Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várom ötleteket és véleményeket
különösen a weblappal rendelkezõktõl P:-)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Remélem az oldal dinamikusan fog bõvülni, mert igény az volna rá! A jelek már jók!!!!
Nálam igen!
Nálam igen!
Jééééééé, lefokoztak bennünket, mert a csillagokat nem mutatja... 😊))
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
kattintsatok rá a válasz erre gombra egy már meglévõ hozzászólásnál
viszont lehet a fejléc színeit meg kéne változtatni
Sopi hogy hasonlít a képen Párducra 😊
Smidéliusz volt mostanában nevezve felnõtt meccsre?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
?????????
Nálam semmi!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De nem is ragozom, még a billentyûleütést is kár pazarolni rá...
DUNAFERR FOREVER!!!
Valami nagyon nem klappol ott vele, az EHF kupagyõzelmen kívül csak kudarcok vannak ahhoz a játékosállományhoz mérten.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Írtál, mert jött valami, de nem tudom elolvasni, nem jeleníti meg.. :S
Írtál, mert jött valami, de nem tudom elolvasni, nem jeleníti meg.. :S
Én nem áldozom fel a BL gyõzelmet! <#mf1>#mf1>
ezért nem tetszik a handball.hu-n a sok gyõri -meg mittudomén kiokos drukkerek "mi megmondtuk, csúnya Edina utálunk, távozz" stílus... :S
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sajnos a hétvégi eredményeket, csak rádión keresztül tudtam követni, de azért számomra született 1-2 érdekes eredmény, pl: Fradi-Vasas (nemgondoltam volna, hogy a Vasas ilyen nagyarányú zakót kap, az egyik szemem sír, a másik nevet), A Gyõr-D.ferr közti 10-re sem számítottam, de a Cori veresége az totál dráma (persze nem a csabaiaknak!!!!)! Már sokszor találgattuk, hogy mi a fene lehet Fehérváron, de tényleg egy edzõ csere nagyon megérett már, ennél, a sokkal többre hivatott csapatnál!!!!!
Túl sokat voltak együtt, nagyon "összemelegedtek", nem tudna újat hozni ide õ sem, és nagy a gyanúm, hogy tekintélye sem lenne. (tényleg: edzõi papírja van?)
Nem tudom, kik vannak "parlagon" az edzõk közül, de a Cornexinek egy komoly gyakorlattal és felkészültséggel bíró edzõre lenne szüksége - az ilyenek szerintem foglaltak. És ide most nem elég a szakmai kvalitás, pszichológia is kell!!!
Papp Laci jut eszembe, akit agyba-fõbe magasztalt az edzõje a menet utáni szünetben, hogy: ez egy sz@r, ezt kiütöd, te vagy a jobb, sokkal gyengébb nálad, meg sem bír ütni...
Erre szólt vissza Papp: mester, akkor figyelje a bírót, mert engem valaki nagyon ver...
Nekiindulnak az ellenfélnek duzzadó önbizalommal, és piszkosul meglepõdnek, ha az nem akarja összekakilni magát... Akkor inkább megteszik õk az ellenfél helyett!
Azért arra kiváncsi lennék, hogy Balogh Beának, Kenyeres Fanninak és Siti Beának nem égõ ez az EHF gyõzelem óta kisebb megszakításokkal tartó vesszõfutás?
biztos megfogta õket Petra sérülése, ez nem kérdés -szvsz-...de azért oké, legyen, elsõ félidõt elcseszik emiatt, bemennek az öltözõbe, megbeszélik , és tisztafejjel jönnek ki, azért mégse a Slagelse ellen játszottak, hanem a Békéscsaba ellen -nem lebecsülöm, de azért, õk egy kis csapat, két-három jó játékossal- nem hiszem, ahol ilyen klasszis játékosok vannak, hogy nem tudják megoldani...számomra érthetetlen...
az már más kérdés, hogy ezt a meccset edzõ nélkül is hozni kellett volna, szerintem...
Elhiszem azt, amit a nõi lélekkel kapcsolatban írsz, de ennek a hatása egy mentálisan és fizikailag normálisan felkészített csapat esetében max 5-10 percig tarthat, mert KÖZBEN JÁTSZANAK, tehát bõven van olyan esemény, ami elvonja a figyelmüket a sajnálatos eseménytõl! Elvileg õk profik, akiknek a napi tevékenységhez hozzátartoznak az ilyen nemkivánatos balesetek is...
Persze mindez az én véleményem...