor a lentebbi helyosztók jönnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem nézem a meccset és egyből simán nyerünk? Akkor ma este se fogom nézni! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Mivel a svédek megverték a norvégokat 29-24-re a tegnap, ma győzni kell és meg van az elődöntő!
Az ifik egészen jól muzsikáltak a spanyolok ellen (27-14). Holnap el kellene kapni a norvégokat, de az nehéz lesz..
Isthy
Továbbra is kapura veszélyes balkezes lövő nélkül. Persze nem csodálkozom és úgy gondolom, hogy sajnos ez a vb-ig így is marad.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Talált, süllyedt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon komoly javulás kellene a szebb folytatáshoz. Nem tudok nagyon hinni benne, bár a hölgyeknél semmi sem lehetetlen. Még egyik napról a másikra se.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Női válogatott hírek.

Valószínűleg itt, ahol én is.
Hol nézted?
kaloz174
Sajnos, valóban gyenge volt a játék, de örülök én is a továbbjutásnak. <#eljen> Hosszú edzőtáborban volt a csapat, viszont meglepően kevés felkészülési meccset játszottak. Siófokon volt egy, csak éppen zárt kapus...Így nem láthattam. <#nemtudom>
Egyébként feltűnt, hogy egyes csapattagoknak alapvető labdakezelési hiányosságai vannak. Fura volt ezt látni, viszont lehet, hogy őket is olyan "edzők" okították a sportág alapjaira, akik szintén gyorstalpalón szerezték a papírjukat...(Konkrét példákat tudok, miközben az igazi szakembereket nem becsülik meg.) <#boxer>
Reménykedem a szebb folytatásban, de ahhoz valóban sokat kell javulni.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.07.27. 10:36:59

kaloz174
Sajnos, tapasztalatom szerint ez egy réteg-csatorna. A sportág nézettsége(eladhatósága) szempontjából elég kedvezőtlen megoldásnak tűnik.

Meg van a továbbjutás! Magyarország - Franciaország 18-18 (11-10)!