Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tegnapi Vasas meccsen jólsejtettem, mert: Nagy Krisztina 11-gólt vágott!!!!
Gratula érte!!!!

kaloz174
Sajnos, pont a Dunaferr ellen sérülhetett meg Boki válla.

Az elsõ félidõben - azon a meccsen ez meg is látszott a játékán, pinennie is kellett miatta, miközben kezelték.
De a másodikban így tûnt, nincs nagyobb gond, azt is mondanám, hogy szép gólokat lõtt, de valahogy annyira azért ez nem esett jól mégsem, érthetõ okokból.

Mindenesetre mielõbbi gyógyulást neki is és Görbének is!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
meg most látom, hogy Dokics is bevarrt "észrevétlenül" öt gólt, pedig megesküdtem volna hogy Lazer többet lõtt (2), mindig ez a fránya utolsó benyomás 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
Bradeanu jó teljesítményt nyújtott végülis, 8 gól, csak magára maradt a belsõ posztokon, sem Bognár, sem Gogirla nem tudta õt minõségi teljesítménnyel segíteni, de igazán átütõ szélsõteljesítményrõl sem lehet beszélni, a 4 szélsõ közül a csereként pályára lépõ Kovacsicz Mónit lehet csak megdicsérni.

közben sajna rájöttem hogy nem balkezes, hanem jobbkezes Drávai, sajna 😊

kaloz174
Köszi a beszámolót. <#worship>
Mindenképpen meglepõ történet, bár lehet, hogy egyrészt az van a háttérben, hogy - infóim szerint - Róth Kálmán az utóbbi napokat (nem volt meccs) arra használta ki, hogy fokozza a csapat erõnlétét.
Görbe és Boki mellett azonban van még egy kulcsfigurája az ETO-nak, aki eddig nagyon jó formát mutatott. Bradeanura gondolok. Õ hogy játszott?

VMan
én (is) voltam a Vác-ETOn. a Vác idei legjobbját nyújtva nagyon megszorította a kétségkívül tartalékos, ám kissé kényelmesen játszó gyõrieket. a meccsen hosszú ideig fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, bár várható volt, hogy a jóval szerényebb képességû hazaiak nem sokáig tudják majd tartani a lépést az ETOval. aztán kb. a tizedik perctõl el kezdett nõni lassacskán a vendégek elõnye, ám az ismét jó napot kifogó Farkas Vera vezérletével az utolsó percekre kicsit feljött a Vác, a szünetben 10-13 állt az eredményjelzõn. a gyõrieknél kimagaslóan jól nem játszott senki a mezõnyben (mindkét csapat igen sok ziccert hagyott ki), Herr Orsi nevét viszont nem egyszer kántálta a nagy számban megjelent, és ezúttal is remekül megszervezett gyõri szurkolótábor.
a fordulás után egyre inkább látszott a két klasszis (Görbicz és Radulovics) hiánya, továbbra sem villogtak a gyõri átlövõk, de konzerválódni látszott a szûkös, pár gólos elõny. a 14. perc végére azonban egyenlített a Vác, ekkor 17-17 volt az állás, majd egy perc múlva újabb sikertelen gyõri támadás után a vezetést is átvették az óriási szívvel küzdõ Klász Karoláék (utoljára a meccs folyamán). Róth Kálmán idõkérése felrázta a zöld mezeseket, amiben Somoi és a mindössze második nb1-es meccsén pályára lépõ, 16 éves Drávai Gyöngyi (balkezes átlövõ) volt a kulcsfigura. Drávai pár másodperccel pályára lépése után azonnal kilõtte a felsõ sarkot, majd a következõ kivédekezett váci akció után újabb átlövés bombát helyett el Gridnyeva kapujába. 2 perccel a vége elõtt 4 góllal vezetett a magát összeszedõ bajnokcsapat ám a váciak még egy kicsit kozmetikáztak az eredményen. igazság szerint szerettem volna ha egy pontot szereznek a váci lányok, mert nagyon nagy sportemberi teljesítményt hajtottak végre ma! ha pontokat nem is, nagy tapsot kaptak mindkét szurkolótábor részérõl, míg a gyõri lányok között kevés volt a mosolygós arc a végén, alighanem már sejtették mi várhat rájuk az öltözõben 😊)

