Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Sztem is, nagyon nagy csata várható Halason.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem, a Halas-Vasas is jó kis derbi lesz!

Isthy
Thx! <#worship>

Érdekes meccsnek ígérkezik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jelen forma alapján lehet, de a meccs 2007. 02. 24-én lesz. Egyelõre inkább a "jóslat" elsõ fele váljon valóra október 8-án.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
itt a fórumon szerintem hívhatjuk becenevükön a csapatokat
SomogyiG
Szivem szerint írnám, de ez egyrészt a Budapest Banknak nem esne jól (tekintettel arra, hogy stratégiai támogatónk, ezért az a minimum, hogy a kedvüket keressük) másrészt a szerzõdés megkötésétõl ez lett a neve. Becézni persze lehet, de jelenleg csak a "leánykori" neve a Fradi. Abban viszont igazad van, hogy a Vásárhely sem a hivatalos nevén lett megemlítve, ezért a Fradi megnevezés is helyénvaló lett volna...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Biztosan szívni fogják magukat, ráadásul kaptunk már ki ott váratlanul Sziszibá nélkül is. Azért nagyon remélem, hogy ez ma nem fog elõfordulni, még ha Sopi nem is fog játszani. Én egy békés, nyugodt meccset, és 6-8 fás gyõzelmünket várom.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
írjuk már Fradinak :-()
köszi 😊
kíváncsi vagyok Sziszibá társulatára mit tudnak 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Én inkább arra tippelnék, hogy a csapaton belül nehezen emészthetõ a megszokottnál 20-30 %-al több kapott gól, és ez "rossz" hangulatot kelthet. Hiába erõsödtek Raduloviccsal és Hornyákkal, mintha az ellenkezõje történt volna, mert ez az eredményeken nem látszik, sõt! (Mennyire érzõdik a két Orsi kiesése)
Ki kell várni, mig összecsiszolódik a csapat játéka, és biztosan meg fog térülni a befektetett munka, csak legyen mentális erejük és türelmük rá...

Más:
Akik nem tudják a helyszinen figyeélemmel kisérni, de érdekelné õket, azok számára itt elérhetõ lesz a Vásárhely - Budapest Bank-FTC meccs SMS közvetítése.

VMan
néha tényleg úgytûnik, hogy "reálmadridos" lett az eddig "barcás" ETO...
még jó, hogy a Barca nem igazolta le Zidane-t 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
a tippelést akkor lehetne az alapszakazra elõször ha az eddig tippelõk elfogadják így
Hege eto
Attól gyengültünk, hogy valami nagyon nincs rendben a csapatban. Errõl semmit nem tudok, de lehet "érezni". Valahogy nincs csapatszellem szerintem, pedig ez meccsenként +5-8 gól is lehet.
Túl vannak edzve ez is tény. Labdaundoruk lett még a felkészülés alatt.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"itthon persze gálázva gyõzzünk "

Jelen forma alapján, sanszos.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
Adriana nem kapott egy percet sem, pedig ma van a névnapja, és az eredmény is megengedte volna bõven, mégis végigülte a meccset a padon... Szabina továbbra sem volt nevezve.
Józsi? nem tudom, nem nagyon figyeltem igazság szerint 😊

a meccs elején kaptak a leányok 1-1 szál virágot a szurkolóktól, én Edónak adtam 😊)

SomogyiG
Elõször is gratulálok a gyõzteseknek! A vártnál szerényebb eredmények miatt senkinek sem kell még aggódnia, hiszen az idény elején van mindenki rendesen.
Az én tipposzlopom:

ETO
FTC
DVSC
Dunaferr

Cornexi
Kiskunhalas
Vasas
Hódmezõvásárhely

Vác
Makó
Békéscsaba
Spartacus

Összesen két csapat helyezésében vagyok biztos, pont a két szélsõben. Tudom, a "Ha"-val kezdett mondatoknak annyi a jelentõsége, mintha el sem hangzott volna, de mégis leirok kettõt is.

1. Ha Kamper Olcsa és Laluska maradt volna nálunk és úgy jönnek az érkezõk, akkor egyértelmûen a Fradit tettem volna az elsõ helyre, de igy nem fogják bírni a lányok, ha a BL-be bejutunk.

2. Ha az öreg Laurentzet elhajtják még idõben, akkor a Szpari akár egy hellyel elõrébb is végezhet, de ez nem oszt, s nem is szoroz a kiesés szempontjából.

😊 Lima hogy játszott? Szabina játszik már?
Józsinak hogy ment a hangosítás? 😄DDD
mesélj! lécci 😊 köszke 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
a Cornexi nagyon nagy lelkesedéssel, sok jó egyéni teljesítménnyel gyõzte le könnyedén "mosolyogva" a nagyon szerény képességû Sparit.

Isthy
Természetesen Gerstmár, Mörtel még nem játszott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Mi nem erõsödtünk, ez már látszik."

