Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Be kell valljam, hogy túlteljesítettem a vállalásom, mert egy egész decit megittam, és most irány a detox... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Sajnos gyorsan elfogyott és a társaság is feloszlott :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Egésség!!
Csak Sopira nagyon vigyázni kéne, mert még látszik, hogy fáj a vála, de már csillogtatta régi énjét, és ez jó!!!!!!

SomogyiG
Én is leittam magam!!!

Köszönöm a Lányoknak és Andrásnak ezt a szerencsére nagyon sokadik szép estét!
Nyugodtan bevallhatom, hogy szülinapi ajándékként még csodásabb!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

A fene az izléseteket !!! <#pias><#eljen><#vigyor><#vigyor>

Isthy
Nálunk is itt a kis társaságban szépen fogy a mézes körtepálinka! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bocsánat, valami nagyon fontos kimaradt: Nagy gratuláció a Fradi szurkolótábornak is, szinte végig hallani lehetett õket!

DUNAFERR FOREVER!!!

Sokat szidjuk a sporikat, de most egy rossz szavunk sem lehet rájuk!!!!

Ja és az áldozatot meghoztam!! <#pias><#vigyor>
(#29167)

Legyenek boldogak a románok a gyõzelmükkel! Akkoris a Fradi a továbbjutó, amiért NAGY GRATULA jár a lányoknak!!!!!! <#eljen><#taps><#taps>

Sok sikert a BL-ben!!!

Isthy
Gratulálok a Fradinak a sima továbbjutáshoz!!!

Ahogy 1 hete is mondtam, nem volt gond, a románoknak egy pillanatig se volt esélyük. Talán egy 5 perces kis rövidzárlat volt amikor 23-26 lett, de azt is gyorsan visszahozták. Mindenki hozzátette a magáét, de sztem Era volt a csapat legjobbja.

Sok sikert a Fradinak a BL-ben!

DUNAFERR FOREVER!!!

Eddig jó ez a 14-15 !!!!

Táncos ETO
Bennem is volt félelem, sajnos nem alaptlanul.. Nem tudom mi lesz velünk így a BL-ben.. Mona sem a régi (bár formája javuló), s most Radulovics..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Hege eto
Éreztem, hogy ez lesz.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

passz!

kaloz174
Köszönöm!😊
De azt nem mondta a sógorod véletlenül, hogy jó esetben ez a több hónap mennyit jelent? Különös tekintettel a BL-re, meg amit az elõbb ezzel összefüggésben írtam.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

A sógorom szerint,(aki orvos) ez egy fáradásos izom-inszakadás! Sportolók egyik undorító, és sajnos elég lassan gyogyuló betegsége! Ha idelye korán terhelik a beteg testrészt, az idõ múltával bizony sok gondot okozhat! Persze, a táv diagnózisért felelõséget nem válal!!
Na a rendelésnek vége!!!<#vigyor2><#smile>

nem tudom, rákerestem google-ben, semmi ilyesmi nincs, de majd megkérdezem tõlem okosabbaktól, de gyanítom ez "hasonló" lesz a "külsõ dobhártyához" ;DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"...lemezinas szakadás..." (Nincs valakinek egy sebész ismerõse?)
Vajon mit jelenthet ez? <#szomoru1> (Jót nem, az sajnos egyértelmû.) Mennyire hasonlíthat ez a sérülés Sopi, illetve Mona esetéhez?
Vajon van-e esélye arra Bokinak, hogy a BL-meccseken legalább játszhasson? Ugyanis legendás akaraterején túl ez még + erõt adhatna neki. (Természetesen egy teljes gyógyulást követõen.)

VMan
csúsztatott élõ, lol

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
nem, Mörtel egybõl A-s volt, Szûcs Gabi "kárára" 😊
csak Fanni vándorolt menet közben a két keret között, míg Benyáts ereditleg B-s volt, de Mehlmann nem jött el, így az A-ba került, és Temest hívták be a B-be, valamint még egy változás volt az elõször kihirdetett B keretben, hogy a sérült Tápai helyett Kocsis jutott szóhoz.

