Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah errõl beszéltem, ha vki érdekel, kaptam MKSZtõl infót:

HÉRAKLÉSZ-KUPA nõi nemzetközi torna

A Magyar Kézilabda Szövetség és a Nemzeti Utánpótlás-nevelési Intézet (NUPI) 2006. november 2-5. között nõi nemzetközi kézilabda tornát rendez. A résztvevõ csapatok: Magyarország B válogatottja, valamint a magyar és a spanyol junior válogatott. A mérkõzések Gyõrben, Tatán, Tarjánban és Tatabányán kerülnek sorra.

A részletes program:
•2006. november 2. (csütörtök) 18:00 óra, Tata, Edzõtábor
Magyar junior válogatott – Magyar "B" válogatott

•2006. november 3. (péntek) 17:00 óra, Tarján, Sportcsarnok
Spanyol junior válogatott – Magyar junior válogatott

•2006. november 4. (szombat) 16:00 óra, Gyõr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Magyar"B" válogatott – Spanyol junior válogatott

•2006. november 5. (vasárnap) 15:30 óra, Tatabánya, Körcsarnok
Magyar junior válogatott – Spanyol junior válogatott

Márcsak az a kérdés, kik is pontosak a B válogatott tagjai 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Szeretettel gratulálok Bohus Beának kislánya születése alkalmából! <#eljen><#eljen><#eljen>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
Csak tudnánk (mint szurkolók) ezt a névsort, avagy a szavazási lehetõséget felnõttként kezelni, és a maga fennköltnek szánt módján választódna ki a mezõny. (Ez költõi óhaj volt... ...tán majd egyszer...)
Mint szurkoló nagyon üdvözlöm Hoffmann Kitti, Csáki Viki, Pigniczki Kriszta (<#eljen>), Szucsánszki Zizi, Tomori Zsuzsi, Ivettünk és Melusunk jelölését. <#worship> Gratula Hölgyek!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Na és az Amál hazajön végre? <#wink><#vigyor2>
(Ha már Angyal Éva 13 évvel ezelõtti klasszis.)

A cikk a rigón😊

VMan
Az All Star-jelöltek névsora:
nõk:
kapusok: Herr Orsolya (Gyõr), Hoffmann Kitti (Dunaferr), Pálinger Katalin (Krim Ljubljana), Petróczi Viktória (Gyõr), Triffa Ágnes (Vasas)
jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi), Bódi Bernadett (Gyõr), Csáki Viktória (Debrecen), Kovacsicz Mónika (Gyõr), Lovász Zsuzsanna (Dunaferr)
jobbátlövõk: Hornyák Ágnes (Gyõr), Mehlmann Ibolya (Aalborg), Németh Helga (FTC), Radulovics Bojana (Gyõr), Sopronyi Anett (Debrecen)
irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Orbán Annamária (Debrecen), Pigniczki Krisztina (Dunaferr), Siti Eszter (Krim Ljubljana), Szucsánszki Zita (FTC)
beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Borbély Zsanett (Kiskunhalas), Madai Petra (Debrecen), Õri Cecília (Vác), Szamoránsky Piroska (FTC)
balátlövõk: Ferling Bernadett (Dunaferr), Mörtel Renáta (Dunaferr), Tápai Szabina (Cornexi), Tomori Zsuzsanna (Vasas), Tóth Tímea (FTC), Szûcs Gabriella (Debrecen)
balszélsõk: Juhász Gabriella (Gyõr), Kenyeres Fanni (Cornexi), Kirsner Erika (FTC), Nagy Ivett (Dunaferr), Vérten Orsolya (Gyõr), Vincze Melinda (Dunaferr)

www.kezilabdagala.hu-n lehet szavazni 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174

Breki33
kis off de gondolom sokakat érdekel a meccsek miatt

http://louchuck.blogspot.com/2006_08_20_louchuck_archive.html

Super Internet TV 6.8

Super Internet TV allows you to watch 1000+ live television channels and listen to 1300+ online radio stations from 100+ countries. There is no need for a TV Tuner card because all the channels are streamed through your Internet connection.

For most TV and Radio channels a modem speed of 56Kb/s is required, for the broadband TV stations you need 300 Kb/s. This software comes with automatic TV station updates so it will never be out of date. If you are interested in learning languages or alternative programming, this is a good choice for you!

