Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Vajon mi vagy ki áll a háttérben...igen kérdés mi valósul meg.
DUNAFERR FOREVER!!!

Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.10.02. 14:51:35
Aki egy kicsit is elemezte a játékunkat, az ezt már régen kifigyelte és lépni fog rá. Gyanítom decemberben ezt tapasztalni is fogjuk.
Más: október 18-án délután a szokásos tali Dabason? <#pias>#pias><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Kovács Annát én is inkább korábban erőltettem volna Planéta helyett, várható is volt, hogy most már nem fog koncepciót cserélni. Ezt valahol még meg is értem, de ezen a cserén aligha veszítenénk. Persze hátha megint lesz egy pár jó passz Mayernak, ami a felszínen tartja az elképzelést egy darabig...
Persze júniusban ilyet is mondott:
"Erről kell szólnia, mert egy válogatott nagyon ritkán stabil, egy válogatott attól válogatott, hogy folyamatosan mindig jön az új és új impulzus, jönnek új emberek, akik megmozgatják az addig beállt dolgokat."
Mondjuk én nem hittem ezt el, a márciusban tapasztaltak fényében és igazolódott is a "tamáskodásom".
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az utolsó mondatodra: én egy fillért nem tennék Rióra, már egy ideje nem tudok reálisan hinni benne.
DUNAFERR FOREVER!!!
De ennek az egészhez semmi köze, mint írtam, nem értek egyet a nyilatkozat kikockázásával, mert önmagában nem lenne vele nagy gond, én a tetteket kifogásolom. Hogy ebben mi a politikusi megközelítés, azt nem tudom.
Tényleg van olyan személy aki alkalmas lenne kapitánynak, mert nekem nem nagy jut eszembe senki? Persze normális közeg sem ártana...
Amúgy meg, lehessen egy válogatott kapitánynak 2-3 kedvence. Jobb szélen Orbán hiányában nem igen van más (Such, Lukács?), beállóban ki lehetne Szamoránszky helyett?
A probléma inkább az, hogy egyelőre Németh Andrásnak ez a két és feledik kapitány inkább csalódást, mint reményt keltő, és többek között a válogatási elveivel is nehéz azonosulnom. (Ha eddig azt láttam volna, hogy biztatóan működik a koncepciója, akkor persze a válogatását is kénytelen lennék elfogadni, de így kevésbé szoklgálnak alátámasztásul.) Szóval szerintem a tágabb kontextus nélkül nem is lenne nagyobb bajoma nyilatkozattal, azzal emg akkor is gond lenne, ha meg sem szólalt volna.
Őszintén remélem, hogy decemberben és jövő nyáron rám cáfol, de inkább nem teszem fel a megtakarított fityingeimet az olimpiára való kijutásunkra.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.10.01. 13:42:14
"Ott vagyok a bajnokikon, figyelem mindenki teljesítményét, de azért tudni kell, hogy vannak olyan játékosok, akiknek hiába megy bármennyire jól az NB I-ben, a következő szintet nem feltétlenül tudják megugrani. Szóval legnagyobbrészt összeállt a keret decemberre is."
Nem semmi...
Azért van köztük olyan játékos is aki a nk-i kupában komoly csapatok (holmi dán és orosz bajnok) ellen is bizonyított.
Emlékszel mit mondtam neked nemrég azzal kapcsolatban, hogy mi a véleménye róla az egyik Fradi játékos apjának? Egyetértek vele.
Csak remélni tudom, hogy amíg engedik a "ténykedését" addig súlyos károkat nem okoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Arra gondolok, milyen etikátlan dolog is ez! Valamint arra, hogy azért mégis szólhatna neki valaki, hogy ez nem kiskirályság!
"Németh András kerete az EB-selejtezőkre:
Kapusok: KISS Éva (Győri Audi ETO), BÍRÓ Blanka (Ipress Center-Vác), JANURIK Kinga (Érd)
Mezőnyjátékosok: BULATH Anita, TRISCSUK Krisztina (valamennyi Dunaújvárosi KKA), MAYER Szabina (Fehérvár KC), HORNYÁK Dóra, KOVACSICZ Mónika, MÉSZÁROS Rea, SZAMORÁNSKY Piroska, SZUCSÁNSZKI Zita (valamennyi FTC-Rail Cargo Hungaria), BÓDI Bernadett, GÖRBICZ Anita, KORSÓS Dorina, KOVACSICS Anikó, PLANÉTA Szimonetta, TOMORI Zsuzsanna (valamennyi Győri Audi ETO), ERDŐSI Ildikó (Siófok)
A nyári összetartáshoz képest kikerült a keretből Tóth Gabi (mivel megsérült) és Zácsik Szandra. Helyettük a Győrből vannak ketten: Görbicz és Korsós."
