Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUGODJÉK BÉKÉBEN, KÖRMÖCZY ZSUZSA.

VMan
holnap úgyis viszem valakinek a két Loki-meccset dvd-lemezen, ha reggel 8-ig szólsz hogy kell, írok még 1 példányt belõle indulás elõtt. egyszerûbb lenne, mint feltölteni 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

A meccs felvétele nekemis megvan, csak most nemakarom kínozni vele magam!
Ez a szombat a Vasas fekete napja volt, a focisták kaptak, egy 5-öst ( õdolguk ), de a kézis csajokat nagyon sajnálom, a sportban bizony ezis benne van!
Ezért lesz szép a következõ gyõzelem!
De ha felteszed, Mse biztos örülnifog!!

Egyébként ez nem gonoszság, ez bizony 11-es!!

én sem láttam, de abban a hitben voltam hogy a mait a sport 1, a holnapit az mtv adja (márcsak az 13órási kezdés miatt is 😊
úgyhogy ha vki feltölti, azzal jót tenne nekem 😊 lécci, lécci 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

én sem láttam, de abban a hitben voltam hogy a mait a sport 1, a holnapit az mtv adja (márcsak az 13órási kezdés miatt is 😊
úgyhogy ha vki feltölti, azzal jót tenne nekem 😊 lécci, lécci 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
még én se láttam, mert Vácon voltam.
de feltöltöm ha kell 😊))) (gonosz vagyok, bocs).

VMan
igen rólam, köszi 😊

SomogyiG, vajon merre jár??

Üdv!
A Vasas mai vergõdését nemláttam, amit az eredmény tudatában nem is bánok! Azért ennél szorosabb eredményt vártam!!!!!!!
Remélem a lányok elfeledik ezt a fiaskót, és összekapják magukat!!!!
A LOKINAK, PEDIG GRATULA!!!!!!!!!
Azért, hogy egy kis örömem is legyen, a Fradi biztos gyõzelméhez szintén GRATULÁLOK!!!!!

kaloz174
Megmondom õszintén, nagy várakozással figyeltem ma a Vasas játékát. Vártam az elõrelépés jeleit. (A Lokit azért jobban ismerthettük már.)
Ehhez képest nekem ma csalódást okoztak, talán Tomorit leszámítva.

A Fradi viszont minden elképzelést felülmúl, ami eredményességét illeti. Nagyon elkapták a fonalat, pedig ha jól tudom, Sopi még nem is játszik. A meccs góllövõ között viszont már ott látom Mémeth Helga nevét is. Ha láttátok volna a Balaton kupán, ahol enyhén szólva is visszafogott volt még, akkor megértenétek, hogy miért is örülök ennek most kiemelten és különösen. <#eljen>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Mit vártál a Proftól?😊))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Ez igaz, viszont az ETO-ban egész évben lõtt annyi gólt, mint a Vasasban 3 forduló alatt😊. Ugyanezek a csapatok voltak. Ez ránk nézve elgondolkoztató.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
A mai meccsen egy komolyabb védekezés ellen elég gyengén muzsikált. Mondjuk beállósjáték nem nagyon volt ami segíthetett volna neki. Igaz Tomori így is megoldotta. Azt hiszem várnunk kell még a feltámadásának kijelentésével.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nahh, a Fradi meccset sikerült eltalálnom (39-18) <#vigyor>

A Loki a 2. félidõben simán behúzta a meccset. Mindkét kapusuk jól védett és többen nyújtottak elfogadható teljesítményt támadásban. A Vasasnál egyedül Tomori tudta hozni a magát, a többiek nagyon haloványak voltak.
Nem tudom Mocsai hova várt az idõkéréssel, amikor elkezdett elhúzni a Loki 6-7 gólra. Sztem meg kellett volna tenni amikor -2-rõl -7 lett és megnyugtatni a csapatot, így azonban lett egy jó nagy zakó egy szorosabb eredmény lehetõsége helyett.
Azért ennek a csapatnak a szorosabb menetrend még soknak tûnik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Azt már látom, hogy Gyõrben NEM Nagy Krisztinél volt a gond😞

Breki33
Igazatok van, akkor most elhívom a társaságot a jövõ évire és elõtte pontosítunk.

A szórakozás meglesz köszi nektek.
Breki33
Ime a fordítás:

A koprivnicskai turnén volt vendég Ausztriából, Szlovéniából és Magyarországról.

És egy magyar vendég nagyon szorgalmas volt és felvett sok szórakoztató fotót, amelyek láthatóak a címen.

Remélem érthetõ, rólad van szó?

Isthy
Ha már így alakult, hogy itthon kellett maradnom meg kell néznem mindkettõt legalább a TV-ben.

Amirõl pedig lemaradtam (remélem van akit érdekel):

Inna Dolgun SVI© : Buduænost 20:30 (9:15)
Krim Mercator : Hypo 30:27 (17:12)
Buduænost : Kometal 25:28 (11:13)
Hypo : Olimpija PLK 33:22 (18:8)
Ina Dolgun SVI© : Kometal 29:36 (16:22)
Krim Mercator : Olimpija PLK 31:16 (14:8)

Ma este 6-kor a döntõben: Krim-Skopje

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amilyen gyatra még az is sok! ;-)))

Komolyra forítva: sztem holnap jobban fog menni, mint eddig bármikor és ezért is tippeltem sima gyõzelmet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A hétvégére:

DVSC - Vasas +4
Vác - Spartacus +7
FTC -Békéscsaba +21
Makó - Hódmezõvásárhely 0
Cornexi - Dunaferr -2
Kiskunhalas - ETO -5

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még a nyáron valóban beszéltünk róla, de sztem többen elfelejtettük azóta az idõpontot, így lemaradtunk. Kellett volna egy refresh 1-2 hete! :-)))
Majd jövõre öszehozzuk. Mostanra pedig kellemes hétvégi szórakozást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na csak vigyázat óvatosan! Nehogy elbízza magát! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

16:00 Telesport 2006 09. 16. m1-TV
Debreceni VSC - Vasas Invitel
Nõi bajnoki kézilabda-mérkõzés
Közvetítés Debrecenbõl

12:55 Telesport 2006 09. 17. m1-TV
Cornexi-Alcoa HSB Holding - Dunaferr NK
Nõi bajnoki kézilabda mérkõzés
Közvetítés Székesfehérvárról

Hege eto
Ha összeszedem magam....

