Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valovics 7 gól😊

Na ilyen eredménnyel ma is elégedett lennék😊

Hege eto
34-22 re nyertek. Gratula!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Kiskunhalas meccsérõl valaki tud valamit?

Cornexi meccsen papírforma? 😉) sosem lehet tudni, hogy épp az egekig szárnyalnak, vagy mélyen tudásuk alatt játszanak, sajnos mostanában utóbbi, szóval ez az 5 gól még szép eredmény 😊

---

mit játszott a szeged? döntetlent? lemaradtm róla 😞
hogy csinálták? ennyire erõs volt az ellen?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Elég szorosnak tûnik ez az eredmény. Kérdés milyen erõvel játszottak. Remélem a második meccsen jobban bejön a papírforma.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt örömmel hallom, hogy végre meccsre is jársz! :-DDD

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elvárt sima gyõzelem, de azért tényleg sok a kapott gólok száma.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony jó lenne, ha ott lennél, márcsak azért is, hogy ne feleslegesen cipeljem oda a DVD-ket ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze, jó kifogás! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi az, ennyire nem bízol a csapatodban, hogy külsõ segítséget kérsz? <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Haukar Hafnarfjördur - Cornexi-Alcoa-HSB Holding 26-31 (15-16)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Az egyik legsikeresebbnek számító hazai kézilabdacsapatnak, az MKB Veszprém KC-nek pedig évente mintegy 400 millió forintos büdzsé szükséges ahhoz, hogy a nemzetközi színtéren évrõl évre a legjobbak közé verekedje be magát."

sportfinanszírozás

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Vasárnap mindenképp, majd hívlak😊 Szerdán szurkolói busszal megyek Újvárosba.

Szûcs Gabi mégsem tudta vállalni a játékot lázas betegsége miatt. Visszatért viszont a Lokiba Janka Caltiková, aki térdmûtét miatt volt kénytelen kihagyni több hónapot. A héten edzõjét elbocsátó Makó kispadjára az elnök (György Ferenc) ült le erre a találkozóra.

Két ex-debreceni is volt a vendégek seregében: Szabó Vali nõvére, Krisztina a kapuban és a fiatal tehetség, Lévai Zsófi jobbátlövõben. Sok labdát szereztünk az elején a bizonytalankodó makóiaktól, ezért hamar elhúzott a Loki az újonctól. Bejöttek a gyors indítások, így Sütõ Edina többször is roboghatott a szélen. Mellette még a Gabi helyén szereplõ Ruta szórta a gólokat. A litván válogatott kulcsembere ötször mattolta Szabó kapust. A másik oldalon a már említett Lévai Zsófi dobta a legtöbb gólt. Támadásainkkal ugyan nem volt baj, de a védekezésünk nem tûnt az igazinak.

A csere után gyorsan tízre hízott a DVSC elõnye, de a folytatásban több hibát vétettek a Bíró-tanítványok, ami párszor felborzolta a jobbhoz szokott közönség türelmét. Amúgy sem voltak sokan ezúttal. A vége elõtt öt perccel beállt Janka is, aki nagy kedvvel vetette bele magát a történésekbe. A sérüléssel bajlódó Rácz Mesi most csak a melegítésig jutott, edzõi nem vetették be a védekezésérõl híres játékost. A második félidõben élmény volt Sopi gólerõs és lelkes játéka. A jobb átlövõ mellé felzárkózott Orbán Annamária is, aki sokkal többet vállat ebben a harminc percben.

A két gárda most egy sportszerûbb mérkõzést vívott, mint Makón tette azt, de az elsöprõ Loki-diadal elmaradt. Egy nem túl acélos Makó ellen sem parádézott a csapat, csak hozta a kötelezõt. Talán a nézõk egy kicsit jobb produkciót érdemeltek volna! A Vásárhely után megint szürkébb volt a DVSC hazai pályán egy jóval gyengébb csapat ellen. Ez még a Békéscsaba ellen talán elég lehet, de a folytatásban már nem.