Features:
- More than 1000 FREE TV stations. (see TV channel list)
- More than 1300 FREE radio stations. (see radio channel list)
- More than 200 live webcams. (see webcam list)
- NO TV tuner card required!
- Automatic channel list updates.
- Supports high bandwidth stations.
- Supports thousands of skins(visual styles *.msstyles)
- Resizable screen,including full-screen mode

http://rapidshare.de/files/30386092/Super_Internet_TV_6.8.FULL.rar
http://www.timeoutmag.com/hu/index.html

de ám 😊

az összes citromailos címem él, csak valahogy neked hiába küldtem onnan üzit, nem kaptad meg -vmikor még 1-2 hónapja- most meg úgy látszik már te sem tudsz küldeni rá...😄 Biztos Cori a téma, azt beállítottam szûrõbe, senkitõl nem jön át 😉))))))))))))))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Csak nem Doomark újságjáról van szó?

Egyébként én a citromailos cimedet ismertem, az pendített vissza...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Sztem a nk-i kupaforduló miatt bajnoki nem lesz. A felvétel megvan, csinálok belõle neked is egy példányt, már csak Nóri miatt is, mert a végén volt vele interjú ;-)))
Nem vagyok semmi jónak elrontója, "sörözõs meccs" ügyben meg fõleg! :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát ne hagyd magad! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

De bizony, hogy ott kellene lenni! A BL közbeszólhat, de még gondolom bajnoki is. Meglátjuk mit hoz a jövõ. NB2tõl BL meccsekig jártam az utóbbi pár évben mindenfele, most meg csak a Fradi meccseire. Hiányzik már a feeling, komolyan.
Találka nagyon kellene, utoljára itt volt a válogatott meccsen, de az is elég rohanós volt. Meg kellene az elsõ EHF meccsük felvétele is😊)))) De akkor ám sörözõs meccsre tervezem😊))

VMan
jóvanna, SomogyiG rossz hatással van rám 😄

Isthy
Na de kedves topictárs! Hogy gondolhatsz ilyet? Sztem a régi újvárosi szép emlékeket idézték fel! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
volt ma meccs elõtt egy érdekes szitu 😊

meccs elõtt a Cori kispadjánál hosszas percekig beszélgetett Siti Bea és Zsiga Gyula. Szabó Edina egy ideig ott volt a közelükben, majd mint aki nem tud hozzászólni egy témához, arrébb húzódott pár méterrel és a falat támasztva nézte inkább a bemelegítõ játékosait.

nem vagyok gonosz, és nem mondom hogy biztos a szakmáról beszélgettek Beáék <#mf1>

de egyébként jó poén volt 😄DDDD beírom az önéletrajzomba 😄DD

barikádot nem építek, mert "pechemre" az egyik tanárom az 5. kerületi rendõrkapitányság vezetõrendõre, nem tehetem meg vele, hogy egyetértek bármiféle jogsértéssel. 😊
Tüntetni igen, aprórazúzni Magyarországot nem 😞((

(és a legrosszabb, hogy az egyik barátnõm ezekmiatt újra Ausztráliába költözik....fasza 😞(

hmmm, mindegyik emilcímem használom ami publikus,dehogy reklámozzam magam, és a készülõ -én kettõt hátra 😉 -újságot:

[email protected] ez a TIMEOUT-os címem, ami hamarosan jön! 😊))) mármint az újság 😊

írjál bõszen 😊

a bari nálam barát rövidítése, vagy a birkáé 😊

ismered azt a mondást, legyõznek a rutinjukkal ;DDDD úgyhogy: áááááá dehogy 😊)))))))

szerintem ma igen kedélyesen elbeszélgettünk, még Újvárosba is invitáltam, ha már Gyõr meccsre nem mehet 😄DDD

ellenben Gabi megint gúnyolódik, pedig annó megígértem neki, hogy meghívom egy Veszprém meccsre, cserében a fantasztikus EHFkupadöntõ elsõ meccséért, de lassan Cori meccsre fogom hívni, vagy edzõnek 😄DDDDD

VMan
a meccsrõl.

