Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Akkor egy újabb változat.
Nem egyszerű világ...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ebben a másik cikkben is arról írnak, hogy az ok egy játékossal meglévő konfliktusa.
Mondjuk nekem az utóbbi két komolyabb meccsen - klub vb döntő és a szombati BL - az egész gárda hozzáállása sem tetszett. Illetve az sem, hogy Ortega kevés lehetőséget ad a "cseréknek", leginkább az ő "embereit" hajtja agyon. Nagyon kiismerhetővé és dinamikátlanná vált a csapat játéka.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy játékos miatt. Nem akárki lehet!

kaloz174
Megdöbbentem!
Távozik....

kaloz174
Gratulálok én is! Minden elismerésem azért az alázatos küzdelemért, amit láthattunk tőlük.

Isthy
Óriási gratuláció a szegedieknek! <#taps><#worship>

Egy jóval erősebb keretű csapatot győztek le, pedig 3 játékosuk is hiányzott sérülés miatt. A vége itt is nehéz lett, de nekik sikerült megoldaniuk. Nagyon fontos 2 pontot szereztek ebben a nagyon kemény csoportban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mint látom, jelenleg ott van a meccs az m4 műsorában...

Isthy
A szünet után 25 percig igazából könnyen tartotta 3-4 gólos előnyét a Veszprém. Mintegy 4,5 perccel a vége előtt 26-22-re vezettek, innen sikerült elrontani és lengyelek döntetlenre mentették a legvégén a meccset. Mint egy megyei amatőr csapat, olyan végjátékot produkáltak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az első negyedóra a veszprémieké volt és 8-5-re sikerült vezetni. Ezután jött egy gyalázatos 10 perc, amit alatt nulla gólt sikerült lőni - pedig emberelőny is volt közben - és a lengyelek kiegyenlítettek. A záró 5 percben szerencsére visszatért a jobb játék és 2 gólos (13-11) előnnyel sikerült a szünetre menni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hétvégi tv-s program:

Orlen Wisla Plock - MVM Veszprém (Férfi BL A csoport)
2015.09.19.16:00 Sport1

MOL-Pick Szeged - KS Vive Tauron Kielce (Férfi BL B csoport)
2015.09.20. 16:30 Sport2

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Jól kikaptunk! (26-24) Annak ellenére, hogy a Loki, különösen az első félidőben, mindent megtett annak érdekében, hogy nyerhessünk. (Talán 5 hetest hagytak ki, igaz, mi is egyet.)
Ezt írtam a fb-ra:
"Akkor remélem, most megkaptuk a "makarenkói" pofont...
Már eddig is látszott, hogy nagyon döcög a szekér. A csapat hol nagyon gyenge volt, hogy aztán szárnyalva kerülje el a vereséget. Csakhogy eddig az ellenfelek nem tartoztak az élvonalba. A Loki egy jó közepes csapat, akik otthon nagyon veszélyesek tudnak lenni, ha belelkesednek. Ez történt ma. Bár mindkét gárda sok hibával játszott, mi akkor követtük el ezeket, amikor pontosan nagyon kellett volna figyelni a vezetésre, hogy aztán begyűjtsük a 2 pontot. Az ellenfél viszont összekapta magát, pedig akkor már nekik volt több veszíteni valójuk.
Sajnálom a vereséget, mert kezünkben volt a győzelem. Remélem azonban, hogy mindenki!!! levonja a tanulságot, legyen az játékos, vagy szakvezető."

Isthy
A szünet után 10 percig egyenlő erők küzdelme volt, majd a 40-50 perc között sikerült 6 gólos hátrányt összeszedni (16-22) amivel el is ment a meccs. A záró 10 percben sikerült felzárkózni, de többre nem futotta (24-26).

DUNAFERR FOREVER!!!

Jól olvastam az "állom páros" DT vezeti...
Isthy
Végre normálisan kezdtük a meccset és 22 perc után 4 góllal vezettünk (9-5). Erre a záró 8 percben sikerült eladni az előnyt a szünetig (11-11).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos a meló elhúzódott délután 4-ig, így nem tudtam menni Csabáékkal. Remélem a debreceniek oldalán lesz szöveges közvetítés.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nem. <#szomoru1>

Isthy
Ha sikerül időben befejeznem a melót (sajnos korán kell indulni, mert messze van) akkor megyek és este majd hívlak a 20-as számon a meccs utáni beszámolóval.
A Fradin se leszel szerdán?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem kézire való a SYMA, nem lehet normálisan beszurkolni azt a viszonylag nagy hodályt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Dabason a Podravka elleni meccs, a többi pedig a SYMA-ban. Nem tudom jó e kézi meccsre a SYMA. Én csak egyszer voltam benne, de nem jött át annyira a hangulat, szerintem nagy a tér.
kaloz174
Mint ahogy várom majd holnap is...😞
nem lesz közvetítés!!
Tetű tv-s banda!<#levele>

kaloz174
Majd várom a tudósítást. Sajnos, az onlajnok szolgáltatása is megszűnt. <#confused>

Isthy
Azt írják egyre jobban belelendülnek a fradisták. Szerdán kiderül, hogy mi mire jutunk velük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A szünet után főleg nem, az első félidőben még talán elfogadható volt. A győriek mindkét félidő elején csináltak egy 5-0-át és ezzel el is dőltek a dolgok.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A Fradi 41 -21-re nyert Csabán, ahol állítólag sok a sérült és a beteg.

kaloz174
Egyik csapatnak sem volt erőssége a védekezés...