Kálmán már a pálya szélén lekiabálta a hajukat, különösen
a rendkívül gyenge napot kifogó Monáét.
Táncos ETO
Akkor sem két góllal kellett volna nyernünk, különös tekintettel arra, hogy Boki eddig sem játszott csúcsformában, Görbe pedig a Spartacus ellen is csak heteseket dobált.. Soványka nagyon, Kálmán asszem a hajukat is lekiabálta az öltözõben..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Görbe és Boki nem játszott....
Táncos ETO
Boldog Születésnapot SG!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Isten éltessen Gábor!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Szpari-Makó 26-22
Vác-ETO 25-27

Ez utóbbi kissé meglepõ, nem pöröghetett nagyon a Gyõr. Persze kérdés kik és mennyit játszottak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Énis csatlakoznék

Még sok közös kiszurkolt zöldfehér sikert és hozzá erõt, egészséget !!!
Isthy
Aalborg-Sagunto 39-29

Összesítésben az Aalborg 4 góllal jutott a BL csoportkörbe. De nagyon szenvedõs volt a meccs, mert végig borotvaélen táncoltak. A spanyolok jól õrizték 6 gólos (30-24) elõnyüket és 4 perccel a vége elõtt még õk voltak a továbbjutók (28-34) de a végét elrontották.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grodno-Kiskunhalas 23-35 (10-19)

Gratulálok a Halasnak, szép volt lányok!!! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom itt ismét holmi alkoholizálás irányába tartunk. Egye fene, erõt veszek magamon és én is csatlakozom az önfeláldozó ünnepelni akarókhoz vasárnap este ;-)))

Idézném egyik kedvenc ideillõ dalom néhány sorát:

"A jó Magyar pálinkának
Nincsen párja, nincsen párja.
Egyedûl van mint a Magyar
A világba, a világba.
Szilva, körte, cseresznye
Éljen a Haza! Egészségünkre!"

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, felgyógyulva a sérülésébõl a Slagelse ellen már játszott és jó teljesítményt nyújtott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozván, én is Boldog Születésnapot Kívánok így utólag 1 nap késésssel!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Gábornak Boldog Szülinapot Kívánok!!!<#smile>
Egésség !!!

Hege eto
Ennyire nem kéne mártírkodni azzal a borivással😊)))))
Én ma Somlóra megyek. Nem egy decit fogok inni, pedig nincs mire, ill. majd kitalálom😊)))) Iszom az Orsikra😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Megbírja😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Csak gyertek ebben a kékeszöld színösszeállításban a Népligetbe, ilyen színûekre lesztek "verve" 😄DD

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Nagyon köszönöm a jókívánságokat. Közös érdek, hogy erre minél többször sor kerüljön... 😉

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Ha Mörtel Reni ebben mezben dob legközelebb is ~10 gólt, akkor követelni fogom ezt a színt! <#nyes><#nevetes1>

hogynézünkmiki!? 😄DDDDD magenta gombnak, majd mi autónknak öltözünk... na de sebaj, majd csukott szemmel drukkolok 😉
Csak a Dunaferr 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Szia Mse!
Örülök, hogy rendben hazaértél. Majd mesélj!😊 Mint látod, élményben nekünk is volt részünk, én azt mondom, szerencsére. <#taps><#vigyor2>
Buli állítólag az utolsó meccsén jól játszott. (Dunaferr fórum)

pont jókor jöttem vissza:

Boldog Születésnapot Gabi 😊

hatalmas gratula a Dunaferres csajoknak! 😊

válogatott: sajnos ballövõkben hiány lesz, ha így folytatódik, Kindl Gabinak adnék egy esélyt (Bulival mi újság? õ is sérült nem?)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

Nagyon sok boldogságot kívánok én is! <#eljen><#eljen><#eljen>
(Ha már egyszer - SZT-nek köszönhetõen - kiderült a nagy titok. <#wink>)
Remélem, értékeled, hogy legalább az egyik lufi zöld! <#nyes>

Hát kérem szépen mit nem látok!!!<#wow1><#wow1>

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GÁBOR!!!

kaloz174
Kicsit elutazott!😊

SomogyiG
Akkor Te egy Jeanne d'Arc vagy férfi alakban... 😊))

Tudod mit!! Én feláldozom magam, és jófajta Tokaji Aszúborból, még egy decit is hajlandó vagyok leküzdeni!!!!! <#felkialtas><#pias><#wink><#vigyor><#vigyor>

SomogyiG
Miért ez a nagy csodálkozás?