Hege eto
Tavaly is abbahagytam, mert kifelejtettem egy csomó fordulót😊 Idén neki se kezdtem, mert elõbb utóbb úgyis elfelejtek tippelni .

Hege eto
Szerintem -3. Elég gyatra a formánk.

tényleg Hege, te is tippeltél tavaly indexen, most azt sem?

kaloz174
Miért?😊 Te mit tippelsz? <#smile>

indexen is tippeltél? azt se felejtsd 😄

az enyéim:

DVSC - Vasas +3
Vác - Spartacus +8
FTC -Békéscsaba +13
Makó - Hódmezõvásárhely -1
Cornexi - Dunaferr -3 (számszerûen: 27-30) 😊
Kiskunhalas - ETO -6

Hege eto
"Kiskunhalas - ETO -5"

Nem lesz sok?😊

kaloz174
Nõk - 3. foduló

DVSC - Vasas +2
Vác - Spartacus +10
FTC -Békéscsaba +18
Makó - Hódmezõvásárhely -3
Cornexi - Dunaferr -4
Kiskunhalas - ETO -5

kaloz174
Jó szórakozást.

Breki33
Most van szeptember 3. hétvégéje. P
Veszprémben is mondtam.

DE akkor mindenkinek újra

Minden év szeptember harmadik hétvégéjén kerül megrendezésre a dél-dunántúli régió egyik legrangosabb eseménye, a Szekszárdi Szüreti Napok. Látogatottsága a négy nap alatt eléri az 50-60 ezer fõt. A szekszárdiak ekkor hívják meg rokonaikat, barátaikat bel-, és külföldrõl egyaránt, illetve testvér- és partnervárosainak képviselõit. A szõlészeti hagyományok bemutatása és a szüreti felvonulás mellett folklórmûsorok, borudvari vigasságok, versenyek, kiállítások, koncertek is várják a látogatókat a történelmi borvidéken.
Rendezvény kezdete: 2006-09-14
Rendezvény vége: 2006-09-17
Település: Szekszárd
Helyszín: Béla Király tér
Jelleg: bor-gasztronómia
Információ: Babits Mihály Mûvelõdési Ház Szekszárd
Kiemelt rendezvény: igen

program
hát senki sem szólt, hogy most lenne 😄
majd jövõre 😄

Breki33
hát senkise szólt, hogy akkor jönne
odaülünk ahova akarod/akarjátok! (még nem tudom jön e velem Rush, vagy sem -tudod a Balatonkupás srác)
Már alig várom, remélem addigra elmúlik ez a fránya náthám is, és holnap nem fázok meg újból 😊

Kézilabda, kézilabda, hej, hej 😄 😄

azok nem, de tudsz te mást is néha ;PP 😄

elvileg? 😄 😄

Breki33
megkérem anyut õ a tolmács

csak itt most szüreti fesztivál van ahová elvileg meg vagytok hívva
kaloz174
Azért ez szép tõled, így legalább nem írunk hiába. <#wink>

kaloz174
Most talán a VIP-t kellene végre kipróbálni! <#nyes> Igaz, az ingyes-sörös hely, pardon bodzás, sem rossz, csak a meccset nem lehet látni onnan. <#nevetes1><#papakacsint><#wow1><#vigyor2>

(Majd kiderül. Megpróbálok idõben odaérni. Csak azt nem tudom, otthon ki fõzi a vasárnapi ebédet?😊)

Hege eto
Vagyok én, olvasgatok. Hiányoznak a bunkó beszólásaim?😊)))))))

VMan
off
asszem, te tudsz horvátul... ezt lefordítanád? 😊

"Na koprivnièkom turniru bilo je i gostiju iz Austrije, Slovenije i Maðarske, a jedan je maðarski gost bio vrlo vrijedan i snimio puno zanimljivih fotografija koje mo¾ete vidjeti na adresi "

köszi...

on

VMan
Görbicz Anita (Képes Sport 2006/37)

igaz, csak borda tagok tudják megnézni/lementeni 😊

Breki33
irjuk ki a bannerba :-)

játékvezetõknek szabad a meccsel kapcsolatban nyilatkozniuk?
Isthy
Közlésem csupán tájékoztató jellegû volt. Az "Azt hiszem" helyett vedd úgy, hogy "Úgy tudom"-ot írtam és akkor nincs félreértés meg véleménykülönbség ;-)

Biztos örülni fog, hogy hiányzik neked! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

tavaly is tömve volt 😊)
de most akkor nem a "szokásos" helyünkre ülünk? ;DD vagy a sajtó részlegbe? 😄

nyilván, csak megemlítettem, hogy nekem õ is hiányzik 😊) (persze csak az elsõ véleménykülönbségig ;DDD)

azt hiszem, az indexen is láttam már ilyen értékeléseket, vmelyik játévezetõi topicban...

Isthy
Azt hiszem, hogy most voltak egyéb dolgok is az életében, amik fontosabbak voltak, mint a kézilabda. De nincs semmi gond vele, sztem jelentkezni fog és majd reagál õ is.

DUNAFERR FOREVER!!!