Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap este írtam egy privit. Megkaptad?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Remélem, Mocsai nem ludas Tomori Zsuzsi sérülésében... Most ez nagyon rosszkor jött!!! Sopinál egyre kevésbé lehet tudni, hogy mikorra szedi össze magát válogatott szintre - Laluska nagyot lendített ezen a problémán 😞 - Szûcs Gabi sem tündököl az utóbbi idõben, még a végén nem lesz jobblövõnk? A b3 védekezésrõl nem is beszélve...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Tomori Zsuzsának megint szétment a bokája, de nagyon csúnyán. Mielõbbi gyógyulást neki!!!
A félidõ egyébként 15-10.
(Köszi az infót SZT-nek!)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
igaz, amióta megújult az sg azóta nem privátoltam.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ezzel együtt a felkészülési meccseken voltak jó meccsei. Igazából bíztam Kovács P-ben, hogy mint egykori átlövõ, meggyorsítja a fejlõdését. A csapatvezetés meggondolatlan csapat(le)építése miatt nem lehetett rá komolyan számítani, hogy kedvenc helyén fog játszani. Most úgy tûnik, bárhol is van, támadásban kevés hasznára van a csapatnak. Sajnos. De ne törjünk idejekorán pálcát felette, hátha Mörtel Reni példája ragadós lesz!😊)
Lehet, hogy szemétségnek tûnik, de az a gyanúm, hogy túl jó szerzõdése lehet, ami nem inspirálja a teljesítésre, és konkurrenciája sem nagyon van a csapatban.
Ilyenkor András kivágná az ifibe - ha a kora miatt nem lehet, akkor nem nevezné a csapatba legalább 1 hónapig, s büntetésként komoly pénzelvonást alkalmazna. Ha valamivel lehet hatni rá, az szerintem csak az anyagiak, más nem érdekli, a szavak leperegnek róla!
Ha igy sem sikerül komolyabb teljesítményre ösztökélni, akkor sajnos tudomásul kell venni, hogy rossz lóra tettetek, és jobban jártok, ha minél elõbb megszabadultok tõle.
Félreértés ne essék, nem magunk miatt mondom ezt, hiszen a Fradihoz mint csapathoz ennek az Istennek az idejében mégegyszer nem teheti be a lábát, tehát nekünk közömbös.
Nekem nagyjából meg van a korom ahhoz, hogy Cavinton legyen a vacsim, de neki ez még kissé korai, vagy mégse?
Ha jól számolom, szûk félév ha eltelt azóta, amikor azt taglalta, hogy nem tetszik neki a jobblövészet! Ezért muszály váltania - ebbõl a szakmai okból kifolyólag - hogy végre a ballövészetben vehesse ki a részét, mert nálunk ezügyben elnyomták!
Szegényke még mindig azt hiszi, hogy mindenki hülye, csak õ nem...
- Nem gond, hogy jobbátlövõben is játszanod kell?
- Egyáltalán nem gond,az a célom,hogy mindkét poszton bevethetõ és eredményes legyek.
De az ETO sem panaszkodhat, mert nekik is van egy olyan garnitúrájuk, ami nem annyira a csapat színeibõl áll össze.😊)
Nekem tetszene😊))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy most tobzódhatunk a képekben, mivel Paha és Bölcs is jelen voltak.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Hasszán Musztafa végül elmondta, minden elismerése a honi kézilabdázás irányítóié, hiszen igen ritka az, hogy egy ország mind a férfi, mind a nõi vonalon egyaránt erõs, „ráadásul önök mindezt sokkal kisebb éves költségvetés mellett érik el, mint a németek, a dánok vagy a spanyolok.”"
Én egyébként nem vagyok ilyen régimódi, nem ragaszkodom a szinekhez, sõt magához a szereléshez sem 😉
fehér szerelésnek ideje volt már tényleg, én minden csapatot fehérbe öltöztetnék <#mf1>#mf1>
Pont Ti voltatok a szenvedõ alanyai egy ilyen - a szabályoktól eltérõ - egyezségnek, ami a bajnoki címetekbe került. Biztosan emléxel szegény Faus(z)t (nem tudom, hogy melyik irásmód a helyes, ezért elnézést) esetére.
Az még rosszabb, ha ilyen hibát a mérkõzés tisztaságának felügyeletével megbízott és ezért megfizetett személy(ek) követ(nek) el!
Egyébként a csodafegyver a mi fehér szerelésünk volt, most elõször szerepeltek (le) benne a Lányok az idei szezonban.
Én hülye, szólhattam volna, hogy Haris Katiról csinálj nekem egyet, na mind1, ha legközelebb Fradi meccsen jász, lécci gondolj rám!
Mér, most nem volt szép a kék? Ez volt a csodafegyver. A pesti lányok meglátták, és esélyük nem maradt. <#nyes>#nyes>
Gábor nem sûrûn néz Serie A-t.
Ott világoskék-fekete a másik római csapat, a Lazio szerelése.
Gábor! Én 1ébként nem azt mondtam, hogy ez a szabály, mert õk így döntöttek, és õk a szabály, csak nekem úgy tûnt, hogy ennek a dolognak ott, akkor pont került a végére.
