Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomásul kell venni, hogy a magyar bajnokságban bizony minden csapat ellen meg kell küzdeni a gyõzelemért! Az Újváros, és a Vasas most egy izgalmas mérkõzést vívott egymásal!! ( nagyon sajnálom, hogy nemtudtam elmenni ) Biztos, hogy voltak hibák mindkét oldalon, a sporik meg olyanok amilyenek, de a lényeg egy izgalmas mérkõzés lehetett! Én látatlanban GRATULÁLOK mindkét csapatnak, és remélem az újvárosi szurkolók sem bánkódnak nagyon! Majd legközelebb jön a gyõzelem!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Persze vallom, hogy az alsóház ellen elég kell legyen az is, ha a csapat "elsõ" sora csak epizód szerepet kap, és a "cseresor" játsza le a mérkõzés nagyobb részét (hadd szokják a puskapor szagát) de ha ezt nem a kellõ alázattal teszi(k), akkor könnyen megbosszulhatja magát...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Azon megállapításoddal azért vitatkoznék, hogy a Vasas és a Halas ráválissá lépett volna elõ a számotokra! Én még mindig a DVSC-vel (nem a per pillanatnyival) sorolnám egy szintre a Dunaferrt, azaz a 3. hely környékére. Beférhetne közétek még a Cornexi is a játékosállománya alapján, de ide az már nem elég, egy edzõ is kellene...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
(a szünetben Farkas Andi folyamatosan magyarázott
Triffának, aki a 2.félidõben nagyszerûen védett)
Az elsõ félidõben tulajdonképp semmi nem utalt arra, hogy itt váratlan eredmény születhet. (Váratlan. Na most ez egyébként mér váratlan? Meg kell békülni avval a ténnyel, hogy mostani csapatunknak ezek a mérõzések /Cori, Vasas, Halas, Vác, Loki/ a rangadók, mind otthon, mind idegenben és ezekre kell úgy készülni. A maira nem úgy készültünk, nekem úgy tûnik ez okozhatta ezt az eredményt. Ez lehetett az elsõ és a legnagyobb hiba, és a meccsen volt még bõven.)
Szóval mindkét csapat a legerõsebb sorával állhatott fel, a Vasas Triffával, Tomorival, Kamperral és Naggyal, mi a szokásosnak mondható Lovi-Piga-Balogh-Laluska-Detti-Ivett hatosfallal kezdtünk hátul, a kapuban Kitti kezdett. Támadásban Õri váltotta Pigát és Borbás Baloghot, Laluska ballövõsödött. A várakozásoknak megfelelõen zajlott az elsõ játékrész, az ellenfélnél Tomori, és a beállós húzott, nálunk Detti, és a beállók. Sok hetest harcoltak ki, Õri bedobálta mindet.
A második félidõben azonban az öltözõben maradtunk, pedig már a mieink a hatosukon sorakoztak a sípszót várva, mikor a Vasastól még egy ember nem jött ki a második 30 percre. Gyors és könnyû gólok következtek az ellenféltõl, nagyon latymataggá, erõtlenné vált az addig amúgy elég jól záró védelmünk, s elõl is elkezdtünk tanácstalankodni, lassan, tempó nélkül szenvedtünk elõl. A játékrész ezen szakaszára jellemzõ volt, hogy a Vasas addig támadhatott, amíg gólt nem ért el, a játékvezetõk sorozatban adták nekik vissza a labdát. Volt ugyan, hogy a kezüket is felemelték passzívra, de ugyanúgy mehetett tovább a passzolgatás a végtelenségig. A legjobb, hogy egy fault és szabaddobás után megszûnt a passzív játék és a karjelzés. Nem ezen múlt, nem azt mondom, hogy elfújták, de a kulcspillanatokban bizony rendre a mi kárunkra tévedtek a sporik, így az Istenér sem tudtunk kiegyenlíteni, attól tartottam egyszercsak összeomlunk, hogy görcsös próbálkozásaink sorozatban fulladnak kudarcba a különbözõ jv-i ítéletek és Triffa parádés lenti védései után.
Szerencsére azonban ez nem történt meg, és ez az amiért hétrõl hétre imádom ezt a Csapatot. Péter az utolsó negyedórára beküldte b2-be Obucinát, aki némi frissítést jelentett. Na nem volt ez olyan látványos, berobbanás, de ez az impulzus kellett ahhoz, hogy visszahozzuk a sírból. (Bizony volt olyan jelenet is ezidõtájt, mikor Detti ejtette ki a labdát techniaki hibát vétve a görcsös akarás miatt, majd a meglóduló Vasas letámadást Obucina csodálatos megelõzõ szereléssel véghezvitt labda-visszaszerzése akasztotta meg, amibõl gólt is lõtt, javítva Detti hibáját, utána nagy jelenet volt, ahogy bíztatták egymást.)