Eszerint Mayer mégis bocsánatot nyert...
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.09.29. 13:32:41
Ma este az első és utolsó 4 perc gyalázatosan gyenge volt - mindkettőt 0-3-ra buktuk - de a köztes 52 percben rendben volt a csapat. Mondjuk a végén volt benne 2 perc emberhátrány is. Igaz az utóbbiban két abszolút ziccert így is megcsináltunk a vonalra középre, de mindkettőt kihagytuk.
Összességében uraltuk a meccset, a váciaknak nem volt esélyük a pontszerzésre. A rossz kezdés után az a 9-1-es roham elég komoly volt, a váciak nem tudtak mit kezdeni a játékunkkal.Az ekkor megszerzett 5 gólos előnyt szinte végig nagyjából tartottuk, a legvégén zárkóztak fel a vendégek 6 gólról.
Ogu végre jól védett, a védekezés is nagyjából megfelelt, elöl is mutattunk szép dolgokat. Mintha az első 4 meccs után egy teljesen más csapat lenne a pályán, játékban és gyorsaságban is. Maradjon is így, mert "4 pontos" meccsek jönnek sorban (Fehérvár, Siófok, Érd).
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs nagyobb részében uralták a játékot és megérdemelten győztek. A diadal értékét növeli, hogy Nagy Laci a sérülése miatt a szünet után csak nagyjából 5-6 percet tudott játszani. Hátul nagyon jól megoldották a helyettesítését, elöl már nagyobb problémát jelentett a hiánya, kicsit akadozott a támadójáték nélküle. A kapusok jól teljesítettek és a védekezés is elég jó volt, a Flensburgot 24 gólon tartani szép produkció.
Sokkal többet forgatta a csapatot Sabate és az eddig keveset játszók jóval komolyabb szerepet kaptak. Nem is lett elrontva a végjáték, sőt ők voltak a jobbak.
A németek lassabbnak tűntek mint egy hete a franciák ellen, nem tudtak úgy rohanni mint szoktak. A szerdai Bundesliga rangadójuk minden bizonnyal nyomokat hagyott bennük. A szerencse viszont nagyon sokszor velük volt, 5-6 góljukban is tevékeny szerepet játszott a "mázli-faktor". Az orosz bírók sem igazán ellenük fújtak, főleg a szünet után.
DUNAFERR FOREVER!!!
MVM Veszprém - SG Flensburg-Handewitt (Férfi BL A csoport)
2015.09.26.17:30 Sport1
HC Vardar Skopje - MOL-Pick Szeged (Férfi BL B csoport)
2015.09.27. 17:30 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
(a Fradi pontmentésében Szikorának is nem kevés szerepe volt az utolsó 10 percben)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindkettő bejött. Nyerhettük volna a meccset, ha a végén nem maradnak ki a ziccerek. Valamint a 2 "csodafegyver", Zizi és Pena ellen nem volt igazi ellenszerünk.
Mégis természetesen örülök. Annak elsősorban, hogy a csapat bizonyított - elsősorban önmagának. Nem csak bizonyos szakaszokban tudják magukat odatenni, hanem egy egész meccsen keresztül is.
Ha kicsit sikerült volna többet cserélni, talán a végjátékot is jobban bírtuk volna...
Na de ez mindenképpen egy jó alap.
A Fradi kicsit elmaradt várakozásaimtól. (Amit a meccs miatt annyira nem bántam.) Tulajdonképpen Pena megbízható teljesítménye és Zizi elszántsága mentette meg nekik az 1 pontot. BL-re lesz még munka a gárdával, úgy érzem.
Hajrá Kohász!!
Dunaújvárosi Főiskola-DKA NKFT - FTC-Rail Cargo Hungaria (női NB I)
18:00 M4 Sport
(borzalmas az idei hivatalos nevünk...)
DUNAFERR FOREVER!!!