Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ráadásul már neki is van oldala, ha még kicsit félkész is, de biztosan jól esne neki (is), ha benéznétek oda, és pl. írnátok a vendégkönyvbe. <#wink>#wink>
Itt található!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"...Irina is jó volt,ha a kiállításokat kivédekeztük
volna jobban,akkor is szoros az eredmény talán de
nyerünk. A döntetlen ellenére Irina 51 %-kal ,Kitti
38%-al védett..."
Ez szintén az én véleményemet igazolja. (Bár mindig hasonló teljesítményre lennének képesek a portások.)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sosem feledünk drága Kulcsi!

DUNAFERR FOREVER!!!
Örökre velünk maradsz,
Õrizzük mosolyodat.
Így szól helyesen, de talán úgyis jó ahogy beírtam.
Örökre velünk maradsz,
Õrizzük mosolyodat.
Így szól helyesen, de talán úgyis jó ahogy beírtam.
Szomorúan, de sok-sok szeretettel emlékezünk.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
én akkor is úgy láttam, hogy többet tévedtek a Loki javára...ezzel együtt szó szincs róla, hogy õk hozták a meccset, egyértelmû volt szerintem a FRadi fölény, Helinek megint csodapasszai voltak, Lulu-t továbbra is bánom, hogy nem nálunk született, Hangya, Era megint rendesen megfutották a napi sprintadagot...
A Loki viszont remekül küzdött, talán most láttam régóta Gabicán az elszántságot, hogy nem csak tologatott, hanem bevállalt (másodikfélidõ)...
Tetszett a meccs, a bírókat kivéve...dehát õk a szükséges rossz 😄
A Vásárhely nem adta könnyen magát a Corinak, de végre két zakó után gyõztek a fehérváriak, most könnyû meccsek jönnek nekik, aztán meg a halálmenet 😊
Fanncsinak itt is Boldog Szülinapot!!! 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
nézd vissza az általuk vezetett Gyõr-Corit, vagy a Balaton-kupán is alkottak szépeket...
szerintem ha megkérdezed NA-t, úgy privátban, nem hiszem, hogy õket javasolná akármelyik NBI-es rangadóra...fiatalok még (legalábbis Balázs), nagyon hat rájuk a közönség, edzõi kirohanás, "játékosi presszió"...
A meccs elején nagyon kedves jelenet volt, ahogy bemutatták az ellenfelet, külön figyelve arra, hogy kiemeljék a Vasas másodedzõjét, Szemit, valamint a Vasas technikai vezetõjét, Simics Jucót, akik meg is kapták a közönség nagy tapsát. <#worship>#worship><#taps>#taps> Kedves jelenet volt. <#taps>#taps>
Egyébként egyetértek, ez a páros már nekem is jónéhányszor "bizonyított".
DUNAFERR FOREVER!!!
Én csak pár apróságot tennék hozzá.
Láttam az ifi meccsbõl is egy félidõt. Természetesen Dunaferr-es szemmel néztem.😊 Láttam egy nagyon tehetséges kapust, akirõl nem csak nekem volt ez a véleményem, hanem Szeminek is, meg is jegyezte ezt Esztinek.😊 Aztán a bal1-ben játszott egy kislány, akinek nem csak a kézihez való tehetsége, hanem a hozzáállása, ahogyan és amennyire a játékra koncentrált, feltûnõ volt.
A "nagy" meccsrõl: sima Kohász-gyõzelmet vártam, mint ahogy szinte mindenki. Az elsõ félidõ alapján úgy tûnt, mindebben az ellenfél is megfelelõ partner. Azzal együtt, hogy már akkor érzékelhetõ volt, hogy a Dunaferr nem tudja megismételni a Loki ellen nyújott könnyed játékát, az átlövõk sem, de a szélek sem dolgoztak úgy, ahogy illett volna. Az örömteli és üdítõ látvány Piga lelkes és eredményes játéka volt. Dettit szokás szerint vitte a szíve.
Sajnos, mindez a 2 félidõre sem változott, bár szerintem annyit javult a helyzet, hogy Ira viszonylag eredményesen fogta a foghatót. Tehát volt egy átlagos kapusteljesítmény.
Sajnos, mondom én saját szemszögembõl, azonban a 2. félidõre Kamper Olcsa és Tomori is elkezdtek kézilabdázni, aminek az lett az eredménye, hogy a Vasas végig vezetett. Mörtel Reni gólja pontott mentett számunkra, amit mi szinte gyõzelemként, a Vasas viszont csalódásként élt meg, érthetõ módon. Mivel velük utaztam Pestre, tanúsíthatom, hogy bár a döntetlen tulajdonképpen a Vasas számára siker volt, ennek a csapat hangulatában nyomát sem lehetett érezni.
