Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ezitt nemigazán jött nekik össze 😞(
vagyis inkább összevissza 😊 volt amit le kellett volna fújni,és 2 perc, volt amit meg nem kellett volna lefújni....
na mindegy, lesz ez még jobb is, reméljük 😊
(azért remélem Dunaferr meccsre nem jönnek fújni 😄D )
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Aztán Kálmán talán kicsit korán kezdte pihentetni az emberekt, meg túlzottan visszavettek, ami majdnem visszaütött, jókor jött az idõkérés, ismét felpörögtek. (sajnos 😉
Görbe, Boki, és Vértennek voltak remek befutásai gyõri oldalon.
Gratulálok a gyõzelemhez!
Cornexiben meg a II.félidõvégén Kristina és Lima csinált szép dolgokat.
Szabálytalanságok után elnézéstkérésrõl/felsegítésrõl meg kezdeknek leszokni a szabálytalankodó játékosok, ez mindkét oldalra vonatkozik...sajnos 😞
Az mtv meg lehet még nem feküdte ki a székház ostromot, pocsékminõségû közvetítés, Egrivel továbbrontva 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Viborg-Slagelse 25-28
Aalborg-KIF Vejen 35-26
Esbjerg-FCK 18-26
Dániában úgy tûnik nem megy a BL gyõztes Viborgnak (4 meccsbõl 3 pont), az Aalborg simán hozta a meccset és az FCK is gyõzött idegenben (Buli 4 gól) biztosan.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mert a 2. félidõben sikerült úgy megkeverni a kártyákat, hogy az ETO-s csajok közül némelyik ugyancsak kereste a helyét.
Ennek ellenére azért az, ahogy megosztoztak a gólokon, mutatja a gyõriek erejét. Pedig még Gogirla nem is játszik, valamint valamiért (?) Kovacicz sem.
Mindenesetre, ha éppen jól ment az ETO-nak, akkor már elég szép kézilabdát is játszottak. Viszont van még mit csiszolni.
A Cornexi nagyot erõsödött Ziával, amit ellenünk is bizonyított, sajnos.
Viszont a többiek kicsit szürkék voltak, egy-egy villanást leszámítva, szerintem.
Ezzel együtt végig érdekessé, nyilttá tudták tenni a meccset, ami nem kis dolog. Viszont nem éreztem a hitet bennünk, hogy Gyõrben nyerhetnek.
Remélem, a bírók a bajnokság során vigyáznak a játékosokra, nem engedik a túlzott durvaságokat. Jó lenne, ha ezt a feladatukat nagyon komolyan vennék!
A köztv-nek nem jött össze egy normális közvetítés most sem. Ráadásul nekem nagyon hiányoznak a kommentárok, az edzõk és a játékosok megszólítása meccs után.
Gratulálok a gyõztes csapatnak. (Én csak 3 góllal vártam õket jobbnak.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Azért az feltûnõ, hogy mindkét oldalon kimaradt 3 büntetõ, ami azért elég sok.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tudom, de a válogatottnál errõl le kéne szoktatni, mert az EB-n ebbõl sok hátrányunk származhat.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Fradinak az elvárt sima gyõzelemhez! Azért a 29 kapott gól tényleg azt mutatja, hogy még van javítanivaló a védekezésben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Végeredmény: 38 - 29
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Háááááát, a gyõriek kidolgozták a védekezést rendesen, elsõdleges cél, Zia leszedése a pályáról, szó szerint. Az elején a Fehérvárnak kicsit könyebben adtak a bírók 2 perces büntetést, mint a gyõri védõknek, azért Bradeanu alkarosa, hátulról nyakra megért volna egy 2 percet.
Aki visszanézi gyõri részrõl a meccset láthatja, hogy Fannit arconvágta Bódi, a tv nem mutatta, de biztos kért elnézést érte...és biztos nem direkt volt, bár a labda a közelben nem volt, ahogy Zia gyomrosánál sem....persze törleszteni kell...
