Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Érdemes lenne ilyet minden meccs után olvasni, hogy õk hogyan látták.
DUNAFERR FOREVER!!!
Montit keresném, de a mobilom tiltakozik 😉 du. meglátogatok egy ATM-et és akkor megtudakolom mizu 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az oldal is egészen klassz lett 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy tudom, MSE tudta a számát, legutóbb õ kérdezett rá.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Bocs
Valahogy kikéne deríteni, hogy mi van vele. Én nemtudom a telefonszámát. Remélem nincs valami baj vele. Én is pont tegnap gondoltam Rá, vajon merre jár!
Szóval aki tudja a számát, valahogy szerezzen már valami hírt rólla!
Kedves Topic Társak nyomozásra FEL!!!!!!
hogy remekek-e, azt nem tudom, de kattogtattam lelkesen 😊
fent vannak az oldalamon!
az ifi meccsen készített képeim majd alvás után...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Dunaferr NK 4
Budapest Bank-FTC 4
Gyõri Audi ETO KC 4
DVSC 4
Cornexi-Alcoa 3
Vasas-INVITEL 3
Váci NKSE 2
Kiskunhalas NKSE 0
Hódmezõvásárhely...0
Németh Toll Makó 0
Bp. Kõbányai Spa...0
Békéscsabai ENK---0
Bár nem egy súlycsoport a két csapat, de a gyõzelem, az gyõzelem!!!<#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Nekem sikerül belenyúlnom mindíg rendesen!!<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor>#vigyor>
Bp. Kõbányai Spartacus SC-DVSC 17-26 (10-14)
Budapest, 300 nézõ.
Vezette: Dudás, Serfõzõ.
Spartacus: Plasinszkaja - Lánczos, Víglási 3 (1), Halmai 1, Szõke, MÁTYÁS 7 (2), Horváth R. 1. Cs: Szamosi A. 4, Tamás 1, Schulcz. Edzõ: Laurencz László.
DVSC: Király - CSÁKI 6, LATAKAITÉ 4, Szabó V. 1, Szûcs G. 3, Orbán 1, STUPARICOVÁ 4. Cs: Vorozscova (kapus), Benyáts 1 (1), Rácz 3, SOPRONYI 3, Madai, Sütõ E. Edzõ: Bíró Imre.
Az eredmény alakulása. 8. p.: 1-3, 17. p.: 5-8, 25. p.: 8-10, 29. p.: 9-14, 35. p.: 11-16, 42. p.: 12-23, 50. p.: 15-23, 57. p.: 17-25.
Kiállítások: 6, ill. 14 perc.
Hétméteresek: 6/3, ill. 2/1.
Laurencz László: - Ha az emberelõnyeink felét kihasználjuk, más az eredmény.
Bíró Imre: - Nem túl színvonalas meccsen begyûjtöttük a két pontot.
Nem villogott a Loki a találkozó nagy részén, épp csak annyit adtak ki magukból Orbánék, amennyi a biztos sikerhez kellett. Fõleg a második félidõben nyújtotta azt a csapat védekezésben, amit elvárhat tõle a Bíró-Varga kettõs. Kapusaink (Vorozscova és Király) jól tették dolgukat a találkozón.
Ez a teljesítmény kevés lehet a Laurencz-lányoknál jobb játékerõt képviselõ Mocsai-gárda ellen szombaton (16.15 m1) a Hódosban. Addig még két edzés vár a lányokra, akik sokkal pontosabb támadásokat is tudnak vezetni, mint azt tették a mai napon.
DUNAFERR FOREVER!!!
