Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ne kiabáljuk el
VMan
😄

ezekbõl egyik se gyõz meg, mert a Fradi jobb csapat 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Hogyne lenne!
1. Dunaújvárosban lesz a meccs
2. Ugyanakkora presztízscsata, mintha az ETO ellen játszanának
3. 10 nap szünetük volt rákészülni és rápihenni a meccsre, míg nekünk 3
És ami a lényeg:
4. Laluska a kedvenc posztján játszhat

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
én nem pénzért, csak az indexes tippversenyben töprengek a várható kimeneten...
egyszerûen nincs olyan érv ami a Dunaferr mellett szólna, el nem tudom képzelni, hogy nem a Fradi nyerjen, de mivel nõkrõl van szó, épp ezért most a Dunaferr gyõzelmére teszem le a voksom valószínûleg 😊)

SomogyiG
Sok pénzt azért ne áldozz erre... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Duby
Na akkor ez a kis reménysugár is elillant... <#wink>
...azér megyek és megfogadom a gyõzelmünket <#nezze>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Nem tudom. Szeretem, imádom, de mostanában nem látok benne túl meggyõzõ biztosítékot.
...Épp ezért, lehet hogy õ lesz a mérkõzés kulcsa. <#nyes>

SomogyiG
Ne áltasd magad! 😊 Az EHF döntõ oda-visszavágója között játszottuk az ETO-val a bajnoki döntõt, azaz 3 "könnyû kis sétameccset" 1 héten belül a szezon végén. Ha azt kibírtuk, akkor talán a Brassót is sikerül kipihenni... 😉

Breki33
És Hoffman KItti?

Ezt a tippelést vhogy úgy kéne, hogy könnyû legyen ellenõrizni
Breki33
énse tudtam reggel
SomogyiG
Köszönöm.

Jééé, most már be tudok jelentkezni... 😊

Vajon mi lehetett ez a nem önkéntes "moratórium"?

Duby
Azt hiszem elég szenvedélyes vitát rendezhetnénk a témából. Azért itt legalább ebben is megadódik a másiknak a tisztelet. Így már mindenképp magasabban állunk, mint akik hivatalosan ezt csinálják.

Inkább tippeljünk!
okt. 20. 18:00: Vasas - Hódmezõvásárhely +3
okt. 18. 18:00: DVSC - Békéscsaba +13
okt. 21. 11:00: Spartacus - Makó 0
okt. 25. 18:00: Cornexi - Kiskunhalas +6
okt. 18. 18:00: Dunaferr - FTC +2 <#vigyor3>
okt. 21. 17:00: Vác - Gyõri ETO -12

Lesz három nagyon érdekes mérkõzés is a fordulóban, a legnagyobb érdeklõdés a Kohász-Fradit kíséri, de érdekes lehet még a Vasas-Vásárhely és a Halasiak fehérvári szereplése (nameg a Fehérváré <#hehe>).

Ezek szerint maradunk "kapus nélkül" sajnos még egy jó idõre. Hát továbbra sincsenek velünk az égiek. A szegényember és az ág esete. Mindegy, az utóbbi hetekben tapasztalható volt Irina fejlõdése (mondjuk ahonnan kezdte, onnan nem nehéz), hátha pont szerdától kezdve villantja elõ csúcsformáját. Kérdés még a zöldek hogy pihenik ki magukat a "brassói" <#nyes> után. Halvány reménysugár, hogy bennemarad a lábukba egy kicsit, s amúgyis nekik most fontosabb egy bl-selejtezõ visszavágóra odatenni magukat, mint alapszakaszbeli újvárosi gyõzelem.

Breki33
kérésre törölve
Isthy
Mindamellett, hogy igazat adok Hegének én is azt mondom, hogy itt csak módjával az igazsággal, mert figyelnek mindenütt és jó lenne, ha maradna ez a topic.
Ebben az országban velük együtt megmaradt a bevált 40 éves gyakorlatuk bárhogy tagadják is. Ami nem tetszik azt bezárni, eltakarítani, eltörölni, ez az õ "toleranciájuk" és "szólasszabadságuk". <#levele>

De tényleg hagyjuk is ezt másik topicra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos egy rossz hír: a mai edzésen Paula rásérült a térdére. <#shakehead><#sir>
A következményeket egyelõre még nem tudjuk, reméljük a legjobbakat. Mielõbbi gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
jó lenne mert politika miatt zárnak be itt topikokat

nem szeretném ha egy túlbozgó modi olvasná
Táncos ETO
Korrekt.. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Köszi, de tegnap és ma reggel még isten biz nem láttam... legalábbis úgy emlékszem...<#conf><#pardon1>

VMan
pedig fenn van náluk

Volna egy kérdésem. Nem arról volt szó, hogy a Fradi mind két bl meccsét közvetíti a tv? Mert, hogy idõpontot nem találtam a sport tv oldalán.Vagy csak álmodtam...

