Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Olvashatják ezt a topicot olyanok is, akiket éppen Gin nem érdekel annyira.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Emléktorna ideje alatt volt egy találkozónk Bokival. A szurkolók egy csoportja megköszönte neki a 11 évet, amit a Dunaferr színeiben játszott.
A találkozó kapcsán, elõtte már sokat tudtam róla, amit meg lehetett tudni az internetrõl, valamint olyan emberektõl, akik valamiért jobban ismerhették õt. (Volt csapattársak, régi szurkolók pl.) Gyökerek, pályafutás kezdete, folytatása...stb.
De nem ismertem az EMBERT. Aztán eljött közénk. Tüneményes volt, elbûvölõ - mégis természetes, lenyûgözõ. Akik ott voltunk, egy nagyszerû élménnyel lettünk gazdagabbak.
Nagy kár, hogy csak ritkán van alkalmunk ilyen körülmények között találkozni a játékosokkal. A csapatvezetõknek lenne a feladatuk, hogy erre - a kétségtelenül sûrû program mellett - alkalmat találjanak.
Nem akartam érinteni már ezt a történetet, de most úgy gondoltam, most mégis írok róla nektek, ezzel is alátámasztva Vanyus A. szavait.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
olvastam itt indexen a véleményét egy sorban és hogy a többi az ETO kézifórumában, de sehol nem találtam 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mindig is bírtam Vanyus Attilát <#nyes>#nyes>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Azt hiszem, félreérthetõ voltam. Nem Boki és Görbe személyes kapcsolatára gondoltam, hanem arra, ahogy az ETO szurkolók, fõleg az elvakultabb ETO+Görbe szimpatizánsok megélhetik ezt a helyzetet.
Magyarán féltik Göricz Sikerét Raduloviccsal szemben, függetlenül attól, hogy most mindketten egy irányba húznak...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Görbe és Radulovics között tök normális a kapcsolat!
Persze lehettek Dunaferr szimpatizánsok is, de pl. nem hiszem, hogy egy lépést is tennék azért, hogy Laluskát kifütyüljem, holott "másabb" körülmények között igazolt el tõlünk, mint Boki hozzátok...
Végre nem leszünk magányosak a vendégszektorban! <#taps>#taps>
Csak a Kohász!😊)
A másik, hogy megfigyeltem, olyanok törnek pálcát felette, akik nem képesek átlátni, ki is õ, milyen teljesítményre képes, s hogy ezt már számtalanszor bizonyította. Csak azt látják, hogy õ milyen juttatásokat kap. Nem értik, hogy azért kapja, hogy a csapat jobb legyen vele, általa. (A párhuzamot most ideírom be, de ternészetesen ennek a pár békétlenkedõnek ajánlanám: Ha egy nagy focisztár átigazol, õ sem fog a cserejátékos fizetéséért az új csapatnál játszani. Még akkor sem, ha adott csapatért még nem tett semmit sem.)
Remélem, sikerül megértetnetek, hogy ez így nem jó senkinek. Bár a történteket nehéz lesz meg nem történtté tenni.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát kíváncsi leszek én is rá, hogy lesz-e ilyen pálfordulás, mert azért van néhány "engesztelhetetlen".
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Pacsizásnál pedig egy gyereket láttam csak, aki a legjobban fütyült, hogy elhúzta a kezét. Szóval nem általános jelenség, 1-2 emberrõl van szó..
Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténik, nem hittem volna...
Az azonban dícséretes, és nagyra értékelem, hogy vannak értelmesen a dologhoz álló szurkolók, biztos vagyok benne, hogy õk vannak többen.
Én mást nem tudnék - a velem hasonlóképp gondolkodókkal együtt -, max látványosan elkezdeni "örülni Bokinak", tökéletesen az ellentétét csinálni, mint az adott csoport.
De talán most olyanok is ott voltak, akik az eddigi, elõkészületi meccseken, nem voltak ott.
Azért rendes tõled, hogy megpróbálod a lehetetlennek tûnõ célt elérni. Nagyon drukkolok!
Boki, hogy viselte a pacsizást? 😞
Békéscsabából idén Zsuzsa Vivien még nem nagyon villant, ellenben a másik fiatal "ász" Szekeres Klári szépen termeli legalább a gólokat 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Remélem, megértik ezek az emberkék, hogy saját érdekeik ellen dolgoznak.
Na de a meccsrõl..
Az elsõ félidõben jól tartotta magát a Csaba, többször vezetett is, míg az ETO gyengén védekezett, s pontatlanul támadott. Góldobókat pontosan nem tudok, de azt igen, hogy sajnos Gogirla nagyon nem találja magát, volt 1-2 nagyon gyenge kísérlete, amik nem voltak jól helyezettek, sem nem erõsek.. Pedig iszonyúan szorított neki a Magvassy, de csak nem akart összejönni.. Bojana adott nem egy gólpasszt, azonban ha rossz megmozdulása volt, néhány magát szurkolónak nevezõ egyén kifütyülte és a meccs végén nem is pacsizott vele.. 😞 Remélem hullik majd a férgese..
A második félidõre feljavultunk, az elsõ 10 percben keményen védekeztünk, Temes Berni többször eredménye volt, persze Görbe is, de legjobb Bradeanu volt. Ezután kisebb hullámvölgy, aztán a vége ismét a miénk lett. A csabaiak kapusa egész jó volt, de összességében egy gyenge és unaémas meccs volt, szerintem..
De tavaly pont fordítva volt, inkább most döcögjön a szekér, aztán januártól szárnyalunk! 😊))
Egyébként nem játszott Herr, Dokic, Lazer, Vérten.