Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
<#eljen>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Én tudok egy ön és válogatottjelölt balátlövõrõl, s ha jól emléxem, akkor még aktív, ugye? <#kacsint>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

esküszöm felhívok vkit 😄DDD
Ziának ott a helye, szerintem, fõleg úgy hogy sok balátlövõnk sérült.
Bár azért remélem Buli is és Gabca is megkapja a lehetõséget, hogy esetleg bizonyítson, hisz Tomori,Sopi és Szûcs Gabica sajnos nem teljesértékûek. Mondjuk adja ég, hogy felgyógyuljanak, formábalendüljenek, de ha mégsem, akkor kell alternatíva!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Szimpatikus lépés <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Az MKSZ 300.000 forint értékû sportfelszereléssel támogatta a Spartacust
Miután ismeretlen tettesek kirabolták a Bp. Kõbánya Spartacus nõi ifjúsági kézilabda csapatának öltözõjét, az eltulajdonított értékek pótlására, támogatásként a Magyar Kézilabda Szövetség 300.000 Ft értékû sportfelszerelést biztosított az egyesület számára.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Amint látod Klárával kapcsolatban a reményed valóra vált :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akitõl az információ származik (persze egy közvetítõ útján) az is elég megbízható és ráadásul illetékes is a dologban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Róla nem szólt a hír közlõje. Ha benne lenne, biztos nem hagyta volna ki, mert gyõri illetõségû személyrõl van szó aki a csarnokból hívott nemrégen.
Egyébként azt mondta ez a jelenlegi felállás, de még változhat, közbejöhetnek dolgok.

DUNAFERR FOREVER!!!

hááát, a Corisok (elég megbízható forrás) szerint Ziát is behívták!!!!

Hege eto
Juhász Gabi?????

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Hú így hirtelen semmit. Nekem nem szóltak, de ha lesz én is kimegyek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Most kapott információ szerint a B keret a következõ:

kapusok: Pasi, Petróczi, Juhász Edina
jobbszél: Bódi Berni
jobblövõ: Benyáts, Sopronyi
irányító: Temes, Szabina
beállós: Õri Cili, Borbély Zsanett
ballövõ: Illyés Annamária, Szekeres Klára
balszél: Fanni, Meli.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ági helyett. Majd Sitike játszana plusz jobblövõt, Zizi meg bármely középsõ poszton bevethetõ lenne.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
és kinek a kárára tennéd be Zizit? Siti Eszti v. Ferling Detti? :|

(bár Hornyák Ági helyett esetleg mehetne jobbátlövõnek, de azon a poszton mostanában ritkán játszik)

Duby
Szucsánszki Zizi in dö A keret <#taps><#taps><#taps>
Yess! Nagyon megérdemelte már, grat neki!
Persze nagyon korai még az EB keretrõl beszélni, de eddigi szezonbéli tapasztalataim alapján én mindenképp helyet szorítanék a keretben a svéd túrára Zizinek. A másik ilyen titkosfegyvernek szánt emberem, akit mindenképp vinnék Triffa Ági.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

bár azt elárulhatná, ide is kell e akreditálni, vagy az csak a BL és bajnoki meccsekre vonatkozik?! 😄DDDD

Az indexen akartam írni, arra, hogy forrás MKSZ, hogy nincs valami megbízhatóbb?😊))) Inkább csak virágnyelven kérdeztem Hegét, hogy ott lesz-e😊))

nekem, és az MKSZnek nem hiszel?

nekem, és az MKSZnek nem hiszel?

VMan
ha Pasi és Lovi is ott lesz, én is Gyõrbe megyek 😄

Hege, mit tudsz a szombat meccsrõl? Kimennék, ha igaz.

