Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
egymás mellett gondoltam, akkor nem lenne olyan magas a fejléc.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Köszi! Megvizslatom!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hogy csíkban?

muti
Isthy
Gratulálok, szép munka! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
szerintem egy csíkban is elférne az összes kép és felirat.

Breki33
de akkor az egész egyben lenne kevésbé mobilabb és nagyobb

várom ötleteket és véleményeket

különösen a weblappal rendelkezõktõl P:-)
Breki33
gondolkozok egy ilyesmin

VMan
túl sok játéklehetõséget azért nem kapott akkor sem, olyan Valovics Nóri-Németh Zsófi-Horváth Móni mennyiséget szokott játszogatni kb., nagyon sima állásnál az utolsó 10 percben.

http://kezilabda.ftc.hu/
Remélem az oldal dinamikusan fog bõvülni, mert igény az volna rá! A jelek már jók!!!!

"Jééééééé, lefokoztak bennünket, mert a csillagokat nem mutatja... 😊)) "
Nálam igen!

"Jééééééé, lefokoztak bennünket, mert a csillagokat nem mutatja... 😊)) "
Nálam igen!

Breki TERVEZZ!! <#vigyor>

SomogyiG
A Vasas elleni meccs volt az elsõ, amikor nem nevezték, a többi meccsen nem csak nevezve volt, hanem pályára is lépett...

Jééééééé, lefokoztak bennünket, mert a csillagokat nem mutatja... 😊))

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
ittis van egy trükk

kattintsatok rá a válasz erre gombra egy már meglévõ hozzászólásnál

viszont lehet a fejléc színeit meg kéne változtatni

Igen!! Már rájöttem a trükre!! Jó ez!<#smile>

😊)) szupi képek, köszi 😊
Sopi hogy hasonlít a képen Párducra 😊

Smidéliusz volt mostanában nevezve felnõtt meccsre?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Bejött a nagyobb kép a kattintás után?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

"Kattints rá a csapatképre, utána vidd rá az egérmutatót bármelyik játékos fejére"
?????????
Nálam semmi!

Köszi!!

Táncos ETO
Elkészült az ETO új honlapja is: www.gyorietokc.hu

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Tessék csak reklámozni!!! Hátha az elnökségi tagok is megtanulják, hol a kézi szentély!!!! <#eljen><#eplus2><#nyes>

SomogyiG
Mégegy kis dicsekvés, az elõbb elfelejtettem: csapatkép. Kattints rá a csapatképre, utána vidd rá az egérmutatót bármelyik játékos fejére... (kattintani nem kell)

SomogyiG
Teljesen igazad van, nem is ment könnyen...

SomogyiG
Régi hiányosság pótlása történt meg: eddig hiányzott a csarnok elérhetõsége, a jegyek vásárlásával kapcsolatos információk, a csarnok megközelíthetõsége... most végre pótoltuk!

Hát, ööö, nagyon ideje volt, már bocsánat😊

Isthy
Egyetértek! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi ez? Reklámozunk, reklámozunk? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ez a háttérszín kéne ide is nem ez a bugyikék P
másmilyen leütésre lehet pazarolni 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

és mit kell nézni? bb ftc csarnokot, vagy ehf kupát a sarokban, a térképet a csarnokhoz? 😊))

SomogyiG
Tessék mondani, szabad egy kicsit dicsekedni? Ha igen, ha nem:

nézzétek meg!

Isthy
Nem bizony, hanem közös "kedvencünkre"! ;-)))

De nem is ragozom, még a billentyûleütést is kár pazarolni rá...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is így látom és nincs rossz májam, totál elfogulaltlan és független vagyok ebben a kérdésben.
Valami nagyon nem klappol ott vele, az EHF kupagyõzelmen kívül csak kudarcok vannak ahhoz a játékosállományhoz mérten.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az értékeléseddel minden szempontból egyetértek, egyetlen kiegészítéssel. Az az "agymosott" sajnos még a szurkolásban sem teljesített igazán jól...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Beszámoló és néhány kép Gabca oldalán a hétvégi kirándulásunkról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Akkor lehet nem jól értettem, sorry..
Írtál, mert jött valami, de nem tudom elolvasni, nem jeleníti meg.. :S

Táncos ETO
Akkor lehet nem jól értettem, sorry..
Írtál, mert jött valami, de nem tudom elolvasni, nem jeleníti meg.. :S

meggyõztél 😄DD

szerintem pont nem Edinára gondolt 😉

SomogyiG
Ebben tévedsz, mert annak én is örülnék, ha a Cornexi - mint nemzetközi kupainduló - öregbítené a hirnevünket, nem csorbítaná! Edina asszonnyal és a jelenlegi stábbal ez a pozitív szereplés egyre nehezebben elképzelhetõ. A játékosokat pedig õszintén sajnálom, mert ennél sokkal többre hivatottak, élükön földimmel, Balogh Beával!

Táncos ETO
Írtam Neked priviben..

