Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Majd jönnek a meccsek sorban, nagyobb lesz a tét, aztán remélhetõleg azzal foglalkoznak.
Bár az igaz, hogy mindig van 1-2 békétlen, aki elsõsorban önmagával nincs jóban, szerintem.(Ezt vetíti ki, sajnos.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ebben nem kételkedem! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem a szurkolóknak kell túllépnie ezen, ami nemigazán fog menni, ahogylátom 😞( amíg nincs egy hivatalos verzió, akár mindkét játékost megszólaltatva, és esetleg egy szurkolj sportszerûen felszólítás 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Nekem sem szimpatikus a túlzottan kemény védekezés, sajnáltam is Ziát. Sajnos, egyértelmû volt, hogy vagy megpróbálják elvenni a kedvét, vagy akár meg is szórhatja a Gyõrt, mint ahogy bennünket is.
Ehhez képest azért elég sok gólt lõtt még így is. Fantasztikus a csuklója, nem irigylem a kapusokat.

Ettõl függetlenül nekem arról is szólt ez a meccs, hogy az ETO talán kezd tényleg játszani. Hogy Bokinak nem csak a góljai, gólpasszai is csodálatosak, pedig ott még csak pár hónapja játszik. Örültem, hogy láthatólag túllépett azon, ami elõzõ alkalommal történt.
Mint ahogy biztos vagyok benne, hogy Orsi és Fanni is túllépnek azon, ami velük történt. Remélem, ezt azok a szurkolók is elfogadják, akik túlzottan sokáig ragozzák az eseményeket.
Pedig a játék a lényeg!!!

szuper 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
én megyek valsz 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

elüldöztem mindenkit, pedig még a Gyõr-Cori meccs utózöngéit nem is veséztem (hentesmódra 😄DD) itt ki 😄

szavazzunk, írjak ide, vagy sem 😊

aki azt akarja, hogy nem, arra ráuszítom a csúnya gyõri drukkereket, aki azt akarja igen, arra a csúnya fehérvári drukkereket, döntse el mindenki mikor jár jól 😄DDDDD

A világ egyik legjobb jobblövõjével egy interjú, akit érdekel 😉
A jófiú 😊

esetleg fehérvárra nem tetszik tudni jönni szerdán? 😄
(msnbe próbálkozott e belépni, mert én ugye felvettem a Gabibácsit?! 😄D)

én is kérdeztem jön e vki Fehérvárra, azóta sem írt senki, se nemet, se igent.
😞

kaloz174
Volt egy kérdésem hozzád😊 Ha tudnád esetleg a választ, olyan jó lenne, mert gondoltam rá, hogy el kellene menni kicsit a Fradi csarnokba. <#smile>

"2006. szept. 23. 18:00 | Privát | Galéria | Válasz | #28499

Szia! Markov1 írja ezt az indexen:
"Brassó és a Kupa miatt eltolódik a Dferr és Gyõr elleni mérkõzésünk..."

Tudsz errõl valamit? "

kaloz174
Nagyon eltûnt mindenki!😞

Breki33
gondolom arra céloz, hogy nincs annyi hozzászólás mint csúcsidõben
SomogyiG
Szabad tudni, hogy ez mit jelent?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

úgynézki 😞

Breki33
??
kaloz174
Szóval akkor bezárunk?😞(

kaloz174
A handball.hu szerint a Gyõr elleni meccs tényleg késõbb lesz, da a Dunaferr ellenit egyelõre ugyanabban az idõpontban olvasom a menetrendben, mint eredetileg volt.

Igaz, még sokára lesz mindkettõ.

Stanley, írtam privit 😄

VMan
megszületett a Makó elsõ gyõzelme, Makó-Vác 38-32

Hege eto
Lett volna ott kacifántosabb is ha ott vagyok<#duma><#duma>

Mindig azzal szoktak magyarázkodni, a kevesebb õsi vérrel rendelkezõ szurkolótársaim(hogy finom legyek), hogy nem kell a politikát bevinni a csarnokba.
Nos akkor a kampánycsend alatt mit keresett a pályán a város mszp-s képviselõje?
Ha ezeknek lehet, akkor bizony nekünk is bármikor. Akiknek meg nem tetszik vegyenek füldugót.A liberális sikongatást meg hagyjuk meg a gazdáiknak

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Nyugodjék Békében!!

Az ilyen szemét sofõrnek, meg a belét kéne kitaposni! ( bocs )

Oké ezt tudom, csak azt hittem, hogy a 24.-e holnapra szól!!!! Köszi!!!!

VMan
ó, az pénteken lett volna, nem holnap, de a Szpari vezetõjét (egy MSZP-s képviselõ) ért gázolásos baleset miatt október 24-re halasztották.

A Vasas-Szpari holnap nemtudod mikor kezdõdik?

VMan
a Hódmezõvásárhely-Békéscsaba meccsen újra brillírozott Szekeres Klára, csapata 22 góljából kilencet egyedül vállalt, méghozzá kivétel nélkül akcióból! <#taps>

Õ egyébként balátlövõ, bár tavaly olykor jobbátlövõt is játszott, mindenesetre jobbkezes, és mindössze 18 éves (még decemberig 😊)!
5 meccs után 6.2 a gólátlaga neki (akciógólok átlaga 6), ha így folytatja, a szezon felfedezettje is lehet.