ToCsEk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.09.16. 19:30:31

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Isthy
Mai tv-s program:

Érd - Győri Audi ETO KC (női NB I)
18:00 M4 Sport

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor most ismét lehet csapatot építeni. <#vigyor0>

Isthy
Teljes lett az újvárosi feeling <#vigyor>
A szünet után fordítás és a végére sima győzelem. Elöl Grootnak voltak elévülhetetlen érdemei, hátul Amorim és Grimsbo teljesítménye hozta a változást. Lökének nagyon nem ment elöl, 8 ziccerből 2-t tudott belőni, ilyet nem nagyon láttam még tőle.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na igen. <#circling> Természetesen én is így votam vele.
Úgy tűnik, jól elaltatták a győrieket, egyébként.

Isthy
Nem tudom, nem láttam a meccsből csak az utolsó 5 percet, amikor már régen eldőlt minden.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ETO első félidei védekezését és játékát látva tisztára Újvárosban érzem magam. Mintha a saját csapatomat látnám a mostani idényben, pont olyan gyenge az első félidei játék. Remélem a szünet utáni játékunkat is másolják a győriek és simán nyerik a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kár, hogy nem figyeltem. Hogy ment az ismerősöknek? <#wink>

kaloz174
Azért ez a gólarány eléggé megdöbbentő...Mégis: egy szerb csapat...

Isthy
HCM Baia Mare - Team Esbjerg 32-21

A románok nagyon csúnyán elverték a dánokat, a különbség meglepő. Ezzel a BL A csoportjába kerültek, a Larvik, Rosztov, Krim hármashoz, a Fradi ágára.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az eredményt elnézve az ETO játszott egy gyenge edzőmeccset tegnap. A mai ellenfél már nehezebb lesz, de nincsenek kétségeim a sima győzelmüket illetően.
Mi meg eljátszottuk már harmadszor, hogy az első félidőben nem védekezünk. A másodikban meg elkezdünk játszani és simán hozzuk a meccset. Ez a 3 gyengébb csapat ellen működött, de mostantól ezt el kell felejteni. Debrecenben pénteken és utána a Fradi ellen hazai pályán ennek csúnya vége lenne.

Győri Audi ETO KC - Glassverket (Női BL selejtező)
17:00 Sport1

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s program:

Győri Audi ETO KC - Radnicski Kragujevac (Női BL selejtező)
16:00 Sport1

MVM Veszprém - Vojvodina (Férfi SEHA Liga)
16:00 DigiSport2

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s program:

FTC - DVSC (női NB I)
17:00 M4 Sport

MKB Veszprém - Füchse Berlin (férfi klub vb döntő)
19:00 M4 Sport

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Volt alkalmam Mosonszolnokon beszélni vele. Akkor mondta, hogy nincs keresztszalagja.
Gyakorlatilag így dolgozott már egy ideje...
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.09.09. 17:40:07

Isthy
Tóth Gabriella keresztszalag szakadás

Ezzel számára vb-nek is annyi, tavasszal lendülhet újra formába.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s program:

Budaörs - Fehérvár KC (női NB I)
17:00 M4 Sport

MKB Veszprém - Sydney University (férfi klub vb elődöntő)
19:00 M4 Sport

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezzel nem is lenne baj, ha a hét végén nem következne a selejtező! Ez a Fradinak sem jött be a tavaly!
kaloz174
A Győr ilyenkor még nagyon "nyers", többnyire. A meccs elején rengeteg labdát elszórtak. A sérültjeik és egy vezér nagyon hiányoztak.
A Siófok, emlékeim szerint, tavaly a későbbi bajnok Fradi ellen döntetlennel kezdte a szezont.

Isthy
A jövő hétvégén BL selejtező a győrieknek Norvégiában, az lesz nekik mostanában a legfontosabb. Ahogy olvasom még nagyon csikorog a gépezetük, persze az összeszokáshoz idő kell. A visszatérőkkel (Amorim és Görbe) tavaszra sokkal erősebb lesz ez a csapat.
(A meccset nem láttam, mert nálunk a hétvégén szüreti fesztivál zajlik jó programokkal)
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.09.06. 11:28:42

DUNAFERR FOREVER!!!

A második félidő első hat percének bénázásai nélkül a siófokiak akár jobban is megszoríthatták volna a győrieket. Az első félidőben a sok emberhátrány ellenére is egyenlő ellenfelek voltak (15-15).
Isthy
Hétvégi tv-s program:

Győri Audi ETO KC - Siófok KTC (női NB I)
2015.09.05. 20:00 M4 Sport

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mármint ma váltak meg tőle hivatalosan? 😊 (mert annál nyilvánvalóbb szakítás nincs, mint ami tegnap történt😊)

Mai hír, hogy meg is váltak tőle.
A váciak a nem túl enyhén lejtő érdi pályán is végig vezettek, akár 4-5 góllal is! Biró jól védett, de Janurik is (Gridnyeva meg védte a büntetőket) jó volt, ergo nem a köztük levő különbség döntött, hanem az érdiek enervált játéka.
Isthy
Ahogy tegnap mondtam is neked, mi sem villogtunk, ami a védekezést illeti. Sőt, egészen gyalázatos volt amit hátul - főleg középen - előadott a csapat. Vasárnapra sokat kell fejlődni, nehogy kellemetlen véget érjen a mosonszolnoki meccs.
Az MTK debreceni "pokoljárása" elég meglepő volt a tegnapi fordulóban. A váciak érdi győzelme is meglepetésnek tűnhet és ahogy olvasom Bíró Blanka pazar formában védett, komoly szerepet játszva a győzelemben.

DUNAFERR FOREVER!!!