Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duby
Biztos vagyok benne, hogy a történtek gyakoroltak végzetes hatást a nõi lélekre. Most ne gondoljon ebbe bele senki (fõleg lányok) minimális sovinizmust sem.
Az elsõ támadásnál - nagyon szerencsétlen balesetben - úgy szétzúzták Valova orrát, hogy patakokban ömlött a vér. Kórházba is vitték egybõl.
Profi sportoló ide, lélektani felkészítés oda, innentõl mentálisan KO-s állapotba kerültek a fehérváriak és képtelenek voltak olyan szinten a mérkõzésre koncentrálni, mint azt kellett volna játékosostul, edzõstül. Eszembe nem jutott volna ezt visszakívánni nekik, de ugyanaz történt velük Csabán - csak még drasztikusabban sajnos -, mint velünk Fehérváron. Ez e meccs nem a kézilabdáról, hanem a lélektanról szólt, következésképp az eredmény sem a kézilabda-tudás következménye volt. Szerintem.
Mielõbbi gyógyulást Valovának!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
A cornexi meccshez csak idéznék géniuszunktól:
"Lehet itt még tesze-toszáskodni egy kicsit, de gyorsan eljött az igazság pillanata."

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Jééé, micsoda új design? Ezért nem mûxött vagy két órát a szerver?

Komolyan kérdezném, hogy kinek mi a véleménye a forduló és szerintem egyben a szezon eddigi legnagyobb meglepetésérõl, amit a Békéscsaba okozott?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Háááát, most ismétlik a meccset sport2-n, lehet megnézem...
jó kezdés, erõs visszaesés..😞
már megint nem hoztam szerencsét...
nem tudom "Terin" kíül ki volt az az agymosott aki mögöttem megint Sirinázott, de legközelebb elbeszélgetek vele a kézilabdáról, hogy ne csak rigmusokat kiabáljon, hanem értse is mi megy a pályán....<#violent>

Átlövõ nélkül nem megy...

csalódott vagyok, rettenetesen, mert megalázó vereség lett belõle, pedig ennél azért többet tudunnk <#szomoru1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Üdv mindenkinek!

Egyelõre még az átmeneti szállásomon tartózkodom Budapesten, túl egy fantasztikus ljubljanai hétvégén és egy kevésbé jó élményt nyújtó gyõri kiránduláson.
A beszámolómat a kirándulásról némi képanyaggal fûszerezve holnap este olvashatjátok a gyõri meccsrõl alkotott véleményemet szintén.

A Cori békéscsabai veresége elég kemény pofon!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Elismerésem a Fradinak.
Gratulálok az ETO-nak is, egyértelmûen, vitathatatlanul jobbak voltak, mint a Dunaferr.
A mieink össze fogják szedni magukat, semmi katasztrófa nem történt, levonjuk a tanulságokat az újabb rangadóból, és folytatjuk amit elkezdtünk.

Duby
sárgalapnak <#nyes><#nyes><#nyes> ez nagyon jó..
..de az mekkora figura, aki a két mester között áll, milyen fejet vág: <#vigyor3>

VMan
😄
olyasmi.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Néztem a képeidet, ismét nagyon jók!

Ha jól láttam, Németh András - okulva a korábbi meccsekbõl - sárgalapnak öltözött. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Igazad van, mert az idei szezonban kétszer nevezve volt ugyan, de pályára nem lépett, habár így utólag már ezek a nevezések is gyanúsak, még utánanézek.

VMan
igen, én is ezt írtam 😊

SomogyiG
Betti már az elõzõ szezonban is szerepelt a felnõttek között két alkalommal is, de gólt nem szerzett, ha jól emléxem.

VMan
a Tomori nélkül felálló Vasas nem volt méltó ellenfele a robogó Fradinak. az utolsó percekben gólt lõtt egy debütáló ifi-játékos is, Miklós Emese (hétméteresbõl), és Palotás Bettina 3. felnõtt meccsén megszerezte elsõ nb1-es gólját akcióból.<#taps>

SomogyiG
60. perc: 35 - 19

SomogyiG
55. perc: 29 - 17

SomogyiG
50. perc: 27 - 17

SomogyiG
Bocsi, az elõbbi a 40. perc volt!