amit a végeredmény mutat, annál egyértelmûbb hazai siker született. ha jól emlékszek csak a meccs elején vezetett a Halas, akik alighanem eléggé elfáradtak az EHF Kupa miatti utazgatásba. egyik csapat sem védekezett jól, a Cornexi ellenben támadásban igen élt, voltak lerohanás gólok, szélsõket, beállóst is sokkal többet használták mint a legutóbbi meccseken, és egyáltalán nem csak Ziára várt a támadások befejezése.
hogy mien okból, még nem tudom, de Fanni a kispadon kezdett, sõt jóformán csak akkor játszott, míg Vaszari ki volt állítva! ugyanígy "járt" Korgyuk is, õ is vagy sérült volt, vagy taktikai okokból csak a padot koptatta jóformán. mindenesetre ezzel a kissé váratlan mondható húzásnak (is) köszönhetõen a Cornexi fiatalos lendülettel támadva játszott, ám a védekezés is fegyelmezetlen volt.
a meccs legjobbja mindenképp Tápai Szabina volt, aki jónéhány gólja mellett jól mozgatta a támadásokat. rajta kívül nekem nagyon tetszett Vaszari harcos és lelkes játéka, valamint BB is hozzárakta a "szokásos" (klasszis) tudását, ill. Pádár meglepõen magabiztosan lövöldözte ma a gólokat. így könnyedén belefért Szrnka mai, valamivel halványabb játéka is.
a Halas részérõl a szép szõke fiatal lányok villogtak 😄, Herr és Valovics lõtt pár sistergõs bombát, valamint Borbély hat és Illyés öt akciógólja is kiemelhetõ. kapusteljesítmény az egész mezõnyben felejtõs volt.

Az elõfordul, hogy nemsikerül pár kép, de neked mellette sok jól sikerül, na ezeket szeretnénk látni, persze ha lehetséges!!<#smile>

VMan
megjöttem, nemsokára nekilátok a feldolgozásnak, csapkodtattam a tükröt ma is lelkesen, bár azt már láttam hogy sok rossz lett :|

Isthy
Nem

Egy gyõri illetõségû személy

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
adrika??
Isthy
Olvastátok ezt a mai meccs elõtti Edina nyilatkozatot?
Van benne egy figyelemreméltó megjegyzés. Hej, de nagyon kíváncsi lettem volna arra, ha sor kerül rá! De kíváncsiságom kielégítése az eredmény ismeretében most elmarad.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az bizony és rendszeresen "csatázik" is. A kedvenc "intellektuális csatapartnerével" ma is egymásra találtak az indexen :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Én is poénnak szántam, ha nem is sült el...
Bari => becézve, birtokos viszonyban egyesszám második személyben: barikád

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
csak vicceltem
bár lehet nemis vicces........
SomogyiG
Kinek a barikáját építik?

SomogyiG
Tudom, ezt írhattam volna privátban is, de unalmas volt, hogy semmi zöld nincs a kép ernõn!
Azért "On" hírem is van - nagyon remélem, hogy publikus - mert én közhírré teszem...

Breki33
szval barikádépítõ P
SomogyiG
Off
Volt nekem egy mail cimed, amire próbáltam küldeni valamit. De az a "démoni festõ" - az a dög - visszadobta, pedig igencsak igényes holmi volt...
Küldenél helyette egy mûködõt - akár privátban, akár az enyémre?
On

teddide-teddoda 😉

Breki33
hú azt hittem már politika lesz P

Mesi mi a munkád?
Viktornak lesz munkája, mert a tegnapi Vasas meccs képei sincsenek még fenn az oldalán! Remélem pótolja, és megtoldja a maival!!!!

Isthy
Tudom, hogy most kiábrándulsz egy életre belõlem, de a kérdésedre a válaszom NEM ! :-)))

Remélem Viktor aktívan dolgoztatta a gépét és a szokott helyen láthatunk életképeket a meccsrõl. Talán még némi helyszini beszámolót is kapunk tõle.

DUNAFERR FOREVER!!!

nekem hoztak egy telit 😄DDDD sovány vígasz, mert 3 meccsrõl lecsúsztam, a Makó meg nem okozott meglepetést 😄

ugye nem te vagy Halas? 😄DDDDDD

Isthy
Miután ide beírtam, láttam meg, hogy ott vagy "Nándival" ;-))) Szünet elõtt nem írtál, így nem tudtam.