Ezen a meccsen volt jópár ilyen, s ezzel feleslegesen lettek borzolva a kedélyek!
Ez a páros szerintem még a II. vonalra sem elég érett, nemhogy egy ilyen rangadóra!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ez a mérkõzés is bizonyítja, hogy nincsenek lefutott meccsek, a felsõházra ácsingózó csapatok helyszíntõl függetlenül életveszélyesek egymásra. Így bizakodhatunk mi is a következõ fordulókbeli szuperrangadóinkra, meg lehet fogni a Fradit és a Gyõrt is...
Errõl az újvárosi közönség témáról még el szeretnék diskurálni Veled privátban a közeljövõben! Majd találunk egy alkalmas idõpotot.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elején nagyon idegesen, kapkodva kezdett a Fradi támadásban és védekezésben is. A Loki ezt jól kihasználta, az átlövõik nagyon éltek. Azután kicsit megnyugodott a Fradi és jól kihasználva az emberelõnyöket egyenlített majd átvette a vezetést és a lerohanások révén nagyobb elõnyt is szerzett, amit azután érthetetlen módon eléggé elherdált a félidõ végére. Végre láttam Szandrát játszani és meg kell mondjam tetszett a játéka, valóban nagy tehetség, az elején szinte õ tartotta a csapatát. Igaz amikor komolyabb figyelmet kapott, már nem ment annyira, de addigra feléledtek a többiek. Késõbb is volt pár szép villanása, szép reményekre jogosító játékos, András keze alatt biztos nem fog elkallódni.
A 2. félidõben megint meglépett a Fradi, de azután ismét csak sikerült elherdálniuk az elõny nagy részét és a végére izgalmas lett a végjáték. Azt hiszem a védekezésen még sokat kell javítaniuk ahogy SomogyiG is írta, sok a kapott gól és ez már korábbi meccseken is látszott gyengébb csapatok ellen.
A Lokinak gratulálok, sikeresen talpraálltak és volt esélyük a Népligetben!
A játékvezetõk tekintetében egyetértek Mse-vel, eléggé össze-vissza fújtak, leginkább a második félidõben. Rossz ítéletek, tévedések ide-oda, utána meg a még rosszabb kompenzálások eléggé felzaklatták a kedélyeket. Az elsõben hazai pálya volt, nem igazán panaszkodhattak a hazaiak. Én is úgy érzem az a "sõõõt" Mse-tõl még jogos is lehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
Még a végén kiderülne, hogy nem a BB hozta össze ezt az eredményt...
Lehet a BBbank nem csak a Fradit támogatja, hanem mást is? ;DDDDDDDD
Amit be kell ismerni, az az, hogy elég gyengusra sikeredett a csapatjátékunk, a védekezésünk pedig szánalmasra! Ennyi gólt még az ETO-tól sem szabadna kapnunk!!! Ami pozitívum, hogy még mindig 100%-os a mérlegünk, de ezt a meccset nem fogjuk kitenni a vitrinbe, az tény!
Le a kalappal a Loki elõtt, hogy az ETO-tól elszenvedett csúfos hazai vereség után igy felálltak! Gratulálok! Ha Benyáts többet játszhat, meg is fordulhatott volna az eredmény.
Most a mi öltözõnkkel vagyok úgy, hogy inkább elkerülném a bentlétet, amig András is bennt van!
Amúgy nem ez az elsõ "ilyen" meccse a 2 jv-nek, mintha kicsit kevesek lennének még az NBIhez ....
Buli sajnos nem lépett pályára a sérülése miatt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Huhhh, de finoman fogalmaztál. Sztem nem is fogja, ezt az elmúlt évek már megmutatták. Volt alkalmam megfigyelni a közönséget az elmúlt 8 évben és az a "rész" nem változott semmit az utóbbi idõben, sõt csak romlott...
DUNAFERR FOREVER!!!
Venni kellene valami kis járgányt és sokkal jobb lenne, jöhetnétek többen is meccsre, pl. felvehetnéd kalózékat is útközben.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos a többség azért megy ki (amit megszokott 98, 99 óta), hogy kézilabda-parádét lásson és magabiztos gyõzelmet, legendás megmozdulásokkal.
Na ezek már végképp nem azok az idõk. Ezt a többség még nem tudta átértékelni.
Apám, mekkora kép!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!