Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó hír, dobjon jó sok gólt 😊 (csak majd ellenünk ne 😉)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Olvastátok az egyik játékvezetõ (Bonifert) értékelését a meccsrõl Ildyéknél a hozzászólások között?

Érdemes lenne ilyet minden meccs után olvasni, hogy õk hogyan látták.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege is eléggé eltûnt...

Montit keresném, de a mobilom tiltakozik 😉 du. meglátogatok egy ATM-et és akkor megtudakolom mizu 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Én tudom a számát és rá is kérdeztem múltkor. Sok a dolga és volt sok elintéznivalója, majd jelentkezik azt mondta. Nemrég írtam neki sms-t ismét, hogy nagyon aggódunk érte.

DUNAFERR FOREVER!!!

a képek szuperek mint mindig, bár rossz látni Fanni szomorkodását 😉
Az oldal is egészen klassz lett 😊

Isthy
Sztem jók lettek és van közük pár gyöngyszem is. Az utsó elõtti kép az nagyon eltalált és kifejezõ (Mocsai)! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát ez az! Tessék aktivizálódni! ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor legközelebb tedd meg! :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Én is éppen gondoltam rá, hogy már elkezdõdött a bajnokság, mégsem jelentkezik, amikor egyik nap nézegettem a képeket.

Úgy tudom, MSE tudta a számát, legutóbb õ kérdezett rá.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

"rólla", róla!
Bocs

NEM!!
Valahogy kikéne deríteni, hogy mi van vele. Én nemtudom a telefonszámát. Remélem nincs valami baj vele. Én is pont tegnap gondoltam Rá, vajon merre jár!
Szóval aki tudja a számát, valahogy szerezzen már valami hírt rólla!
Kedves Topic Társak nyomozásra FEL!!!!!!

Breki33
Monti csak nekem hiányzik?
kaloz174
Köszi!<#taps><#worship>

VMan
"Remélem kedves topic társunk V-Man készített egy jópár remek képet, és Mi is láthatjuk majd!"

hogy remekek-e, azt nem tudom, de kattogtattam lelkesen 😊
fent vannak az oldalamon!

az ifi meccsen készített képeim majd alvás után...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Rövid összefoglaló, a Vasas-Cori meccsrõl, itt!!!!

NBI nõi felnõtt

Dunaferr NK 4
Budapest Bank-FTC 4
Gyõri Audi ETO KC 4
DVSC 4
Cornexi-Alcoa 3
Vasas-INVITEL 3
Váci NKSE 2
Kiskunhalas NKSE 0
Hódmezõvásárhely...0
Németh Toll Makó 0
Bp. Kõbányai Spa...0
Békéscsabai ENK---0

Gratula a Lokinak!!
Bár nem egy súlycsoport a két csapat, de a gyõzelem, az gyõzelem!!!<#wink><#vigyor>

Én meg nemis tippeltem!!!<#crazya><#nyes><#nyes>

Nekem sikerül belenyúlnom mindíg rendesen!!<#szomoru1><#vigyor>

VMan
én a Vácot eltaláltam indexen, csak ide nem másoltam be a tippjeim 😊

Nem játszottunk sziporkázóan, de ezúttal ennyi is elég volt a gyengécske hazaiak ellen.

Bp. Kõbányai Spartacus SC-DVSC 17-26 (10-14)
Budapest, 300 nézõ.
Vezette: Dudás, Serfõzõ.

Spartacus: Plasinszkaja - Lánczos, Víglási 3 (1), Halmai 1, Szõke, MÁTYÁS 7 (2), Horváth R. 1. Cs: Szamosi A. 4, Tamás 1, Schulcz. Edzõ: Laurencz László.

DVSC: Király - CSÁKI 6, LATAKAITÉ 4, Szabó V. 1, Szûcs G. 3, Orbán 1, STUPARICOVÁ 4. Cs: Vorozscova (kapus), Benyáts 1 (1), Rácz 3, SOPRONYI 3, Madai, Sütõ E. Edzõ: Bíró Imre.

Az eredmény alakulása. 8. p.: 1-3, 17. p.: 5-8, 25. p.: 8-10, 29. p.: 9-14, 35. p.: 11-16, 42. p.: 12-23, 50. p.: 15-23, 57. p.: 17-25.
Kiállítások: 6, ill. 14 perc.
Hétméteresek: 6/3, ill. 2/1.