45. perc: 27 - 16

SomogyiG
35. perc: 23 - 14

SomogyiG
35. perc: 21 - 14

SomogyiG
30. perc: 17 - 12

SomogyiG
25. perc: 16 - 8

SomogyiG
20. perc: 13 - 8

kaloz174
Remélem, ír nekünk majd egy szép, tartalmas beszámolót! <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Mert Te még hiszel a mesékben 😊, meg az mtv-ben 😞

Nem irigylem SZT-t, most vajon melyik ujja fáj jobban?

SomogyiG
15. perc: 10 - 5

SomogyiG
10. perc: 6 - 5

kaloz174
Valamiért azt hittem, ezt a meccset is közvetíti a TV!😞

SomogyiG
Szervusztok!

Budapest Bank-FTC - Vasas-INVITEL

Elkezdõdött a nérkõzés: 0 - 0

5. perc: 2 - 2

kaloz174
Mindenki Gyõrbe! <#felkialtas> Persze, akit érint! <#nyes>

Gyerünk csajok!!! Hajrá Kohász!!!

VMan
<#mf1>

Isthy
Ismet udv. mindenkinek!

Megneztunk ma este egy bajnoki meccset, a Krim siman nyert. Gabca es Eszti jatszottak, 3 illetve 4 golt dobtak, Gin pedig egyutt szurkolt velunk a lelaton. Tegnap este megneztuk az edzesuket is es ma a meccs elott egy fantasztikus 1,5 orat toltottunk veluk. A meccs utan is sikerult beszelni veluk par percet. A meccs elott kulon koszontottek bennunket a hangosbemondon magyarul: "Jo estet magyarok!" szoveggel. Tartottunk egy kis szurkolasi bemutatot nekik! ;-)
Felidoben a Krim elnoke meghivott bennunket a meccs utanra egy italra. Azota alakul a buli! <#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#buck>

Gyorben holnap este folytatjuk!!! Hajra Kohasz!!!

Isthy, Jucus, Eszti, Peppe, Stilo, Gadri, Lajhi, Kriszti

DUNAFERR FOREVER!!!

naív kérdés, de hátha: valaki nem tudja Nagy Laci akármilyen elérhetõségét? pár hónapja még fent volt iwiwen, most szerettem volna neki írni, már nem találom. Fontos lenne, nagyon! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Most tulajdonképpen egy meccset néznek meg?
SomogyiG
Érezzétek jól Magatokat, sok jó hírrel és mégtöbb jó fényképpel térjetek haza! Sok szerencsét a visszaúthoz is!!!

Dettó 😊

kaloz174
Sziasztok! <#integet2> Üdv. nektek és a csajoknak is! Szeretettel gondolunk rájuk a távolból, valamint természetesen nagyon drukkolunk nekik!

Hajrá magyar kézisek!!!

kaloz174
Meghallgattam mindkét mestert. Sajnos, pont "Laci bácsi" volt az, akire céloztam...😞

Sziasztok!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek!!
Érezzétek jól magatokat<#wave><#smile>
Ginniéket puszlom!!!!
Duby
Nagy királyok vagytok! Szurkolunk, hogy sikerüljön minden!!! <#wink>

Breki33
tudtam, hogy
Breki33
Hm nemis tudthogy kimennek
Isthy
Haliho mindenkinek!

Megerkeztunk Ljubljanaba, itt vagyunk a szallas portajan. Szuper az ido, a szallas es minden kiraly.

Isthy, Jucus, Eszti, Peppe, Stilo, Gadri, Lajhi, Kriszti

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Nézted a videót? Sztem nem gondolta komolyan, csak nagyon kivolt. Olyan Rátgéber-hangulatú nyilatkozat volt ez a végén, emócionális, szókimondó. Erre az "itt mindig kicsinálnak" fílingre próbáltam utalni, meg hogy asszem pár embert meghajtott tegnap, meg ma <#wink>

Táncos ETO
Haha..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Érdekes nyilatkozatok. Nem biztos, hogy szeretem õket. Mármint ezeket a megszólalásokat, meg a hasonlókat.
Volt egyszer egy olimpia...Bár régen volt, de - sajnos - errõl is szólt. Nem használt a csapatnak.

Duby
"...semmi értelme nincs beküldeni azokat, akik mindig csak minuszt gyártanak..."
;-)

kaloz174

hm...legalább ezt láttad is...

Isthy
Ott van a szeren! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja! Akár egy szülinapi ünnepléssel is egybeköthetjük! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!