Táncos ETO
Azért ennyire ne érdekeljen már minket Szabó Edina..
Én nem áldozom fel a BL gyõzelmet! <#mf1>

igen, csak az a különbség, hogy neked a rosszmájad vezérel, meg az unszimpátia, engem meg az hogy a Cornexi végre tudásának megfelelõen szerepeljen...😊
ezért nem tetszik a handball.hu-n a sok gyõri -meg mittudomén kiokos drukkerek "mi megmondtuk, csúnya Edina utálunk, távozz" stílus... :S

ezt kiszivárogtatom, hátha hat rá 😄DDD

Hege eto
A "pont olyan" távozásának a sleppjével együtt jobban örülnék most, mint egy BL gyõzelemnek

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Üdv Mindenkinek!
Sajnos a hétvégi eredményeket, csak rádión keresztül tudtam követni, de azért számomra született 1-2 érdekes eredmény, pl: Fradi-Vasas (nemgondoltam volna, hogy a Vasas ilyen nagyarányú zakót kap, az egyik szemem sír, a másik nevet), A Gyõr-D.ferr közti 10-re sem számítottam, de a Cori veresége az totál dráma (persze nem a csabaiaknak!!!!)! Már sokszor találgattuk, hogy mi a fene lehet Fehérváron, de tényleg egy edzõ csere nagyon megérett már, ennél, a sokkal többre hivatott csapatnál!!!!!

SomogyiG
Hozzászólásod megnyugtat, hogy nem csak én látom így a rossz májammal... És most már azt is ki merem jelenteni, hogy Siti sem lenne nála sokkal jobb, habár ezt már talán írtam...
Túl sokat voltak együtt, nagyon "összemelegedtek", nem tudna újat hozni ide õ sem, és nagy a gyanúm, hogy tekintélye sem lenne. (tényleg: edzõi papírja van?)
Nem tudom, kik vannak "parlagon" az edzõk közül, de a Cornexinek egy komoly gyakorlattal és felkészültséggel bíró edzõre lenne szüksége - az ilyenek szerintem foglaltak. És ide most nem elég a szakmai kvalitás, pszichológia is kell!!!
Papp Laci jut eszembe, akit agyba-fõbe magasztalt az edzõje a menet utáni szünetben, hogy: ez egy sz@r, ezt kiütöd, te vagy a jobb, sokkal gyengébb nálad, meg sem bír ütni...
Erre szólt vissza Papp: mester, akkor figyelje a bírót, mert engem valaki nagyon ver...
Nekiindulnak az ellenfélnek duzzadó önbizalommal, és piszkosul meglepõdnek, ha az nem akarja összekakilni magát... Akkor inkább megteszik õk az ellenfél helyett!
Azért arra kiváncsi lennék, hogy Balogh Beának, Kenyeres Fanninak és Siti Beának nem égõ ez az EHF gyõzelem óta kisebb megszakításokkal tartó vesszõfutás?

szerintem pont olyantól ne idézz, aki maga sem veszi észre, hogy bye-bye van... 😄DD még rossz hatással lehet Edinára 😄

mostmár mennie kell Edinának...nem tudom mi van fehérváron, de az hogy ez a csapat bûnrosszul szerepel, akárhogy is nézzük CSAK! az edzõ hibája, ha azért mert nem tud megfelelõ taktikát kidolgozni, ha azért mert nem tudja a saját játékosait felrázni...akkor is...
biztos megfogta õket Petra sérülése, ez nem kérdés -szvsz-...de azért oké, legyen, elsõ félidõt elcseszik emiatt, bemennek az öltözõbe, megbeszélik , és tisztafejjel jönnek ki, azért mégse a Slagelse ellen játszottak, hanem a Békéscsaba ellen -nem lebecsülöm, de azért, õk egy kis csapat, két-három jó játékossal- nem hiszem, ahol ilyen klasszis játékosok vannak, hogy nem tudják megoldani...számomra érthetetlen...
az már más kérdés, hogy ezt a meccset edzõ nélkül is hozni kellett volna, szerintem...

SomogyiG
Tudod, mi játszottunk egy EHF döntõ visszavágót Horvátországban, ahol Hangyának nem vétlenül, hanem szándékosan könyékkel beverrték az orrát. Õ nálunk nem epizodista, hanem a négy legjobb játékosunk egyike. A többiek inkább felpaprikázódtak ezen - Hangya is - és huszárosan leverték otthon is a Podravkát kemény bírói ellenszéllel szemben is!
Elhiszem azt, amit a nõi lélekkel kapcsolatban írsz, de ennek a hatása egy mentálisan és fizikailag normálisan felkészített csapat esetében max 5-10 percig tarthat, mert KÖZBEN JÁTSZANAK, tehát bõven van olyan esemény, ami elvonja a figyelmüket a sajnálatos eseménytõl! Elvileg õk profik, akiknek a napi tevékenységhez hozzátartoznak az ilyen nemkivánatos balesetek is...
Persze mindez az én véleményem...