Laurencz László: - Ha az emberelõnyeink felét kihasználjuk, más az eredmény.
Bíró Imre: - Nem túl színvonalas meccsen begyûjtöttük a két pontot.

Nem villogott a Loki a találkozó nagy részén, épp csak annyit adtak ki magukból Orbánék, amennyi a biztos sikerhez kellett. Fõleg a második félidõben nyújtotta azt a csapat védekezésben, amit elvárhat tõle a Bíró-Varga kettõs. Kapusaink (Vorozscova és Király) jól tették dolgukat a találkozón.
Ez a teljesítmény kevés lehet a Laurencz-lányoknál jobb játékerõt képviselõ Mocsai-gárda ellen szombaton (16.15 m1) a Hódosban. Addig még két edzés vár a lányokra, akik sokkal pontosabb támadásokat is tudnak vezetni, mint azt tették a mai napon.
Isthy
Úgy látom, nem nagyon sikerült senkinek eltalálnia az eredményeket. Még gyakorolnunk kell! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nagy Kriszta 10-gól !!!!!!!! <#eljen>
Olcsa - 5-gól

Váci NKSE - Hódmezõvásárhelyi NKC SE 27 : 23

Nézd, én nem azt mondom, hogy élete meccsét játszotta BB, de szélrõl szép gólokat lõt, és a 7-eseket is bedobta! A Végén nagyon nemörültem ennek a ténynek, de bement, és BB-nek megbócsájtom, mert nagy kedvencem!
De tényleg több szem többet lát, és ezen tuti nem veszünk össze!!<#ejnye1><#papakacsint><#vigyor>

kaloz174
Az érdem egy rendkívüli sportemberé. <#worship><#worship>

Láttad? Feltettem néhány képet a galériába.

VMan
7 gólt lõtt, az valóban nem kevés végülis, akkor elnézést tõle.

a másik BB meg biztos, hogy nagyszerû játékos lesz szintén, lõtt egy remek gólt ma, és örülök hogy lehetõséget kapott a második félidõben.

VMan
hehe, több szem többet lát, én BB-tõl ettõl többet várok 😉

VMan
na megjöttem a Vasas-Coriról 😊
egy nagyon nagy "hõfokú" igazi rangadó volt, hozzá illõ szurkolással mindkét oldalról. egyenlõ erejû csapatok küzdöttek egymással, így végig kiegyenlített meccs volt, hol az egyik, hol a másik vezetett. Tomori igen sokat volt pályán, már az elejétõl kezdve, de valóban nem ment neki (érthetõen). jó volt viszont Kamper, aki zseniális gólokat lõtt, és Nagy Kriszta, aki csak támadásban volt pályán, de ott nagyon eredményes volt, látszott rajta a magabiztosság, egyszer még a szurkolók is megénekelték a nevét, nagyon úgy tûnik valóban megtalálta a helyét szerencsére 😊 Triffának szintén voltak jó és fontos védései, de egyszer le is kellett cserélni az elsõ félidõben.
a Cornexit a nyáron már megszokottak alapján eleinte valóban szinte egyedül Szrnka vitte elõre, sajnos BB és Kenyeres igen gyenge napot fogott ki, fõleg az utóbbi, és az irányítóknak (Õri majd Tilinger) sem ment ma. még sem õt éreztem a Cori legjobbjának, hanem Korgyukot, aki a 2. félidõben a legfontosabb pillanatokban volt csapata vezére, és kiélezett helyzetekben lõtt gólokat.

mindenképp igazságos eredmény született egy nagyon izgalmas meccsen, ahol egyik csapat sem érdemelt volna vereséget.