Ez a meccs nem a védekezésrõl szólt a 70 góllal (37-33). A 2. félidõ közepén úgy tûnt igazam lesz 6 gólos Cori elõnynél, de a Halas erõsített és nem engedte ellépni õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

még a végén jól jön ki a Cori két izlandi meccsbõl, pedig azt is mindenki "felrója nekik" 😄D
("nézem" online a Cornexi fórumán 😄, de köszi 😊 Csak ide nem akartam beírni 😊)

Isthy
A 15. percig fej-fej mellett haladtak, utána elhúzott a Cori 3-4 góllal és a félidõben 19-16-ra vezetnek.

Sztem a 2. félidõben a Halason meg fog látszani a hétvégi nk-i kupameccs és az utazgatások eredménye és a Cori hozni fogja a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

jajj, de Õ benne van a Kiskunhalasban mint gyûjtõfogalomban 😊))

nah, ma éreztem elõször hátrányát, hogy dolgozom 😞((
5 óra jobb lett volna a 16.30as kezdés helyett, ejj pedig tuti izgi meccs 😄

Isthy
Ahogy látom te is érzékeled az egyik legfõbb motivációs tényezõt az ügyben! <#wink><#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem ott leszek többedmagammal, hiszen a Halas itthon kezd, mi pedig akkor Rosztovban játszunk. Elvileg mással meg nem ütközhet, így szinte biztosnak tekinthetõ a dolog.
Csak nem azt tervezed, hogy te is jössz? Nagyon jó lenne már egy normális találkozást nyélbeütni, bár neked még lehet, hogy a Fradi BL programja ezt megakadályozza.

DUNAFERR FOREVER!!!

Bocs Stanley, de ismerem az izlésedet, nem rossz!!!<#vigyor><#vigyor>

Remélem a Gyõr elleni meccsre kijösz!!!!

"Stanley, ez azt jelenti, hogy ma mész Fehérvárra? Fanni+Kiskunhalas, lehet überelni? 😄 😄 "
Jaj Kedves Hölgyem, és a Valovics Nóra ????? ugye!!!!

Na azért annyira nem😊 Mondjuk ha ráérnék elmennék, de mostanában örülök, ha Fradi meccsre eljutok...

Stanley, ez azt jelenti, hogy ma mész Fehérvárra? Fanni+Kiskunhalas, lehet überelni? 😄 😄

No, ritkán írok mostanában, úgyhogy csak most jut "kapacitásom" rá😊)))
Dferr-Fradi

Megértem az öröm, sõt, természetes, az lenne furcsa ha nem lenne😊 De az optimizmust már kevésbe, ugyanis szerintem nem volt túl jó a Dunaferr. Persze annyit kell adni, ami elég, de szerintem érthetõ mire célzok. Rettenetesen gyengék voltunk, és így is tartottuk magunkat. Igaz, hogy Sirinát naggyá tettük, de persze ehhez kellett õ is, meg a védekezés is, de ettõl függetlenül: semmit nem értek a támadásaink. Mörtelnek meg õszinte gratulációm, de ne feledjük: szinte kapus nélkül játszottunk. Bármikor, bárhogy, bárhova lõtt, gól lett.
Abszolút megérdemelten nyert természetesen a Dunaferr, gratulálok nekik, jobbak voltak, csak a hurráoptimizmussal nem értek egyet. (gyakorlatilag Isthy értékelésével abszolút egyetértek)

A meccs után meg bocs mindenkitõl, de siettem a buszhoz. (felmerül, hogy felhívom SZT-t, talán ki is csörgött, de aztán meggondoltam magam, hogy illik busszal hazamenni már akkor)

A BLrõl meg nincs mit mondani, mindenki látta😊

Jelenleg a legnagyobb figyelemmel kísért csapatom a Kiskunhalas*, ezt gondoltam közlöm😊 Isthy, nem akarsz majd elmenni a kupameccsre? (persze ha nem ütközik mással)

* Ugye nyilvánvaló, hogy nem mérhetõ a Fradihoz😊