Olcsa - 5-gól
De tényleg több szem többet lát, és ezen tuti nem veszünk össze!!<#ejnye1>#ejnye1><#papakacsint>#papakacsint><#vigyor>#vigyor>
Láttad? Feltettem néhány képet a galériába.
a másik BB meg biztos, hogy nagyszerû játékos lesz szintén, lõtt egy remek gólt ma, és örülök hogy lehetõséget kapott a második félidõben.
egy nagyon nagy "hõfokú" igazi rangadó volt, hozzá illõ szurkolással mindkét oldalról. egyenlõ erejû csapatok küzdöttek egymással, így végig kiegyenlített meccs volt, hol az egyik, hol a másik vezetett. Tomori igen sokat volt pályán, már az elejétõl kezdve, de valóban nem ment neki (érthetõen). jó volt viszont Kamper, aki zseniális gólokat lõtt, és Nagy Kriszta, aki csak támadásban volt pályán, de ott nagyon eredményes volt, látszott rajta a magabiztosság, egyszer még a szurkolók is megénekelték a nevét, nagyon úgy tûnik valóban megtalálta a helyét szerencsére 😊 Triffának szintén voltak jó és fontos védései, de egyszer le is kellett cserélni az elsõ félidõben.
a Cornexit a nyáron már megszokottak alapján eleinte valóban szinte egyedül Szrnka vitte elõre, sajnos BB és Kenyeres igen gyenge napot fogott ki, fõleg az utóbbi, és az irányítóknak (Õri majd Tilinger) sem ment ma. még sem õt éreztem a Cori legjobbjának, hanem Korgyukot, aki a 2. félidõben a legfontosabb pillanatokban volt csapata vezére, és kiélezett helyzetekben lõtt gólokat.
mindenképp igazságos eredmény született egy nagyon izgalmas meccsen, ahol egyik csapat sem érdemelt volna vereséget.
A meccs kisértetiesen hasonlított a múlt szezonban játszotthoz! Nagy rohanás, 1-2 oda, majd egyenlítés! Én a Coriból bizony Fanni teljesítményét nagyon hiányolom, valahogy nemtalálja a helyét a pályán, és szerintem ezért becsúszik egykét durvaság.Remélem elmúlik a rossz forma!
A Vasasban Olcsára nagyon kiváncsi voltam. Az elsõ félidõben sokat kispadozott, de a másodikban egyre jobban belelendült, és kezdte dobálni a gólókat, aminek örültem, mert nagyon akart, ez szemmel látható volt!
Remélem kedves topic társunk V-Man készített egy jópár remek képet, és Mi is láthatjuk majd!
A Vasasnak az 1-pont jó, bár akár kettõ is lehetett volna! Edina nemtudom, hogy mennyire elégedett, az eredménnyel! Temperamentumos Hölgy az biztos !
Szegény Susu elég nehezen, két mankóval tudott mozogni, de ott volt!
Hát ennyi!
Kriszta a Halas ellen is csapata egyik legjobbja volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
kis off
most mutatják a TV-ben szegény egyetemista csajt akira a szlovákok azt mondják kitalálta, hát nonszensz
Mintha a Nagy Krisztának nem ez lenne az elsõ jó teljesítménye. Elõfordulhat, hogy nem csak ígéret marad? Kellemes meglepetés lenne!
Szemi meg, úgy tûnik, jól dolgozik. <#taps>#taps><#worship>#worship> Nagyon jó, hogy már tényleg komolyan veszik a csapatok a kapusedzõ szerepét.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Vasasban Triffa Ági és Nagy Kriszta játéka emelkedett ki, a Coriban Zia volt kiemelkedõ, valamint az elsõ félidõben Pádár Margó, a 2.-ban Korgyuk.
Tomori játékára sor került végül, de nem ment neki, ami nem csoda.
DUNAFERR FOREVER!!!
22 gólt kaptak. Az nem kevés. Persze, így is jelentõs a különbség.
(Ha a mostani formák alapján kellene eldönteni, azt mondanám, a Fradi a bajnokesélyes.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt viszont nem értem, hogy a Cornexi miért nem bír a Vasassal, hiszen Tomori hiányzik, nem...?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nagyon szoros meccs, ahogy várható is volt, végig fej-fej mellett haladnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jössz Fehérvárra?