Azért az igazsághoz azis hozzátartozik, hogy a Coriból BB-is meggyõzõen játszott!! ( a Vasasban is van egy Balogh Bea, remélem Õis, olyan jó játékos lesz, mint a nagy "elõd" )
A meccs kisértetiesen hasonlított a múlt szezonban játszotthoz! Nagy rohanás, 1-2 oda, majd egyenlítés! Én a Coriból bizony Fanni teljesítményét nagyon hiányolom, valahogy nemtalálja a helyét a pályán, és szerintem ezért becsúszik egykét durvaság.Remélem elmúlik a rossz forma!
A Vasasban Olcsára nagyon kiváncsi voltam. Az elsõ félidõben sokat kispadozott, de a másodikban egyre jobban belelendült, és kezdte dobálni a gólókat, aminek örültem, mert nagyon akart, ez szemmel látható volt!
Remélem kedves topic társunk V-Man készített egy jópár remek képet, és Mi is láthatjuk majd!
A Vasasnak az 1-pont jó, bár akár kettõ is lehetett volna! Edina nemtudom, hogy mennyire elégedett, az eredménnyel! Temperamentumos Hölgy az biztos !
Szegény Susu elég nehezen, két mankóval tudott mozogni, de ott volt!
Hát ennyi!

Isthy
Senki nem tippelt döntetlent.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem bizony. Remélem nem lesz következménye...

Kriszta a Halas ellen is csapata egyik legjobbja volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Drukkolok neki. Tavaly sem értettem, miért nem sikerül jobban játszania.

Duby
Már mikor biztossá vált, hogy elmegy Gyõrbõl, akkor mondtam, hogy jó lenne nekünk (akkor még Boki mellé), már akkor hittem benne, szerintem jó szezonja lesz.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Nagyszerû élménnyel? Életem egyik legemlékezetesebb eseménye volt, csodálatos volt. <#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
eltalálta valaki a döntetlent?

kis off
most mutatják a TV-ben szegény egyetemista csajt akira a szlovákok azt mondják kitalálta, hát nonszensz
kaloz174
Nem kellett volna erõltetni Tomori játékát. <#schmoll2>
Mintha a Nagy Krisztának nem ez lenne az elsõ jó teljesítménye. Elõfordulhat, hogy nem csak ígéret marad? Kellemes meglepetés lenne!
Szemi meg, úgy tûnik, jól dolgozik. <#taps><#worship> Nagyon jó, hogy már tényleg komolyan veszik a csapatok a kapusedzõ szerepét.

Isthy
Valszeg mindenki játéklehetõséget kapott, hogy szokja a légkört. Nem volt annyira lényeges a gólkülönbségjavítás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végeredmény: Vasas-Cori 27-27

A Vasasban Triffa Ági és Nagy Kriszta játéka emelkedett ki, a Coriban Zia volt kiemelkedõ, valamint az elsõ félidõben Pádár Margó, a 2.-ban Korgyuk.

Tomori játékára sor került végül, de nem ment neki, ami nem csoda.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, az eredmény annál szorosabb lett, mint ahogy az elején kinézett.
22 gólt kaptak. Az nem kevés. Persze, így is jelentõs a különbség.
(Ha a mostani formák alapján kellene eldönteni, azt mondanám, a Fradi a bajnokesélyes.)

Isthy
SZT azt mondta, hogy ott van a kispadon, melegített is, bekötött bokával. De láthatóan fáj neki nagyon a lába. Sztem csak a legvégsõ esetben vetné be Mocsai, legalábbis nagyon remélem...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ajajjaaaaj! Ebbõl megint eltiltás lesz...

Azt viszont nem értem, hogy a Cornexi miért nem bír a Vasassal, hiszen Tomori hiányzik, nem...?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
50. perc: Vasas-Cori 22-21

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szpari-Loki 17-26

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
40. perc: Vasas-Cori 19-19

Nagyon szoros meccs, ahogy várható is volt, végig fej-fej mellett haladnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
SZT szerint Edina szokás szerint "pörög", egyfolytában cirkuszol, leginkább a bírókkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Stanley szerint a Fradi elég lazán veszi a meccset. Mi lenne ha teljesen pörögnének?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem megyek, mert születésnapi ebéden leszek vasárnap egy nagyon közeli ismerõsnél (lehet egyesek nem is bánják?). Mivel sajnos a hétvégi túra el lett halasztva így ott kell lennem.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Erre számítottam, fõleg Tomori nélkül.

Jössz Fehérvárra?

Isthy
Fõleg a félidõ vége volt pazar a 6-0-ás rohammal.

DUNAFERR FOREVER!!!