VMan
méghozzá azért, mert idén "muszáj" nekik egy nemzetközi kupát nyerniük (gondolom szponzori elvárás), és ennek nem látták reális esélyét a BL-ben... érdekes mindenesetre. - egy ukrán kézilabdabarát infoja alapján 😊

<#integet2>Szia!

Szóval akkor az Ukránok megint EHF kupába indulnak.

kaloz174
<#wave> Szia Monti! <#wink>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

az elõfordulhat... szoktam így járni mailekkel is... <#szomoru1>

Isthy
A Podravka mellett lett egy újabb BL csoportkörbe jutó csapat a hétvégén. A Byasen Trondheim kiverte a Zaporozsjét összesítésben 1 góllal. Igaz, mindkét meccs Norvégiában volt, az ukránok feladták a hazai pályát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pedig pontosan az olyanok után jó dolog normális környezetben szót váltani értelmes emberekkel. Én már nemegyszer csináltam ezt, mikor meguntam a sok "állatkerti" hozzászólót.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hallihóóóó!!! <#integet2>

Na végre! Már komolyan azt hittem "elvesztél", mert az utóbbi sms-ekre már választ sem kaptam. Örülök, hogy ismét közöttünk vagy!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja! A nyári felkészülési meccs után is hõbörögtek, hogy szerintük románellenes hangulat volt ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mint mondtam, csak óvodás intelligenciájú egyének hõzöngtek értelmetlenül, ügynek nem nevezném.

DUNAFERR FOREVER!!!

na.... nem vagyok ennyire "rossz"
csak akkor van gond mikkor õrült fejemmel máshova is benézek és bele olvasok .... 😞(( Utána már semmi kedve az embernek beszélgetni... 😞(

Hege eto
Ó a fene a finnyás formájukat! A Brassó csapatában, ha van Magyar játékos, az biztos nem veszi magára.
Szal! Nekem meg nem tetszet a VB elõdöntõ utáni provokatív román sport vezércikk.
Nekem nem tetszett hogy Zilahon folyamatosan g..i Magyaroztak, Bozgoroztak(hazátlanok).
Nekem nem tetszik, hogy Wass Albert még mindig háborús bûnös romániában
Nekem nem tetszik, hogy kifosztották Debrecent, Budapestet a ruszki megszállók nyomában.(Semmi hadicéluk nem volt csupán a lopás, erõszak)
Nekem nem tetszik, hogy az ott élõ Magyarokat folyamatosan zaklatják, hogy a Kovászna és Hargita megyei rendszámú gépkocsik soha nem ússzák meg helyszíni bírság nélkül.
Nekem nem tetszik hogy funár 8 évig falhatta a Magyarokat Kolozsvárott.
Nekem nem tetszik, hogy a Gyulafehérvári román bányászok vasrudakkal támadtak a békésen tüntetõ Magyarságra. Szégyen ide vagy oda az Erdélyi cigányok mentek neki a románoknak, védve a magyarokat.

Szóval rohadtul nem érdekelnek a románok és azok a magyarok sem akik a falra másznak egy ilyen rigmustól. Kérdezd meg Gogirlát hogy milyen érzés mikor a saját nemzettestvérei leköpködik! Kérdezd meg Lazer kisasszonyt, hogy a férje miért volt az ETO évadnyitó buliján Szent Koronás Nagymagyarországos polóban! Elmondom, Nekik jobban tetszene ha Erdély idatartozna, és nem a sötétség birodalmához. Ezt a zilahi rendõrök is mondták. Csak amíg abban az országban IS a sötétség uralkodik, addig ez meglesznek ezek a dolgok. A baj az hogy Nálunk ez még gyávasággal is párosul, mármint a vezetõink részérõl.
(Bocs de ez kikivánkozott)<#nyes>
Hagyjuk a politikát! VESSZEN TRIANON!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Végre ismét üdvözölhetünk sorainkban!
Mire véljük ezt a virtuális távolmaradást? Olvasni olvas bennünket, de hozzánk már nem szól?
Ejnye-bejnye!!! 😊

Breki33
tudja valaki, hogy a kigyótérrõl lövi rá kifejezés honnan származik?