Nõi bajnokság, 19.forduló (elõrehozott mérkõzés):

DVSC-Németh Toll Makó 37-26 (17-11)
Debrecen, 600 nézõ.
Vezette:Kocsmáros, Nagy L.

DVSC: Vorozscova - Csáki 1, Benyáts 4/1, Szabó V. 2, Orbán 7/1, Latakaité 6, Stuparicová 3. Cserék: Sütõ E. 6, Király (kapus), Sopronyi 7, Madai 1, Caltiková.

Makó: Szabó K. - Horváth M. 2, Csendes 7/1, Németh Zs. 1, Fekete, Baunok 2. Cserék: Lévai 7, Kozserán (kapus), Bartucz 1, Stupakova 3, Erdei, Szöllõsi, Klembucz (kapus).

Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc.
Az eredmény alakulása: 7.p.: 4-2, 12.p.: 9-4, 17.p.: 12-7, 23.p.: 14-8, 35.p.: 22-12, 44.p.: 25-16, 50.p.: 29-20, 56.p.: 35-22.
kaloz174
Köszi!😊

kaloz174
Remélem én is, hogy találkozunk szerdán! Nagyon jó lenne ott lenni!

A LOKI hozta a kötelezõt, GRATULA!!

Remélem Vasárnap találkozunk a Népligetben! Szerdán meg ha minden igaz, Újvárosban, remélem sokan leszünk!!

Loki - Makó 37:26
ofkóz 😊)

Duby
<#nyes> Mse
Gondoltam, hogy ezt fogod írni 😊))
Azér remélem adsz még esélyt a csajoknak, hogy megcáfolják a tendenciát! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

"hálistennek" , nem tartózkodom magyarföldön akkor, mert így legalább gyõz a Dunaferr 😄 😄

(és még mondja vki, hogy divat vagyok, komoly érvek szólnak amellett hogy ne menjek meccsre 😊)

Szerdán gyere😊)))

én se, csak én a nõi csapatra 😞
nem is emléxem mikor voltam utoljára olyan meccsen, mikor a Dunaferr gyõzött 😞((

Isthy
Ne a fenébe, hanem húzzanak dolgozni! Bár abba lehet a többségük belehalna. Persze ugyanez igaz a vezetésükre is! <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, szégyen. <#eplus2>

De tudod ebben az országban vannak "példamutatóik" nem is kevesen legfelsõ szinten, õk csak õket utánozzák kicsiben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezeken nem is érdemes felmérgelned magad. Van elég más ami engem is inkább dühít.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
úgytûnik az égiek sem akarják valamiért hogy életben maradjon ez a patinás klub <#szomoru1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
Egy szép gól

klikk

És egy mégszebb

klikk
Dühös, már énsem vagyok, de menjenek a fenébe!!

Erre csak azt lehet írni, hogy SZÉGYEN !!!!<#eplus2>

"Hajrá Fradi! (ilyet de rég írtam már)"
Jobb késõbb, mint soha! <#papakacsint><#smile>

Breki33
EZ már nem kiábrándulás hanem SZÉGYEN

hogy valami jó hírt mondjak a beállításoknál lehet állítani a háttérszínt, sajna a kéket nem de a többit igen.
Duby
24 ÓRA SPORT
Kézilabda: elvitték a szerelést

A Bp. Kõbányai Spartacus öltözõjét ismeretlen tettesek feltörték és kirabolták.
Elvitték az ificsapat teljes szerelését, a kár az elsõ becslések szerint 400 ezer forint.
Az egyesületnek nincs pénze a pótlásra, így veszélybe került az ificsapat szereplése a bajnokságban.

