Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nem lövették vagy a százaléka miatt?
kaloz174
Valaki csak jön! <#nyes><#nevetes1> Remélem, én is. <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Láttam a felháborodott beírásodat az ETO fórumban. Max. igazad van!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a szuper beszámolót! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

LOVÁSZ ZSUZSI ISTENNÕNK visszatért 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

találkozhatnánk , ha én másik divat ott leszek 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Az uccsó mondatodat kifejtenéd?

Vérten Orsiról mi hír, esetleg róla tudsz vmit? Görbe játszott, Dokic?
Boki mennyi idõt kapott?

köszi 😊

jajjj, nehéz helyzetben vagyok 😉 Nagyon remélem, hogy holnap gyõz a Cori, kell a pont, csak ne a Dunaferr ellen 😊))
(Esetleg a holnapi meccsre is mész? én gondolkozom rajta 😊

VMan
köszi a beszámolókat!
nagy öröm Lovi "kivirágzásáról" olvasni, remélem hosszú idejû lesz 😊

Táncos, bõvebben? :o

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Duby
nem akarom elkiabálni, de én is valószínû megyek életem elsõ idegenbeli meccsére...
...a kis divat...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Ja, az utsó negyedóráról még említeni kell Kittit, aki ott folytatta, ahol Paula abbahagyta és õ is fogott egy hetest <#wink>

Táncos ETO
Sziasztok!

Gyenge elsõ félidõ után egy kicsit jobb második, így lett +13.
Igazából csak Bradeanu játszott jól.
Radulovics rengeteg gólpasszt adott, talán egyet lõtt is.
És volt egy-két nem ETO szurkoló gyõri is.. 😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

VMan
én is 😊
de én a hazaiaknak szurkolok 😄

Duby
Dunaferr-Kiskunhalas
Az ifimeccsre is kiértünk (haldokló szuzukimmal <#shakehead>) így majdnem teljesen láttuk azt is. A félidei x után a második félidõben feltámadtak a mieink és magabiztos gyõzelmet arattak. <#taps>
Aztán következett a felnõtt derbi, amitõl - így utólag túlságosan - tartottam. A bemelegítést Rita vezette, és üdvözölhettük 77-es mezben Mörtel Renit (<#taps>) - aki szuperül néz ki pirosban <#wink>. A bemelegítés nagyon jó hangulatban zajlott, fülig ért mindenki szája, fõleg miután jól megszórtak minket labdával a lelátón a hosszúpasszos bemelegítésnél (ha ezen fog múlni a jövõben, akkor ne kíméljetek Lányok ). A bemelegítés után Irina és Gerstmár Reni is megköszönte a testmozgást, mentek átöltözni, nem voltak nevezve.
Az Ungureanu-Lovi, Pigniczki, Laluska, Balogh, Ferling, Vincze hatosfallal kezdtünk (bocsánat, nem ismerem a Halasi csapatot annyira, hogy tudjam, hogy õk hogy álltak fel ...csak Valovics Nórát tudom ki ...nem is tudom honnan <#vigyor3>), de Kocsik Vikit is megismertem, õ és asszem a 15-ös számú csapattársa húzták a Halast az elején. Az elsõ percekben nagyon jól kezdtünk, keményen védekeztünk, Paula az elsõ pillanatoktól jelezte, hogy nagyon nem lesz egyszerû ma neki gólt lõni. Elõl meg összejöttek a dolgok, s gyorsan elhúztunk 4:1-re. Fõként Detti adta meg a kezdõ lendületet, és Baba harcolt ki heteseket. A 15. perc környékén azonban hullámvölgybe kerültünk, sorozatban rendezetlen védelemre hozhatták a labdát, Paula is tehetetlen volt, felzárkózott, majd a vezetést is átvette a vendég csapat. Asszem 4:8 is volt. Péter ekkor változatott, ami varázsütésre rendberakta a védelmet, a Lovi-Piga-Baba(nemtom, sztem nem õ volt, de nem jut eszembe, 20 perce már ezen gondolkodom...)-Lala-Mörtel Reni-Vincze. Labdákat szereztünk, Reni egymás után kétszer is jól indított, s feszes védekezéssel egyenlítettünk, és magabiztos vezetést harcoltunk ki a félidõ végére, mert idõközben a pihenõ csk is visszatért és elõl is feljavultunk, Õri Adri is kitett magáért, de igazán kiemekedõen senki se játszott, mármint a mezõnyben, mert hátul Paula amiket fogott az hihetetlen, sima ziccereket spárgázott ki, nem lehetett bevenni a kapuját, ezidõtájt az elsõ hetesvédése is megvolt.
A második félidõben megnyílt a védekezés, 3-2-1-et játszottunk elõl Gabóval, Ivett is bejött, s sokszor volt bent Reni Detti helyén b2-ben, középen Lala, Lovinak nem volt ma cseréje (elfelejtettem írni Kovács Angi nem játszott ma), Kriszta helyett Rita állt be. Na ez a nyílt védekezés megoldhatatlan feladat elé állította a vendég gárdát, nagyon jól védekeztünk, a nem jó lövéseket Paula simán fogta, a kiharcolt hetesek közül még kettõt védett is. Elõl aztán beindult a henger, Lovi és Rita egészen pazarul játszottak össze, fõként Zsuzsa vitte a prímet, megcsillogtatta igazi világklasszis mivoltát, óriási labdákat adott Ritána, aki élt velük, vagy éppen egyedül verte át a komplett halasi védelmet. Voltak aztán indításgólok, és megkoronázandó ellenállhatatlan teljesítményét Paula is dobott egyet a helyérõl. <#worship>
A végére tehát egészen klasszis egyéni teljesítményeket is hozó meccsen (volt itt sunyipassz beállóba, volt befutó beállógól, betörésgól, és lazás-pimasz-flegma hát mögötti gól Zsuzsától) nagyszerû, magabiztos játékkal nagyon szórakoztató módon megszereztük a gyõzelmet. Természetesen nagyon nagy volt az öröm a végén, de közbe-közbe is egyre jobban érezték magukat a mieink. Ja, és majd el felejtettem az utolsó negyedórában lehetõséget kapott Svetlana Obucina is, eg gyönyörû bejátszással indított, amit Rita (meg egyébként mindent) belõtt, de ezenkívül volt még egy jó meglátású gólpassza és egy kapufája, jól mozgott. Szóval összeérünk, és már motoszkál az egyszeri szurkolóban a megfogalmazás, hogy bizony nagy csapat kerekedik itt, de csak óvatosan még. A lényeg, hogy õk is tudják (ez lesüt róluk) hogy jó úton járnak.
Szép volt Csapat!

