Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?????????????

😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Kiss Szilárd :taps:

Sajnos a mi teljesítményünk is olyan, mint amilyen ma volt a Balaton: hullámzó 😞(((
"Hálistennek" a Halas kipihente magát 😊
Gratula a Vásárhelynek, és a Halasnak!
A Cori hozott az elõtteállókon 1 pontot 😄DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ja amikor a Fradi lélekben már Romániában járt.
Nem nagy kunszt volt, úgy legyõzni.

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
Egyébként kire tippeltek, ki lesz Edina utódja?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Úgy tûnt ebbõl a beírásból, hogy jobban kedvedre lenne a Cori 4-be kerülése, mint a Kohászé. <#vigyor2> Remélem, tévedek!<#smile>
Meg azt is remélem, hogy a Dunaferr összekapja magát! (Mert a Fradi elleni meccs alapján erre minden okom megvan.😊)

Az eredményektõl, még az IThelp Statistics Server is lekakukkólt !!<#felkialtas><#circling><#eplus2>

Hege eto
HÛÛÛÛÛÛÛ! Ezek elég érdekes eredmények. A "kis"csapatok nagyon harapósak lettek. Szépen kövezik az ETO és Fradi útját.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Miért engem fenyegetsz? 😊

Nem én vertelek el benneteket... 😛

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ahogy nézem a fórumon az eredményeket, még örülhetek,hogy a Vasas legyõzte 1-góllal a Sparit!
Ez a meglepetések napja az biztos!!!!

kaloz174
Nana <#ejnye1>

SomogyiG
Szabó Edinát menesztették - lásd handball.hu

Végre fellélegezhet a Cornexi. Pár hónap alatt kiheverik az eddigi edzõt, s akár a négybe is juthatnak, ha a Loki meg a Dunaferr tesz még pár ilyen szivességet nekik!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Na ja a véletlen generátor müködésbe lép... 😄

Ha valakit érdekel a Krim-FTC mérkõzés összefoglalója az letöltheti :
INNEN !!!!!

A közvetítés alatt Zácsik Szandit, drága jó Gulyás úrurnk, hol, Zacsiknak, hol Zacseknek hívta, és a Fradi egy új játékosal is büszkélkedhet, nevezetesen Szamoránsky Zitával !!!!!!!!
Jaajjjj szegény BL-közvetítések, sok örömet fog okozni még E derék úr Nekünk !!!<#eljen><#nyes><#nyes>

kaloz174
Most olvasom, hogy elküldték Szabó Edinát!!!

a manóba....

ja handball.hu ! Megtörtént az edzõ menesztés...

kaloz174
Na, ez nem az esélyesek napja!

Kiskunhalas-Debrecen 28:23!!

kaloz174
Az viszont azért már rosszul esik, hogy a "nagy" meccsen viszont kikaptunk!😞 Állítólag az ellenfél 6 góllal is vezetett, végig mi futottunk az eredmény után; nem ment jól a csapatnak.
Persze, de ez nem mentég, volt valaki, aki nagyon is jól ismert bennünket!😊

Hódmezõvásárhely-Dunaferr: 25-23

kaloz174
Teljesen véletlenül rosszul írtam be a tippemet erre a meccsre. (-2😊) Majdnem eltaláltam, ezek szerint!

Mi viszont gyõztünk!😊))
Kiütéses gyõzelem Újváros ellen!😊) (38-22!!!)
Szép volt csajok!😊)

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

Hege eto
Korrekt<#eljen>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

jaja, pedig a Halas elleni gyõzelemkor egyesek már ünnepeltek...háááát csak a vak nem látja, hogy nincs vmi rendben 😞((
nem tudom edzõ e, játékosok e, dehogy mostmár lépni kellene vmit, az tuti....

Döntetlen a Váccal?!?!

Na a Cornexi döntetlenezett a Váccal...ha Edina most sem mondd le, vagy vkit nem távolítanak el, akkor itt a vég...Bozsik is "lemondott végre"...Edina is mehet, aztán márcsak Fletónak kell Szt.Ilona szigetére számûznie magát, vihetné Lendvayt is, mert még egyszer bajaesik annak a nagyarcocskájának 😄

Magyarország - Izland 32-28

GRATULA SRÁCOK !!!!!!

Köszi, az infot! András realítás érzéke, megint jól mûködött! Csak sérülés nelegyen!
Hajrá Csajok !!!!

Akkor ez az a hír mely jó és rossz is… Kíváncsian várom az összefoglalót, melyet beígértek..

