Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ez a szombat a Vasas fekete napja volt, a focisták kaptak, egy 5-öst ( õdolguk ), de a kézis csajokat nagyon sajnálom, a sportban bizony ezis benne van!
Ezért lesz szép a következõ gyõzelem!
De ha felteszed, Mse biztos örülnifog!!
Egyébként ez nem gonoszság, ez bizony 11-es!!
úgyhogy ha vki feltölti, azzal jót tenne nekem 😊 lécci, lécci 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
úgyhogy ha vki feltölti, azzal jót tenne nekem 😊 lécci, lécci 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
de feltöltöm ha kell 😊))) (gonosz vagyok, bocs).
A Vasas mai vergõdését nemláttam, amit az eredmény tudatában nem is bánok! Azért ennél szorosabb eredményt vártam!!!!!!!
Remélem a lányok elfeledik ezt a fiaskót, és összekapják magukat!!!!
A LOKINAK, PEDIG GRATULA!!!!!!!!!
Azért, hogy egy kis örömem is legyen, a Fradi biztos gyõzelméhez szintén GRATULÁLOK!!!!!
Ehhez képest nekem ma csalódást okoztak, talán Tomorit leszámítva.
A Fradi viszont minden elképzelést felülmúl, ami eredményességét illeti. Nagyon elkapták a fonalat, pedig ha jól tudom, Sopi még nem is játszik. A meccs góllövõ között viszont már ott látom Mémeth Helga nevét is. Ha láttátok volna a Balaton kupán, ahol enyhén szólva is visszafogott volt még, akkor megértenétek, hogy miért is örülök ennek most kiemelten és különösen. <#eljen>#eljen>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Loki a 2. félidõben simán behúzta a meccset. Mindkét kapusuk jól védett és többen nyújtottak elfogadható teljesítményt támadásban. A Vasasnál egyedül Tomori tudta hozni a magát, a többiek nagyon haloványak voltak.
Nem tudom Mocsai hova várt az idõkéréssel, amikor elkezdett elhúzni a Loki 6-7 gólra. Sztem meg kellett volna tenni amikor -2-rõl -7 lett és megnyugtatni a csapatot, így azonban lett egy jó nagy zakó egy szorosabb eredmény lehetõsége helyett.
Azért ennek a csapatnak a szorosabb menetrend még soknak tûnik.
DUNAFERR FOREVER!!!
A szórakozás meglesz köszi nektek.
A koprivnicskai turnén volt vendég Ausztriából, Szlovéniából és Magyarországról.
És egy magyar vendég nagyon szorgalmas volt és felvett sok szórakoztató fotót, amelyek láthatóak a címen.
Remélem érthetõ, rólad van szó?
Amirõl pedig lemaradtam (remélem van akit érdekel):
Inna Dolgun SVI© : Buduænost 20:30 (9:15)
Krim Mercator : Hypo 30:27 (17:12)
Buduænost : Kometal 25:28 (11:13)
Hypo : Olimpija PLK 33:22 (18:8)
Ina Dolgun SVI© : Kometal 29:36 (16:22)
Krim Mercator : Olimpija PLK 31:16 (14:8)
Ma este 6-kor a döntõben: Krim-Skopje
DUNAFERR FOREVER!!!
Komolyra forítva: sztem holnap jobban fog menni, mint eddig bármikor és ezért is tippeltem sima gyõzelmet.
DUNAFERR FOREVER!!!
DVSC - Vasas +4
Vác - Spartacus +7
FTC -Békéscsaba +21
Makó - Hódmezõvásárhely 0
Cornexi - Dunaferr -2
Kiskunhalas - ETO -5
DUNAFERR FOREVER!!!
Majd jövõre öszehozzuk. Mostanra pedig kellemes hétvégi szórakozást!
DUNAFERR FOREVER!!!
Debreceni VSC - Vasas Invitel
Nõi bajnoki kézilabda-mérkõzés
Közvetítés Debrecenbõl
12:55 Telesport 2006 09. 17. m1-TV
Cornexi-Alcoa HSB Holding - Dunaferr NK
Nõi bajnoki kézilabda mérkõzés
Közvetítés Székesfehérvárról
az enyéim:
DVSC - Vasas +3
Vác - Spartacus +8
FTC -Békéscsaba +13
Makó - Hódmezõvásárhely -1
Cornexi - Dunaferr -3 (számszerûen: 27-30) 😊
Kiskunhalas - ETO -6
Nem lesz sok?😊
DVSC - Vasas +2
Vác - Spartacus +10
FTC -Békéscsaba +18
Makó - Hódmezõvásárhely -3
Cornexi - Dunaferr -4
Kiskunhalas - ETO -5
Veszprémben is mondtam.
DE akkor mindenkinek újra
Minden év szeptember harmadik hétvégéjén kerül megrendezésre a dél-dunántúli régió egyik legrangosabb eseménye, a Szekszárdi Szüreti Napok. Látogatottsága a négy nap alatt eléri az 50-60 ezer fõt. A szekszárdiak ekkor hívják meg rokonaikat, barátaikat bel-, és külföldrõl egyaránt, illetve testvér- és partnervárosainak képviselõit. A szõlészeti hagyományok bemutatása és a szüreti felvonulás mellett folklórmûsorok, borudvari vigasságok, versenyek, kiállítások, koncertek is várják a látogatókat a történelmi borvidéken.
Rendezvény kezdete: 2006-09-14
Rendezvény vége: 2006-09-17
Település: Szekszárd
Helyszín: Béla Király tér
Jelleg: bor-gasztronómia
Információ: Babits Mihály Mûvelõdési Ház Szekszárd
Kiemelt rendezvény: igen
program
majd jövõre 😄
Már alig várom, remélem addigra elmúlik ez a fránya náthám is, és holnap nem fázok meg újból 😊
Kézilabda, kézilabda, hej, hej 😄 😄
csak itt most szüreti fesztivál van ahová elvileg meg vagytok hívva
(Majd kiderül. Megpróbálok idõben odaérni. Csak azt nem tudom, otthon ki fõzi a vasárnapi ebédet?😊)
asszem, te tudsz horvátul... ezt lefordítanád? 😊
"Na koprivnièkom turniru bilo je i gostiju iz Austrije, Slovenije i Maðarske, a jedan je maðarski gost bio vrlo vrijedan i snimio puno zanimljivih fotografija koje mo¾ete vidjeti na adresi "
köszi...
on
Biztos örülni fog, hogy hiányzik neked! :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
de most akkor nem a "szokásos" helyünkre ülünk? ;DD vagy a sajtó részlegbe? 😄