Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Egy kis humor. Elnézést a vulgáris szövegért de így kaptam.

A feleség rajtakapja férjét, legjobb barátnõjével a hálószobájukban.

A férj megmagyarázza:

Hát igen. Megkúrtam. Nem kicsit. Nagyon! A legjobb barátnõdet. Az utóbbi másfél évben folyamatosan, minden héten. Európában ilyen böszmeséget még férj nem csinált, mint amit én csináltam.

De!

Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig kúrtam a hátad mögött az utolsó másfél-két évet. Akit meg lehetett dugni az elmúlt egy hónapban, azt megdugtam. Akit az azt megelõzõ hónapokban titokban meg lehetett dugni úgy, hogy nehogy az utolsó hetekben elõkerüljenek olyan nyomok, hogy mire készülök, azt megdugtam.

Teljesen világos volt, hogy amit mondok neked az ágyban, az nem igaz. Annyival vagyok túl a farkam lehetõségein, hogy azt, én azt nem tudtam korábban elképzelni, hogy ezt én és a kisöcsém valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan rendes figurát, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahúztam egyszer a végére, na az jó volt... Ha el kell számolni a haveroknak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondok?

Veres Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt tesza-toszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a srácok falazása, meg trükkök százai, amirõl nyilvánvalóan neked nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük Micikével.

Nincsen tovább.

Nincsen.

Tudom, hogy nekem ezt könnyû mondani. Tudom, ne vágjad mindig a képembe! De csak ezért érdemes! Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha jó lett volna a szex, ehelyett hazudtam reggel, éjjel, meg este. Nem akarom tovább csinálni! Vagy megcsináljuk a helikopterpózt, és van hozzá egy embered, vagy mással kell csinálni!

Döntsd el magadban, hogy 4-500 ezer forint zsebpénzért csinálod-e a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája, csak ez, tudom én. Hogy képes vagy-e az elmúlt 15 év összes félre kúrásán felülemelkedni. Én azt mondom, hogy vegyél egy nagy levegõt, igyál kurva sok bort, aludj egy-két éjszakát és döntsd el magadban.

Lesz majd hiszti, nem-mosogatok tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a focimeccs miatt, elõbb-utóbb megunod, vagy hazamész anyádhoz.

De nem azért kell feleségnek lenni, mert ebbõl olyan kurva jól meg lehet élni, mert már elfelejtettük, hogy milyen táncoslánynak lenni! Hanem azért, mert meg akarjuk ezeket oldani.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Szerintem erõsen túloz most az, aki Hornyákot piszkálja.
Sem Õ, sem az ETO nem volt durva, amikor pedig Tomorival futottak a labdáért, vétlen volt, ahogy korábban Kenyerest is felmentette mindenki Vérten Orsinak 'vétlenül' okozott sérülésért.. A különbség pár fognyi és öltésnyi..
Szerintem nem járt 2 perc az esetért, ha mondott ilyet a bíró, ha nem. egyébként pedig korrektül fújtak, nehogy már kihozzuk, hogy a bírók segítették ilyen arányú gyõzelemhez az ETO-t.. Nevetséges..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

"Hornyák Ági valósággal letarolta" Letarolta??? Arra gondolt amikor Hornyák a labdáért vetõdött, és rácsúszott Tomori bokájára? Hornyák valóban nem a legtisztábban védekezõ játékos (hogy finom legyek), de most teljesen vétlen volt.
Az meg igen vicces dolog, hogy ekkora különbségnél is a bírókat emlegetik egyesek 😊
VMan
hopp, még nincs fent, de rögvest nekifogok 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Stilo ezt én is eléggé így érzem, sõt még lehet Bécsbe is mennünk kell :-))
Duby
Hopp, már nézem is a képeket! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
index Vasas fórumból egy hozzászóló billentyûzetébõl:

"Nem értem, hogy miért kell még a bíróknak is tolni rajtuk, így is jobbak voltak. Az elsõ félidõben, amikor Hornyák Ági valósággal letarolta, -az amúgy is sérülten játszó - Tomori Zsuzsit, akkor többek hallatára közölte a bíró Hornyákkal, "ez tulajdonképpen 2perc lett volna". Nem akartam hinni a fültanuknak, ezért Zsuzsit is megkérdeztem meccs után, aki szintén megerõsítette ezt. Ilyet hogyan mondhat egy bíró ?"

