Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Csak Sopira nagyon vigyázni kéne, mert még látszik, hogy fáj a vála, de már csillogtatta régi énjét, és ez jó!!!!!!
Köszönöm a Lányoknak és Andrásnak ezt a szerencsére nagyon sokadik szép estét!
Nyugodtan bevallhatom, hogy szülinapi ajándékként még csodásabb!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
(#29167)
Sok sikert a BL-ben!!!
Ahogy 1 hete is mondtam, nem volt gond, a románoknak egy pillanatig se volt esélyük. Talán egy 5 perces kis rövidzárlat volt amikor 23-26 lett, de azt is gyorsan visszahozták. Mindenki hozzátette a magáét, de sztem Era volt a csapat legjobbja.
Sok sikert a Fradinak a BL-ben!
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
De azt nem mondta a sógorod véletlenül, hogy jó esetben ez a több hónap mennyit jelent? Különös tekintettel a BL-re, meg amit az elõbb ezzel összefüggésben írtam.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Na a rendelésnek vége!!!<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vajon mit jelenthet ez? <#szomoru1>#szomoru1> (Jót nem, az sajnos egyértelmû.) Mennyire hasonlíthat ez a sérülés Sopi, illetve Mona esetéhez?
Vajon van-e esélye arra Bokinak, hogy a BL-meccseken legalább játszhasson? Ugyanis legendás akaraterején túl ez még + erõt adhatna neki. (Természetesen egy teljes gyógyulást követõen.)
csak Fanni vándorolt menet közben a két keret között, míg Benyáts ereditleg B-s volt, de Mehlmann nem jött el, így az A-ba került, és Temest hívták be a B-be, valamint még egy változás volt az elõször kihirdetett B keretben, hogy a sérült Tápai helyett Kocsis jutott szóhoz.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Itt többen is ismerik azt a véleményemet, hogy sztem már 2005 nyarán be kellett volna fejeznie. De nem így döntött, azóta meg sajnos elég sok minden történt vele és körülötte...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezek szerint Görbe és Boki hiánya "kicsit" meglátszott a csapaton.
DUNAFERR FOREVER!!!
Visszavágó 2006. 10. 22. 18:00
(helyi idõ: 19:00) C.S. Rulmentul Brasov (román)---Budapest Bank-FTC
TV: Sport1
(19:00: csúsztatott élõ)
MKSZ-infó
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
valahol olvastam -Vanyus Attila írta vmelyik fórumon- hogy az ifi, vagy serdülõ, vagy junior csapat (sosem tudom melyik micsoda 😄 ) játszik a B válogatottal a jövõjövõhéten Gyõrött, Tatán, Tatabányán,stb. van esetleg errõl vkinek pontos infója?
De a szervezet sajnos sokszor benyujtja a számlát! Koromnál fogva bizony tapasztalom magamon!
De Boki, még fiatal, szóval lehet bizakodni!!!!!
Jó lenne, ha minél elõbb formába lendülne, a Bl-ben szüksége lesz rá a FRadinak, na meg a válogatottnak is.
Ha azt vesszük, az eddigi balátlövõink -akiket az utóbb hónapokban NA preferált, mind "harcképtelenek" Sopi, Tomori sérült (féligsérült), SZûcs Gabica gödörben...Detti egészséges egyedül,de neki meg nem az igazi posztja.
Bár még van bõ egy hónap, de azért én kezdek aggódni...
bár Kindl Gabit, és Bulit én mindenképpen kipróbálnám, sõõõt Ziát is -attól függetélenül, hogy utóbbi klubcsapata a békafeneke alatti formát mutat.
Mi igaz abból, hogy Dokic magyarállampolgár, és magyar válogatott akar lenni?
Az azóta is kezelt rendkívül súlyos sérülést a gyõri kórházban dr. Balogh Péter és dr. Szálasy László operálta meg, akik szerint a játékos felépülése több hónapig tarthat."
NSO
😞 Hát tényleg nem volt szerencsés váltás.. Asszem nem profitálunk Radulovicsból.. 😞
Felépülés után vajon vissza tud még térni? Õszintén kívánom, hogy sikerüljön...!!!
Jobbulást Neki!!!!!!
Mielõbbi gyógyulást neki!!!
A Vasas-Szpari meccsre jösz 24.-én???
A képek találók!!!!<#smile>#smile>
eredetileg úgy volt nem adhatják ezt a foci meccset, mert ez a sportklub idõsávja, de valahogy mégis megegyeztek és párhuzasan adja mindkettõ sportcsatorna...
közben felkerültek a mai fotóim is (sajnos a szokásos váci fényviszonyok miatt sötétek).
egy a "boldog" gyõztes közül és a "szomorú" vesztesek 😊
Bezavart a hazai 18=kinnti 19 óra, de ez szerintem csak véletlenül jött így ki.
19:00 Kézilabda 2006 10. 22. SPORT1 TV
Nõi BL-selejtezõ, visszavágó, Rulmentol Brasov-Budapest Bank FTC
HAJRÁ FRADI !!!!