Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HÉRAKLÉSZ-KUPA nõi nemzetközi torna
A Magyar Kézilabda Szövetség és a Nemzeti Utánpótlás-nevelési Intézet (NUPI) 2006. november 2-5. között nõi nemzetközi kézilabda tornát rendez. A résztvevõ csapatok: Magyarország B válogatottja, valamint a magyar és a spanyol junior válogatott. A mérkõzések Gyõrben, Tatán, Tarjánban és Tatabányán kerülnek sorra.
A részletes program:
•2006. november 2. (csütörtök) 18:00 óra, Tata, Edzõtábor
Magyar junior válogatott – Magyar "B" válogatott
•2006. november 3. (péntek) 17:00 óra, Tarján, Sportcsarnok
Spanyol junior válogatott – Magyar junior válogatott
•2006. november 4. (szombat) 16:00 óra, Gyõr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Magyar"B" válogatott – Spanyol junior válogatott
•2006. november 5. (vasárnap) 15:30 óra, Tatabánya, Körcsarnok
Magyar junior válogatott – Spanyol junior válogatott
Márcsak az a kérdés, kik is pontosak a B válogatott tagjai 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mint szurkoló nagyon üdvözlöm Hoffmann Kitti, Csáki Viki, Pigniczki Kriszta (<#eljen>#eljen>), Szucsánszki Zizi, Tomori Zsuzsi, Ivettünk és Melusunk jelölését. <#worship>#worship> Gratula Hölgyek!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(Ha már Angyal Éva 13 évvel ezelõtti klasszis.)
A cikk a rigón😊
nõk:
kapusok: Herr Orsolya (Gyõr), Hoffmann Kitti (Dunaferr), Pálinger Katalin (Krim Ljubljana), Petróczi Viktória (Gyõr), Triffa Ágnes (Vasas)
jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi), Bódi Bernadett (Gyõr), Csáki Viktória (Debrecen), Kovacsicz Mónika (Gyõr), Lovász Zsuzsanna (Dunaferr)
jobbátlövõk: Hornyák Ágnes (Gyõr), Mehlmann Ibolya (Aalborg), Németh Helga (FTC), Radulovics Bojana (Gyõr), Sopronyi Anett (Debrecen)
irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Orbán Annamária (Debrecen), Pigniczki Krisztina (Dunaferr), Siti Eszter (Krim Ljubljana), Szucsánszki Zita (FTC)
beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Borbély Zsanett (Kiskunhalas), Madai Petra (Debrecen), Õri Cecília (Vác), Szamoránsky Piroska (FTC)
balátlövõk: Ferling Bernadett (Dunaferr), Mörtel Renáta (Dunaferr), Tápai Szabina (Cornexi), Tomori Zsuzsanna (Vasas), Tóth Tímea (FTC), Szûcs Gabriella (Debrecen)
balszélsõk: Juhász Gabriella (Gyõr), Kenyeres Fanni (Cornexi), Kirsner Erika (FTC), Nagy Ivett (Dunaferr), Vérten Orsolya (Gyõr), Vincze Melinda (Dunaferr)
www.kezilabdagala.hu-n lehet szavazni 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
http://louchuck.blogspot.com/2006_08_20_louchuck_archive.html
Super Internet TV 6.8
Super Internet TV allows you to watch 1000+ live television channels and listen to 1300+ online radio stations from 100+ countries. There is no need for a TV Tuner card because all the channels are streamed through your Internet connection.
For most TV and Radio channels a modem speed of 56Kb/s is required, for the broadband TV stations you need 300 Kb/s. This software comes with automatic TV station updates so it will never be out of date. If you are interested in learning languages or alternative programming, this is a good choice for you!
Features:
- More than 1000 FREE TV stations. (see TV channel list)
- More than 1300 FREE radio stations. (see radio channel list)
- More than 200 live webcams. (see webcam list)
- NO TV tuner card required!
- Automatic channel list updates.
- Supports high bandwidth stations.
- Supports thousands of skins(visual styles *.msstyles)
- Resizable screen,including full-screen mode
http://rapidshare.de/files/30386092/Super_Internet_TV_6.8.FULL.rar
de ám 😊
az összes citromailos címem él, csak valahogy neked hiába küldtem onnan üzit, nem kaptad meg -vmikor még 1-2 hónapja- most meg úgy látszik már te sem tudsz küldeni rá...😄 Biztos Cori a téma, azt beállítottam szûrõbe, senkitõl nem jön át 😉))))))))))))))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egyébként én a citromailos cimedet ismertem, az pendített vissza...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nem vagyok semmi jónak elrontója, "sörözõs meccs" ügyben meg fõleg! :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Találka nagyon kellene, utoljára itt volt a válogatott meccsen, de az is elég rohanós volt. Meg kellene az elsõ EHF meccsük felvétele is😊)))) De akkor ám sörözõs meccsre tervezem😊))
DUNAFERR FOREVER!!!
meccs elõtt a Cori kispadjánál hosszas percekig beszélgetett Siti Bea és Zsiga Gyula. Szabó Edina egy ideig ott volt a közelükben, majd mint aki nem tud hozzászólni egy témához, arrébb húzódott pár méterrel és a falat támasztva nézte inkább a bemelegítõ játékosait.