VMan
íme, a javított verzió 😄

B keret:
kapusok: Petróczi Viktória (Gyõri Audi ETO KC), Pastrovics Melinda (FTC) ?
jobbszélsõk: Bódi Bernadett (Gyõr), ? (szóba jöhet: Berta Melinda, Lovász Zsuzsa, Sterbik Andrea)
jobbátlövõk: Benyáts Beatrix, Sopronyi Anett (Debrecen)
irányítók: Temes Bernadett (Gyõr), Tápai Szabina (Cornexi), Kocsis Ágnes (Kiskunhalas) ?
beállósok: Borbély Zsanett (Kiskunhalas) ?, Õri Cecília (Vác) ?
balátlövõk: Szrnka Hortenzia (Cornexi) Laluska Eszter (Dunaferr) ? (esetleg még szóba jöhet Veszeli Judit, Szekeres Klára, Valovics Nóra, Ilyés Annamária, és Zácsik Szandra (ha a honosítás hiánya nem gond, nem tom mennyire hivatalos) - de ezek csak az én tippjeim 😊)
balszélsõk: Juhász Gabriella (Gyõr), Kenyeres Fanni (Cornexi), Vincze Melinda (Dunaferr)

kérdõjelesek a múltkori keretbõl átvéve, zárójelesek tippek.
személy szerint nagyon remélem Szekeres Klára és Lovász Zsuzsa kapott behívót! 😊

Abszolút egyetértek. Nagyon várom mi lesz a Cornexivel. A keretet tekintve szerintem mindenkinek lehet(ne) félnivalója. Aztán majd meglátjuk.

jah, én is olvastam már több helyen is, csak tegnap ildoval beszélgettünk, azóta változhatott a helyzet, na 😊

DE V-Man összerakta a B-keretet is nagyjából DK-n, majd bemásolja ide is. 😊
SZrnka mindenesetre Bkeretben van, meg Szabina is, és ez nagy öröm 😄D
Fanni B-keretben tartókodása, már kevésbé 😞(

Isthy
Ahogyan várható is volt, megtörtént a hivatalossá tétel. A mostani helyzetben a lehetõ legjobb döntés született. Sztem tavasszal látható is lesz ennek a következménye.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

Az elsõ már lenn van, a második is már folyamatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tudtommal a következõ az "A" keret:

kapusok: Herr Orsolya (Gyõr), Pálinger Katalin (Krim Ljubljana), Triffa Ágnes (Vasas)
jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi-Alcoa-HSBH), Csáki Viktória (Debrecen), Kovacsicz Mónika (Gyõr)
jobbátlövõk: Hornyák Ágnes (Gyõr), Mehlmann Ibolya (Aalborg)
irányítók: Orbán Annamária (Debrecen), Siti Eszter (Krim), Szucsánszki Zita (FTC)
beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Szamoránsky Piroska (FTC)
balátlövõk: Ferling Bernadett (Dunaferr), Mörtel Renáta (Dunaferr), Szûcs Gabriella (Debrecen)
balszélsõk: Kirsner Erika (FTC), Vérten Orsolya (Gyõr)

A "B"-rõl még nincsenek pontos infóim, csak annyi, mint neked.

DUNAFERR FOREVER!!!

Székesfehérvár, 2006. október 30.

Vura József a Cornexi új edzõje

Hétfõn eldõlt, hogy Vura József váltja Szabó Edinát a Cornexi-Alcoa-HSB Holding kispadján. Az 51 éves szakember korábban a Gyõr edzõjeként bajnoki ezüstérmet és EHF-kupa második helyet ért el, a Váccal pedig negyedik helyet szerzett az NBI-ben. Legutóbb a Gyõri Audi ETO utánpótlás csapatainál dolgozott.

Mörtel az A-ban van, Görbe nincs a válogatottban...

na akkor ennyi tudok a válogatott keretekrõl:

A válogatott: Ferling Detti, Borbás Rita, Herr Orsi, Kovacsicz Móni, Hornyák Ági, Görbicz Anita, Vérten Orsi

B válogatott: Mörtel Reni, Vincze Meli, Kenyeres Fanni 😞((, Bódi Berni, Temes Berni, Juhász Gabi, Petróczi Viki

Ha vki tud még neveket, írja meg 😄

Köszi!😊 Válasz is ment egy maszek kérdéssel...<#pardon1><#vigyor2>

VMan
Isthynek e-mailt, montének privátot küldtem 😉

Táncos ETO
Szerintem Vura Józsival nem lehet nem jóban lenni.. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

reméljük vele jóban lesznek a játékosok ;((

holnap kiderül 😄

Hege eto
Józsival mindenképp jól járnak szerintem. Igazából más szabad edzõ nem nagyon volt a piacon, esetleg Vili bácsi. Egy biztos Edinával még a 6ba kerülés is veszélyben volt. A Corinak nem volt vesztenivalója.

