Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loki-Gyõr -10<#wink>
Breki33
A Képes Sportban 5 ok amiért a Veszprém BL gyõztes lesz

És Iker Romero nyilatkozik, hogy nem jár már Gini-vel (HURRÁ mondaná BRidget)
Breki33
köszi
kaloz174
Szóval "mi mennyi?"😊
"A szerdai összecsapás 18 órakor kezdõdik a Hódosban és a Sport 1 élõben közvetít róla."

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
szval hánykor lesz? P
kaloz174
"Dámosy Zsolt lett az FTC elnöke"

Vajon mit hoz ez a kéziseknek?

Duby
Egy kis kedvcsináló a mai tévés meccsre (belinkelem, ha már ott jártam):
Orbán Anna: Összeszedjük magunkat

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Nem jött semmi, szinte csak azt az e-mail címet használom.
Breki33
hánykor lesz a meccs?
Breki33
Nõk - 5. forduló

szept. 27. 17:30: Spartacus - Dunaferr -10
szept. 27. 18:00: DVSC - Gyõri ETO -4
szept. 27. 18:00: Vác - Vasas -3
szept. 27. 18:00: Cornexi - FTC -8
szept. 27. 18:00: Kiskunhalas - Hódmezõvásárhely +3
szept. 27. 18:00: Békéscsaba - Makó +1
Duby
Nõk - 5. forduló
szept. 27. 17:30: Spartacus - Dunaferr -10
szept. 27. 18:00: DVSC - Gyõri ETO -6
szept. 27. 18:00: Vác - Vasas 0
szept. 27. 18:00: Cornexi - FTC +2
szept. 27. 18:00: Kiskunhalas - Hódmezõvásárhely +5
szept. 27. 18:00: Békéscsaba - Makó -1
..na ez szép tipposzlop lett 😊))))))

Hopp, ma meccs is lesz: Debrecen - Gyõr a Sport1-en! Király! (bár most a Cori-Fradit szívesebben megnézném)

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Nõk - 5. forduló

szept. 27. 17:30: Spartacus - Dunaferr -12
szept. 27. 18:00: DVSC - Gyõri ETO -2
szept. 27. 18:00: Vác - Vasas -8
szept. 27. 18:00: Cornexi - FTC -5
szept. 27. 18:00: Kiskunhalas - Hódmezõvásárhely +3
szept. 27. 18:00: Békéscsaba - Makó +2

a freemailra, amit indexen találtam!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
köszi.
Siti Beát lassan már mindenki Edina helyére tenné, kivéve akik megtehetnék, de hátha õk is elõbb-utóbb 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
Ide is ha lehet
Utazás

Képeket ide tudtok feltölteni
1 giga max képenként
Isthy
Szép helyeken jártatok

Követtem én is a példádat, pár képet raktam fel a galériámba

DUNAFERR FOREVER!!!

Mse!
Hova írtál?
Breki33
szépek, kint strandidõ és kánikula van?
Breki33
azért megpróbáljuk elkapni

