Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
b+
VMan
remélem nem köveztek meg érte, de szerintem (is) nézhetetlen sport, csak a hoki rosszabb 😊
de azért nyerjünk természetesen, az eredményt figyelgetem...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
be kell dobni
Breki33
ezek a kapufák
Duby
hát igen sajnos (mondom énis bárkit kéreztem, hogy egyáltalán nézi-e, azt se tudta, hogy ez van. A legjobb választok: "én nem szeretem a vizilabdát")
...mekkora pankráció basszus, röpködnek ám a kiállítások, ügy pontozódnak az emberek, mint huzat...
...elképesztõ mi megy itt...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
azért nonszensz azis , hogy ilyen meccset játszunk és nincs a sportágnak normális fóruma
Duby
ajjaj, félidõ 5:6, 5:2-rõl...
pánik indul <#szomoru1>
Gyerünk fiük! (az azé sokat elmond, hogy már Kása víz fölött ököllel ütött. milyen meccs az, ahol õ is idáig fajul...)

VMan
2 gólt szerzett Bulath Anita.

Duby
aszongya Mezei: "Lehet fütyülni nyugodtan...
...majd úgyis csend lesz, ha gólt dobunk." <#nyes>

Duby
OFF 😉
Atyavilág mi van itt, szinte forr a víz, és hogy játszunk! Gyerünk fiúk!
A Papesz meg Varga Dénes gólja <#eljen><#eljen>

VMan
köszi, reméltem hogy így volt és nem a bíróknak, hanem a nagyszerû megérzésemnek köszönhetem az új szezon elsõ telitalálatát az index fórumos tippjátékban 😊))

úgy legyen, Kásának és Kiss Gergõnek nagyon megy, szóval én úgy érzem ahogy Kása mondta: szétverjük a szerbeket 😊aztán ha még gyõzünk is, akkor szupi 😄DD
Molnár Papesznek külön drukkolok, felsõbb utasítás 😉))

hajrá fiúk!!! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Közbevetõleg egy újabb érdekes eredmény Dániából:

Viborg-FCK 35-40!!!

Ez a meccs sem a védekezésrõl szólt. Remélem Buli jól játszott és hozzájárult a sikerhez.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindjárt gondoltam, hogy te ezt fogod javasolni! Videót beállítottad már? :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is nézem, de társaságban itt nálam, felfegyverkezve megfelelõ motivációval. Netközelben nem leszek majd csak a meccs után, miután a társaság szétoszlott, remélem megfelelõ hangulatban!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fiúknál igen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mint kívülálló asszem elfogulatlanul írhatok errõl véleményt. Néha valóban voltak furcsa ítéleteik, de nem segítették a Vasast. Igaz, hazai pályát sem fújtak. Talán a Vasasnak adott büntetõk közül 1-2 esetben lehet felróni nekik valamit. Viszont amikor a Vasas kettõs hátrányba került, abból sztem az egyik nem volt jogos és itt a Halas a 2. félidõ elején jól fel tudott zárkózni. Lajos kiabált is rendesen, sõt még a pályára is betévedt közben. Rég láttam már õt ennyire "MOTIVÁLTNAK"! ;-))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fõleg azután, hogy amint írtam is, a 2. félidõ elején már kellett egyszer ápolni a bokáját.
Remélem nem kerül ez neki túl sokba...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Fradinak, a 2. félidõt úgy hozta ahogy kellett!

Kicsit megkésve ugyan, de azért itt egy kis összefoglaló a tegnapi Halas-Vasas meccsrõl, néhányan biztos örülnek majd neki.

