Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula érte!!!!
Az elsõ félidõben - azon a meccsen ez meg is látszott a játékán, pinennie is kellett miatta, miközben kezelték.
De a másodikban így tûnt, nincs nagyobb gond, azt is mondanám, hogy szép gólokat lõtt, de valahogy annyira azért ez nem esett jól mégsem, érthetõ okokból.
Mindenesetre mielõbbi gyógyulást neki is és Görbének is!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
közben sajna rájöttem hogy nem balkezes, hanem jobbkezes Drávai, sajna 😊
Mindenképpen meglepõ történet, bár lehet, hogy egyrészt az van a háttérben, hogy - infóim szerint - Róth Kálmán az utóbbi napokat (nem volt meccs) arra használta ki, hogy fokozza a csapat erõnlétét.
Görbe és Boki mellett azonban van még egy kulcsfigurája az ETO-nak, aki eddig nagyon jó formát mutatott. Bradeanura gondolok. Õ hogy játszott?
a fordulás után egyre inkább látszott a két klasszis (Görbicz és Radulovics) hiánya, továbbra sem villogtak a gyõri átlövõk, de konzerválódni látszott a szûkös, pár gólos elõny. a 14. perc végére azonban egyenlített a Vác, ekkor 17-17 volt az állás, majd egy perc múlva újabb sikertelen gyõri támadás után a vezetést is átvették az óriási szívvel küzdõ Klász Karoláék (utoljára a meccs folyamán). Róth Kálmán idõkérése felrázta a zöld mezeseket, amiben Somoi és a mindössze második nb1-es meccsén pályára lépõ, 16 éves Drávai Gyöngyi (balkezes átlövõ) volt a kulcsfigura. Drávai pár másodperccel pályára lépése után azonnal kilõtte a felsõ sarkot, majd a következõ kivédekezett váci akció után újabb átlövés bombát helyett el Gridnyeva kapujába. 2 perccel a vége elõtt 4 góllal vezetett a magát összeszedõ bajnokcsapat ám a váciak még egy kicsit kozmetikáztak az eredményen. igazság szerint szerettem volna ha egy pontot szereznek a váci lányok, mert nagyon nagy sportemberi teljesítményt hajtottak végre ma! ha pontokat nem is, nagy tapsot kaptak mindkét szurkolótábor részérõl, míg a gyõri lányok között kevés volt a mosolygós arc a végén, alighanem már sejtették mi várhat rájuk az öltözõben 😊)
a rendkívül gyenge napot kifogó Monáét.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Vác-ETO 25-27
Ez utóbbi kissé meglepõ, nem pöröghetett nagyon a Gyõr. Persze kérdés kik és mennyit játszottak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Összesítésben az Aalborg 4 góllal jutott a BL csoportkörbe. De nagyon szenvedõs volt a meccs, mert végig borotvaélen táncoltak. A spanyolok jól õrizték 6 gólos (30-24) elõnyüket és 4 perccel a vége elõtt még õk voltak a továbbjutók (28-34) de a végét elrontották.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Halasnak, szép volt lányok!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Idézném egyik kedvenc ideillõ dalom néhány sorát:
"A jó Magyar pálinkának
Nincsen párja, nincsen párja.
Egyedûl van mint a Magyar
A világba, a világba.
Szilva, körte, cseresznye
Éljen a Haza! Egészségünkre!"
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én ma Somlóra megyek. Nem egy decit fogok inni, pedig nincs mire, ill. majd kitalálom😊)))) Iszom az Orsikra😊)))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Csak a Dunaferr 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Örülök, hogy rendben hazaértél. Majd mesélj!😊 Mint látod, élményben nekünk is volt részünk, én azt mondom, szerencsére. <#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Buli állítólag az utolsó meccsén jól játszott. (Dunaferr fórum)
Boldog Születésnapot Gabi 😊
hatalmas gratula a Dunaferres csajoknak! 😊
válogatott: sajnos ballövõkben hiány lesz, ha így folytatódik, Kindl Gabinak adnék egy esélyt (Bulival mi újság? õ is sérült nem?)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nagyon sok boldogságot kívánok én is! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(Ha már egyszer - SZT-nek köszönhetõen - kiderült a nagy titok. <#wink>#wink>)
Remélem, értékeled, hogy legalább az egyik lufi zöld! <#nyes>#nyes>

somogyig válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.10.20 22:08:32 (36835)
Én pedig absztinens vagyok, de ha továbbjutunk, akkor megiszok egy hajtásra 1/2 deci ciprusi aszúbort
Hol van Mse?
DUNAFERR FOREVER!!!
A DVD ügyben majd folyamatosan értekezünk és igyekszem mihamarabb eljuttatni hozzád.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként tényleg lenne egy javaslatom ha úgy alakulna, de sajnos ennek realizálását egy másik személy ténykedésének "köszönhetõen" András sztem meg sem kísérelné, két okból sem. Bár mindkét ok ugyanazon egy dolognak a következménye. De asszem ezt hagyjuk is, itt a véleményünk nagyon eltérõ, ezt a múlt megmutatta.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megkaptam, válaszoltam is, de nem volt könnyû "kielemeznem", azért tartott ilyen sikáig.
On
Laluskát ne javasold, õ elõbb Nálatok teljesítsen, mielõtt a válogatottról álmodozna...
Abban biztos vagyok, hogy András nem támogatná a kettõs támadás-védekezés cserét, legfeljebb 1 embert cserél, s Gyula is ennek a híve!!!
Remélem V-Man képekkel is megtoldja majd.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gondolom jobbkezes lövõt vagy ballövõt akartál írni a kérdésedben. Tomori sérülése bizony problémaként jöhet a válogatottnál is ahogy írtad, kérdés milyen fokú. A prof. felelõssége, hát nem tudom... Annyi bizonyos, hogy nem nagyon hagyta pihenni és gyógyulni az eredeti sérülést...
Nekem lenne egy javaslatom, de inkább csendben maradok ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
A mérkõzés elsõ gólját a V.hely lõte, de rögtön jött a válasz! Elég kapkodós játék volt, de a hazaiak tartották az elõnyüket. 4-1 után a V.hely egy kicsit beleerõsített de Triffa Ágin képtelenek voltak kifogni ( Ági az egész mérkõzésen remekül védett )!! A Vasas elég erõs iramot diktált, amit az ellenfél, csak sok szabálytalanság árán tudott megállítani: Ennek lett az "eredménye", a 27.-percben, Tomorit kapura lövés közben visszarántották, és Zsuzsa bokája kiment. Ezt élõben látni bizony nagyon rossz volt!!! Szegény csak sírt, mint a záporesõ! A játéka, bizony egy darabig hiányozni fog a csapatnak, és szerintem a válogatottnak is!
Ez rendesen megzavarta a Vasas játékát, és rögtön 3 gólt kaptak a félidõ végén! 15-10
A második félidõt Vasas 2-góllal indította, és a játék további részét is a hazaiak uralták! Én nem számoltam, de Nagy Kriszta bizony nagyon megszórta a V.helyt, nagyon élt a pályán! Végig mosolyogva remekül játszott! A Kisfalvi, Péli bírópáros szerintem korektül vezette a mérkõzést! A Vasas megérdemelten gyüjtötte be a 2-pontot!
33-23