fõleg mert azt álmodtam, hogy a Fradinál dolgozom P
SomogyiG
Tettem fel pár képet a galériámba a teljesség igénye nélkül...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Be kell valljam, csak a 2. félidõt láttam, mivel 4 óra után értem haza a reptérrõl, s a bõröndök meg egyebek bepakolása közben irkáltam a Fradi-Halas meccs eredményeit is.
Ami megmaradt bennem, hogy az ETO eddig is (szerintem) nem kemény, hanem durva védekezése tovább durvult Hornyák Ágival. Most biztosan sokan megszólnak érte, de úgy érzem, hogy az õ szerepe "levadászni" az ellenfél legjobbjait. Nem hiszem el, hogy valaki mindig éppencsak ennyivel késik le a labdáról, hogy az ellenfelet találja el helyette, s mindezt persze akaratlanul/vétlenül. (Ugyanezt csinálta korábban Vácon, ill. a válogatottban is, csak most a közeg sokkal kedvezõbb számára ehhez! Amennyit én láttam a meccsbõl, az alapján nagyjából egálnak, vagy minimális hazai pályának éreztem a bírók ténykedését. (leszámítva azt, amikor keményen beette az egyik rigó Görbicz nagyjelenetét, ami miatt azt hiszem, hogy Triscsukot ültették le 2 percre) Most megint hülyének leszek nézve, de akkor is kimondom: Görbicz lehet a világ legjobb kézilabdázója, a Gyõrnek akkor is a leghasznosabb játékosai Vérten és Bradeanu, kiegészülve Herr Orsival, Görbicz csak utánuk következik!!! No igen, Raduloviccsal sem gyengültek!
Kálmánnak nagyon sok dolga lesz még a csapatával, mert nem nagyon akaródzik csapatként mûködni. Ha ezt meg tudja oldani, akkor bekerülhetnek a BL 4 közé, mert a játékosanyag jó! Le kell vetni a nagy arcot edzõstõl játékosig, s alázattal játszani a kézilabdát! Ha ezt teszik, akkor nagy eredményre lesznek képesek. De ilyen primadonna allûrök és idõnként brutálisnak "látszó" védekezés csak ellenük dolgozhat külföldön, még ha itthon el is nézik nekik a birók.
A Cornexi esetében nem láttam ötletességet, szinte csak egy figurát játszottak, miszerint Szrnkának kellett befejezni egy kb 3 m-es sávból minden akciót. Fannit lehet, hogy a 2 félidõre már nem játszattam volna, hiszen ziccerek sorozatát hagyta ki, mert Petróczi kottából védte, vagy kapufa, ill. mellé. Gondolom, rendesen megviselte pszichikailag a közönség hozzáállása, ezt Edinának le kellett volna reagálnia. Lima túl késõn avatkozhatott játékba és Margó is keveset volt a pályán, pedig õk tehermentesíthették volna Szrnkát, meg a védelmet is jobban megoszthatták volna. Triscsuk szerintem okosan és jól is játszott, BB-t nem igazán láttam nagyot alakítani. Kordjuk is felejthetõ volt, pedig õ ellensúlyozhatta volna Hornyákot, hiszen túlzott keménységért nem szokott a szomszédba járni... A beállós játékot nagyon hiányoltam, hiszen amikor kizúdultak Szrnkára, ott maradt az üres hely, ami megjátszható lett volna, néha éltek is ezzel.
Összességében egy szokásosan durva ETO játszott egy szokásosan alulvezérelt Cornexivel, viszont a Gyõr (annak ellenére, hogy elvileg sokkal jobban erõsített) nem volt annyival jobb, mint ami elvárható lett volna. Érdekes lenne egy Siti Bea - Szabó Edina csere, mert taktikailag szerintem jót tenne a Cornexinek, s meccselni is legalább annyira tudhat, mint Edina.
Sajnos ki kell jelenteni, hogy az ETO kinõtte a Magyar Bajnokságot, s amig anyagilag nem lesz hozzájuk mérhetõ másik csapat, addig csak saját maguktól kell tartaniuk!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Akkor újra!😊)

Kedves SZT!
"Mi a véleményed egy Kohász-VASAS meccsrõl - term. live, 3d?"

(Köszi Isthy!😊)

kaloz174
Döntetlen! <#nyes> Tuti!😊))

Isthy
"egy Kohász-Dunaferr meccsrõl"

???

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én már öreg vagyok, nekem több kikapcsolódásra van szükségem, nem fér bele a bajnoki szünetbe! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csak féltem. <#nevetes1><#nyes> Meg hiányoztak magvas gondolataitok. Mi a véleményed egy Kohász-Dunaferr meccsrõl - term. live, 3d? <#vigyor2><#wink>