Breki33
<#wave>
Á annyira nem vesztem el.😊 Na megyek munkába.

Üdv, elveszett Ember!!!<#integet2><#papakacsint>

Üdv.
VAgyok nés néztem is a meccset és ha minden jól ment sikerült is felvenni! 😊)
At öbbi csapatnak is sok sikert kár, hogy tv-k nem mutatták...

A tegnapi Fradi meccsen, viszont nagyon nemtetszett, a szurkolók egy részének a "szar Románia" skandálása, és Trianon felemlegetése, a brassói csapat felé! Ezek a KÉZILABDÁS LÁNYOK semmit NEM tehetnek, a politika ilyettén alakulásáról!! (moslék politika) Megmondom õszintén nagyon sajnáltam Õket, mert az tuti, hogy voltak a csapatban Magyarul tudó játékosok, és nagyon látszott az arcukon az elkeseredés! Ezen az alapon a Gyõrben játszó Román játékosoknak is felemlegethetnék a dolgokat, amit nagyon elítélnék, és biztos vagyok benne, hogy ezt NEM teszik velük, nagyon helyesen! Mondom ezt azért, mert egy kicsit féltem a MI LÁNYAINKAT, a bunkó Román beszólásoktól, de remélem ez nem akadályozza meg Õket a GYÕZELEMBEN!!!
( bocs, csak ez kikívánkozott belõlem )

A Magyar Nemzeti Színû Zászló, Székelyudvarhely felirattal, most is kint volt!!!

Hege eto
Mellesleg a románok mind2 meccsüket idegen játszák.
"Magyar föld e róna. Magyar vér áztatta"

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Brassóban kifejezetten hazai viszonyok lesznek. A Székelyföld egy kellemes bicikli távolságra van. Ott pedig a lakosság 95% Magyar. A Sepsiszentgyörgyiek már elkezdték felvásárolni a jegyet. Pokol vár a románokra😊)))))

Hege eto
Én úgy tudom, hogy azért nem lehet kirúgni, mert nem kevés pénzzel van benne a Cornexiben. Ha ez igaz akkor sok jót ne reméljenek a Fehérváriak.

Hege eto
Pont a Te véleményed érdekelt, mivel kulcsfigura voltál a túrában😊 Köszönöm!
Ilyennel foglalkozni, no meg egy fórumot terhelni nagyon oktalan dolog.
Mindenki odamegy ahova akar. Kb. akkora ügy lett belõle, mintha az ETO-.t kisértétek volna el Dániába egy BL meccsre.
Na de spongyát rá!

Valamiért nemakar jelentkezni! Én sajnálom!
Sajnos semmit nemtudok Róla!

SomogyiG
Ritka az a meccs, ahol nincs ilyen, vagy ehhez hasonló pillanat. Lehet, hogy most kulisszatitkot árulok el - habár biztosan tapasztaltátok már Ti is - hogy András rendkívül jó pszichológus. Kiváló bizonyíték volt erre a 2. idõkérése. Rendesen kiabál a csapattal, Zizi megkapja a kirakatbavalót. A következõ pillanatban szinte atyáskodóan: Szandikám, úgy játszol, mintha még sosem lõttél volna gólt. A rákövetkezõ pillanatban ismét "üvölt" valakire, majd normális hangon magyarázza, hogy milyen figurákkal lehetne a védelmet megbontani. Az egész olyan volt, mintha legalább 5 meccs (köztük legalább 2 elõkészületi) 5 idõkérésébõl lett volna összevágva ez az egy perc...

Remélem teljesen unalmas, sima vendéggyõzelem lesz. (vicc természetesen)

Ezer köszönet érte, már le is szedtem.

SomogyiG
Most már egész jól beindult a kézilabda-szezon, vannak kupameccsek is, és Monti még mindig nem jelentkezik?!
Ki tud Róla? Remélem, nem történt baja?

És szerdán! Remélem jó kis meccs lesz!! <#wink><#smile>