nem vagyok gonosz, és nem mondom hogy biztos a szakmáról beszélgettek Beáék <#mf1>#mf1>
Tüntetni igen, aprórazúzni Magyarországot nem 😞((
(és a legrosszabb, hogy az egyik barátnõm ezekmiatt újra Ausztráliába költözik....fasza 😞(
[email protected] ez a TIMEOUT-os címem, ami hamarosan jön! 😊))) mármint az újság 😊
írjál bõszen 😊
a bari nálam barát rövidítése, vagy a birkáé 😊
ellenben Gabi megint gúnyolódik, pedig annó megígértem neki, hogy meghívom egy Veszprém meccsre, cserében a fantasztikus EHFkupadöntõ elsõ meccséért, de lassan Cori meccsre fogom hívni, vagy edzõnek 😄DDDDD
amit a végeredmény mutat, annál egyértelmûbb hazai siker született. ha jól emlékszek csak a meccs elején vezetett a Halas, akik alighanem eléggé elfáradtak az EHF Kupa miatti utazgatásba. egyik csapat sem védekezett jól, a Cornexi ellenben támadásban igen élt, voltak lerohanás gólok, szélsõket, beállóst is sokkal többet használták mint a legutóbbi meccseken, és egyáltalán nem csak Ziára várt a támadások befejezése.
hogy mien okból, még nem tudom, de Fanni a kispadon kezdett, sõt jóformán csak akkor játszott, míg Vaszari ki volt állítva! ugyanígy "járt" Korgyuk is, õ is vagy sérült volt, vagy taktikai okokból csak a padot koptatta jóformán. mindenesetre ezzel a kissé váratlan mondható húzásnak (is) köszönhetõen a Cornexi fiatalos lendülettel támadva játszott, ám a védekezés is fegyelmezetlen volt.
a meccs legjobbja mindenképp Tápai Szabina volt, aki jónéhány gólja mellett jól mozgatta a támadásokat. rajta kívül nekem nagyon tetszett Vaszari harcos és lelkes játéka, valamint BB is hozzárakta a "szokásos" (klasszis) tudását, ill. Pádár meglepõen magabiztosan lövöldözte ma a gólokat. így könnyedén belefért Szrnka mai, valamivel halványabb játéka is.
a Halas részérõl a szép szõke fiatal lányok villogtak 😄, Herr és Valovics lõtt pár sistergõs bombát, valamint Borbély hat és Illyés öt akciógólja is kiemelhetõ. kapusteljesítmény az egész mezõnyben felejtõs volt.
Van benne egy figyelemreméltó megjegyzés. Hej, de nagyon kíváncsi lettem volna arra, ha sor kerül rá! De kíváncsiságom kielégítése az eredmény ismeretében most elmarad.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bari => becézve, birtokos viszonyban egyesszám második személyben: barikád
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Azért "On" hírem is van - nagyon remélem, hogy publikus - mert én közhírré teszem...
Volt nekem egy mail cimed, amire próbáltam küldeni valamit. De az a "démoni festõ" - az a dög - visszadobta, pedig igencsak igényes holmi volt...
Küldenél helyette egy mûködõt - akár privátban, akár az enyémre?
On
Remélem Viktor aktívan dolgoztatta a gépét és a szokott helyen láthatunk életképeket a meccsrõl. Talán még némi helyszini beszámolót is kapunk tõle.
DUNAFERR FOREVER!!!
ugye nem te vagy Halas? 😄DDDDDD
Ez a meccs nem a védekezésrõl szólt a 70 góllal (37-33). A 2. félidõ közepén úgy tûnt igazam lesz 6 gólos Cori elõnynél, de a Halas erõsített és nem engedte ellépni õket.
DUNAFERR FOREVER!!!
("nézem" online a Cornexi fórumán 😄, de köszi 😊 Csak ide nem akartam beírni 😊)
Sztem a 2. félidõben a Halason meg fog látszani a hétvégi nk-i kupameccs és az utazgatások eredménye és a Cori hozni fogja a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
5 óra jobb lett volna a 16.30as kezdés helyett, ejj pedig tuti izgi meccs 😄
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak nem azt tervezed, hogy te is jössz? Nagyon jó lenne már egy normális találkozást nyélbeütni, bár neked még lehet, hogy a Fradi BL programja ezt megakadályozza.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem a Gyõr elleni meccsre kijösz!!!!
Jaj Kedves Hölgyem, és a Valovics Nóra ????? ugye!!!!
Dferr-Fradi
Megértem az öröm, sõt, természetes, az lenne furcsa ha nem lenne😊 De az optimizmust már kevésbe, ugyanis szerintem nem volt túl jó a Dunaferr. Persze annyit kell adni, ami elég, de szerintem érthetõ mire célzok. Rettenetesen gyengék voltunk, és így is tartottuk magunkat. Igaz, hogy Sirinát naggyá tettük, de persze ehhez kellett õ is, meg a védekezés is, de ettõl függetlenül: semmit nem értek a támadásaink. Mörtelnek meg õszinte gratulációm, de ne feledjük: szinte kapus nélkül játszottunk. Bármikor, bárhogy, bárhova lõtt, gól lett.
Abszolút megérdemelten nyert természetesen a Dunaferr, gratulálok nekik, jobbak voltak, csak a hurráoptimizmussal nem értek egyet. (gyakorlatilag Isthy értékelésével abszolút egyetértek)
A meccs után meg bocs mindenkitõl, de siettem a buszhoz. (felmerül, hogy felhívom SZT-t, talán ki is csörgött, de aztán meggondoltam magam, hogy illik busszal hazamenni már akkor)
A BLrõl meg nincs mit mondani, mindenki látta😊
Jelenleg a legnagyobb figyelemmel kísért csapatom a Kiskunhalas*, ezt gondoltam közlöm😊 Isthy, nem akarsz majd elmenni a kupameccsre? (persze ha nem ütközik mással)
* Ugye nyilvánvaló, hogy nem mérhetõ a Fradihoz😊