A meccs elején fej-fej mellett haladtak a csapatok a félidõ közepéig (7-7). Azután a Halas kicsit pontatlanabb lett és kezdett meglépni a Vasas (8-11). Gyula idõt kért, de ez nem használt a csapatának, hiszen tovább nõtt a Vasas elõnye (9-15). Ebben elévülhetetlen érdemei voltak Triffa Áginak, aki átlövéseket, ziccereket és 7-est is védett. Támadásban pedig Tomori és Nagy Kriszta vitte a Vasast. A tendencia maradt a félidõ végéig az utsó 10 percre is, így 12-19-el zárult a félidõ.
A szünetben Gyula rendbe tette a csapatát, mert a Halas 10 perc alatt felzárkózott a 2. félidõ elején (18-21) majd a 45. percre már csak 1 góllal ment a Vasas (21-22). A félidõ elején az egyik támadás után már ápolni kellett Tomori bokáját de visszatért, majd 21-22-nél a félidõ közepén egy rossz lépés után már ölben kellett levinni a pályáról. Utána már csak a földön ülve tudta nézni a meccset, miközben tovább ápolták. Remélem nem került túl sokba ez a játékerõltetés számára.
A félidõ közepétõl tartotta 1-2 gólos elõnyét a Vasas, majd 6 perccel a vége elõtt egyenlített a Halas (26-26). Ezután ismét fej-fej mellett haladtak, de 2 percccel a vége elõtt elõször átvette a vezetést 29-28-ra a Halas. Nagy Kriszta 1:15-el vége elõtt egyenlített átlövésbõl, majd a Halas támadásban 40 mp-cel a vége elõtt eladta a labdát. A Vasas vezethette az utsó támadást és 5 mp-cel a vége elõtt Nagy Kriszta ismét átlövésgólt szerzett, ezzel gyõzelemre segítette a csapatát.
A Vasasból Triffa, Tomori és Nagy Kriszta emelhetõ ki, a Halasból Kocsik Viki, Ilyés Annamária és Koroknai Viki játszott jól.
Olcsa csak a második félidõben kapott komolyabb szerepet a lábujj sérülése miatt, ennek megfelelõen kicsit visszafogottabb volt. A Halasban sem Valovics Nórának sem Herr Anitának nem ment a játék, a 2. félidõre így már nem is nagyon kaptak szerepet.
Összefoglalva: a Vasas az elsõ félidõ második felében mutatott játéka alapján nyerte a meccset, mert a Halasnak túl sok energiába került a felzárkózás és a végére a döntõ pillanatokra elfáradtak.

Elnézést, hogy csak ilyen késõn írtam, de szüreti fesztivál volt a hétvégén és ez kicsit hátráltató tényezõnek bizonyult ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Szétoffoljuk ezt😊))))

Duby
helyes! közbe itt is lesztek, s szétoffoljuk ezt, vagy Vizilabda és az Olimpia téma?

2006. 09. 12. 18:00 Gyõri Audi ETO KC Békéscsabai ENK
2006. 09. 12. 18:00 Dunaferr NK Kiskunhalas NKSE
2006. 09. 13. 17:30 Bp. Kõbányai Spartacus SC DVSC
2006. 09. 13. 18:00 Budapest Bank-FTC Németh Toll Makó
2006. 09. 13. 18:00 Vasas-INVITEL Cornexi-Alcoa :
2006. 09. 13. 18:00 Váci NKSE Hódmezõvásárhelyi

off.
"Nézi valai ma este az EB döntõt?"
Naná!!!! Ez nem kérdés!! Csak az a baj, hogy nagyon tartok, és féltem a csapatot, ezektõl a baromi durva szerbektõl! Nagyon értékelném, ha kapnának egy zakót, és otthon elbuknák a döntõt!!! De lehet, hogy egy kicsit ideges leszek a meccs alatt!!<#smile>

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!

Breki33
jövõ héten nem Debrecen-Dunaferr lesz?
Breki33
persze, hogy nézi
Duby
Nézi valai ma este az EB döntõt? Fõleg úgy, hogy közben valahol bandázhatnánk onlájn...
...egyedül vagyok (hihetetlen ez az érdektelenség az ismerettségi körben), de így meg fogok õrülni közben...

Duby
Mindenhol papírforma eredményt hozott az elsõ forduló, kivétel a Vasas bravúrkodása Kiskunhalason. A legjobban természetesen a mieink békési fellépése tetsztett, és nagyon szimpatikus volt a váci csapat.
A következõ fordulóban egy elsõ fordulós rangadót vesztett amúgy is nagyon masszív, de még fel is paprikázott Halast fogadunk, nagyon félek a meccstõl. Óriási rangadót várok, nagyon szoros eredménnyel, remélem nekünk.

hát nem tudom, Kironak is hasonló sérülése van -részleges bokaszalagszakadás- és õ is azt mondta 2 hét pihenés, és pályára lép... vagyis ennyit Tomi is pihentettet a lábát...
De szerintem kérdezd meg a Fradi orvosát, mert hozzá ment Tomi a sérüléssel, ha jól tudom, szóval szerintem tudja mi a helyzet vele 😄D

Reméljük nem komoly, mert a Vasas-Cori meccs "unalmas" lenne nélküle 😞(

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
a halasi szurkolók igencsak mérgesek a Kékes fívérekre 😊

SomogyiG
Én bizony fordított eredményre számítottam...
Ha Tomori beállítása volt a Prof részérõl a "vezéráldozat", akkor viszont nem biztos, hogy megérte. Igaz, a Halas talán a legnagyobb vetélytársa a Vasasnak, igy nem igazán tudok okos lenni. Majd az idõ eldönti, habár én inkább egészség, mint eredménypárti vagyok...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

NBI nõi felnõtt

1 Cornexi-Alcoa 2
2 Dunaferr NK 2
3 Budapest Bank-FTC 2
4 DVSC 2
5 Gyõri Audi ETO KC 2
6 Vasas-INVITEL 2
7 Kiskunhalas NKSE 0
8 Németh Toll Makó 0
9 Váci NKSE 0
10 Hódmezõvásárhely...0
11 Békéscsabai ENK 0
12 Bp. Kõbányai Spa...0

Ha ez ígyvan, tényleg hülyeség volt a siettetés!! De a dokik majd eldöntik!!

A vásárhelyi, Wolf Alexandra 9-gólja is, említést érdemel, bizonyám!!!!!

VMan
sajnos azt írják rásérült Tomori 😞 második félidõ közepétõl már nem játszott.
lehet nagy butaság volt elsiettetni a visszatérést...

Ez mit muta, hogy Andrásnak a szeme a tehetségek kiválasztásához, még mindíg jó!! Azért a tehetség a rutint nem pótolja, de ha így folytatja az is meglesz hamar! Azért Sopit nem írtuk le, ugye!! <#ejnye1><#nyes><#nyes> ( vicc vóóót )

Ez a 8-as nem semmi! De Lulu 7, Hangya 6 is jóljött!!<#wink>

Halas-Vasas 29 - 30 (12 - 19)
Azért ezt szívesen megnéztem volna, tuti jó meccs lehetett!!

SomogyiG
Huh, de nem irigylem Németh Andrást! Ha Sopi felépül, akkor hogyan osztja meg e két klasszis (ki merem jelenteni, hogy jelenlegi és pillanatokon belüli világklasszis) átlövõ között a B2 pozíciót? B1-ben voltunk így, akkor Kirsner Era és Lõwy Dóri voltak a konkurrensek, az sajnos rosszul végzõdött a számunkra! Remélem, hogy ez a "feszültség levezetés" sikeresebb lesz, mint az elõzõ volt.
Az, hogy egy 16 éves "kislányra" ilyen szinvonalon és teljesítménnyel számítani lehet, erre nehéz szavakat találni...
Elõzõ szezonban Szucsánszki robbant be a magyar kézilabdába, az idén Zácsik és remélem, hogy ez igy fog folytatódni! (de szép is lenne...)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
Szancsi 8 gól!!! <#taps>

VMan
Vasas nyert a Kiskunhalas otthonában! ez még nem meglepõ, de az már igen, hogy Tomori Zsuzsa játszott és öt gólt lõtt!

SomogyiG
Biztosan igaza van, hiszen a II. félidõt 17-9 -re nyertük az I. félidõ 16-15 -ös eredményéhez képest.
Nem tudom, hogy igy a szezon elején milyen András hozzáállása, de azt hiszem, ha ez a meccs a 10. fordulóban van, akkor a meccs után nem igazán kéne hajat mosni a lányoknak...

kaloz174
Köszi!😊
Stanley szerint a 2. félidõben nem volt 1 súlycsoporban a 2 csapat.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Igen, szép kezdés, gratulálok a Lányoknak és Andrásnak! Pont akkor csengettek, amikor be akartam ide is írni a végeredményt, ezért itt elmaradtam! Sorry! Ha András véleményével valahol találkozom, akkor igérem, megosztom Veletek!

A Halas - Vasasról semmi hír?

kaloz174
Végeredmény: 24 - 33

Azért kíváncsi vagyok NA véleményére. Bár 1 meccs az csak 1 meccs.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Gratula, most már csak azért kell nagyon szorítanunk, hogy a "fiugg" vissza tudjanak vágni a szerbeknek...! De szép is lenne!!! Mi itthon vesztettünk ellenük, õk meg veszítsenek otthon ellenünk! 😊

Breki33
Gratulálok a csajoknak megszerezték a bronzot (vizilabda)
SomogyiG
Félidõben 16-15 a Fradinak. Soknak érzem a kapott gólt, elkel a védekezésben Sopi rendesen!!!

A Halas - Vasas meccsrõl semmi hír?

SomogyiG
Elkezdõdött a meccs!

Vásárhely ifi - FTC ifi 30 - 37

VMan
remélem lesz róla 1-2 részeredmény 😊

SomogyiG
Valahogy úgy érzem, a Prof egy kicsit elkalkulálta a formaidõzítést, és emiatt még pár meccsig a képességeik alatt fognak teljesíteni. Ez egyben azt is jelenti, hogy szerintem egy szoros meccsen ugyan, de Gyuláék fognak 2 ponthoz jutni...