Az utolsó negyedóra maga volt a tömény izgalom, óriási akarás és pattanásig feszült idegek mindkét oldalon. Igazi rangadó fíling, fezsültség a tetõfokon. Asszem vezettünk is, de két góllal a Vasas a 29. percre 26:27-re fordított. Ki is hagytunk egy egyenlítési lehetõséget és 29'05''-nél Mocsai a meginduló Vasas lendületét megakasztva idõt kért. Szerintem ez szarvashiba volt, de ez legyen az õ dolga. Péter rendezhette a sorokat, természetesen kijöttünk egészpályásra (Azt mondanom se kell, mekkora vizek gurultak ilyenkor rólunk...). Nem sikerült az ellenfélnek a kapu közelébe kerülni, de faultot sem elérni, így egy fél perc múlva ellõtt, Ira által védett labdával lehetõséget kaptunk. 29'35'': Kovács Péter egybõl idõt kért, már rég a pálya közepén volt, mikor a bíró levette, hogy mi is van, majd beszartam, mikor láttam rajta, hogy egy pillanatra megállt benne az ütõ, hogy az a nagy ember már 4-5 méterre jár tõle <#mf1>#mf1>.
Próbáltunk valamit kihozni, de lövõhelyzetig nem jutottunk, de legalább a kilencesen a ballövõnek össze tudtunk hozni egy szabaddobást, ekkor már Ira is keményen támadott. 29'58''-nál tehát megállították a sporik az órát, és zárás-lövéshez készültünk.
Na ez úgy sikerült, mint a nagy könyvben meg van írva, szépen félkaréjban az egész csapat elzárta az utat a lövést elvállaló Mörtel Reni elõtt, aki akkora gólt lõtt a hosszú felsõbe, amibe minden addigi rontása miatti mérge benne volt, Triffa Áginak a kezét felemelni nem volt ideje. Vége. 27:27.
Ezt valaki kudarcnak, valaki óriási pillanatnak fogta fel, ki-ki mentalitása szerint. Én imádom az ilyen feszült pillantokat, azt meg ki kell élvezni, ha ebbõl ekkora katarzissal lehet kitörni. Szóval az élvezet számít, baromira jó szórakozás volt, így fílingre tán a legjobb meccs volt az idénybe nekem, amit láttam. <#eljen>#eljen>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
ahogy látom a Vasasnál ezentúl 27-27es döntetleneket fogok tippelni a rangadóikra ;(
Meséljen vki a meccsrõl, lécci 😊
Kiváncsi leszek a véleményekre!!!
Persze gratulálok a Vasasnak, ez nagy fegyvertény volt!!!
Erre a meccsre sem biztos, hogy kitudok menni!!! <#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2>
Szerintem egy jó meccs! Bár az újvárosi szurkolók, biztos nem ilyen eredményre számítottak!!
Tomori Zsuzsanna 10
Nagy Krisztina 5
Moszkovaja Szvetlana 2
Kamper Olívia 4
Gorova Natalina 2
Berta Melinda 4
Dunaferr:
Borbás Rita 3
Ferling Bernadett 5
Laluska Eszter 1
Lovász Zsuzsanna 3
Mörtel Renáta 4
Nagy Ivett 1
Obucina Svetlana 1
Õri Adrienn 7
Pigniczki Krisztina 2
Ez meg mi volt???
Ez nagyon állat!😊
http://www.youtube.com/watch?v=0d1sErylnHc
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Duby? jössz?
szept. 30. 17:00: Dunaferr - Vasas +5
szept. 30. 18:00: Makó - Kiskunhalas -3
okt. 1. 18:00: Hódmezõvásárhely - Cornexi +2
okt. 1. 18:00: FTC - DVSC +12
okt. 1. 18:00: Gyõri ETO - Spartacus +15
Mert én, terveim szerint, ott leszek.
Nem tudom, azt tudom, hogy jobbátlövõje, és irányítója nincs a Fehérvárnak, egyszerûen sem Tamara, sem Edó nem az a színvonal, vagy kevés az önbizalmuk -mert egyszer, egyszer jóljátszanak- vagy nem tudom, dehogy ezen a meccsen mindent játszottak, csak irányítót nem...nem láttak a pályán, néha BB, Fanni stb. már két kézzel integettek, de labda az nem jött. sajnos Korgyuknak is csak egy szezonban 5 meccse kiemelkedõ, a többi átalagon aluli 😞
Nincs csere sem baloldalon, sem jobboldalon szélen...vagy legalábbis aki van, azt sem cseréli be Edina.