Sztem meg erõsödtetek, majd látni fogod te is ahogy halad elõre az idõ és a sérültek is meggyógyulnak. Akkor a teljes csapattal majd lesz összehasonlítási alapod. Addig sztem ne jelents ki ilyeneket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor valszeg így volt. De õk is játszhatnak rosszul néha, most az volt soron. A sérülések miatti variálgatások miatt is könnyebben teljesíthet rosszabbul a csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Gerstmár v. Mörtel Reni?

kaloz174
"Mi nem erõsödtünk, ez már látszik."
Jó, de mitõl gyengültetek? Mivel gyakorlatilag mindenki maradt a meghatározó játékosok közül. (Mörtel Reni is csak most gondolta meg magát.)
Mitõl vannak olyan csapattagok, mint pl. Bradeanu, formán kívül? (Legalábbis akkor ez volt szembetûnõ, amikor én láttam.) Én õt nagyon fontos csapattagnak érzem az ETO-ban.
Már az elõbb is írtam a sérülésekrõl. Gyakorlatilag azt láttam Füreden, hogy valahogy esetleges lett a játék ettõl. Legalábbis én túl sok elképzelést nem vettem észre. Persze, lehet, hogy csak az én látásommal van a baj.😊
A másik, hogy a túl nagy elvárások valahogy rátelepszenek a csapatra. Pedig ezek az elvárások csak akkor ennyire jogosak, ha ez a tényleg rendkívül erõs keret közel teljes értékû szakmai munkát tud végezni.
(Eszembe jut az, amikor Isthyvel pont azt nehezményeztük, hogy Kiss Szilárd túledzi a csapatot. Na, ehhez képest, híreim szerint, a Gyõrnél még erõsebb, intenzívebb munka folyik. Persze, nehéz ebben okosnak lenni, fõleg így szezon elején. De néha talán a pihenés, egy kis lazítás, is jót tud tenni.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

hát igen, én a Lokit csak "érzésbõl soroltam oda ahova", ugyanis õket egyáltalán nem láttam a felkészülés alatt...a többi felsõházas aspiránst igen, szóval lehet nagyot tévedek 😉

Akkor én is beszállok a tippellésbe.
1. ETO
2. Loki
3. Fradi
4. Dferr
5. Cori

Az elsõ hely ismét nagyon egyértelmûnek tûnik. Annak ellenére, hogy most kisebb gondok adódnak az ETO játékában. A többi csapatnak még most az elején van esélye megfogni õket.
A Lokinak tûnik a második leghosszabb kispad és ez sokat fog jelenteni a rangadókon. Vorozscova-Stuparicova-Szûcs-Szabó-Orbán-Benyáts-Csáki összeállítás elég erõsnek tûnik.
A Fradi és a Dferr szinte azonos cipõben jár. Egy-két tapasztalt játékos(Németh H., Kirsner, Tóth ill. Ferling, Pigniczki) és fiatal sikerre éhes játékosok jó csapategységet alkotnak. A két kispadon is nagy szaktekintély ül. Talán annyi a Fradi elõnye, hogy Németh András évrõl évre szembesül az új csapat kialakításának új játékosok beépítésének helyzetével.
A Cori szerintem erõsödött a múlt szezonhoz képest és elképzelhetõnek tartom, hogy bejut a legjobb 4-be.
A további sorrend Vasas, Halas lehet.

Hajrá Magyar Kézilabda!

dehogynem: "Boki:6" enélkül egál lett volna 😉))

nem kell ennyire letörni, szvsz ez sehovanemszámító meccs volt...

egyébként ha 5 meccs lenne a bajnokságban én is a Fradit mondanám bajnokesélyesnek, de annál jóval rövidebb a kispad, jóval rutintalanabbak a játékosok fõvárosi zöld-fehéreknél mármint a cserék-, hogy egy tartós magaszinvonalú játékot produkáljanak egész szezonban, a pályán lévõ 6 (7) ember meg nem gép, és elfárad, ebbõl a szempontból azért az ETO elõrébb van!!!

Szóval szedjétek össze magatokat, mert én úgy szeretném gyõztesnek látni a csapatom ellenetek, hogy egy erõtõl duzzadó, jól játszó csapatot gyõzünk le, fogcsikorgatva idegenben, itthon persze gálázva gyõzzünk ;DDD

dehogynem: "Boki:6" enélkül egál lett volna 😉))

nem kell ennyire letörni, szvsz ez sehovanemszámító meccs volt...

egyébként ha 5 meccs lenne a bajnokságban én is a Fradit mondanám bajnokesélyesnek, de annál jóval rövidebb a kispad, jóval rutintalanabbak a játékosok fõvárosi zöld-fehéreknél mármint a cserék-, hogy egy tartós magaszinvonalú játékot produkáljanak egész szezonban, a pályán lévõ 6 (7) ember meg nem gép, és elfárad, ebbõl a szempontból azért az ETO elõrébb van!!!