VMan
40. percben jött a pályára a tarcsi 😊 (Meli kivételével, mert Ivett ma nem volt nevezve)
Lovi 9 góóól <#taps>

Isthy
Gratulálok a csapatnak a sima gyõzelemhez! <#eljen>
Úgy látom mi a 40. és az 50. perc között engedtünk le kissé. De a lényeg a biztos gyõzelem. Szép volt csajok! <#taps>

A Halas otthon verte a Csabát 11-gyel.

A Loki otthon elég szorosan verte a Vásárhelyt 26-24-re. Biztos sokat kivett belõlük a Fradi elleni derbi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Márpedig nagyon úgy fest a dolog, hogy gólcsendet tartottak a fradista lányok az utsó 10 percben, mert 21-28 a végeredmény. <#confused>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Erre gondoltam a mesterhármassal (olimpiai mesterhármas).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én néztem. Közepes játékkal és egy jó kapusteljesítménnyel sima ETO gyõzelem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
33:24-re gyõztünk Vácon.
A Halas is gyõzött Csabán 11-gyel.

Duby
Vác - Dunaferr 24 : 32 56. perc.
(a csapathonlap fórumról, by admin)

Duby
Mi? Az utsó 10 percben nem dobtatok gólt? Érdekes lenne.

Duby
Vác - Dunaferr a 40. percben 15:27
(a csapathonlap fórumról, by admin)
Yess! <#eljen>

SomogyiG
Végeredmény: 21 - 28 ???

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
50. min.: 16 - 28

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Néztem vagy 20 percet, ezalatt Hornyák már szabálytalankodott annyit mind mennyiségben, mind minõségben, hogy külföldön lazán túl lenne a piros lapon!!! Megjegyzem, nálam is!

SomogyiG
30. perc: 15 - 21

Breki33
Reméljük a harmadik lesz az olimpián

<#taps><#taps><#wave>
SomogyiG
30. perc: 11 - 15

Breki33
nézi elég sok nézõ van :-)
Breki33
megint sokgólosnak néz ki
Duby
Nézi valaki a tévés meccset?

Duby
Aha, ez biztos nagyon izgi lesz <#wink>
Kösz az eredményeket!

Isthy
Sztem nem leszel egyedül! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
20. perc: 08 - 10

SomogyiG
10. perc: 04 - 06

SomogyiG
Szervusztok!

Elkezdõdött a Bp. Kõbányai Spartacus SC - Budapest Bank-FTC mérkõzés.

Eredmény: 0 - 0

Nõi Szuperliga:
A csoport:
RK KRIM
CORNEXI

Hypo

B csoport:
Kometal Skopje
Buducnost Podgorica
Rulmentul Brassó

10.11. KRIM-Hypo
11.08. Hypo-KRIM
11.12. CORNEXI-Hypo
12.21. Hypo-CORNEXI
12.23. KRIM-CORNEXI
12.28. CORNEXI-KRIM

December 28.-án már látom Cori meccsre kell mennem.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Grave Digger
Stokit visszaigazoltuk Veszprémbõl 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Gratulálok Titinek! <#eljen><#taps><#worship>

A harmadik szülés utáni visszatérés is aranyat hozott, minden kisbabának egy aranyérem. Hihetetlen és csodálatos SPORTEMBER!!!
Nem is tudom mit mondjak Pekinggel kapcsolatban, kissé zavarban vagyok. Asszem legyen elég annyi, hogy kívánom Titinek legyen meg a mesterhármas!

No és persze gratulálok Emesének is a bronzéremhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

BOLDOG NÉVNAPOT HELGA!!

kaloz174
Nagy Tímea aranyérmes a vívóvébén<#eljen><#taps>

Egy fantasztikus sportember!!! <#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Mint kicsit elõbb írtam, már Szeminek is van oldala. <#taps>
De még eléggé szellõs, ezért gondoltam, megnézem, hányszor is volt õ válogatott tulajdonképpen. Azt hittem, ma már egy ilyen infót könnyebb megtalálni, de vagy én vagyok béna, vagy nincs is így.

