Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ne is most legyen csúcsformában, majd inkább december közepén! Bár õnála szerencsére azért a nagy válogatott versenyeken nyújtott teljesítménnyel nem szokott gond lenni. Igaz, most sokkal mélyebbrõl kellett indulnia, de sztem most is hozni fogja magát.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Gin 50%-ot nyújtva is tud annyit mint egy átlagos kapus, és a többiek sem remekeltek ezen a tornán (bár a mai meccsen Nicolas a végén belehúzott), ezért lehetett simán a torna kapusa akkor is ha nem volt csúcsformában, márpedig nem volt 😊 kezd már formába kerülni, de még sokkal többet is tud ennél.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
igen, így volt, 50. percig egál volt.

Isthy
Stanley!

Úgy látom a BL menetrendbõl, hogy veszélybe került a január eleji találkozónk, mivel itthon kezdetek ti is és a Halas is. Azért remélem majd csak sikerül egyszer.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én a kometálon figyeltem az eredményeket. Így megítélni nem tudom. Bár az tény, hogy az utolsó 8 percet rontották el, addig fej-fej mellett haladtak.

Isthy
Ahogy hallottam a végét rontotta el a Krim.

Ginnek gratulálok a torna legjobb kapusa díjhoz! <#taps> Ez bíztató a válogatott szempontjából. Ahogy hallottam Esztinek is jól ment a játék (bár ugyanez az infoforrás Gint nem igazán dícsérte...) és ez is jó hír.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Fradi belehúzott rendesen, itt valóban a KEK-be jutás is szép eredménynek számítana, az ETO sokkal jobban járt, viszont a szurkolóknak megint nem lesz kilométerhiánya.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nemááá! Meccsrejáró szurkoló lettél? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg jaj szegény EB közvetítések! EV és õ azt hiszem le fognak amortizálni minket...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért sztem a mi csapatunk eléggé kicserélõdött, nem hiszem, hogy ez számított annyira. Inkább a hozzáálásunkkal volt gond ahogy hallotam és amikor elment a Vásárhely, akkor sem tudtak felpörögni normálisan, ahogy az már lenni szokott nálunk mostanában. Persze nem szolgált az elõnyünkre Reni és Baba kiesése sem, de így is hozni kellett volna a meccset. Nagyon hullámzó a csapat teljesítménye, jó lenne mihamarabb stabilizálni a formát, mert így komoly feladattá válhat 4-be jutás is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Huhhh, mi volt itt a hétvégén!!! <#wow1>

Csak gyõztem kapkodni a fejem, meg visszaolvasni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Super Cup 2006 Final

Viborg - Krim 31-26 (15-15)
Tournament awards:
Best keeper in tournamnet: Katja Palinger, Krim
Topscorer with 20 goals, Tanja Oder, Krim
Best player of the tournament Henriette Mikkelsen, Viborg.
info: http://www.kometalfans.com/forum

hát a Slagelse nagyon szeret Magyarországra jönni....tényleg unalmas már, mindig véletlenül itt kötnek ki 😞((
Baromi nehéz lesz a Fradinak 😊

Az ETOnak egyértelmûen tovább kell jutnia!

Nem túl jó sorsolás 😞((

Hege: mit szólsz ahhoz, hogy esetleg Vura lesz a Cori edzõje??

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Mát írtam az indexen, hogy a Hypot talán itthon verhetjük, de minden további pontszerzés már bravúrnak számítana! Ha nagyon-nagyon jól és szerencsésen alakul minden, akkor esetleg összejöhet a KEK, de az idei BL szereplésünk már csak 6 mérkõzés lesz!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Úgy látszik, az erõviszonyok alapján sorsoltak... 😛

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
A Gyõr a leggyengébbe a Fradi meg a legnehezebbe került.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Group A
Krim Ljubljana
Ribarroja
Aalborg DH
Dinamo Volgograd

Group B
Györ
LADA Toljatti
Byåsen
Buducnost

Group C
Viborg HK
Larvik HK
HC Leipzig
Podravka

Group D
Kometal Gjorèe Petrov
Hypo
Slagelse DT
Ferencvaros

kometálon már fent vannak a csoportok, még 3 csapat név hiányzik.

