Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vérten Orsiról mi hír, esetleg róla tudsz vmit? Görbe játszott, Dokic?
Boki mennyi idõt kapott?
köszi 😊
(Esetleg a holnapi meccsre is mész? én gondolkozom rajta 😊
nagy öröm Lovi "kivirágzásáról" olvasni, remélem hosszú idejû lesz 😊
Táncos, bõvebben? :o
HAJRÁ MAGYAROK! :]
...a kis divat...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Gyenge elsõ félidõ után egy kicsit jobb második, így lett +13.
Igazából csak Bradeanu játszott jól.
Radulovics rengeteg gólpasszt adott, talán egyet lõtt is.
És volt egy-két nem ETO szurkoló gyõri is.. 😞
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Az ifimeccsre is kiértünk (haldokló szuzukimmal <#shakehead>#shakehead>) így majdnem teljesen láttuk azt is. A félidei x után a második félidõben feltámadtak a mieink és magabiztos gyõzelmet arattak. <#taps>#taps>
Aztán következett a felnõtt derbi, amitõl - így utólag túlságosan - tartottam. A bemelegítést Rita vezette, és üdvözölhettük 77-es mezben Mörtel Renit (<#taps>#taps>) - aki szuperül néz ki pirosban <#wink>#wink>. A bemelegítés nagyon jó hangulatban zajlott, fülig ért mindenki szája, fõleg miután jól megszórtak minket labdával a lelátón a hosszúpasszos bemelegítésnél (ha ezen fog múlni a jövõben, akkor ne kíméljetek Lányok ). A bemelegítés után Irina és Gerstmár Reni is megköszönte a testmozgást, mentek átöltözni, nem voltak nevezve.
Az Ungureanu-Lovi, Pigniczki, Laluska, Balogh, Ferling, Vincze hatosfallal kezdtünk (bocsánat, nem ismerem a Halasi csapatot annyira, hogy tudjam, hogy õk hogy álltak fel ...csak Valovics Nórát tudom ki ...nem is tudom honnan <#vigyor3>#vigyor3>), de Kocsik Vikit is megismertem, õ és asszem a 15-ös számú csapattársa húzták a Halast az elején. Az elsõ percekben nagyon jól kezdtünk, keményen védekeztünk, Paula az elsõ pillanatoktól jelezte, hogy nagyon nem lesz egyszerû ma neki gólt lõni. Elõl meg összejöttek a dolgok, s gyorsan elhúztunk 4:1-re. Fõként Detti adta meg a kezdõ lendületet, és Baba harcolt ki heteseket. A 15. perc környékén azonban hullámvölgybe kerültünk, sorozatban rendezetlen védelemre hozhatták a labdát, Paula is tehetetlen volt, felzárkózott, majd a vezetést is átvette a vendég csapat. Asszem 4:8 is volt. Péter ekkor változatott, ami varázsütésre rendberakta a védelmet, a Lovi-Piga-Baba(nemtom, sztem nem õ volt, de nem jut eszembe, 20 perce már ezen gondolkodom...)-Lala-Mörtel Reni-Vincze. Labdákat szereztünk, Reni egymás után kétszer is jól indított, s feszes védekezéssel egyenlítettünk, és magabiztos vezetést harcoltunk ki a félidõ végére, mert idõközben a pihenõ csk is visszatért és elõl is feljavultunk, Õri Adri is kitett magáért, de igazán kiemekedõen senki se játszott, mármint a mezõnyben, mert hátul Paula amiket fogott az hihetetlen, sima ziccereket spárgázott ki, nem lehetett bevenni a kapuját, ezidõtájt az elsõ hetesvédése is megvolt.
A második félidõben megnyílt a védekezés, 3-2-1-et játszottunk elõl Gabóval, Ivett is bejött, s sokszor volt bent Reni Detti helyén b2-ben, középen Lala, Lovinak nem volt ma cseréje (elfelejtettem írni Kovács Angi nem játszott ma), Kriszta helyett Rita állt be. Na ez a nyílt védekezés megoldhatatlan feladat elé állította a vendég gárdát, nagyon jól védekeztünk, a nem jó lövéseket Paula simán fogta, a kiharcolt hetesek közül még kettõt védett is. Elõl aztán beindult a henger, Lovi és Rita egészen pazarul játszottak össze, fõként Zsuzsa vitte a prímet, megcsillogtatta igazi világklasszis mivoltát, óriási labdákat adott Ritána, aki élt velük, vagy éppen egyedül verte át a komplett halasi védelmet. Voltak aztán indításgólok, és megkoronázandó ellenállhatatlan teljesítményét Paula is dobott egyet a helyérõl. <#worship>#worship>
A végére tehát egészen klasszis egyéni teljesítményeket is hozó meccsen (volt itt sunyipassz beállóba, volt befutó beállógól, betörésgól, és lazás-pimasz-flegma hát mögötti gól Zsuzsától) nagyszerû, magabiztos játékkal nagyon szórakoztató módon megszereztük a gyõzelmet. Természetesen nagyon nagy volt az öröm a végén, de közbe-közbe is egyre jobban érezték magukat a mieink. Ja, és majd el felejtettem az utolsó negyedórában lehetõséget kapott Svetlana Obucina is, eg gyönyörû bejátszással indított, amit Rita (meg egyébként mindent) belõtt, de ezenkívül volt még egy jó meglátású gólpassza és egy kapufája, jól mozgott. Szóval összeérünk, és már motoszkál az egyszeri szurkolóban a megfogalmazás, hogy bizony nagy csapat kerekedik itt, de csak óvatosan még. A lényeg, hogy õk is tudják (ez lesüt róluk) hogy jó úton járnak.