VMan
most visszanéztem az elsõ félidõt, és bocs tévesen írtam, közel sem volt kezdõ Gabca, délután nem igazán figyeltem az elejét, most is Derepasko kezdett.

ok, köszi

VMan
oké, reggelre felmászik és küldök linket ehhez is 😊

Szerintem elég sok embert érdekel!És engem is... 😊

VMan
én is csak most hallottam Isthytõl hogy térdsérülése van, amit így visszagondolva igazol a kötés a térdén (õ ugyebár térdvédõ nélkül szokott játszani). mindenesetre tegnap a 2. félidõben jutott szóhoz, elõtte Derepasko játszott, ma pedig kezdõ volt, de hamar összeszedte a 3. kiállítását (35-40. perc körül), de sajnos most nyoma sem volt a kaproncai tornán mutatott önbizalommal teli játéknak aminek nagyon örülni lehetett szeptember elején. ma újra azt a Dunaferrnél látott bátortalan támadójátékot mutatta, inkább passzolni próbált mindig, ami nem igazán volt csapata hasznára.

egyébként akit érdekel, privátban errõl a meccsrõl is tudok felvétellel szolgálni 😊

Isthy
A Hypo rendszeresen szokott péntek esténként játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze, hogy nem tudtál, nem sokaknak volt tudomásuk róla. Amikor errõl beszéltünk még nekem sem.
Én már nickrõl ismerem jónéhányukat az elmúlt idõszakban tett hozzászólásaik alapján, ezért nem is nagyon foglalkozom a megjegyzéseikkel, mert ismerem az "elõéletük" alapján a hozzáállásukat. Persze vannak kivételek, de õk meg erõsítik a szabályt ;-)
De most a lényeg inkább a válogatott szempontjából Gin és Eszti jól alakuló formája.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Amikor errõl értekeztünk, akkor én semmit sem tudtam a sérülésérõl, s most sem. A hozzászólókról sem tudom, hogy jóakarói-e, pusztán feltünt, hogy egymástól és hovatartozástól függetlenül többen is megemlítették. A hangsúly inkább Siti dicséretén és Pálinger Kati elismerésén volt, s inkább mellékesen jegyezték meg, hogy Kindl mennyire gyengén játszott.

Egy pénteki meccsel is megbírkóznék😊 Fene se tudja, hogy szokott-e nk-i kupameccs pénteken lenni...

Isthy
Akkor reménykedjünk, hogy az egyik szombaton a másik meg vasárnap lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mivel 2 hete sérült a térde és nem játszik bajnokikon se, így nem volt csoda, hogy nem ment neki. Amikor ez kb. 9 napja tudomásomra jutott, azóta tudtam, hogy nem is lehetnek esélyei. Egyébként meg, ha most jól játszik, sztem akkor sem került volna a keretbe, nem hiszem, hogy András 2 meccs alapján változtatott volna.
A hozzászóló "jóakarói", akik mindig élvezettel megtalálják, irogassanak nyugodtan, joguk van hozzá.

DUNAFERR FOREVER!!!

Még nem is néztem😞((( Ha nem egy napon van, akkor semmi gond.

SomogyiG
Ugy láttam a hozzászólásokból, hogy nem jött be a titkos reményed ballövõ téren.
Muszáj lesz az itthoniaknak feljavulnia, külföldrõl nem várható támogatás se támadás, se védekezés terén!

VMan
simán, legkésõbb a csoportmeccsek alatt formába kerül 😊