Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
hallottam róla, hogy készül 😊 meg is néztem már, és írtam is a vendégkönyvbe 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Mindezt Szeminek köszönhetem, <#worship> akiben egy nagyszerû embert ismertem meg.
Ráadásul már neki is van oldala, ha még kicsit félkész is, de biztosan jól esne neki (is), ha benéznétek oda, és pl. írnátok a vendégkönyvbe. <#wink>

Itt található!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Minden elismerésem Triffa Áginak, de éppen most olvastam egy hozzászólást a handball.hu fórumában:

"...Irina is jó volt,ha a kiállításokat kivédekeztük
volna jobban,akkor is szoros az eredmény talán de
nyerünk. A döntetlen ellenére Irina 51 %-kal ,Kitti
38%-al védett..."

Ez szintén az én véleményemet igazolja. (Bár mindig hasonló teljesítményre lennének képesek a portások.)

Isthy
Vajon mi történhetett a #28740-es hozzászólással? Remélem nem takarítani kellett...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem a kézirõl <#kerdes><#confused> Bocs akkor eltévedtem. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó ez így ahogy eddig is volt, legalább kicsit egyedi is.

Sosem feledünk drága Kulcsi!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hmmmmm nekem vhogy 25 nek tûnik illetve tûnt........

Örökre velünk maradsz,
Õrizzük mosolyodat.

Így szól helyesen, de talán úgyis jó ahogy beírtam.
Breki33
Hmmmmm nekem vhogy 25 nek tûnik illetve tûnt........

Örökre velünk maradsz,
Õrizzük mosolyodat.

Így szól helyesen, de talán úgyis jó ahogy beírtam.

kaloz174
Kulcsi ma lenne 30 éves. Az emberbe újra belahasít a kétségbeesés, a gyomra összeszorul, a könnyei elerednek - bárhol van, bármit tesz éppen.<#sir><#shakehead><#shakehead><#sir>

Szomorúan, de sok-sok szeretettel emlékezünk.

term. FRadi javára, vagy Loki kárára , késõ volt 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Ja, meg egyben egy eléggé ismertnek mondható szinésznõ is... Akkor most mi mirõl is beszélünk? 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
"Mivel velük utaztam Pestre"

irigyellek 😉

nem, mert Õ a Cornexiben játszik 😄 meg a Vasasban is 😉

én akkor is úgy láttam, hogy többet tévedtek a Loki javára...ezzel együtt szó szincs róla, hogy õk hozták a meccset, egyértelmû volt szerintem a FRadi fölény, Helinek megint csodapasszai voltak, Lulu-t továbbra is bánom, hogy nem nálunk született, Hangya, Era megint rendesen megfutották a napi sprintadagot...
A Loki viszont remekül küzdött, talán most láttam régóta Gabicán az elszántságot, hogy nem csak tologatott, hanem bevállalt (másodikfélidõ)...

Tetszett a meccs, a bírókat kivéve...dehát õk a szükséges rossz 😄

A Vásárhely nem adta könnyen magát a Corinak, de végre két zakó után gyõztek a fehérváriak, most könnyû meccsek jönnek nekik, aztán meg a halálmenet 😊

Fanncsinak itt is Boldog Szülinapot!!! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ja, de rendszeresen?
nézd vissza az általuk vezetett Gyõr-Corit, vagy a Balaton-kupán is alkottak szépeket...
szerintem ha megkérdezed NA-t, úgy privátban, nem hiszem, hogy õket javasolná akármelyik NBI-es rangadóra...fiatalok még (legalábbis Balázs), nagyon hat rájuk a közönség, edzõi kirohanás, "játékosi presszió"...

kaloz174

kaloz174
Még annyit, hogy Svetlana beállítása, fõleg a védelemben, nagyon hatékonynak mutatkozott, ezért nem értettem, miért nem játszott többet?

A meccs elején nagyon kedves jelenet volt, ahogy bemutatták az ellenfelet, külön figyelve arra, hogy kiemeljék a Vasas másodedzõjét, Szemit, valamint a Vasas technikai vezetõjét, Simics Jucót, akik meg is kapták a közönség nagy tapsát. <#worship><#taps> Kedves jelenet volt. <#taps>

Isthy
A jv.-kel kapcsolatban erre utaltam én is: "tévedések ide-oda, utána meg a még rosszabb kompenzálások eléggé felzaklatták a kedélyeket"

Egyébként egyetértek, ez a páros már nekem is jónéhányszor "bizonyított".

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ok! Megtaláljuk majd a módját.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Duby beszámolt nektek a meccsrõl, elég alaposan. <#taps>

Én csak pár apróságot tennék hozzá.

Láttam az ifi meccsbõl is egy félidõt. Természetesen Dunaferr-es szemmel néztem.😊 Láttam egy nagyon tehetséges kapust, akirõl nem csak nekem volt ez a véleményem, hanem Szeminek is, meg is jegyezte ezt Esztinek.😊 Aztán a bal1-ben játszott egy kislány, akinek nem csak a kézihez való tehetsége, hanem a hozzáállása, ahogyan és amennyire a játékra koncentrált, feltûnõ volt.