Szép volt Csapat!
Vasárnap jön vki Fehérvárra, Eta?
Úgy látszik mi még kapusposztról is veszélyesek vagyunk az ellenfél kapujára! :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
A végére helyreállt a rend. Gondolom Róth Kálmánnak volt mondanivalója a szünetben és hatásosan adta elõ.
DUNAFERR FOREVER!!!
bár gondolom a végére legalább 6-8 gólra feltornázták a különbséget...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Érdekes a helyzet most. A Gyõrtõl várják a nagy eredményeket, a Dunaferr meg hozza. 😊 (Hogy el ne kiabáljam.) Valahogy úgy van, hogy a mi csapatunkat nem nyomasztják az elvárások, szerintem. (Nem úgy, mint tavaly.)
DUNAFERR FOREVER!!!
"Egy egészen pazar 2. félidõvel. Öri, Lovi, Rita, és végig PAULA."
Köszi! Várjuk a bõvebb beszámolót! <#worship>#worship>
(Sündisznó eset. <#nyes>#nyes>)
Közben eredmény!
29-21!!!😊)
Gratulálok!!! Le a kalappal a csapat elõtt. <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Szép volt csajok! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá Dunaferr!!!😊
KÖSZI DUBY! <#worship>#worship>
Ha esetleg tudod az eredmény alakulását, akkor beírod, ha szépen kérlek? <#wink>#wink>
Dunaferr - Kiskunhalas +6
Spartacus - DVSC -10
FTC- Makó +11
Vasas- Cornexi -2
Vác - Hódmezõvásárhely +2
DUNAFERR FOREVER!!!
ETO - Békéscsaba +14
Dunaferr - Kiskunhalas +2
Spartacus - DVSC -14
FTC- Makó +8
Vasas- Cornexi -6
Vác - Hódmezõvásárhely +4
...Érdekes lesz visszanézni <#wink>#wink>
jó móka, én tavaly végig tippeltem a szezont 😄
ETO - Békéscsaba +20
Dunaferr - Kiskunhalas +6
Spartacus - DVSC -15
FTC- Makó + 15
Vasas- Cornexi -3
Vác - Hódmezõvásárhely +4
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Dunaferr - Kiskunhalas +2
Spartacus - DVSC -3
FTC- Makó + 10
Vasas- Cornexi +3
Vác - Hódmezõvásárhely +0
Pedig még kézimeccs sincs a TV-ben.😊
Éppen néztem én is. Elég jó a felhozatal TV-közvetítések terén. Csak el ne kiabáljuk!!!
Nézegetem, milyen sokan tippelgetnek a zindexen. Nagyon dícséretes dolog!😊 Itt, legalább alkalmanként, nem próbáljuk meg?
A köv. forduló:
ETO - Békéscsaba +9
Dunaferr - Kiskunhalas +7
Spartacus - DVSC -10
FTC- Makó + 16
Vasas- Cornexi +1
Vác - Hódmezõvásárhely +2
Sajnos, a vizilabdát elbuktuk.<#falbav>#falbav> Pedig adott volt a lehetõség...
Íme egy cikk Siti Esztirõl.
Viszont a bajnoki nyitányról én nem találok beszámolót. 😞( Pedig azért talán érdemes lett volna megkérdezni a szakíróknak a szakvezetõk véleményét. Bár lehet, hogy én, mint "szakolvasó" <#vigyor2>#vigyor2>, kíváncsibb vagyok, mint az un. "szakírók". Igaz, nem is lepõdöm meg, mert többször bizonyítottak már - negatív irányban.
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai meccsen sajnos a 3 gólos vezetés utáni rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat, pedig meg lehetett volna. Elnézve az EB-t én úgy gondolom, hogy azért gratulálhatunk a fiúknak az egész 10 napos teljesítményükhöz. A mai nap alapján pedig azt mondom, hogy 2007. márciusában fordulni fog a kocka!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
GRATULA A LÁNYOKNAK, ÉS A FIÚKNAK!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rengeteg támadást fejeztünk be sikertelenül pont a meccs vége fele sorozatban. valamint volt 3 buta hibánk, két labdaeladás és egy simán védhetõ potya.
Nagyon kár érte.
Szerintem nem a jobb csapat gyõzött, de õk kevesebbet hibáztak, nem adtak ajándéklabdát, esetleg olyanokért vették el tõlük, mikor leütötték egyik-másik közelebbi magyar fejét.
Mindenesetre így is büszkék lehetünk rájuk, köszönjük nekik az egész hetes pazar teljesítményt! <#worship>#worship>
azért idegesítõ mert játékban jobbak vagyunk
8:9, ezüst.