szupi eredmény 😊 Már aligvárom, hogy élõben láthassam játszani a csapatom 😊
Vasárnap jön vki Fehérvárra, Eta?

Isthy
Gólszerzõink: Õri 9(5), Rita 7, Lovi 5, Detti, Eszti, Meli 2-2 Piga és Paula 1-1.

Úgy látszik mi még kapusposztról is veszélyesek vagyunk az ellenfél kapujára! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem kis fejmosás lehetett félidõben. <#wink>

Isthy
A végeredmény pontosan: ETO-Békéscsaba 33-20

A végére helyreállt a rend. Gondolom Róth Kálmánnak volt mondanivalója a szünetben és hatásosan adta elõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyelõre annyit tudok, hogy 13-mal nyert az ETO.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
az kemény :o
bár gondolom a végére legalább 6-8 gólra feltornázták a különbséget...

VMan
végre Lovi <#taps>

kaloz174
Nem tudom. Õk nem ilyen lelkesek a jelek szerint. De ez nem is világra szóló eredmény.
Érdekes a helyzet most. A Gyõrtõl várják a nagy eredményeket, a Dunaferr meg hozza. 😊 (Hogy el ne kiabáljam.) Valahogy úgy van, hogy a mi csapatunkat nem nyomasztják az elvárások, szerintem. (Nem úgy, mint tavaly.)

Isthy
Vajon mi lehet a végeredmény Gyõrben? A félidõben 14-12-re vezetett az ETO...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Duby:

"Egy egészen pazar 2. félidõvel. Öri, Lovi, Rita, és végig PAULA."

Köszi! Várjuk a bõvebb beszámolót! <#worship>

kaloz174
Most nézem, csak az ETO és mi játszunk ma. Azt hittem, a többiek is.😊
(Sündisznó eset. <#nyes>)
Közben eredmény!

