Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ilyen eredménnyel ma is elégedett lennék😊
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
---
mit játszott a szeged? döntetlent? lemaradtm róla 😞
hogy csinálták? ennyire erõs volt az ellen?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
sportfinanszírozás
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Két ex-debreceni is volt a vendégek seregében: Szabó Vali nõvére, Krisztina a kapuban és a fiatal tehetség, Lévai Zsófi jobbátlövõben. Sok labdát szereztünk az elején a bizonytalankodó makóiaktól, ezért hamar elhúzott a Loki az újonctól. Bejöttek a gyors indítások, így Sütõ Edina többször is roboghatott a szélen. Mellette még a Gabi helyén szereplõ Ruta szórta a gólokat. A litván válogatott kulcsembere ötször mattolta Szabó kapust. A másik oldalon a már említett Lévai Zsófi dobta a legtöbb gólt. Támadásainkkal ugyan nem volt baj, de a védekezésünk nem tûnt az igazinak.
A csere után gyorsan tízre hízott a DVSC elõnye, de a folytatásban több hibát vétettek a Bíró-tanítványok, ami párszor felborzolta a jobbhoz szokott közönség türelmét. Amúgy sem voltak sokan ezúttal. A vége elõtt öt perccel beállt Janka is, aki nagy kedvvel vetette bele magát a történésekbe. A sérüléssel bajlódó Rácz Mesi most csak a melegítésig jutott, edzõi nem vetették be a védekezésérõl híres játékost. A második félidõben élmény volt Sopi gólerõs és lelkes játéka. A jobb átlövõ mellé felzárkózott Orbán Annamária is, aki sokkal többet vállat ebben a harminc percben.
A két gárda most egy sportszerûbb mérkõzést vívott, mint Makón tette azt, de az elsöprõ Loki-diadal elmaradt. Egy nem túl acélos Makó ellen sem parádézott a csapat, csak hozta a kötelezõt. Talán a nézõk egy kicsit jobb produkciót érdemeltek volna! A Vásárhely után megint szürkébb volt a DVSC hazai pályán egy jóval gyengébb csapat ellen. Ez még a Békéscsaba ellen talán elég lehet, de a folytatásban már nem.
Nõi bajnokság, 19.forduló (elõrehozott mérkõzés):
DVSC-Németh Toll Makó 37-26 (17-11)
Debrecen, 600 nézõ.
Vezette:Kocsmáros, Nagy L.
DVSC: Vorozscova - Csáki 1, Benyáts 4/1, Szabó V. 2, Orbán 7/1, Latakaité 6, Stuparicová 3. Cserék: Sütõ E. 6, Király (kapus), Sopronyi 7, Madai 1, Caltiková.
Makó: Szabó K. - Horváth M. 2, Csendes 7/1, Németh Zs. 1, Fekete, Baunok 2. Cserék: Lévai 7, Kozserán (kapus), Bartucz 1, Stupakova 3, Erdei, Szöllõsi, Klembucz (kapus).
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc.
Az eredmény alakulása: 7.p.: 4-2, 12.p.: 9-4, 17.p.: 12-7, 23.p.: 14-8, 35.p.: 22-12, 44.p.: 25-16, 50.p.: 29-20, 56.p.: 35-22.
Gondoltam, hogy ezt fogod írni 😊))
Azér remélem adsz még esélyt a csajoknak, hogy megcáfolják a tendenciát! <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(és még mondja vki, hogy divat vagyok, komoly érvek szólnak amellett hogy ne menjek meccsre 😊)
nem is emléxem mikor voltam utoljára olyan meccsen, mikor a Dunaferr gyõzött 😞((
DUNAFERR FOREVER!!!
De tudod ebben az országban vannak "példamutatóik" nem is kevesen legfelsõ szinten, õk csak õket utánozzák kicsiben.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Jobb késõbb, mint soha! <#papakacsint>#papakacsint><#smile>#smile>
hogy valami jó hírt mondjak a beállításoknál lehet állítani a háttérszínt, sajna a kéket nem de a többit igen.
Kézilabda: elvitték a szerelést
A Bp. Kõbányai Spartacus öltözõjét ismeretlen tettesek feltörték és kirabolták.
Elvitték az ificsapat teljes szerelését, a kár az elsõ becslések szerint 400 ezer forint.
Az egyesületnek nincs pénze a pótlásra, így veszélybe került az ificsapat szereplése a bajnokságban.
NSO, 2006-10-12 00:00 Utolsó módosítás: 2006-10-12 00:43
Az ember esze megáll!!! <#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Nem jó hatással vagyok én a Dunaferre <#shakehead>#shakehead>
..így inkább nem néztem.
Vártam volna egy jó máltai eredményt, hogy egyszer valaha végre valami meginduljon, de jöhetett az n+1. kiábrándulás.
Nembaj, hétvégén végre nõi kézi nemzetközi meccs! Hajrá Fradi! (ilyet de rég írtam már) Telhetetlen vagyok, de olyan kafa lenne, ha a Halas meccsét is közvetítené valamely médium.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ezek nem ejukompatibilis dolgok. Ez más ejus országban nem így van, ez csak ránk igaz. Itt az eredménye, hogy a liberalizmus teret kap. Melegek, drogok, bármi ami árt az jöhet, egy nyavadt csíkos zászló meg fasizmus.
Nem akarok itt politizálni, de sajnos idáig is kihat ez a meleg sz.r ,ami jellemzi a mai "elitet". Az ilyen mentalitású és lelkiségû embereket a Honfoglalók arra használták, hogy az elvonuló karaván után velük szedették össze a lócitromokat.
HAJRÁ MAGYAR KÉZILABDA!!!!!!!!!!!
Csatlakoznék, én is, mert most nézem, az aranylábúak, megint öregbítették a hírnevüket, sajnos!
Hajrá magyar kézisek!!!
(Bizonyos okokból az elmúlt években erre felhatalmazást nyertem. Kihagytam volna. <#boxer>#boxer>)
(Milyen sok nézõ van! <#taps>#taps>)
Egy kis off, de szerintem érdekességes:
A Bikák felöklelték a Rigát a futsal-BL-ben
Ilyen is van. Ugyan labdarúgás, de ebben jók vagyunk. Nem ártana ennek a dolognak sokkal nagyobb marketing itthon. Aki szereti a focit, az érdeklõdni fog ezután is. Nagyságrendekkel lehetne növelni a nézõszámot, az érdeklõdést egy kis "népneveléssel" reklámmal, rendezvényekkel, közvetítésekkel...
Vagy csak én látom ebben a lehetõséget?
Úgy nem lenne érdemes megpróbálni, hogy a Kulcsis kép lenne az egésznek a háttere, a többi felirat meg valahogy körbe ízlésesen lenne elhelyezve (mint a fifás témánál)?
Remélem jó nagy fejlécünk lesz, és sok kupát kell majd kiraknunk!!<#vigyor>#vigyor>