Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért nyerjünk természetesen, az eredményt figyelgetem...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
...mekkora pankráció basszus, röpködnek ám a kiállítások, ügy pontozódnak az emberek, mint huzat...
...elképesztõ mi megy itt...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
pánik indul <#szomoru1>#szomoru1>
Gyerünk fiük! (az azé sokat elmond, hogy már Kása víz fölött ököllel ütött. milyen meccs az, ahol õ is idáig fajul...)
...majd úgyis csend lesz, ha gólt dobunk." <#nyes>#nyes>
Atyavilág mi van itt, szinte forr a víz, és hogy játszunk! Gyerünk fiúk!
A Papesz meg Varga Dénes gólja <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Molnár Papesznek külön drukkolok, felsõbb utasítás 😉))
hajrá fiúk!!! 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Viborg-FCK 35-40!!!
Ez a meccs sem a védekezésrõl szólt. Remélem Buli jól játszott és hozzájárult a sikerhez.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem nem kerül ez neki túl sokba...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kicsit megkésve ugyan, de azért itt egy kis összefoglaló a tegnapi Halas-Vasas meccsrõl, néhányan biztos örülnek majd neki.
A meccs elején fej-fej mellett haladtak a csapatok a félidõ közepéig (7-7). Azután a Halas kicsit pontatlanabb lett és kezdett meglépni a Vasas (8-11). Gyula idõt kért, de ez nem használt a csapatának, hiszen tovább nõtt a Vasas elõnye (9-15). Ebben elévülhetetlen érdemei voltak Triffa Áginak, aki átlövéseket, ziccereket és 7-est is védett. Támadásban pedig Tomori és Nagy Kriszta vitte a Vasast. A tendencia maradt a félidõ végéig az utsó 10 percre is, így 12-19-el zárult a félidõ.
A szünetben Gyula rendbe tette a csapatát, mert a Halas 10 perc alatt felzárkózott a 2. félidõ elején (18-21) majd a 45. percre már csak 1 góllal ment a Vasas (21-22). A félidõ elején az egyik támadás után már ápolni kellett Tomori bokáját de visszatért, majd 21-22-nél a félidõ közepén egy rossz lépés után már ölben kellett levinni a pályáról. Utána már csak a földön ülve tudta nézni a meccset, miközben tovább ápolták. Remélem nem került túl sokba ez a játékerõltetés számára.
A félidõ közepétõl tartotta 1-2 gólos elõnyét a Vasas, majd 6 perccel a vége elõtt egyenlített a Halas (26-26). Ezután ismét fej-fej mellett haladtak, de 2 percccel a vége elõtt elõször átvette a vezetést 29-28-ra a Halas. Nagy Kriszta 1:15-el vége elõtt egyenlített átlövésbõl, majd a Halas támadásban 40 mp-cel a vége elõtt eladta a labdát. A Vasas vezethette az utsó támadást és 5 mp-cel a vége elõtt Nagy Kriszta ismét átlövésgólt szerzett, ezzel gyõzelemre segítette a csapatát.
A Vasasból Triffa, Tomori és Nagy Kriszta emelhetõ ki, a Halasból Kocsik Viki, Ilyés Annamária és Koroknai Viki játszott jól.
Olcsa csak a második félidõben kapott komolyabb szerepet a lábujj sérülése miatt, ennek megfelelõen kicsit visszafogottabb volt. A Halasban sem Valovics Nórának sem Herr Anitának nem ment a játék, a 2. félidõre így már nem is nagyon kaptak szerepet.
Összefoglalva: a Vasas az elsõ félidõ második felében mutatott játéka alapján nyerte a meccset, mert a Halasnak túl sok energiába került a felzárkózás és a végére a döntõ pillanatokra elfáradtak.
Elnézést, hogy csak ilyen késõn írtam, de szüreti fesztivál volt a hétvégén és ez kicsit hátráltató tényezõnek bizonyult ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
2006. 09. 12. 18:00 Dunaferr NK Kiskunhalas NKSE
2006. 09. 13. 17:30 Bp. Kõbányai Spartacus SC DVSC
2006. 09. 13. 18:00 Budapest Bank-FTC Németh Toll Makó
2006. 09. 13. 18:00 Vasas-INVITEL Cornexi-Alcoa :
2006. 09. 13. 18:00 Váci NKSE Hódmezõvásárhelyi
"Nézi valai ma este az EB döntõt?"
Naná!!!! Ez nem kérdés!! Csak az a baj, hogy nagyon tartok, és féltem a csapatot, ezektõl a baromi durva szerbektõl! Nagyon értékelném, ha kapnának egy zakót, és otthon elbuknák a döntõt!!! De lehet, hogy egy kicsit ideges leszek a meccs alatt!!<#smile>#smile>
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!
...egyedül vagyok (hihetetlen ez az érdektelenség az ismerettségi körben), de így meg fogok õrülni közben...
A következõ fordulóban egy elsõ fordulós rangadót vesztett amúgy is nagyon masszív, de még fel is paprikázott Halast fogadunk, nagyon félek a meccstõl. Óriási rangadót várok, nagyon szoros eredménnyel, remélem nekünk.
De szerintem kérdezd meg a Fradi orvosát, mert hozzá ment Tomi a sérüléssel, ha jól tudom, szóval szerintem tudja mi a helyzet vele 😄D
Reméljük nem komoly, mert a Vasas-Cori meccs "unalmas" lenne nélküle 😞(
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ha Tomori beállítása volt a Prof részérõl a "vezéráldozat", akkor viszont nem biztos, hogy megérte. Igaz, a Halas talán a legnagyobb vetélytársa a Vasasnak, igy nem igazán tudok okos lenni. Majd az idõ eldönti, habár én inkább egészség, mint eredménypárti vagyok...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
1 Cornexi-Alcoa 2
2 Dunaferr NK 2
3 Budapest Bank-FTC 2
4 DVSC 2
5 Gyõri Audi ETO KC 2
6 Vasas-INVITEL 2
7 Kiskunhalas NKSE 0
8 Németh Toll Makó 0
9 Váci NKSE 0
10 Hódmezõvásárhely...0
11 Békéscsabai ENK 0
12 Bp. Kõbányai Spa...0
lehet nagy butaság volt elsiettetni a visszatérést...
Azért ezt szívesen megnéztem volna, tuti jó meccs lehetett!!
Az, hogy egy 16 éves "kislányra" ilyen szinvonalon és teljesítménnyel számítani lehet, erre nehéz szavakat találni...
Elõzõ szezonban Szucsánszki robbant be a magyar kézilabdába, az idén Zácsik és remélem, hogy ez igy fog folytatódni! (de szép is lenne...)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nem tudom, hogy igy a szezon elején milyen András hozzáállása, de azt hiszem, ha ez a meccs a 10. fordulóban van, akkor a meccs után nem igazán kéne hajat mosni a lányoknak...
Stanley szerint a 2. félidõben nem volt 1 súlycsoporban a 2 csapat.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Halas - Vasasról semmi hír?
Azért kíváncsi vagyok NA véleményére. Bár 1 meccs az csak 1 meccs.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Halas - Vasas meccsrõl semmi hír?
Vásárhely ifi - FTC ifi 30 - 37