29-21!!!😊)
Gratulálok!!! Le a kalappal a csapat elõtt. <#taps><#worship><#taps>

Isthy
Végeredmény: Dunaferr-Kiskunhalas 29-21

Szép volt csajok! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, mert nagyon rendes drukker-társak is vannak! <#vigyor2><#taps>

Hajrá Dunaferr!!!😊

Isthy
Ahogy látom te is megkaptad! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Dunaferr-Kiskunhalas 16-11

Paula remekül véd a hírek szerint!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
16-11 az 1. félidõ végén! Paula nagyon jól véd!😊)

KÖSZI DUBY! <#worship>

kaloz174
Szia Isthy!
Ha esetleg tudod az eredmény alakulását, akkor beírod, ha szépen kérlek? <#wink>

Isthy
ETO - Békéscsaba +16
Dunaferr - Kiskunhalas +6
Spartacus - DVSC -10
FTC- Makó +11
Vasas- Cornexi -2
Vác - Hódmezõvásárhely +2

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Nekem:
ETO - Békéscsaba +14
Dunaferr - Kiskunhalas +2
Spartacus - DVSC -14
FTC- Makó +8
Vasas- Cornexi -6
Vác - Hódmezõvásárhely +4
...Érdekes lesz visszanézni <#wink>

kaloz174
Nem merem én azt... <#vigyor2>

biztos, írd be a tipped, jelezd, hogy Dunaferr csapatához csatlakoznál, aztán majd kiderül FaberK mit szól hozzá 😄
jó móka, én tavaly végig tippeltem a szezont 😄

SomogyiG
Szervusztok!

ETO - Békéscsaba +20
Dunaferr - Kiskunhalas +6
Spartacus - DVSC -15
FTC- Makó + 15
Vasas- Cornexi -3
Vác - Hódmezõvásárhely +4

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Be lehet még szállni?

Breki33
ETO - Békéscsaba +3
Dunaferr - Kiskunhalas +2
Spartacus - DVSC -3
FTC- Makó + 10
Vasas- Cornexi +3
Vác - Hódmezõvásárhely +0
gyere tippelni indexre és erõsítsd a Dunaferr csapatát 😄

kaloz174
Na, mindenki világgá ment? <#csodalk><#conf>
Pedig még kézimeccs sincs a TV-ben.😊

Éppen néztem én is. Elég jó a felhozatal TV-közvetítések terén. Csak el ne kiabáljuk!!!
Nézegetem, milyen sokan tippelgetnek a zindexen. Nagyon dícséretes dolog!😊 Itt, legalább alkalmanként, nem próbáljuk meg?

A köv. forduló:

ETO - Békéscsaba +9
Dunaferr - Kiskunhalas +7
Spartacus - DVSC -10
FTC- Makó + 16
Vasas- Cornexi +1
Vác - Hódmezõvásárhely +2

kaloz174
Igazán köszi a beszámolót!😊

Sajnos, a vizilabdát elbuktuk.<#falbav> Pedig adott volt a lehetõség...

Íme egy cikk Siti Esztirõl.
Viszont a bajnoki nyitányról én nem találok beszámolót. 😞( Pedig azért talán érdemes lett volna megkérdezni a szakíróknak a szakvezetõk véleményét. Bár lehet, hogy én, mint "szakolvasó" <#vigyor2>, kíváncsibb vagyok, mint az un. "szakírók". Igaz, nem is lepõdöm meg, mert többször bizonyítottak már - negatív irányban.

Isthy
Köszi!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olvastam én is a halasi beírásokat a kül. fórumokon, de azt hiszem, hogy az elkeseredett düh szól belõlük elsõsorban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos korán feloszlott a társaság...

A mai meccsen sajnos a 3 gólos vezetés utáni rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat, pedig meg lehetett volna. Elnézve az EB-t én úgy gondolom, hogy azért gratulálhatunk a fiúknak az egész 10 napos teljesítményükhöz. A mai nap alapján pedig azt mondom, hogy 2007. márciusában fordulni fog a kocka!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Na kezdek felengedni! Hát ezek az izgalmak már nem nekem valók! Majd az Olimpián megint kapnak tõlünk a szerbek!!!!
GRATULA A LÁNYOKNAK, ÉS A FIÚKNAK!!!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duby
persze minden elismerésünk a bronzérmes lányoknak is! <#worship><#taps>

Duby
ha annak a 4 kapufának a fele bemegy ugye...
rengeteg támadást fejeztünk be sikertelenül pont a meccs vége fele sorozatban. valamint volt 3 buta hibánk, két labdaeladás és egy simán védhetõ potya.
Nagyon kár érte.
Szerintem nem a jobb csapat gyõzött, de õk kevesebbet hibáztak, nem adtak ajándéklabdát, esetleg olyanokért vették el tõlük, mikor leütötték egyik-másik közelebbi magyar fejét.
Mindenesetre így is büszkék lehetünk rájuk, köszönjük nekik az egész hetes pazar teljesítményt! <#worship>

Breki33
nem kellett volna az emberelõnyöket ilyen hamar ellõni

azért idegesítõ mert játékban jobbak vagyunk
Duby
hát ezt sajnos mi b..tuk el <#shakehead>
8:9, ezüst.

Breki33
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr