Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Legyen így! Természetesen én is ebben reménykedem. <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Én annyira nem aggódom, bármilyen viszonyok is vannak Brassóban. Zaporozsjében és Kaproncán már bizonyított a Fradi, sztem sokkal nehezebb helyzetben. Meg fogják oldani most is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek. Nem volt az elsõ meccs olyan, hogy itt gyakoroltatgasson. Sajnos sztem sem fog egykönnyen változni a dolog, pedig kellene...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is feltûnt ez a nyugodtság, pedig lett volna mirõl beszélnie. Könnyen lehet, hogy igazad van, még ha a pesszimizmus szólt is belõled ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja! Ez a demillitarizált zóna! ;-)))

Félretéve a viccet, ez valóban egy olyan hely ahol szerencsére kulturált módon, csapat hovatartozástól függetlenül, értelmesen lehet eszmét cserélni a kézilabdáról. Köszönet érte minden itteni fórumozónak! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszönöm, sikerült!!

Ez tök jó!!!!!! <#eljen><#nyes><#nyes>

Azért az Öreg védelmében, emlékeztetlek rá, az EHF kupa döntõ után, nagyon nagy tisztelettel beszélt a Fradiról!!
Hallottam már máskoris nagyon dícsérni a Fradit! Hiába Õ is öregszik!! <#wink><#vigyor>

kaloz174
Ezt láttátok?😊

A szépséghibája a dolognak, hogy nem a mostani meccsen készült.

kaloz174
Egyébként grat. a gyõzelemhez, de a magam részérõl megnyugatóbbnak éreztem volna, ha legalább 8 gól marad az elõny, mert nem könnyû körülményeket emlegetnek a visszavágóra azok, akik ismerik a brassói viszonyokat.

SomogyiG
LULU-t, és nem alaptalanul. A Vele és Andrással készült riportot feltettem FTP-re. Ha valakit érdekel: innen letölthetõ.

Marhára meglepõdtem azon, hogy az Öreg nem faragott bennünket, pedig most lett volna miért. Tényleg kezd az Öreg szenilisedni... (Bocs azoktól, akik szeretik Laurenczet)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Köszi!!

Ha a nyilatkozatokat felraknád az FTP-re, azt megköszönném!!
Persze ha felvetted!

kaloz174
Uhrakovát, úgy tudom, aki utána magyarul válaszolgatott a riporternek.😊 (Még nem halottam nyilatkozni eddig.)

A SPORT1 kit választott a mérkõzés legjobbjának??

VMan
ja és nem volt ám sok próbálkozás, mert a két fiatal irányító pályára se lépett a két meccsen

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
Szabó Edina, a Cornexi vezetõedzõje:

“Sajnos a mérkõzésen megint saját helyzetünket nehezítettük meg. Szerencsére néhány játékosom idõben összekapta magát, így ennek köszönhetõen sikerült a klub számára is nagyon fontos továbbjutás. Az, hogy hogyan játszottunk egy külün kérdés, amivel lesz most elég idõnk foglalkozni még a Kiskunhalas elleni meccs elõtt.”

VMan
nem ok ez semmilyen körülmények között sem!
viszont Edina nem fog lemondani, mert ha le akart volna, már adódott rá pár kiváló alkalom... kirúgni meg úgy tûnik nem akarják, majd jövõ szerdán elviszi a két pontot a Halas is Fehérvárról, utána meg Debrecenben is kikap a Cornexi, így talán télen elküldik, de az évnek már lõttek.

SomogyiG
Köszi, rövidesen jelentést küldök... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Azzal még egy cseppet várni kell, de talán beindul(t)unk "marketingileg" is végre...

VMan
Fotók menüpontnál ott van az összes fotóm, majd elõbb-utóbb csapatonként szét lesz bontva, egyelõre csak ömlesztve van 😊

SomogyiG
Ha a visszavágót gyakorlásra használták, akkor OK! Ha nem, akkor ne várjon Edina asszony egy percet sem tovább - égett már eleget - hanem ballagjon el a trafikba 3 borítékért...

SomogyiG
Ha korábbi meccsrõl szeretnék pár fotót kiemelni, mint amelyik a fõoldalon látszik, akkor mi a teendõ?

SomogyiG
Ahogy láttam Andrást a nyilatkozata közben, az meggyõzött arról, hogy a fejében már kialakult a "nyertes" taktika...
Ha Õ nem aggódik, akkor nincs miért aggódni! (Mindezt pesszimistaként mondom 😊 )

VMan
felraktam már a honlapomra, ott nem ugrált nálam sem a kép :|
ellenben a Fradi meccs elsõ félidõjében egy pár percig igen 😞

SomogyiG
Talán azért, mert itt nincs hazai pályán senki, ezért egyenlõ feltételek mellett ütköztetjük a véleményeket... 😊

Komolyra fordítva: meggyõzõdésem, hogy ezen a fórumon egy közös alapból indulunk ki - a kézilabda szeretetébõl - és ágazunk el a kedvenc csapataink irányába. Még arra is volt példa, hogy akkor is tudtunk az ellenfél (sosem ellenség) sikerének örülni, ha az azt kiváltó esemény a mi csapatunk számára nem volt elõnyös!

SomogyiG
Én felvettem, s a minõség OK! Ha V-Man -nak nem sikerült, vagy nem túl jó akkor én is feltehetem FTP-re, csak szóljon valamelyikõtök...

Szerdán látom nagyüzem lesz, Újvárosban!