Az NS sem a mai Fradi BL-meccsérõl, sem a hétközben lejátszot (kivéve D.ferr-FTC) meccsekrõl egy hangot nem írt! De a falábúak körüli anomáliáknak, oldalakat szentelnek! Hát igen, a teljesítmény az fontos, hogy szakadjon rájuk a .........!!!!!!!!

Isthy
Igen, beszorították két spanyol bajnoki közé csúsztatva. Nem lehetett a Valencia-Osasuna meccsrõl lemaradni, mert az égbekiáltó vétek lett volna. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az NS egy sort sem képes írni a mai meccsrõl, akkor láthatjuk a kézilabda "kiemelt" szerepét. <#levele><#violent><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ebben a mai "kereskedelmileg istenített" társadalomban elenyészõ azon esetek száma, amikor bármi is felülkerekedik az anyagi megfontolásokon <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom a jókívánsághoz és sztem meg fogja próbálni, nem akar így visszavonulni. Félelmetes akaratereje és ambiciója van. Kérdés menni fog-e úgy ahogy szeretné? (Azért Helga esete példa lehet)
Itt többen is ismerik azt a véleményemet, hogy sztem már 2005 nyarán be kellett volna fejeznie. De nem így döntött, azóta meg sajnos elég sok minden történt vele és körülötte...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót és a képeket! <#worship>

Ezek szerint Görbe és Boki hiánya "kicsit" meglátszott a csapaton.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nõi Bajnokok Ligája, a csoportkörbe jutásért:
Visszavágó 2006. 10. 22. 18:00
(helyi idõ: 19:00) C.S. Rulmentul Brasov (román)---Budapest Bank-FTC
TV: Sport1
(19:00: csúsztatott élõ)

MKSZ-infó

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

öööööö, úgy emléxem õ B keretes volt, csak aztán átcsábították A-ba 😄

valahol olvastam -Vanyus Attila írta vmelyik fórumon- hogy az ifi, vagy serdülõ, vagy junior csapat (sosem tudom melyik micsoda 😄 ) játszik a B válogatottal a jövõjövõhéten Gyõrött, Tatán, Tatabányán,stb. van esetleg errõl vkinek pontos infója?

VMan
Mörtelt kifelejtetted, legutóbb Õ is tagja volt az A keretnek, ahol ugyan egyáltalán nem volt meggyõzõ, de most a klubjában azért már mutatott ezt-azt (pontmentés a Vasas ellen, majd a Fradi elleni remeklés).

Bizony, nagyon sajnálnám ha ez a pályafutásának a vége lenne!!
De a szervezet sajnos sokszor benyujtja a számlát! Koromnál fogva bizony tapasztalom magamon!
De Boki, még fiatal, szóval lehet bizakodni!!!!!

Szerintem, sok játékos "felépülését" a kluboknál jelentkezõ teljesítmény kényszer sietteti! Ez lehet, hogy rövid távon a szponzoroknak jó, de a játékosoknak, és a hosszútávú elképzeléseknek, bizony nagyon nemhasznál! Én csak abban bízom, hogy néha a józanész kerekedik felül, az anyagi megfontolásokon !!!!!!!!

Sopit én nem értem, több helyütt olvastam már, hogy még nem is szabadna játszania...mikor anno a Balaton-kupán voltunk, ott meg azt mondta pár hét és újra játszhat...most akkor egészséges a válla, vagy sem?
Jó lenne, ha minél elõbb formába lendülne, a Bl-ben szüksége lesz rá a FRadinak, na meg a válogatottnak is.
Ha azt vesszük, az eddigi balátlövõink -akiket az utóbb hónapokban NA preferált, mind "harcképtelenek" Sopi, Tomori sérült (féligsérült), SZûcs Gabica gödörben...Detti egészséges egyedül,de neki meg nem az igazi posztja.
Bár még van bõ egy hónap, de azért én kezdek aggódni...
bár Kindl Gabit, és Bulit én mindenképpen kipróbálnám, sõõõt Ziát is -attól függetélenül, hogy utóbbi klubcsapata a békafeneke alatti formát mutat.