KRIM-FTC 34-25 (19-11)
A Fradi inkább edzõmeccsnek szánta a találkozót.
A Krimnél mind a 3 magyar játszott. Ginnie remekül védett. Siti Eszti 5, Gabca 1 gólt lõtt.
A Fradiban Zizi, Sóska és Zácsik játszott jól. Sopi 3 gólt lõtt.

Holnap:
FTC-Buducnost

Döntõ:
KRIM-Viborg

Hajrá Magyar Kézilabda!

Hege eto
Óriási<#nyes><#vigyor><#fogmosas>Bocs Lányok!

Gyerekek!
Valaki nemtudja, hogy hol lehetne követni a mai szuper kupa eredményeket???

kaloz174
Sziasztok! Ma nagy meccs lesz nálunk!<#vigyor2><#smile>
Városunkba látogat az újvárosi kézicsapat!

Du. megyek drukkolni! Dob, hangorkán, B-közép, meg minden, ami és ahogy kell! 😊)

(Ma 17,00: SVSC-DAC!😊)

áááá, halogatom, pedig a határidõ vészesen közeledik, holnap kitûzzük a "tárgyalás" idõpontját 😊)))

igen: "mármint az újság! 😊)) azt hittem egyértelmû 😄D

off: megkaptam 😊

Az Öreg hozta magát, de mentségére szólva, tényleg nagy baromságot csinált a kapus, a szempontjukból, de én nagyon nem bántam!!!!!!!

VMan
"Ilyen hülyeséget csak nõ tud elkövetni" - Laurencz László 😄D

Vasas - Spartacus

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Békéscsaba Bp. Kõbányai Spartacus 21-18 (12-9)

Szép ajándék Bohus Beának!😊)

kaloz174

SomogyiG
Meggyõzõdésem, hogy most is ez lesz.
De azt hiszem, hogy ez nem kisajátítás, mert mintha az UEFA és az EHF is csak a legnagyobb nézhetõségû közszolgálati TV-vel köt szerzõdést - gondolom, a reklámok miatt...

kaloz174
Ha jól emlékszem, az elõzõ szezonban is az M1 sajátította ki magának a BL-t.
Ezért volt az, hogy egészen lehetetlen idõpontokban, pl. éjszaka kellõs közepén néztünk meccseket.

SomogyiG
Off
Most már elküldtem...
On

Ha minden igaz, akkor az összes BL meccsünket - nem csak a hazaiakat, hanem az idegenbelieket is - közvetíteni fogja a TV! Ez eddig nagyon szép! A baj az, hogy az m1!!! 😞(( Baj azért, mert még soha nem tartották be az igéretüket, pedig szerzõdés köti õket, és baj azért, mert a Gulyás meg az Egri fogja "szétoffolni" a közvetítést!

SomogyiG
Fontosnak éppen nem fontos, de azt írtad, hogy a mail címed "jön", én ebbõl arra gondoltam, hogy még nincs...

Igérem, rövidesen pótolom!

VMan
edzés lehet lett volna 😊

errõl jut eszembe, elkészült már a nagy mû? 😉

HAJRÁ MAGYAROK! :]

nem küldtél semmit, azt hittem fontos 😄DD
----

teljesen abban a hitben voltam, hogy ma Cori meccs van, már lassan akartam indulni, aztán csak holnap lesz 😄 😄
néztem volna egyet a csarnoknál 😊)))))))

SomogyiG
Amelyik csapat támogatói között ügyesebbek a programozók, vagy jobban ráérnek ilyesmivel foglalkozni.

Athletic  Bilbo
Húúú az a más marha erõs lehet. 😊))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Breki33
Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Gyõr

29 % (12446)
Ferencváros

6 % (2694)
Dunaferr

29 % (12255)
Cornexi

1 % (449)
Debrecen

34 % (14667)
más

0 % (102)

Érdekes
Breki33
jó egészséget neki (is)

van már kép róla?
Breki33
Jobbulást neki.

Az elhalasztott mûtétjével mi a helyzet?
Duby
SÉRÜLÉSHULLÁM. Radulovics Bojana után Görbicz Anita is kidõlt a sorból
Gyõr: se átlövõ, se irányító

Mielõbbi gyógyulást GÖRBÉNEK!
Persze Bokinek is. Kitartás!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Ez jó kérdés. Már csak azért is, mert a jelöltek több napja tudnak meghívásukról. Vajon miért nem jelent meg sehol a keret?