NSO, 2006-10-12 00:00 Utolsó módosítás: 2006-10-12 00:43

Az ember esze megáll!!! <#gun><#violent><#boxer>

Duby
Belenéztem, de mindig mikor elkezdtem nézni, jobban ment a Veszprémnek. Amikor elkapcsoltam akkor fel-feltámadtunk.
Nem jó hatással vagyok én a Dunaferre <#shakehead>
..így inkább nem néztem.
Vártam volna egy jó máltai eredményt, hogy egyszer valaha végre valami meginduljon, de jöhetett az n+1. kiábrándulás.
Nembaj, hétvégén végre nõi kézi nemzetközi meccs! Hajrá Fradi! (ilyet de rég írtam már) Telhetetlen vagyok, de olyan kafa lenne, ha a Halas meccsét is közvetítené valamely médium.

Hege eto
Én már ott tartok, hogy egy fintorral nyugtázom az ilyen híreket. Dühös már rég nem vagyok.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A politikának nem érdeke, hogy a magyarok bármire is büszkék lehessenek. Együtt ünnepeljenek sokan (tömegben legyenek). A Nemzet tudat felemelkedésétõl írtoznak, mint az ördög a tömjénfüsttõl.
Ezek nem ejukompatibilis dolgok. Ez más ejus országban nem így van, ez csak ránk igaz. Itt az eredménye, hogy a liberalizmus teret kap. Melegek, drogok, bármi ami árt az jöhet, egy nyavadt csíkos zászló meg fasizmus.
Nem akarok itt politizálni, de sajnos idáig is kihat ez a meleg sz.r ,ami jellemzi a mai "elitet". Az ilyen mentalitású és lelkiségû embereket a Honfoglalók arra használták, hogy az elvonuló karaván után velük szedették össze a lócitromokat.

HAJRÁ MAGYAR KÉZILABDA!!!!!!!!!!!

"Hajrá magyar kézisek!!!"
Csatlakoznék, én is, mert most nézem, az aranylábúak, megint öregbítették a hírnevüket, sajnos!

kaloz174
Azt hiszem, nem vagyok túl cinikus, amikor azt írom erre:

Hajrá magyar kézisek!!!

(Bizonyos okokból az elmúlt években erre felhatalmazást nyertem. Kihagytam volna. <#boxer>)

na a mai csodacsapat csodaeredményéhez képest a Cori Csabai veresége egy fiaskó 😄DD (Elizabethtown 😄)

kaloz174
Dekoráció😊

kaloz174
Nehogy már ne nézd a fiúk meccsét!<#ejnye1>
(Milyen sok nézõ van! <#taps>)

Duby
Negyogymá 24 óráig álljon a topic!
Egy kis off, de szerintem érdekességes:
A Bikák felöklelték a Rigát a futsal-BL-ben

Ilyen is van. Ugyan labdarúgás, de ebben jók vagyunk. Nem ártana ennek a dolognak sokkal nagyobb marketing itthon. Aki szereti a focit, az érdeklõdni fog ezután is. Nagyságrendekkel lehetne növelni a nézõszámot, az érdeklõdést egy kis "népneveléssel" reklámmal, rendezvényekkel, közvetítésekkel...
Vagy csak én látom ebben a lehetõséget?

kaloz174
Helyes! <#wink> <#taps>

Breki33
Úgy gondoltam az idei kupák kint lesznek ha magyar csapat nyeri, addig marad a tavalyi.
Breki33
Azt nálam profibb csinálta
Duby
Brekk!
Úgy nem lenne érdemes megpróbálni, hogy a Kulcsis kép lenne az egésznek a háttere, a többi felirat meg valahogy körbe ízlésesen lenne elhelyezve (mint a fifás témánál)?

Breki részemrõl szabad kezet kapsz <#smile>, de KULCSI, maradjon velünk, és az EHF kupa!!
Remélem jó nagy fejlécünk lesz, és sok kupát kell majd kiraknunk!!<#vigyor>

Breki33
Kulcsi mellé nem akarok semmit rakni