Miez a pesszimizmus???<#ejnye1><#ejnye1><#smile>

VMan
SomogyiG, érdekelne az elfogulatlan (már ha félretesszük Edina asszonysággal szembeni ellenszenved) véleményed a Gyõr-Cornexi meccsrõl!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Az ifjabb korosztály még most is belemászott, mi már nem tettük meg ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Anno 25 éve még be tudtam mászni a csövébe, s onnan könyökölve bámészkodtam ki - pedig akkoriban sem voltam "vékonydongájú". Volt benn egy létra, annak a fokain lehetett megállni, különben belecsúsztunk volna a gyújtólyukig, s csak "kilõve" jöhettünk volna ki belõle...

kaloz174
Köszi!
Végül is most így számomra az a kedvezõtlen, hogy valószínûleg hétközben lesznek majd a bajnoki meccsek. Pedig engem azok még jobban érdekelnének! <#wink>
Na, majd meglátjuk. <#hawaii>

SomogyiG
Nagyon sajnálom, ami Wygocki Rikárddal történt.

Nyugodjék békében!!!

Külön sajnálatos, hogy ilyen módon kellett eltávoznia, s ilyen alattomos szemétláda volt halálának okozója!!!

Isthy
Meg bizony! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Szerintem a Dunaferr elleni idõpont még változhat, hiszen október 21-ig van idõ bõven. Azt már láttam, hogy az ETO elleni meccsünk október 28 helyett november 08-ra lett áthelyezve, de én még arra sem vennék mérget...

Isthy
Majd lesz, annyi gyönyörû kép van, hogy nem tudok válogatni. De majd igyekszem ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Off
Megvan még a két zarbuzán a nem tudom milyen nevû bástya alatt, amit a törököktõl zsákmányoltak, és az egyik a Dunára, a másik meg a Szávára néz?
On

kaloz174
Valaki, akinek Burzum a nickje, nagyon szép megemlékezést írt Wygocki Rikárdról, a gyõri fórumba.😞(
Nyugodjék békében!

SomogyiG
Írjál bátran, én a magam részérõl - de ezt már többször kifejtettem - a kézilabdában azt szeretem, amikor játék közben a labdát is használják...
A legkevésbé szeretem azt, amikor nõket verekedni kényszerítenek kézilabdázás helyett, s még küzdõsportnak is nevezik!!!

Breki33
Breki33
kérünk képeket

tudod hova
SomogyiG
Most voltam 2 hét szabadságon, ebbõl 1 hetet Cipruson, így most szabadidõvel nagyon csehül állok. Sok az elmaradásom, ezenkívül vannak aktuális dolgaim is. Ahogy próbálok tervezgetni, kb. október végére érem utol magam...

A notebookomon beüzemeltem az msn-t, és azt hiszem, vissza is jeleztem Neked. Viszont nem sokkal utána utaztunk el, s azóta nem használtam... Megpróbálom rávenni magam, hogy az asztali gépre is feltelepítsem, de nem nagyon szeretném a Skype-val párhuzamosan használni.

kaloz174
Ok.😊 Ha tudsz valami biztosat, kérlek, szólj!😊

hát errõl szívesen látnék itt a galériádban fotókat 😊
én is megyek kikapcsolódni, de csakis bajnoki szünetben 😉)))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Na ez az amire sok szurkoló alkalmatlan tûnik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl a csendet a távollétem indokolta, õsi magyar földön jártam. Egy fenomenális kiruccanáson vettem részt, megnéztem a nándorfehérvári (belgrádi) várat, a zimonyi Hunyadi tornyot és a Duna-Tisza összefolyást. Néha kell egy kis kikapcsolódás! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nem válaszoltam, mert még nem tudok konkrétumot. Csak a Brassó elleni idõpontokat ismerem, helyesebben a hazait:
Az elsõ találkozóra a Népligetben kerül sor 2006. október 15-én, vasárnap 18 órakor, a visszavágót Brassón játsszák október 21/22-én. A hazai mérkõzést a Sport1 televízió élõben közvetíti.

Breki33
közepén?

énmég a nyaralásom szervezem P
na de a bajnokság kellõs közepén?

kaloz174
Remélem is!!!<#wink>

Isthy
Azért ilyen rövid csend után az korai lenne ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!