Isthy
Mondjuk szerdán valszeg találkozunk és ott megbeszélhetjük a részleteket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Cornexi ismét nem brillírozott, sõt a második félidõ közepén nagyon rezgett a léc 4 gólos izlandi vezetésnél. Nagy nehezen sikerült döntetlenre hozniuk a meccset, de ez finoman szólva is nagyon karcsú. Egyelõre úgy tûnik semmi sem változik az elmúlt évekhez képest. Jó a keret, de az eredmények valahogy nem ennek megfelelõek. Szép dolog a türelem, kérdés meddig tart?

DUNAFERR FOREVER!!!

Csodálatos!😊)) Fel is tudtad venni? Mert olvtastam, hogy gondok vannak a szolgáltatóval....

Hááát, még gondolkodom rajta. Talán😊))))))
Nagyon megköszönném*, csak tudnám mikor találkozunk...

*<#pias>

Azért a Fradinál, látszik, hogy emelik a színvonalat, mert mûsorfüzet, szurkolásra bíztató cédula minden ülésen, a kijáratnál sütiket osztogattak, szóval tiszta kánaán!!! <#eljen><#vigyor><#vigyor>

VMan
helyes 😊

Stanleyvel, kishilyán idegbajt kaptunk, mikor a Románok -10rõl feljöttek -3ra! A Fradi rengeteget hibázot, és ehhez még társult egy nagyon gyenge kapus teljesítmény, de a csapat azért fogcsikorgatva de hozta a gyõzelmet! Remélem ez a 6-gól elég lesz a visszavágón!

Isthy
Csütörtökön a HalasTV leadja a meccset. Ha jó lesz a minõség (mert mostanában néha sajnos elég gyenge) akkor fel is veszem, ha netán lenne igény rá innen valakitõl. Stanley? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szted érdekel engem egy cseppet is, hogy néhány frusztrált óvodás "Teri" vezetésével hülyeségeket beszél össze-vissza?

A stílusuk és megnyilvánulásaik önmagukért beszélnek, nem óhajtok leereszkedni közéjük, ezért nem is kommentáltam azt a rakás hülyeséget amit összeírkáltak. Inkább elköszöntem ideiglenesen addig, amíg újra értelmesen lehet majd ott megvitatni a csapat dolgait, mert az a fórum arra való. Sajnos néhányan nem bírták ki, hogy ne reagáljanak hasonlóan ezzel csak a lovat adva alájuk. Nem kellett volna, mert nem volt mirõl beszélni, mivel az egészhez marhára semmi köze nincs senkinek rajtunk kívûl.

Részemrõl több szót nem akarok erre hülyeségre vesztegetni, már ez is sok volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha kicsit jobban odafigyel a Fradi és nem hibáznak ilyen sokat meg is lehetett volna a 12 közte és elégedett lehetnél.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is a Halasnak a szép nemzetközi premierhez! <#eljen><#taps>

Ha kicsit jobban odafigyelnek a második félidõ közepén és a "sporik" sem segítik ekkor az egyértelmûen gyengébbet, lett volna belõle 15-20 is. De így is elmondhatjuk, jöhet a következõ forduló!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Hát nem tudom. Elég kétarcú volt ezen a meccsen a Fradi.
Ha nem lettek vona azok a bõdületes hullámvölgyek, akkor simán 10 fölött zárják a mait. Viszont voltak nagy hullámhegyek.
Kicsit önzõ módon - a szerdai rangadóra tekintettel - újvárosi szemmel is néztem ezt a mérkõzést.
Féltem a mieinket.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
volt nyilatkozat is! <#mf1>

kaloz174
Pedig ha valamikor, akkor most nagy szüksége lenne a csapatnak a támogatásra!😞
Ennél sokkal többet érdemelnének.

Egyébként hibásnak tartom azt a csapatvezetõi hozzáállást is, ami nem segíti elõ egymás megismerését, a gondok megbeszélését. Miért nem lehet már végre összehozni egy szurkolói klubot, találkozót??

Mi ketten tapasztalhattuk azt, hogy mennyire más tud lenni pl. egy baráti beszélgetés, mennyivel másképp gondolunk arra az emberre, akivel ott össze tudtunk jönni, pl.

Most olyan emberek veszekednek, méltatlan módon, akik pedig mindannyian, véleményem és tapasztalatom szerint, mindenképpen a csapat mellett álltak, állnak. Semmi értelme az egésznek! Remélem, sikerül végre túllépni az egész buta békétlenségen.

Hajrá Dunaferr!

Duby
Kiábrándító ami ott megy.
Nagyon jó, hogy ez a hely pont annak a milliõnek az ellentéte. Basszus mi vagyunk itt egy helyen Gyõrbõl, Újvárosból, Pestrõl, Debrecenbõl... (lustaságból nem írom tovább), és véletelnül nem beszélünk fele olyan durván sem egymással, mint ott.
Intelligencia.
Nameghát ahol ilyen EMBEREK jönnek össze! <#worship>

VMan
ok 😊
remélem Nóri nyilatkozik is 😄

Hege eto
Eszemben sincs. Csak megjegyeztem.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Akkor viszont: a meccs szünetében elvileg adnak valami összefoglalót a tegnap EHF meccsrõl, na azt ha feltennéd valahova hálás lennék😊))

ne kezdjük itt is, lécci...ott aki akarja olvashatja a "véleményeket"...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
A Dunaferr fórumon nem aratott osztatlan sikert ez a Ljubljanai túra......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
nyerni kell! nem kicsit, nagyon! 😄

sajnos most nekem is marad a tv :|

Duby
Ezaz Kiskunhalas! Gratulálok. <#taps>
Kíváncsi leszek ma a Fradira. Nagy meccs lesz!