Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az igaz, hogy mindig van 1-2 békétlen, aki elsõsorban önmagával nincs jóban, szerintem.(Ezt vetíti ki, sajnos.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ehhez képest azért elég sok gólt lõtt még így is. Fantasztikus a csuklója, nem irigylem a kapusokat.
Ettõl függetlenül nekem arról is szólt ez a meccs, hogy az ETO talán kezd tényleg játszani. Hogy Bokinak nem csak a góljai, gólpasszai is csodálatosak, pedig ott még csak pár hónapja játszik. Örültem, hogy láthatólag túllépett azon, ami elõzõ alkalommal történt.
Mint ahogy biztos vagyok benne, hogy Orsi és Fanni is túllépnek azon, ami velük történt. Remélem, ezt azok a szurkolók is elfogadják, akik túlzottan sokáig ragozzák az eseményeket.
Pedig a játék a lényeg!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
szavazzunk, írjak ide, vagy sem 😊
aki azt akarja, hogy nem, arra ráuszítom a csúnya gyõri drukkereket, aki azt akarja igen, arra a csúnya fehérvári drukkereket, döntse el mindenki mikor jár jól 😄DDDDD
A jófiú 😊
(msnbe próbálkozott e belépni, mert én ugye felvettem a Gabibácsit?! 😄D)
én is kérdeztem jön e vki Fehérvárra, azóta sem írt senki, se nemet, se igent.
😞
"2006. szept. 23. 18:00 | Privát | Galéria | Válasz | #28499
Szia! Markov1 írja ezt az indexen:
"Brassó és a Kupa miatt eltolódik a Dferr és Gyõr elleni mérkõzésünk..."
Tudsz errõl valamit? "
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Igaz, még sokára lesz mindkettõ.
Mindig azzal szoktak magyarázkodni, a kevesebb õsi vérrel rendelkezõ szurkolótársaim(hogy finom legyek), hogy nem kell a politikát bevinni a csarnokba.
Nos akkor a kampánycsend alatt mit keresett a pályán a város mszp-s képviselõje?
Ha ezeknek lehet, akkor bizony nekünk is bármikor. Akiknek meg nem tetszik vegyenek füldugót.A liberális sikongatást meg hagyjuk meg a gazdáiknak
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Az ilyen szemét sofõrnek, meg a belét kéne kitaposni! ( bocs )
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Õ egyébként balátlövõ, bár tavaly olykor jobbátlövõt is játszott, mindenesetre jobbkezes, és mindössze 18 éves (még decemberig 😊)!
5 meccs után 6.2 a gólátlaga neki (akciógólok átlaga 6), ha így folytatja, a szezon felfedezettje is lehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
már alig várom, hogy "hazaérjen" 😄DDD
mesélj még, a többiek mit játszottak, Zácsik, Zizi, Lulu, Hangya?
annyira jó lesz szerdán ismét mehetek egy jó meccsre 😊
jön vki innen?
Helga is elemében volt, és fülig ért a szája mikor bedobta az elsõ gólját. Zengett a Nééémeth Helga!!!! Akit nagyon meg kell még dicsérni, az Pasi, aki remekül védett!
hegyeztem a fülem 😊 amióta az ÚszóEBn füttykoncert volt, különfigyelekre ezekre, és jól esik 😄DDDDD
A tegnapin is volt.
Egyébként BB tegnap ott volt a csarnokban a legifjabb családtaggal együtt és megtekintették a meccset. Tüneményes baba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kristina meg egészen Zsenyás védekezést mutatott be 😊 Anno a Betonban sokat támadott Kristina, remek betörései, góljai voltak, most ebbõl is láthattunk egy kicsit, nagy örömömre 😄
kíváncsi vagyok a Fradi ellen mit mutatnak 😊)
(egy 5-6 év körüli kissrác itt kiabál az ablakalatt, hogy hungária,hungária 😄D átragadt rá is a tüntetõsdi 😊 a meccsen is volt el...tad, ha jól hallottam 😊
Az elkövetkezendõ 4 fordulóban nem vezetnek Dunaferr meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez telitalálat! <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Móni a felkészülési és eddigi meccseken finoman szólva sem brillírozott.
"Remélem, a bírók a bajnokság során vigyáznak a játékosokra, nem engedik a túlzott durvaságokat. Jó lenne, ha ezt a feladatukat nagyon komolyan vennék!"
Ez bizony tényleg nagyon jó lenne!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Brassó és a Kupa miatt eltolódik a Dferr és Gyõr elleni mérkõzésünk..."
Tudsz errõl valamit?
jah, ezt éreztem én is, bár amit az elején kaptak, attól nekem is elmenne a kedvem, hitem 😄