Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Dunaújvárosban lesz a meccs
2. Ugyanakkora presztízscsata, mintha az ETO ellen játszanának
3. 10 nap szünetük volt rákészülni és rápihenni a meccsre, míg nekünk 3
És ami a lényeg:
4. Laluska a kedvenc posztján játszhat
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
egyszerûen nincs olyan érv ami a Dunaferr mellett szólna, el nem tudom képzelni, hogy nem a Fradi nyerjen, de mivel nõkrõl van szó, épp ezért most a Dunaferr gyõzelmére teszem le a voksom valószínûleg 😊)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
...azér megyek és megfogadom a gyõzelmünket <#nezze>#nezze>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
...Épp ezért, lehet hogy õ lesz a mérkõzés kulcsa. <#nyes>#nyes>
Jééé, most már be tudok jelentkezni... 😊
Vajon mi lehetett ez a nem önkéntes "moratórium"?
Inkább tippeljünk!
okt. 20. 18:00: Vasas - Hódmezõvásárhely +3
okt. 18. 18:00: DVSC - Békéscsaba +13
okt. 21. 11:00: Spartacus - Makó 0
okt. 25. 18:00: Cornexi - Kiskunhalas +6
okt. 18. 18:00: Dunaferr - FTC +2 <#vigyor3>#vigyor3>
okt. 21. 17:00: Vác - Gyõri ETO -12
Lesz három nagyon érdekes mérkõzés is a fordulóban, a legnagyobb érdeklõdés a Kohász-Fradit kíséri, de érdekes lehet még a Vasas-Vásárhely és a Halasiak fehérvári szereplése (nameg a Fehérváré <#hehe>#hehe>).
Ezek szerint maradunk "kapus nélkül" sajnos még egy jó idõre. Hát továbbra sincsenek velünk az égiek. A szegényember és az ág esete. Mindegy, az utóbbi hetekben tapasztalható volt Irina fejlõdése (mondjuk ahonnan kezdte, onnan nem nehéz), hátha pont szerdától kezdve villantja elõ csúcsformáját. Kérdés még a zöldek hogy pihenik ki magukat a "brassói" <#nyes>#nyes> után. Halvány reménysugár, hogy bennemarad a lábukba egy kicsit, s amúgyis nekik most fontosabb egy bl-selejtezõ visszavágóra odatenni magukat, mint alapszakaszbeli újvárosi gyõzelem.
Ebben az országban velük együtt megmaradt a bevált 40 éves gyakorlatuk bárhogy tagadják is. Ami nem tetszik azt bezárni, eltakarítani, eltörölni, ez az õ "toleranciájuk" és "szólasszabadságuk". <#levele>#levele>
De tényleg hagyjuk is ezt másik topicra.
DUNAFERR FOREVER!!!
A következményeket egyelõre még nem tudjuk, reméljük a legjobbakat. Mielõbbi gyógyulást neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
nem szeretném ha egy túlbozgó modi olvasná
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na végre! Már komolyan azt hittem "elvesztél", mert az utóbbi sms-ekre már választ sem kaptam. Örülök, hogy ismét közöttünk vagy!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
csak akkor van gond mikkor õrült fejemmel máshova is benézek és bele olvasok .... 😞(( Utána már semmi kedve az embernek beszélgetni... 😞(
Szal! Nekem meg nem tetszet a VB elõdöntõ utáni provokatív román sport vezércikk.
Nekem nem tetszett hogy Zilahon folyamatosan g..i Magyaroztak, Bozgoroztak(hazátlanok).
Nekem nem tetszik, hogy Wass Albert még mindig háborús bûnös romániában
Nekem nem tetszik, hogy kifosztották Debrecent, Budapestet a ruszki megszállók nyomában.(Semmi hadicéluk nem volt csupán a lopás, erõszak)
Nekem nem tetszik, hogy az ott élõ Magyarokat folyamatosan zaklatják, hogy a Kovászna és Hargita megyei rendszámú gépkocsik soha nem ússzák meg helyszíni bírság nélkül.
Nekem nem tetszik hogy funár 8 évig falhatta a Magyarokat Kolozsvárott.
Nekem nem tetszik, hogy a Gyulafehérvári román bányászok vasrudakkal támadtak a békésen tüntetõ Magyarságra. Szégyen ide vagy oda az Erdélyi cigányok mentek neki a románoknak, védve a magyarokat.
Szóval rohadtul nem érdekelnek a románok és azok a magyarok sem akik a falra másznak egy ilyen rigmustól. Kérdezd meg Gogirlát hogy milyen érzés mikor a saját nemzettestvérei leköpködik! Kérdezd meg Lazer kisasszonyt, hogy a férje miért volt az ETO évadnyitó buliján Szent Koronás Nagymagyarországos polóban! Elmondom, Nekik jobban tetszene ha Erdély idatartozna, és nem a sötétség birodalmához. Ezt a zilahi rendõrök is mondták. Csak amíg abban az országban IS a sötétség uralkodik, addig ez meglesznek ezek a dolgok. A baj az hogy Nálunk ez még gyávasággal is párosul, mármint a vezetõink részérõl.
(Bocs de ez kikivánkozott)<#nyes>#nyes>
Hagyjuk a politikát! VESSZEN TRIANON!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mire véljük ezt a virtuális távolmaradást? Olvasni olvas bennünket, de hozzánk már nem szól?
Ejnye-bejnye!!! 😊
VAgyok nés néztem is a meccset és ha minden jól ment sikerült is felvenni! 😊)
At öbbi csapatnak is sok sikert kár, hogy tv-k nem mutatták...
( bocs, csak ez kikívánkozott belõlem )
"Magyar föld e róna. Magyar vér áztatta"
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ilyennel foglalkozni, no meg egy fórumot terhelni nagyon oktalan dolog.
Mindenki odamegy ahova akar. Kb. akkora ügy lett belõle, mintha az ETO-.t kisértétek volna el Dániába egy BL meccsre.
Na de spongyát rá!
Sajnos semmit nemtudok Róla!
Ki tud Róla? Remélem, nem történt baja?