A Cornexi jól tartotta magát, az uccsó 5 percben viszont szétestek...sajnos ismét kiütközött, hogy nincs iárnyítója a csapatnak, Djeric meg amilyen remekül védett a felkészülési meccseken, annyira gyengén teljesít azóta 😞(
Boki csodálatos dolgokat csinált, remélem ezután senki nem akarja kifütyülni 😊
Na akkor lássuk a másodikfélidõt 😊
Nem sok az a 15 kapott gól egy félidõ alatt hazai pályán? Nem lehet nagy védekezés a meccsen.
Az ETO az utsó 5-6 percet megnyomta és ellépett 17-10-re 12-10-rõl. Szrnka úgy néz ki felõrlõdött a keménységben. Mondjuk Hornyáké már elég durva volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már kicsit aggódtunk érted!😊
Hazaértem - sokak bánatára 😊)) - és a még friss, szinte meleg eredmény:
Fradi - Halas
15. perc: 08 - 07
30. perc: 20 - 15
Most pedig irány a meccs😊
Amúgy én nem látom semmi okát annak, hogy ne nyilatkozhatnának.
DUNAFERR FOREVER!!!
SZT! Nem jössz ma?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha jól tudom KP is most Irát tartja elsõ számúnak és Paula mögött is õt tartotta másodiknak. Paula kiválásal Ira kapott bizalmat, Kitti alig védett még az idén egészen tegnapig. Lehet neki is mások a bizalmi szintjei, elvárásai valami alapján?
Persze alapvetõen mindkét kapustól egyformán a lehetõ legjobb teljesítmény az elvárt, de azért mindenütt van egy bizonyos sorrend, amit kivívtak maguknak az idõk folyamán és ehhez mérik általában õket. Aki pedig felállítot már egy bizonyos szintet, annak a rosszabb periódusai sokkal erõteljesebben csapódnak le a szurkolókban, még ha visszavonulóban van akkor is. A szimpátia pedig megint egy más dolog, Kittinek több a rajongója és a szurkoló ugye borzasztóan elfogult tud lenni a kedvencével. A túlzások pedig ilyenkor elõjönnek.
Egyébként én nem szurkolok jobban egyiknek sem, a lényeg számomra, hogy mindketten jól teljesítsenek, amikor sor kerül a játékukra és ennek érdekében amit csak tudnak elkövessenek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazán nagyon jól sikerültek! <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps> Persze, egy(+egy) ilyen szimpi csapatról... <#nyes>#nyes> <#eljen>#eljen>
Sirinának már vissza kellett volna vonulnia, már ide sem kellett volna jönnie...de akkor nem lett volna kapusunk...
Kitti feltörekvõ... de közel sem teljesít annyit, hogy rászolgáljon akkora bizalomra, mint amekkorát a tábortól kap...illetve nem a felejé irányuló a baj, hanem inkább Sirina ellen, sosem gondoltam volna, hogy egy táborban,ahol állítólag olyanok vannak, akik imádják a csapatot, kikezdik az egyik játékost... (bár anno Veszprémben KisÁkosnál is hasonló volt, õ volt az ügyeletes bûnös, mindenért)
nyilván lehet követelni, kérni mást a kapuba...de ha nincs alternatíva, felesleges...
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai meccsen kb. hasonló teljesítményt nyújtottak, Kitti az elején Ira meg a végén volt jobb. Bár az elején fontosabb volt, hogy Kitti jó legyen, mert ez volt az egyik alapja a mai meccs jó kezdésének és a további elõnyöknek. Ira az utsó 2 percben védett 4-et, amikor már csak a gyõzelem aránya volt a kérdéses. Persze ez is még fontos lehet esetleg majd ha a gólarány dönthet valamilyen téren a Lokival versenyben.
Nem volt kiemelhetõ egyikük sem sajnos, most látszik mennyire elkényeztetett bennünket Paula teljesítménye. Meg is kapta a jutalmát ma is a "B" középtõl, skandáltuk a nevét az egyik idõkérés végén és a meccs végén is. Hihetetlenül aranyos volt, ahogy fogadta. Integetve és mosolyogva megköszönte mindkétszer és az elsõnél bizony rendesen bele is pirult a dícséretbe.
Remélem V-Mannek talán ezt is sikerült megörökítenie. Várom a képeket, hogy kattinthassak a Kedvencek egyik tételére. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem Lovi játéka is tetszett.