Neked van ciprusi aszúborod???<#wow1><#pias><#crazya><#nyes><#nyes>

SomogyiG
Én ezt írtam be az indexre... 😊

somogyig válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.10.20 22:08:32 (36835)
Én pedig absztinens vagyok, de ha továbbjutunk, akkor megiszok egy hajtásra 1/2 deci ciprusi aszúbort

SomogyiG
Már megint van egy hiányzónk!!!

Hol van Mse?

Hely...ha Vasárnap sikerül a Fradinak a továbbjutás megbocsájtom Nekik, a szerdai fiaskót!! ( persze nem is haragszom rájuk!!! ) <#papakacsint><#vigyor0>

SomogyiG
Kindl Gabi nyújt olyan teljesítményt, hogy érdemes lenne behívni a válogatottba? Ha igen, akkor erre biztosan felhívja András figyelmét Eszti és/vagy Kati. Ha döntés születik bármilyen irányban is, ahhoz Sziszibá korábbi ténykedésének semmi köze nem lesz, ezt akár írásba is adom!!!

Isthy
Köszönöm a csajok nevében, elsõsorban nekik jár a gratuláció! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! Várjuk a többit is a szokott helyen!

A DVD ügyben majd folyamatosan értekezünk és igyekszem mihamarabb eljuttatni hozzád.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom gyorsan kitaláltad, hogy poénból kire gondoltam <#wink>

Egyébként tényleg lenne egy javaslatom ha úgy alakulna, de sajnos ennek realizálását egy másik személy ténykedésének "köszönhetõen" András sztem meg sem kísérelné, két okból sem. Bár mindkét ok ugyanazon egy dolognak a következménye. De asszem ezt hagyjuk is, itt a véleményünk nagyon eltérõ, ezt a múlt megmutatta.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Off
Megkaptam, válaszoltam is, de nem volt könnyû "kielemeznem", azért tartott ilyen sikáig.
On

Még nem volt alkalmam gratulálni a Fradi elleni gyõzelemhez, bizony megérdemelt 2-pontot tartott othon, a D.ferr.

Na itt már egy kicsit jobb a hangulat, de azért ez nagyon sajnálatos!!

VMan

SomogyiG
Nyertél, jobbkezes ballövõt szerettem volna írni.

Laluskát ne javasold, õ elõbb Nálatok teljesítsen, mielõtt a válogatottról álmodozna...
Abban biztos vagyok, hogy András nem támogatná a kettõs támadás-védekezés cserét, legfeljebb 1 embert cserél, s Gyula is ennek a híve!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#taps>

Remélem V-Man képekkel is megtoldja majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szintén gratulálok a Vasasnak, hozták az elvárhatót!

Gondolom jobbkezes lövõt vagy ballövõt akartál írni a kérdésedben. Tomori sérülése bizony problémaként jöhet a válogatottnál is ahogy írtad, kérdés milyen fokú. A prof. felelõssége, hát nem tudom... Annyi bizonyos, hogy nem nagyon hagyta pihenni és gyógyulni az eredeti sérülést...
Nekem lenne egy javaslatom, de inkább csendben maradok ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Vasas-Vásárhely 33-23
A mérkõzés elsõ gólját a V.hely lõte, de rögtön jött a válasz! Elég kapkodós játék volt, de a hazaiak tartották az elõnyüket. 4-1 után a V.hely egy kicsit beleerõsített de Triffa Ágin képtelenek voltak kifogni ( Ági az egész mérkõzésen remekül védett )!! A Vasas elég erõs iramot diktált, amit az ellenfél, csak sok szabálytalanság árán tudott megállítani: Ennek lett az "eredménye", a 27.-percben, Tomorit kapura lövés közben visszarántották, és Zsuzsa bokája kiment. Ezt élõben látni bizony nagyon rossz volt!!! Szegény csak sírt, mint a záporesõ! A játéka, bizony egy darabig hiányozni fog a csapatnak, és szerintem a válogatottnak is!
Ez rendesen megzavarta a Vasas játékát, és rögtön 3 gólt kaptak a félidõ végén! 15-10
A második félidõt Vasas 2-góllal indította, és a játék további részét is a hazaiak uralták! Én nem számoltam, de Nagy Kriszta bizony nagyon megszórta a V.helyt, nagyon élt a pályán! Végig mosolyogva remekül játszott! A Kisfalvi, Péli bírópáros szerintem korektül vezette a mérkõzést! A Vasas megérdemelten gyüjtötte be a 2-pontot!
33-23