Végül is a legnagyobb keresõ kidobott egy oldalt: amirõl aztán sikerült a választ megkapnom. Egy erdélyi magyar oldalról van szó! <#worship>

Idézem a hírt, amibõl kiderült a válasz:

"Magyar kapus a Krim Ljubljana-nál
<2004.07.02>
Magyar kapust szerzõdtetett a Krim Ljubljana nõi kézilabda-csapata. A távozó norvég világklasszis Leganger helyét Farkas Andrea, a Ferencváros, a Dunaferr, a Metz, a Cornexi és a Vasas egykori hálóõre foglalhatja el. A Vasas kézilabdázója gyakorlatilag egy éve a visszavonulását fontolgatja, nem fogadta el a ferencvárosi ajánlatot sem, mondván, inkább Olaszországba szerzõdik. A 130-szoros válogatott kapus utoljára a 2001-es olaszországi világbajnokságon öltötte magára a nemzeti csapat mezét." <#wink>

Breki33
Énis csatlakoznék

Boldog névnapot!
Neked csak jót kívánhatok.
Az ünnep úgy szép,
Ahogy ránk talált,
Hisz együtt éljük át.

Hát kívánok neked,
Ablakodba fényeket,
A fényhez szép csendeket.

A csendhez tiszta vágyakat.
A vágyhoz mindig társakat.
Mindig jó társakat.

Mindig új hitet,
Múló bánatok után,
Ugye nem felejted el.

És ha kérhetünk,
Ugye lesz nekünk,
A szívedben hely.

Boldog névnapot!
Az ünnep úgy szép,
Ahogy ránk talált,
Hisz, együtt éljük át.

Hát boldog névnapot!
Ma boldog mind, aki adhatott.
Ki hozzád eljött mit is mondana?
Boldog névnapot!

Boldog névnapot!
Az ünnep úgy szép,
Ahogy ránk talált,
Hisz, együtt éljük át.

Hát boldog névnapot!
Ma boldog mind, aki adhatott.
Ki hozzád eljött mit is mondana?
Boldog névnapot!
Isthy
Természetesen én is Boldog Névnapot kívánok Helgának!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem vagy egyedül azzal, hogy nem ugrálsz örömödben :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most mondjam azt, hogy nem csodálkozom. Vannak ilyenek akik ennyit tudnak...

Sopinak meg gratulálok, így kell megoldani frappánsan a dolgot! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tegnapra volt berendelve az EHF-hez a Krim és az FCK, sztem már nem sokáig kell várnunk a végleges döntésre. Az ügy eléggé kacifántos, de nagyon remélem Gin számára a lehetõ legjobb véget ér.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Amire számítani lehetett:

Idõpontváltozás!

(Úgy tûnik, hétközben kell utaznom, sajnos.)

kaloz174
Boldog névnapot kívánok a magyar nõi kézilabda zseniális játékosának, Németh Helgának!

Igazat írtál !! <#smile>

kaloz174
Bravó Sopi!!!<#taps><#worship><#taps>

Aki meg ilyen kérdést fel tud tenni, az önmagáról állít ki bizonyítványt.

Sopi egy karakán csaj!!!!!!!<#eljen><#wink>
A Fradi egyes vezetõségi tagjai, meg egy <#action><#duhos2>

Tóth Tímea nemcsak a Budapest Bank-FTC húzóembere, hanem a magyar válogatotté is. Legalábbis, ha nem sérült, ha nem frissen operált a válla. Kereken két hónapja mûtötték meg az évek óta rakoncátlankodó ízületet, s azóta lábadozik az átlövõ. Illetve most már játszik is, igaz, csak perceket.

Azért az a két hónapos kényszerpihenõ nem olyan hosszú, hogy Tímea kiesett volna a köztudatból. Mégis a múlt heti közgyûlés elõtt a jelölõbizottság nevében belépett egy úr a szakosztályirodába, és megkérdezte, ki az a Tóth Tímea, vajon felnõttkorú játékos-e...

Néhány perccel késõbb Németh András, a csapat vezetõedzõje kesernyés mosoly kíséretében mesélte el Tímeának a fura históriát, mire a sokszoros válogatott átlövõ, úgy, ahogy volt, edzõszerelésben, bekopogott a szakosztályirodába, kezet nyújtott az úrnak – a késõbbi elnökségi tag dr. Balogh Ákosnak –, és bemutatkozott: „Tóth Tímea vagyok...”

A biztonság kedvéért...

NSO

kaloz174

Breki33
én nem takarítottam
Hege eto
Nem én voltam<#wow1><#integet2>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

30 év..........<#sir><#sir>

SOSEM FELEDÜNK ANITA!! <#shakehead><#shakehead>