Jól kezdtünk, bejöttek a rendezetlen védelem elleni támadásaink és sikerült elhúzni majd tartani az elõnyt egy kicsit növelve 5 gólra a félidõ közepéig. Utána egyre többet kellett felállt fal ellen támadnunk és ebben bizony nagyon esetleges és eredménytelen volt a játékunk (ahogy Mse is írta). Sok hiba, kapkodóbb befejezések és máris felzárkózott a Loki, mivel védelmünk is sebezhetõbb lett mint az elején. A félidõt azért sikerült 2 gólos elõnnyel zárni Dettinek, Esztinek és Ivettnek köszönhetõen.
A 2. elején egy gólváltás után feljavult a támadójátékunk, Rita bejövetele jót tett a csapatnak és a védekezés is jobb lett és el is húztunk 5-6 góllal. A vége felé kicsit visszaestünk és kezdett feljönni a Loki, de szerencsére Ivett a legjobbkor dobott 2 szép gólt, így esélye sem maradt a Lokinak.
Összességében az általam vártnál biztosabban hoztuk a meccset, gratulálok a csapatnak! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Volt több viszonylag jó teljesítmény is a csapatban, ennek azért nagy szerepe volt a sikerben. Detti, Rita, Ivett és Eszti dícsérhetõ, valamint Õri a biztoskezû 7-es értékesítésekért (meg volt egy szép átlövésgólja is). Örömteli volt számomra Ivett mai játéka, talán lassan õ is visszatalál régi önmagához.
Védekezésünk is kezd egyre jobban alakulni, remélem idõvel minél hosszabb ideig fogjuk majd bírni ezt a szintet.
A Loki játéka az általam várttól elmaradt, de nem szomorkodom nagyon emiatt. <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Ami miatt viszont szomorú vagyok, az a kapu mögötti tábor létszáma, ami egy kissé el is keserít. Egy ilyen rangadón ennyien... <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
A második játékrészben ismét hamar megnyugtatóvá tette maga számára az elõnyt a Dunaferr, ezúttal azonban a folytatásban már nem engedte közel magához az ellenfelet."
Itt olvastam.
De az mindenképpen fontos volt, szerintem, hogy az elsõ idõszakban sikerült pár Loki-támadást hárítani, aminek nyomán megnyugtató elõnyre sikerült szert tenni.
Szerintem az elején nagyon lényeges volt a jó kapusteljesítmény. Akkor Kittikének több sikeres védése is volt, ami segítette a csapatot több gólos elõny megteremtésében.
Ebben az idõszakban meglepõen jók voltak az átlövõk is. Vagy talán nem is meglepõen, mivel ez lenne a normális, csak - sajnos - eddig ez ritkán volt jellemzõ, kivéve Dettit. Reméljük, ez a meccs Lala esetében segít megtalálni az elveszett önbizalmat.
Végül is erre számítottam. A Loki kicsit csalódást okozott, amiért azért annyira nem bánkódom. <#wink>#wink>
Csak a Kohász!
(persze a potyáját megkapta most is 😄)
Borbás Rita nagyon kellett, jót játszott, kár a végén a kihagyott helyzetekért, két percért.
Õri Adrienn szépen, magabiztosan lõtte a heteseket!
Gáspár Gabó ismét jól védekezett!!!
Szép volt csajok!!!!
A DVSC-t sokan bajnokesélyesnek kiáltották ki, de legalábbis biztos dobogósnak...hááát
A támadásunk felálltfal ellen elég ad hoc jellegû, a széleket szinte nem is használjuk, néha Nagy Ivett egy-egyezik egyet... Góljainkat fõként lerohanásból szereztük...( a Loki kihagyott helyzetei, kapufái után)
És Kitti sincs nagy formában, reméljük a második félidõre feljavul...
(semmivel sem védett jobban mint Sirina Fehérváron, mégsem követeli senki a padonülõt védeni...érdekes)
Detti , és Laluska aki kiemelhetõ, talán 😊
Hajrá csajok, pörgessétek fel!!!
http://www.origo.hu/sport/csapat/kezilabda/20060922kotelezo.html
Ezek szerint, a Fradi és a Krim válogatott játékosai csak késõbb kapcsolódnak a válogatott felkészüléséhez.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Hajrá Magyar Kézilabda!