Na asszem mi nem sokat fogunk a BLben vitézkedni.
Az ETOnak viszont sima az út, csak hát annyit utaznak, két évre elég lenne...

Hege eto
16.00 kor kezdõdött a BL sorsolás

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Buducnost Podgorica (montenegrói) - Budapest Bank-FTC 30-25 (15-14)

Köszi, most értem haza és olvastam! 😊

VMan
persze, küldök privátot 😉

kaloz174
Sajnos, a sérült kézis lányok lassan megtölthetnének egy kisebb kórházat! <#szomoru1><#shakehead>

A Dunaferr oldaláról:
"...csapatunk utolsó edzésén keresztszalag-szakadást szenvedett Balogh Barbara, így Ungureanu és Gerstmár mellett rá sem számíthatott Kovács Péter vezetõedzõ."

Mindenkinek mielõbbi gyógyulást kívánok!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
"Vura József lehet a Cornexi edzõje
2006. október 29., vasárnap, 12:33

Információnk szerint a szombaton menesztett Szabó Edina helyett Vura József lesz a Cornexi-Alcoa-HSB Holding nõikézilabda-csapatának új vezetõedzõje.
A szakvezetõ korábban a Gyõr csapatánál dolgozott, amellyel két bajnoki ezüstérmet szerzett, s kétszer is az EHF-kupa fináléjáig vezette a Rába-partiakat. 2003. januárja után Vácott vállalt munkát, ahonnan 2005. áprilisában távozott, s tért vissza a gyõri utánpótláshoz.

"

Duby
Na én viszont buktam rendesen evvel a fordulóval <#rinya>
...mi volt itt... <#falbav>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Szlovén2?????<#wow1>
Miket nemtudsz Te fogni!!!!!!

Mestermérleg
Németh András: – Ekkora a különbség jelenleg a Ljubljana és a Fradi között, és az is megállapítható, hogy jelentõs a hátrányunk a nemzetközi mezõny legjobb négy-öt együttesétõl. Nem tudtunk felkészülni a Szuperkupára, ezért már azt is sikernek értékelem, hogy néhány jó megoldást láttam a lányoktól. Furcsa volt, hogy Viborgban a házigazdák mérkõzésén alig fél ház jött össze, mi pedig kongó csarnokban játszottunk.

NSO

Ha jól tudom, magyarországis pályázott a rendezésre, nálunk tuti nem kongó csarnokban kellene játszani a csapatoknak!
Persze a Dánok, egy kicsit elvannak kényeztetve!!!!

Ée eseteleg közé is teszed..?<#wow1><#pardon1><#vigyor2>

VMan
szlovén2, bocs 😊

VMan
szerintem simán fáradtak voltak szerdán! a támadójátékukkal (33 lõtt gól!) egyáltalán nem volt gond.

VMan
igen, láttam. le is töltöm majd, de én a szlovák2-rõl vettem fel a teljes meccset.

SomogyiG
Ezek szerint a Halas beáldozta a Cornexi elleni meccsét, hogy otthon pihenten tudja fogadni a Lokit?
Ha ez volt a számításuk, akkor nagyon bejött. Most már csak ott bukhatnak meg, hogy tavasszal a Cornexit már nem Edina asszony "vezetésével" fogják fogadni, s akkor már nem lesz olyan könnyû dolguk, mintha Edina hátráltatná a csapatát!

Ez nem nagyon hiányzott <#szomoru2>
Végig gond volt a támadásainkkal és a védekezésünk is hiányosnak bizonyult.
Nem jó elõjelekkel utazott a DVSC a kiskunhalasi csatára. A belázasodott Sütõ Edina és a szalagtûzõjén szereplõ Kovács Adrienn mellett Tánya Vorozscova sem tudta vállalni a játékot. A derék ukrán hálóõr dereka mondta be az unalmast, így a sajgó testrész lehetetlenné tette a Loki erõsségének a szereplését a mérkõzésen.