Szóval szedjétek össze magatokat, mert én úgy szeretném gyõztesnek látni a csapatom ellenetek, hogy egy erõtõl duzzadó, jól játszó csapatot gyõzünk le, fogcsikorgatva idegenben, itthon persze gálázva gyõzzünk ;DDD

Hege eto
"Azt gondolom, hogy a Fradinak most nagyobb az esélye arra, hogy elsõ helyen végezzen, mint tavaly. (Mégha kedves ETO-s szurkolótársaim kicsit ezen meg is ütköznek majd.) "

Kicsit sem vagyok megütközve, én is így gondolom. Mi nem erõsödtünk, ez már látszik.

Hege eto
Én úgy tudom szarul játszottak.....

Isthy
Egy érdekes eredmény a dán liga 2. fordulójából: Aalborg-Ikast 28-33

Azért ez számomra meglepetés, úgy gondoltam az Aalborg otthon simán hozni fogja a meccset. Egyelõre úgy fest az Ikast eléggé megerõsödött és jól kezdte az évet, mivel az elsõ fordulóban a BL gyõztes Viborggal döntetlenezett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF:

Gratula a férfi pólósoknak, simán jutottak a döntõbe! <#taps><#taps><#taps>
De az igazi meccs majd vasárnap következik az eddigi könnyed felvezetés után. Nagyon nehéz lesz, de vissza kell vágni a szerbeknek! HAJRÁ FIÚK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Én nagyobbarányú gyõzelemre számítottam, de az jólenne ha a "kissebb" csapatok megrángatnák a "menõbb" cspstokat!
Legyen csak izgalmas a bajnokság!!

Kicsit szorítottam a Vácnak, hogy szoros meccsetprodukáljon ( az ember a nehezebb helyzetben lévõ mellé áll), de nembánom, hogy Csucsu most örül!!<#smile>

Isthy
Ha minden igaz akkor a végeredmény: Makó-ETO 25-31

Ez nem valami acélos, de valszeg az ETO kiengedett a végén és a legfiatalabbak is lehetõséget kaphattak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi!

Isthy
Félidõben 19-10-re az ETO vezetett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Úgy néz ki, hogy eddig mindenki hozta a kötelezõt!
Makó-ETO meccsrõl valaki tud eredményt?

Isthy
A Dferr gólszerzõi: Detti 5, Õri 5(3), Reni 4(1), Rita, Eszti, Szveta 3-3, Meli, Ivett, Lovi, Baba 2-2, Gabó és Paula (!!!) 1-1.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen jól tartotta magát a Vác, de a végén érvényesült a papírforma. A Lokitól azért én többet vártam, tõlük elég idény elejinek tûnt ez a forma.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végeredmény: Cori-Szpari 40-18 úgy hozták, ahogy várható volt.

Stanleynek! Fanni 6 gólt szerzett.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na, nem is kelltett a Vác sem olyan rossz benyomást, mint amire helyzetük alapján esetleg számítani lehetett.

Gratulálok a Lokinak! Végül is simán gyõztek.

Isthy
Az 50. percben: 34-15 a Corinak, nagyon sima meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez elég durva.

Isthy
40. perc: Cori-Szpari 26-9

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az esélyekrõl:
Azt gondolom, hogy a Fradinak most nagyobb az esélye arra, hogy elsõ helyen végezzen, mint tavaly. (Mégha kedves ETO-s szurkolótársaim kicsit ezen meg is ütköznek majd.)
Mindezt leginkább a Balaton kupán tapasztaltakra, látottakra alapozva mondom. Különösen igaz ez akkor, ha az ETO sérültjei, gondolok itt különösen Gogirlára, sokáig nem lesznek teljes értékû csapattagok, valamint ha NA ugyanúgy le tudja venni fiatal játékosairól a terhet, mint ahogy ezt tavaly is tette.
Aztán, bár ezért elnézést kérek Szemitõl😊, jobbnak látom jelenleg a Cori esélyeit a Vasasénél. Ennek okát elsõsorban Zia leigazolásában látom.
A Loki esetében tanácstalan vagyok. De mindenképpen esélyesek, a mai meccs ellenére a bronzra.
Milyen érdekes. A Kohászról még nem írtam. Pedig számomra nyilván õk a legkedvesebbek, akárhol is végeznek. De úgy gondolom, a bronz mindenképpen szép teljesítmény lenne. Megkönnyíti a helyzetet, hogy most nincs a csapattal szemben akkora elvárás, mint az elõzõ szezonban.

Tehát én is ezeket a csapatokat várom az elsõ helyekre, bár erõsödött a középmezõny, így lehetnek meglepetések.

Isthy
Félidõ: Cornexi-Szpari 18-6

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ígértek nekem éppen helyszíni beszámolót.😊

Isthy
Igen, ez olyan évkezdet amilyet elvártunk tõlük! Szép volt! Gratula a csajoknak! <#eljen><#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben ellépett a Cori: 20. perc: 12-4

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ja megfordította P