Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Félidõben: Vasas-Cornexi 15-14

Ziának nagyon megy a góllövés.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
De a fiúk is jól játszanak. <#eljen> Remélem, nem kiabálom el!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Igen, a Fradi gyorsan lerendezte a meccset, ahogy várható is volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyelõre a Makó nagyon indiszponáltnak tûnik a Fradi-csarnokban.

Isthy
Vasas-Cori 15. perc: 7-6

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vasas-Cori 5. perc: 2-3

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! Figyelni fogjuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi!😊

SomogyiG
Ha valakit érdekel, a Fradi-Makó Közvetítés itt.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Feltettem képeket ide, ha valaki szeretné megnézni.

Isthy
Ki tudja? Ebben a mai világban...

Olvashatják ezt a topicot olyanok is, akiket éppen Gin nem érdekel annyira.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Hogy lehet azt feltételezni, hogy valakit nem érdekel? <#csodalk>

kaloz174
Azért csak óvatosan, de örülök, hogy meggyógyult. 😊

Isthy
Ha valakit érdekel, Gin oldalán található egy pénteken vele készült telefoninterjú, amelybõl pár dolog kiderül a mostanában vele történtekrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Maximálisan egyetértek a reagálásával!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Többek elõtt ismert a történet:
Az Emléktorna ideje alatt volt egy találkozónk Bokival. A szurkolók egy csoportja megköszönte neki a 11 évet, amit a Dunaferr színeiben játszott.
A találkozó kapcsán, elõtte már sokat tudtam róla, amit meg lehetett tudni az internetrõl, valamint olyan emberektõl, akik valamiért jobban ismerhették õt. (Volt csapattársak, régi szurkolók pl.) Gyökerek, pályafutás kezdete, folytatása...stb.
De nem ismertem az EMBERT. Aztán eljött közénk. Tüneményes volt, elbûvölõ - mégis természetes, lenyûgözõ. Akik ott voltunk, egy nagyszerû élménnyel lettünk gazdagabbak.

Nagy kár, hogy csak ritkán van alkalmunk ilyen körülmények között találkozni a játékosokkal. A csapatvezetõknek lenne a feladatuk, hogy erre - a kétségtelenül sûrû program mellett - alkalmat találjanak.

Nem akartam érinteni már ezt a történetet, de most úgy gondoltam, most mégis írok róla nektek, ezzel is alátámasztva Vanyus A. szavait.

Isthy
Ez nagyon jó hír, ennek örülök! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha újvárosi szimpatizánsok szted, ha nem azok, nekün nem kellenek. Egyébként biztos, hogy nem azok. Sztem ti is tudjátok, hogy kik õk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem nem is fogjuk megérteni, mert számunkra felfoghatatlan az õ "értékrendjük"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Itt megtalálod, a mai 10:36-os hozzászólás.

DUNAFERR FOREVER!!!

hol?
olvastam itt indexen a véleményét egy sorban és hogy a többi az ETO kézifórumában, de sehol nem találtam 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
hát ez mekkora király! <#eljen>
mindig is bírtam Vanyus Attilát <#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Az nem is igazi Görbe szimpatizáns aki Görbét bárkivel szemben is félti 😊
VMan
látom már Görbéék nevében be is ígérte Vanyus Attila a "nem pacsizóknak", hogy velük a többi játékos sem fog pacsizni. helyes 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Ennek nagyon örülök, mármint Orsi felépülésének.

Azt hiszem, félreérthetõ voltam. Nem Boki és Görbe személyes kapcsolatára gondoltam, hanem arra, ahogy az ETO szurkolók, fõleg az elvakultabb ETO+Görbe szimpatizánsok megélhetik ezt a helyzetet.