Mi igaz abból, hogy Dokic magyarállampolgár, és magyar válogatott akar lenni?

ott a helyszínen nem tûnt olyan komolynak, még utána játszott is, ha jól emléxem?!...szegény Boki, remélem minél elõbb felépül, és játszhat még, nem ilyen befejezést érdemel. (bizakodó vagyok, mert Heli is visszatért egy elég komoly sérülés után, Bokiban is van annyi kitartás, és játékszeretet,hogy folytatni fogja,szvsz...persze nem tudom mennyire komoly utóhatásai vannak egy ilyen sérülésnek 😞(()

Hát amikor a D.ferr-Fradi meccsen, Sopi egy támadás után összerogyva, kínkeserves arcal a padlón a válát fogta,...az ütõ megállt bennem!!! Remélem ez nem veti vissza a mielõbbi teljes gyógyulásban!!

Táncos ETO
Jobbulást Bokinak, de azt hiszem Õ már sosem lesz a régi, ha egyáltalán még valaha is fog játszani..

Breki33
jobbulást Bojana

azt hiszem sokak nevében mondhatom, hogy visszavárunk
Táncos ETO
"Megmûtötték szombaton a gyõri Radulovics Bojana vállát, amelyben a Dunaferr elleni, október 8-i bajnoki mérkõzésen háromcentis, úgynevezett lemezinas szakadás keletkezett.

Az azóta is kezelt rendkívül súlyos sérülést a gyõri kórházban dr. Balogh Péter és dr. Szálasy László operálta meg, akik szerint a játékos felépülése több hónapig tarthat."

NSO

😞 Hát tényleg nem volt szerencsés váltás.. Asszem nem profitálunk Radulovicsból.. 😞

SomogyiG
Aj-aj! Nem tûnik szerencsésnek ez a klubváltás!

Felépülés után vajon vissza tud még térni? Õszintén kívánom, hogy sikerüljön...!!!

VMan
bocs, azt nem vettem észre 😊

Na ez rossz hír!

Jobbulást Neki!!!!!!

Pedig én még integettem is!!!<#wink><#smile>

kaloz174
Úgy tûnik, sajnos több forrásból is, hogy Bokit (ma) meg is kellett mûteni. <#shakehead><#szomoru1>

Mielõbbi gyógyulást neki!!!

VMan
igen, szeretnék. láttalak most is, de túl messze ülünk egymástól 😊

V-Man!
A Vasas-Szpari meccsre jösz 24.-én???

Én már annakis nagyon örülök, hogy egyálltalán közvetítik!!

A képek találók!!!!<#smile>

VMan
hát azért szomorú, a kézilabda rovatnál még 18 óra van írva... lehet azért adják csúsztatva, mert 21-tõl lesz a spanyol derbi (Reál-Barca) és 1 órát nem tudtak volna mivel kitölteni <#fejvakaras>
eredetileg úgy volt nem adhatják ezt a foci meccset, mert ez a sportklub idõsávja, de valahogy mégis megegyeztek és párhuzasan adja mindkettõ sportcsatorna...

közben felkerültek a mai fotóim is (sajnos a szokásos váci fényviszonyok miatt sötétek).

egy a "boldog" gyõztes közül és a "szomorú" vesztesek 😊

SomogyiG
Megoszlottak sokáig a vélemények, de most már talán egyértelmû, hogy csúsztatva közvetítik - a jelenlegi alapállás szerint.
Bezavart a hazai 18=kinnti 19 óra, de ez szerintem csak véletlenül jött így ki.

VMan
ez most akkor csúsztatott lesz végül?

FIGYELEM!!!! NEM ELFELEJTENI!!!!

19:00 Kézilabda 2006 10. 22. SPORT1 TV
Nõi BL-selejtezõ, visszavágó, Rulmentol Brasov-Budapest Bank FTC

HAJRÁ FRADI !!!!

V-Man gratula a képekért!!