A "nagy" meccsrõl: sima Kohász-gyõzelmet vártam, mint ahogy szinte mindenki. Az elsõ félidõ alapján úgy tûnt, mindebben az ellenfél is megfelelõ partner. Azzal együtt, hogy már akkor érzékelhetõ volt, hogy a Dunaferr nem tudja megismételni a Loki ellen nyújott könnyed játékát, az átlövõk sem, de a szélek sem dolgoztak úgy, ahogy illett volna. Az örömteli és üdítõ látvány Piga lelkes és eredményes játéka volt. Dettit szokás szerint vitte a szíve.
Sajnos, mindez a 2 félidõre sem változott, bár szerintem annyit javult a helyzet, hogy Ira viszonylag eredményesen fogta a foghatót. Tehát volt egy átlagos kapusteljesítmény.
Sajnos, mondom én saját szemszögembõl, azonban a 2. félidõre Kamper Olcsa és Tomori is elkezdtek kézilabdázni, aminek az lett az eredménye, hogy a Vasas végig vezetett. Mörtel Reni gólja pontott mentett számunkra, amit mi szinte gyõzelemként, a Vasas viszont csalódásként élt meg, érthetõ módon. Mivel velük utaztam Pestre, tanúsíthatom, hogy bár a döntetlen tulajdonképpen a Vasas számára siker volt, ennek a csapat hangulatában nyomát sem lehetett érezni.

kaloz174
Reméltem, hogy 5-re azért odaérsz. De tévedtem. <#szomoru2>

SomogyiG
Talán az Indexen olvastam, lehet, hogy pont Tõled, s egyet is értek vele: az a kisebbik baj, ha egy szituációt tévesen ítél meg a "spori", sokkal nagyobb az, ha maga is belátja, és egy ártatlan helyzetben kompenzálja a hibáját! Azonnal elmosódik az elõzõ téves itélet, s nyomban a kompenzáció miatt háborodik fel - jogosan - a károsított fél, s az "erkölcsi" vesztes is az lesz, akinél az elsõ tévedés történt!
Ezen a meccsen volt jópár ilyen, s ezzel feleslegesen lettek borzolva a kedélyek!
Ez a páros szerintem még a II. vonalra sem elég érett, nemhogy egy ilyen rangadóra!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Szerintem nagyon jól kezdtek, de 1-2 tévedés után elkezdenek hülyeségeket fújni tömegével. Mondjuk nekem sokkal kevésbé tûnt vészesnek, mint amiket olvasgatok, vagy ahogy SZT látta😊)))

Duby
Jó kis meccs volt, hálIsten bejött, amit beszélgettünk <#wink>
Ez a mérkõzés is bizonyítja, hogy nincsenek lefutott meccsek, a felsõházra ácsingózó csapatok helyszíntõl függetlenül életveszélyesek egymásra. Így bizakodhatunk mi is a következõ fordulókbeli szuperrangadóinkra, meg lehet fogni a Fradit és a Gyõrt is...

Errõl az újvárosi közönség témáról még el szeretnék diskurálni Veled privátban a közeljövõben! Majd találunk egy alkalmas idõpotot.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ti vagytok azok akik kevésbé panaszkodhatnának.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó kis meccs volt, így független szemlélõként élvezetes volt nézni a meccset. Bár meg kell mondjam a Fradinak szurkoltam, nekünk nem lett volna jó ha a Loki pontot vagy pontokat szerez a Népligetben.
Az elején nagyon idegesen, kapkodva kezdett a Fradi támadásban és védekezésben is. A Loki ezt jól kihasználta, az átlövõik nagyon éltek. Azután kicsit megnyugodott a Fradi és jól kihasználva az emberelõnyöket egyenlített majd átvette a vezetést és a lerohanások révén nagyobb elõnyt is szerzett, amit azután érthetetlen módon eléggé elherdált a félidõ végére. Végre láttam Szandrát játszani és meg kell mondjam tetszett a játéka, valóban nagy tehetség, az elején szinte õ tartotta a csapatát. Igaz amikor komolyabb figyelmet kapott, már nem ment annyira, de addigra feléledtek a többiek. Késõbb is volt pár szép villanása, szép reményekre jogosító játékos, András keze alatt biztos nem fog elkallódni.
A 2. félidõben megint meglépett a Fradi, de azután ismét csak sikerült elherdálniuk az elõny nagy részét és a végére izgalmas lett a végjáték. Azt hiszem a védekezésen még sokat kell javítaniuk ahogy SomogyiG is írta, sok a kapott gól és ez már korábbi meccseken is látszott gyengébb csapatok ellen.

A Lokinak gratulálok, sikeresen talpraálltak és volt esélyük a Népligetben!

A játékvezetõk tekintetében egyetértek Mse-vel, eléggé össze-vissza fújtak, leginkább a második félidõben. Rossz ítéletek, tévedések ide-oda, utána meg a még rosszabb kompenzálások eléggé felzaklatták a kedélyeket. Az elsõben hazai pálya volt, nem igazán panaszkodhattak a hazaiak. Én is úgy érzem az a "sõõõt" Mse-tõl még jogos is lehet.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Azért egy videoelemzés elég érdekes dolgokat mutatna.