Magyarán féltik Göricz Sikerét Raduloviccsal szemben, függetlenül attól, hogy most mindketten egy irányba húznak...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Orsi Halas ellen nagy valószínûséggel játszani fog.
ÁÁÁÁÁÁÁ, ne hidd.
Görbe és Radulovics között tök normális a kapcsolat!
SomogyiG
Én inkább arra tippelnék, hogy Boki neve összeforrt a Dunaferrel - azaz az õsi ellenséggel - és a két nagy sztár (Boki és Görbe) is örök ellenfelek maradnak, ha másért nem is, a világ legjobbja címért. Szerintem a Görbicz rajongók között kell keresni ezeket a Bokit kifütyülõket, különösen azok között, akik számára a Dunaferr elfogadhatatlan...
Persze lehettek Dunaferr szimpatizánsok is, de pl. nem hiszem, hogy egy lépést is tennék azért, hogy Laluskát kifütyüljem, holott "másabb" körülmények között igazolt el tõlünk, mint Boki hozzátok...

kaloz174
Köszi a beszámolót! Remélem, a köv. meccsen találkozunk! Ha én is mehetek veletek!!? <#vigyor2><#nyes>
Végre nem leszünk magányosak a vendégszektorban! <#taps>

Csak a Kohász!😊)

kaloz174
A szomorú, hogy ezek az emberek nem lehetnek igazi törzsszurkolók, mert nem tapasztaltam jelenlétüket sem az elsõ felkészülési meccsen Gyõrben, sem a többin Újvárosban, illetve a Balaton kupán sem. Beestek az elsõ hazai bajnokira, aztán csinálták a fesztivált.😞 (Gondolom, Kaproncán sem lehettek ott, ahol annak ellenére, hogy elõtte kisebb sérüléssel kezelték, Boki, a többi ek. meccshez hasonlóan, a hírek szerint kitett magáért. A tegnap esti volt az elsõ etos tétmeccse a csapat saját pályáján. Talán illett volna neki megadni a bizalmat ebbõl az alkalomból.)

A másik, hogy megfigyeltem, olyanok törnek pálcát felette, akik nem képesek átlátni, ki is õ, milyen teljesítményre képes, s hogy ezt már számtalanszor bizonyította. Csak azt látják, hogy õ milyen juttatásokat kap. Nem értik, hogy azért kapja, hogy a csapat jobb legyen vele, általa. (A párhuzamot most ideírom be, de ternészetesen ennek a pár békétlenkedõnek ajánlanám: Ha egy nagy focisztár átigazol, õ sem fog a cserejátékos fizetéséért az új csapatnál játszani. Még akkor sem, ha adott csapatért még nem tett semmit sem.)

Remélem, sikerül megértetnetek, hogy ez így nem jó senkinek. Bár a történteket nehéz lesz meg nem történtté tenni.

Duby
OK, jó ötlet, remélem lesz rá alkalom. <#wave>

Táncos ETO
Csak azért írtam, mert amíg nekünk szórta a gólokat, az volt a baj, most az ellenfeleknek, most ez a nem jó.. Akik kifütyülik, nem ETO szurkolók, sokkal inkább újvárosi szimpatizánsok lehetnek, hiszen ezzel nemcsak minket gyengítenek, de az elenfeleket erõsítik.. Szerintem..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Csak azt nem értem, miért "fújnak" ennyire Bokira, hiszen korábban mindig nemes ellenfél volt. Vagy csak amiatt hogy anno rendre megszórt minket? Nem igazán tudok rájönni mi a fene bajuk van. Reméljük megváltozik a hozzáállásuk, bár az indexet olvasva nincs nagy esély rá 😞
Isthy
Azért ha kérhetlek, ezeket a renitens szurkolókat ne akard hozzánk küldeni ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez persze valszeg idõvel így lesz, de most biztosan piszok rosszul esett neki és a meccsen biztos, hogy hatott a teljesítményére ezen "szurkolók" megnyilvánulása. Sztem nem igazán számított erre a "füttyös bandára", de legközelebb már biztos megfelelõen válaszolni fog nekik a pályán a játékával.

Hát kíváncsi leszek én is rá, hogy lesz-e ilyen pálfordulás, mert azért van néhány "engesztelhetetlen".

DUNAFERR FOREVER!!!