Kristinaban látok több fantáziát, bizonyított is, az utóbbi meccseken. Sokan Limát látják "megváltónak", hááát szerintem annyira nem ász, ráadásul egy nagyon barátságos, szabálytalanságok után összemosolygós meccs volt, de neki volt egy szerintem csúnya megmozdulása, mikor Erát kitessékelte a hatoson belülrõl 😞(
Era volt az egyetlen akivel pacsiztam Fradi részrõl 😄D MErt ugye mi a VIPben ültünk, és a FRaditábor ott volt a túloldalon, és mire végre ERa észrevett minket és odajött a FRaditábor skandálta nekik a gyertek ide, gyertek idét, így Sopival együtt vissza fordultak, és Sopi nem túl aranyosan elment, és mondta, hogy nem pacsiznak 😞(( Heli azért odaintegetett 😄
Hogy a FRadiról is írjak, Lulu és Piros nagyon jól játszott, Helga meg fantasztikusan!!!!!!!!!!!!! Úgy sült a keze, csodás volt 😄
Szandrának az eleján nem ment, de aztán a meccs meghozta a lövõkedvét, és az önbizalmát, csodás lövései voltak. Ahogy PAsinak is az elsõ félidõben 😊 ebben egyébként megosztoztak a Fekete Csillával a Cori kapusával, mert õ meg a második félidõben mutatott be parádés védéseket! Era szokásos leindulságóljai megvoltak. kipipa 😄DD
Hangyának volt egy visszapöckölt labdája, perepülés közben, mellé ment 😊 sajnos 😉
Sopi védekezni, majd támadni is beállt, a meccs uccsó 2 percében, próbálkozott egy lövéssel, de látszott, hogy félt hogy megtámasztják a vállát.
Lõhetett egy hetest a FRadi, és a Fradi tábor nagy örömére Sopi lõtte, de kihagyta.
Apropó, Fraditábor,meglepõen sportszerûek voltak 😉 Aztt már eddig is tudtam, hogy nagyon jól szólnak, de ez fieszta volt a jvaából, egyetlen trágár szó volt, de ha a miniszterlenök megengedheti magának, akkor a zöldfehérek is 😊
(egy srác volt, aki mutogatott a túloldal fele, magamra is vettem, bár nem értettem kinek, és miért jelzett a kezeivel, hiszen köztudott, hogy a vip szektor visszafogottabbik fajtából van 😄DD na de sebaj 😊
jó meccs volt, kárhogy félórát ültem utána a buszmegállóban, meg lerohadt egy másik busz, annak az utasait felszedtük. Fehérvárra fogok költözni, vagy petíciót nyújtok be a polgármesterünknek, az mksznek, hogy a beton induljon NBIben 😄DD és akkor nem kell ennyit utaznom 😄
na, dióhéjban ennyi <#nyes>#nyes>
"Õ hihetetlen komoly erõsítést jelent majd a csapatnak. Talán Görbicz Anita lehetett ekkora istenáldotta tehetség ilyen idõs korában."
"Radulovics: rándulás
Nem szalagszakadása, hanem "csak" rándulása van Radulovics Bojanának. Az átlövõ a tegnapi debreceni rangadón sérült meg, amikor egy szerencsétlen mozdulatnál aláfordult a jobb bokája. Boki ezután már nem tért vissza a pályára. Vanyus Attila, az Audi ETO KC elnöke honlapunknak elmondta: a világklasszis néhány napig egy speciális kezelésen vesz részt és,a Vasas ellen már ott lehet a társai között...."
Akkor Boki jól érezte, amikor azt mondta tegnap, hogy 'nincs nagyobb baj...'. <#wink>#wink>
Mielõbbi jobbulást neki!!!
Ez valóban egy érdekes kérdés! Én már többször visszanéztem ezt a meccset, és valami hihetetlen extázisban játszott akkor a Cori, hogy ezt a teljesítményt mivel, és kinek sikerült elérni, azt nemtudom! De ennek tükrében nézve, a Cori igencsak rapszódikus szereplését, érthetetlen számomra, hogy az illetékesek nem elemzik ki, és vonják le a szükséges következtetéseket! Valami nagyon nem kerek a Corinál!!
A dolog nagyon úgy néz ki, hogy Szabó Edinának, valami nagyon komoly õrangyala lehet a klubnál, kérdés: meddíg még!!
Fikció: kiváncsi lennék arra, ha ezt a játékos állományt NA készítené fel, mire lennének képesek! Szerintem, sokkal többre!!