Pedig Pasi, szerintem igazán jól védett! András szokásához híven csak a végén küldte be Harisovát!

Örülök, hogy örülsz! Végülis a csapat jól játszott, de a védekezést, még bizony keményíteni kell, mert ez kevés. Szerintem ezt bizonyítja az elsõ félidõben bekapott 15 gól is! Hangya szokásához híven a széleken jól vitézkedett ( labdaszerzés, lerohanás ) 7 gólt dobott! Zácsik, Zizi, Lulu, és lelkesedésével, még Era dicsérhetõ! A Bujdosó, Tomecskó bíró páros Andrást rendesen kiakasztotta, kapotis egy sárgát, egy barom itélet után (volt nekik több is ) Lulu az elején, a 7-est egyszerûen mellédobta, Stanleyvel megis jegyeztük, hogy ilyet nemsokat látni. Aztán belelendült, és dobott 6 gólt!!

VMan
index fórumozók kevés kivétellel (az vagyok én 😄) nagyon nem elégedettek Pasival...

<#wave><#wave><#smile>

Igaz!!!!!

kaloz174
Nem, sajnos!😞

Helga 1.félidõ végi góljánál meg az egész csarnok szája fülig ért...
Isthy
Látod nem egy beszámolós fajta ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szia SZT!😊)

Isthy
Asszem itt nagyot vétkeztem Ibi ellen, mert nem írtam be, hogy 5 góllal járult hozzá csapata gyõzelméhez. Gratulálok neki is így utólag! Eddig a 4 meccsen 20 gólt szerzett, tehát a mai átlagos góltermés volt ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

jajj de örülök, köszi a jó hírt 😊)) Remélem VMan csinált arról a füligérõszájról, meg a "tulajdonosáról" pár jó fotót 😉
már alig várom, hogy "hazaérjen" 😄DDD

mesélj még, a többiek mit játszottak, Zácsik, Zizi, Lulu, Hangya?
annyira jó lesz szerdán ismét mehetek egy jó meccsre 😊

jön vki innen?

Kapott is rendes tapsot, a szurkolóktól! A dologhoz azis hozzátartozik, hogy Sopi azért természetesen nagyon visszafogottan játszot, de játszott!!!!
Helga is elemében volt, és fülig ért a szája mikor bedobta az elsõ gólját. Zengett a Nééémeth Helga!!!! Akit nagyon meg kell még dicsérni, az Pasi, aki remekül védett!

kaloz174
Beszámoló a Fradi meccsrõl??😊)

Ez most minden meccsen van. Nem kézire gondolom, hanem abszolút minden meccsen😊))

"remélem még idõben odaérnek a Kossuth-térre a "politikai bekiabálók" 😄D) (idézet Dferr fórumon általambeírtakból 😊

hegyeztem a fülem 😊 amióta az ÚszóEBn füttykoncert volt, különfigyelekre ezekre, és jól esik 😄DDDDD

Isthy
"a meccsen is volt el...tad, ha jól hallottam 😊"

A tegnapin is volt.

Egyébként BB tegnap ott volt a csarnokban a legifjabb családtaggal együtt és megtekintették a meccset. Tüneményes baba!

DUNAFERR FOREVER!!!

jah, és voltak is jó passzai, a többiek meg mondták, hogy a lövés még nem megy neki, na ezt láthattuk :S
Kristina meg egészen Zsenyás védekezést mutatott be 😊 Anno a Betonban sokat támadott Kristina, remek betörései, góljai voltak, most ebbõl is láthattunk egy kicsit, nagy örömömre 😄

kíváncsi vagyok a Fradi ellen mit mutatnak 😊)

(egy 5-6 év körüli kissrác itt kiabál az ablakalatt, hogy hungária,hungária 😄D átragadt rá is a tüntetõsdi 😊 a meccsen is volt el...tad, ha jól hallottam 😊

Isthy
"(azért remélem Dunaferr meccsre nem jönnek fújni 😄D )"

Az elkövetkezendõ 4 fordulóban nem vezetnek Dunaferr meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Az mtv meg lehet még nem feküdte ki a székház ostromot, pocsékminõségû közvetítés, Egrivel továbbrontva 😄DD"

Ez telitalálat! <#eljen><#vigyor><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végre láthattuk Limát játszani!😊)

Isthy
"valamint valamiért (?) Kovacicz sem."

Móni a felkészülési és eddigi meccseken finoman szólva sem brillírozott.

"Remélem, a bírók a bajnokság során vigyáznak a játékosokra, nem engedik a túlzott durvaságokat. Jó lenne, ha ezt a feladatukat nagyon komolyan vennék!"

Ez bizony tényleg nagyon jó lenne!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bravó Buli!😊)

kaloz174
Szia! Markov1 írja ezt az indexen:
"Brassó és a Kupa miatt eltolódik a Dferr és Gyõr elleni mérkõzésünk..."

Tudsz errõl valamit?

"Viszont nem éreztem a hitet bennünk, hogy Gyõrben nyerhetnek."

jah, ezt éreztem én is, bár amit az elején kaptak, attól nekem is elmenne a kedvem, hitem 😄