„Az esetet észrevette, de nem jelezte a bíróknak a zsûri, amelynek tagjai utólag elismerték, a jegyzõkönyvre is rávezették a hibát – mondta Maglódi Lajos, a népligetiek szakosztályelnöke. – Elfogadjuk a pályán elért eredményt, de a rangadókon fokozott figyelmet kérünk a hatvanperces munkájukért a kluboktól tízezer forintot kapó zsûritagoktól.”
Az, hogy ki mennyit készülhet egy meccsre, a csapatok egyéni helyzetétõl függ. Sajnos, sokszor túlzottan nagy terheket raknak a játékosokra, az állandó eredménykényszer miatt. Ezt a Kohász esetében is jól lehetett érzékelni, amikor õk voltak leginkább topon. (Ennek 2 példáját is említettem, ha nem is konkrétan nevesítve, lentebb. Nem véletlenül. Az egyik játékossal éppen tegnap beszélgettem...😞)
2. Az óvás
3. Az újrajátszott meccs!
Itt egy hatalmas csatáben megszerzett pontot vesztettünk jogi csûrés-csavarás miatt, ami kishíján a bajnoki címünkbe került... Azonos pontszámmal (vagy gólkülönbséggel, vagy az egymás elleni eredmények miatt lettünk végül is bajnokok, már nem enléxem pontosan)
NB1 rájátszás, nõk 2001/2002
Végeredmény
1. FTC 10 8 1 1 310 262 22
2. Dunaferr 10 7 2 1 266 230 22
Természetesen az újrajátszás idõpontja akkor is 3 napra volt a BL meccsünktõl, a Dunaferr meg egy hetet rákészülhetett.
Pádár Margó esetére nem emlékszem, így azt készséggel elfogadom, ha így volt.
De, bár jogilag helyes döntés született, ma sem tudom elfogadni az akkori döntést (bajnoki cím). Az én szememben akkor méltányosságot kellett volna gyakorolni. (Talán elfogadod, hogy ezt mondanám, bármelyik csapatról is lenne szó.)
Nagyon nem szeretem, ha a valós teljesítményt felülírják jogi csûrés-csavarással.
(Egyébként talán azért reagáltam kicsit erõsebben erre az "óvás" ötletre, mert a Dunaferr tényleg döntõen jobb volt a tegnapi meccsen. Elvenni tõlük ennek kézzelfogható jutalmát, a 2 bajnoki pontot, nagyon igazságtalannak tartanám.)
Kicsit kapcsolódik:
Olvastam az ETO oldalán, hogy már most azon vitáznak, hogyan lehetne megszerezni a Kupadöntõt. Én pl. eleve hoznék egy olyan szabályt, hogy az a csapat, aki bejutott a legfelsõ körbe, lépjen vissza a rendezéstõl, mivel a hazai pálya elõnye erõsen befolyásolja a végeredményt, azt hiszem, ezt bárki belátja. (Sajnos, ezt mi tapasztalatból tudjuk.)
Ha ez ennyin múlna, akkor teljesen felesleges lenne a büntetés idejének mérése, a zsûri, vagy a bíró int, hogy eleget bünhõdött, most már jöhet.
Gondolod, hogy ezt az EHF támogatni fogja a nemzetközi meccseken is?
És ezáltal az újrajátszott meccs eredményét is meg kell semmisíteni visszamenõleg?
Sokkal több van ebben a csapatban (edzõstül), mint amit idáig meg tudott mutatni.
De tegnap nagyon jól összeállt minden, a legjobb meccset tudtuk produkálni az eddigi legjobb hangulatban. Reméljük ez csak a kezdet.
Szerintem akkor sem játszatnák újra a mecset, ha bármilyen videofelvétellel ezt megmutatná bárki is a szövetségnek. Miután Eszti visszalépett a padhoz és a bírók elrendezkedték, amit épp csináltak, az egyik Kékes odament a zsûriasztalhoz és megbeszélték a történteket, tehát a szituáció ott, akkor lezáródott.
Ezt az óvásos dolgot komolytalannak érzem, kissé a szurkolók és média(?) által túlreagált a helyzet hatása alatt levõ vezetõ félmondata volt csak.
A gyõzelemhez gratulálok, tegnap jobbak voltatok!
Az óvás taglalásával kapcsolatban elnéztél valamit, azt hiszem. Nem a bajnoki címetekrõl volt szó, amit a jogosulatlan szerepeltetés miatt elvesztettetek. Kb. Három évvel ezelõtt volt egy meccsünk ellenetek, ahol Pádár Margó lépett be a pályára a büntetés lejárta elõtt kb 3 másodperccel, (igaz, a zsûrielnök õt nem zavarta le a pályáról - mivel akkor nem vették észre, hanem a videofelvétel volt a bizonyíték) s ott sem történt meg az ismételt kiállítás, ezért megóvtátok, s újrajátszást rendeltek el! Ez vetõdött fel a tegnapi események kapcsán. Meg persze az is, hogy csak a Dunaújvárosi TV rögzítette a meccset, tehát a pártatlan videofelvétel kizárt...
Hát sajnos Lokis csajok most sem voltak jobbak, még mindég gyengélkednek. Szerintem Bíró Imre túlságosan keveri a csapatot, nincs egy normális kezdõ csapatunk.