Ennyi sok viszály után még a támadásaink is csõdöt mondtak. Több szakasza volt a találkozónak, amikor hosszú percekig nem találtunk be a szintén EHF-résztvevõ Halas kapujába. Védõfalunk hibát hibára halmozott, ezért rengeteg ziccert kaptak kapusaink. Már tízzel is menetek a hazaiak, akik a végén kissé kiengedve csak a gyõzelemre figyeltek az ezen a napon a mélyen tudása alatt teljesítõ Loki ellen. Varga József másodedzõ honlapunknak elmondta, hogy ezen a találkozón szinte semmi nem jött össze a lányoknak. A vereség (látva a forduló többi eredményét) nagyon nem esett jól. Most egy kissé megnehezítettük magunknak a sorsunkat.
NB I, 10.forduló: Kiskunhalas-DVSC 28-23 (15-10)
Kiskunhalas, 600 nézõ.
V: Bonifert, Oláh.
KISKUNHALAS: VÖRÖS - Sterbik 2, Borbély 2, ILYÉS 3, VALOVICS 2, KOCSIK 3, KOROKNAI 6. Cs: Gyõri (kapus), HERR 4, Szûcs 1, Kósa, Kurgyis 2 (2), Baross 3, Kocsis. Edzõ: Zsiga Gyula.
DVSC: Király - Csáki 2, Benyáts 1, Caltiková, Orbán 4, Szûcs 3, Stuparicová 1. Cs: Kiss É., LATAKAITÉ 3, Madai 2, Sopronyi 2 (2), Rácz 1, SZABÓ V. 4. Edzõ: Bíró Imre.
Az eredmény alakulása. 13. p.: 7-2, 20. p.: 10-5, 41. p.: 19-11, 49. p.: 25-15.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 4/2, ill. 2/2.

Felraktam a th.-re!

VMan
sajnos most nem tudok, mert a Krim-FTC felvételt kódolja épp a gépem 😊

hosszú ideig vártunk páran a Coris lányokra a meccs után szokásos nyújtásokra, ám most nem jöttek. Edinára is jónéhány percet kellett várni, akkor az ott lévõ 4 újságírónak egyszerre nyilatkozott. egész közel nem akartam odapofátlankodni, de 2 méterrõl egész egyszerûen semmit nem hallottam abból amit mondott nekik, annyira halkan beszélt meg hát nem volt éppen vidám... de akkor még elvileg nem tudta hogy vége, persze erõsen sejthette már.

Na azonnal tessék nekiállni azoknak a képeknek !!!<#papakacsint><#wink><#smile>
Edina asszony, hogy viselte a megpróbáltatásokat? De nemakarok tiszteletlen lenni vele szemben, van Neki most éppen elég baja!!!

VMan
Fehérváron voltam 😊
a végén még pózoltak is nekem a váci lányok 😄

Az ETO ellen? Hát mindjárt megsértõdök a kérdéstõl😊)))))) Persze, hogy ott leszek😊

Ezekszerint, kijössz??

Na oda asszem nem kocsival megyek😊

Vajon Viktor melyik meccsen tette tiszteletét???

Már csak a Fradiban bízom, hogy jó meccset játszik 8.-án a Népligetben a Gyõrrel! Aztán. hogy ki gyõz.....

Komolyan mondom, nememlékszem, hogy mikor volt ennyi meglepetés egy fordulóban!!

Lasan már az X-nek is örülni kell !!

Én viszont fogadtam... még jó, hogy csak minimál téttel, de így is 360Ft-om bánja. Viszont a halasi meccsre nem fogadtam, mivel nem érzetem, hogy a debreceniek gyõznének... hát.. ez van.

SomogyiG
Errõl szó sincs, számomra szinte egyforma a dolog. Egyedüli kis különbség az, hogy ha már a Dunaferr javára lemondtunk a 2 pontunkról, akkor inkább a Cornexi maradjon a középházban. Ha évek múlva valaki megnézi az eredményeket - a körülmények addigra már úgyis homályba vésznek, csak a puszta számok maradnak meg - akkor kevésbé égõ, hogy egy felsõházi csapattól kaptunk ki. 😛 😛 😛 😄

kaloz174
Számomra nem csak az eredmény volt értékes, hanem a mutatott - javuló - játék is.
Egyébként a Fradi BL-csapat, mindig topon kell lenni!😊))))

De hát ha egyszer igaza van😊) (mint mondtam, örülni természetes annak a gyõzelemnek, de nehogy az adjon optimizmusra okot...)

Viszont Makón döntetlent játszott.
Hát ezen a fordulón nem kerestem volna túl sokat, ha fogadok😊)))