...hallgattatja...
Boki mentalitását ismerve ezek a "szurkolói" megnyilvánulások csak az elszántságát növelik, és a teljesjtményével hallgattaja majd el õket. Nem lepõdnék meg, ha majd egyik másik Boki által meg nyert meccs után ezek az egyének nyújtózkodnának a legjobban pacsizáskor...
Táncos ETO
Tuti! 😊

Isthy
Szinte mindneütt vannak ilyenek, arra kell törekedni, hogy valahogy a többi szurkoló hasson rájuk. Sztem nálatok is lesz ilyen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Azért ez 1-2 ember volt csak.
Pacsizásnál pedig egy gyereket láttam csak, aki a legjobban fütyült, hogy elhúzta a kezét. Szóval nem általános jelenség, 1-2 emberrõl van szó..

Breki33
Mi a Fradinál szívesen látjuk
Duby
Ez sajnálatos. Méltatlan dolog.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténik, nem hittem volna...
Az azonban dícséretes, és nagyra értékelem, hogy vannak értelmesen a dologhoz álló szurkolók, biztos vagyok benne, hogy õk vannak többen.
Én mást nem tudnék - a velem hasonlóképp gondolkodókkal együtt -, max látványosan elkezdeni "örülni Bokinak", tökéletesen az ellentétét csinálni, mint az adott csoport.

kaloz174
Szerintem biztos, hogy elbizonytalanodott. Sõt, azt is gondolom, hogy meglepte õt ez a bánásmód. Most nem számított rá, véleményem szerint.
De talán most olyanok is ott voltak, akik az eddigi, elõkészületi meccseken, nem voltak ott.
Azért rendes tõled, hogy megpróbálod a lehetetlennek tûnõ célt elérni. Nagyon drukkolok!

VMan
köszi.
Boki, hogy viselte a pacsizást? 😞

Békéscsabából idén Zsuzsa Vivien még nem nagyon villant, ellenben a másik fiatal "ász" Szekeres Klári szépen termeli legalább a gólokat 😊

VMan
igen, az ifire is szeretnék, meg kéne nézni már Emberovics Mírát játék közben is 😄 (bár lehet még sérült)

hát igen, vannak buta emberek, remélem a volt táborától nem ezt kapja... még idejében fejhez lehet kapni!!!!!!!!!!!!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
A heteseket végig Görbicz lõtte, Bojana nem nagyon lõtt kapura, pedig az elején nem úgy nézett ki, hogy nem fog. Talán el is bizonytalanodott, mindenesetre jópár gólpasszt adott. 😊

Táncos ETO
Thx. 😊

kaloz174
Ez egy nagyon rövidlátó dolog. Annál is inkább, mert az ETO-nak Bokira nem lehetett eddig panasza.
Remélem, megértik ezek az emberkék, hogy saját érdekeik ellen dolgoznak.

Táncos ETO
Bõvebben annyit, hogy nagy csinadrattával közösen levették a melegítõt a csajok, s megcsodálhatta a publikum az új Audis mezt, ami nem aranyszínû volt.. 😄
Na de a meccsrõl..
Az elsõ félidõben jól tartotta magát a Csaba, többször vezetett is, míg az ETO gyengén védekezett, s pontatlanul támadott. Góldobókat pontosan nem tudok, de azt igen, hogy sajnos Gogirla nagyon nem találja magát, volt 1-2 nagyon gyenge kísérlete, amik nem voltak jól helyezettek, sem nem erõsek.. Pedig iszonyúan szorított neki a Magvassy, de csak nem akart összejönni.. Bojana adott nem egy gólpasszt, azonban ha rossz megmozdulása volt, néhány magát szurkolónak nevezõ egyén kifütyülte és a meccs végén nem is pacsizott vele.. 😞 Remélem hullik majd a férgese..
A második félidõre feljavultunk, az elsõ 10 percben keményen védekeztünk, Temes Berni többször eredménye volt, persze Görbe is, de legjobb Bradeanu volt. Ezután kisebb hullámvölgy, aztán a vége ismét a miénk lett. A csabaiak kapusa egész jó volt, de összességében egy gyenge és unaémas meccs volt, szerintem..
De tavaly pont fordítva volt, inkább most döcögjön a szekér, aztán januártól szárnyalunk! 😊))
Egyébként nem játszott Herr, Dokic, Lazer, Vérten.