Még a végén kiderülne, hogy nem a BB hozta össze ezt az eredményt...

"Azt azért érdekesnek találtam, hogy talán most elõször nem fújtak egyértelmûen ellenünk." sõõõt 😄
Lehet a BBbank nem csak a Fradit támogatja, hanem mást is? ;DDDDDDDD

SomogyiG
Csatlakozom, nem tudják elviselni, ha valamelyik edzõ nyugodt... Azt azért érdekesnek találtam, hogy talán most elõször nem fújtak egyértelmûen ellenünk. Régi "ismerõseink" már, az ETO elleni meccseinket szokták vezetni Gyõrben, ill. az MK elõdöntõt fújták egyértelmûen ellenünk Gödöllõn, szintén az ETO-nak!
Amit be kell ismerni, az az, hogy elég gyengusra sikeredett a csapatjátékunk, a védekezésünk pedig szánalmasra! Ennyi gólt még az ETO-tól sem szabadna kapnunk!!! Ami pozitívum, hogy még mindig 100%-os a mérlegünk, de ezt a meccset nem fogjuk kitenni a vitrinbe, az tény!
Le a kalappal a Loki elõtt, hogy az ETO-tól elszenvedett csúfos hazai vereség után igy felálltak! Gratulálok! Ha Benyáts többet játszhat, meg is fordulhatott volna az eredmény.
Most a mi öltözõnkkel vagyok úgy, hogy inkább elkerülném a bentlétet, amig András is bennt van!

Néztem a Fradi-Loki meccset...hát mit ne mondjak, voltak érdekes ítéletei a bírópárosnak....
Amúgy nem ez az elsõ "ilyen" meccse a 2 jv-nek, mintha kicsit kevesek lennének még az NBIhez ....

Isthy
Kicsit kitekintve északra, örömmel láttam, hogy Ibi tartja jó formáját, ismét 5 gólt szerzett csapatában és ezzel tartja a meccsenkénti 5 gólos átlagát. Akciógólban senki nem dobott ismét többet nála és ha figyelmbe vesszük az ottani meccsközbeni rotációs rendszert ez szép teljesítmény. Nem akarom elkiabálni, de eddig Ibi nem teljesít rosszul Dániában és remélem azért NA figyel odafennre is!
Buli sajnos nem lépett pályára a sérülése miatt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mégis sikerül elmenned? Akkor várjuk a beszámolót!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Ezt a többség még nem tudta átértékelni."

Huhhh, de finoman fogalmaztál. Sztem nem is fogja, ezt az elmúlt évek már megmutatták. Volt alkalmam megfigyelni a közönséget az elmúlt 8 évben és az a "rész" nem változott semmit az utóbbi idõben, sõt csak romlott...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó kép! Meg a többi is a szokásos módon! Köszi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek! Sztem is megcélozhatjuk a dobogót és lesz is esélyünk rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a tartalmas és emocionális beszámolót! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No igen, a buszközlekedés...
Venni kellene valami kis járgányt és sokkal jobb lenne, jöhetnétek többen is meccsre, pl. felvehetnéd kalózékat is útközben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem ilyenre számítottak valóban, de van olyan nap amikor nem megy a dolog és ilyenkor könnyebben jönnek a váratlan eredmények. Nem történt tragédia, remélem ezzel letudtuk a hullámvölgyet egy idõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ellenfelek megtévesztése! Most megint mindenki azt hiszi majd, hogy gyengék vagyunk. Higgyék csak! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na ezt szomorúan hallom, hogy már figyelmre is alig méltatsz minket :-(

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi Csucsu! Lehet, hogy nemsokára megint talizunk vele? Nem lennék nagyon meglepõdve <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez majdnem bejött! Persze tudom, hogy nem így gondoltad. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

A képek szokás szerint remekek! Na irány a Népliget!!

SomogyiG
Ehhez nincs mit hozzátenni, egy a lényege: ezt tanulni nem lehet! <#worship>

Duby
Igen, teljesen igazad van. Nagyon sajnálom, hogy Újvárosban ez a módi, nagyon elkényeztetett közönség a miénk.
Sajnos a többség azért megy ki (amit megszokott 98, 99 óta), hogy kézilabda-parádét lásson és magabiztos gyõzelmet, legendás megmozdulásokkal.
Na ezek már végképp nem azok az idõk. Ezt a többség még nem tudta átértékelni.

Apám, mekkora kép!!! <#worship><#worship><#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Én már láttam ilyen képet. nem is egyszer.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Ezt megy hogy sikerült megcsinálni? Meglepõ egy eredmény. Gondolom ezzel a pontvesztéssel (mentéssel) senki nem kalkulált. Már csak a Fradi és az ETO 100% os?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

A képet elnézve, azért ez horror!! <#papakacsint><#wink>

oks!

VMan
igen, Barca meccs után neki fogok a feldolgozásnak. addig is a lényeg 😊

Képeket láthatunk??