Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
már kész vagyok, csak az oldalam krepált be <#nemtudom><#boxer><#szomoru1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Köszi a beszámolót! <#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
majd lesznek, de most lassabb vagyok a szokásosnál, mert kísérleteztem egy újítással, nem kellett volna 😊

képek? 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

jajj, én még ott tartok hogy Zsiga Gyula vezeti a B válogatottat 😉))
Akkor már mindent értek 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
én már nem, ahelyett lett a Tata 😊

részletek?
egy tornateremben játszottak a csapatok, lelátó az nem volt csak valami karzat féleség így javarészt hozzátartozók nézték a meccset, fõként a juniorok szülei, de azért a nagyoknak is dudálgattak olykor 😊
a junior válogatottat ezúttal is Mátéfi Eszter vezeti (sajnos, vagy nem sajnos, majd az idõ eldönti...), mivel mostanában elég sok ifimeccsen voltam, arcról majdnem minden játékost ismertem már, de azért volt 3-4 olyan akit még nem láttam egyáltalán, névszerint pedig a legtöbbjüket nem ismerem. a B-csapatból kimaradt Petróczi (õ kamerázott, bár rendes kapusmezben volt végig) és Benyáts (õ ha jól hallottam valami kisebb sérülés miatt maradt ki, civilben/melegítõben is volt).
a meccsen az elejétõl kezdve egyértelmûen a nagyok domináltak, bár összeszokottságban a juniorok elvileg jobbak voltak, mert az elõzõ korosztályban is javarészt együtt játszottak, ebbõl nem látszott semmi. az elsõ percekben fõleg Szrnka átlövés góljaival lépett meg a B-válogatott, a juniorok nagy kedvvel, de kisebb pontossággal célozták Pastrovics kapuját, akinek látszólag nem volt nehéz dolga, sokszor egyenesen telibetalálták, máskor meg a kaput sem sikerült eltalálniuk a fiataloknak.
Róth Kálmán nagyon sokat variált a belsõ posztokon, errõl már indexen is írtam, ide másolom (lustaság fél egészség 😊)
"a két kapus kapott 1-1 félidõt, balátlövõ poszton elõfordult Szrnka, Laluska, Ilyés, Szekeres, Temes, irányítóban Tápai, Temes, Ilyés, jobbátlövõben Sopronyi, Laluska és egy rövid ideig Kenyeres, jobbszélen pedig Bódi és Sopronyi játszott, beálló és balszélsõ poszton nem volt ennyi variáció ott 2-en, 2-en nagyjából azonos idõt kapva a bizonyításra."

bár a második félidõben több gólt lõtt a B-válogatott, nekem az elsõ magabiztosabbnak, sokkal inkább szervezettnek tûnt, ami abból is adódik, hogy a második félidõben javarészt azok játszottak, akik korábban nem voltak meghívva a keretbe (Juhász, Vincze, Ilyés, Szekeres). a fiataloknál a 2. 30 percben Cifra Anita balátlövõben sistergõs bombákkal jelezte, hogy rá jobban figyelni kell(ett volna).

nagyjából ennyit tudok mondani, más szemtanúkkal egyeztetve kiemelhetõ Szrnka, Kenyeres, Borbély és Sopronyi (utóbbi inkább jobbszélsõként nyújtott jót), illetve Tilinger valamint Cifra Anita, aki a Békéscsaba balátlövõje.

esetleg vmi részlet?

Szombaton akkor kijön Gyõrbe? Remélem senkit nem riaszt el az idõ!!

ide hozta, köszi érte 😄 olyan csodálatos nagy pelyhekben esik, bár még elolvad 😞
Ma olyan forraltboros, Balcsinkorizós hangulatom lett ettõl a hóeséstõl, szóval a fagyot is küldjétek erre 😄

Gratulálok a csapatnak, remélem itthon kicsit kedvezõbb eredmény születik <#vigyor2>
off:
Pest, még tartja magát, bár lehet, hogy nemsokáig !!

Ide ért, hogy Az ördög vinné el…

Ibi, 11-gól, ez igen!!!! <#eljen><#taps><#taps><#taps>

VMan
Magyar B - Magyar Junior 43-25 (19-10)

Hege eto
Innen húzon el!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Indexrõl:
"Sopinger válasz | megnéz 2006.11.02 17:54:30 (71379)
Annyi infom van, hogy elég edzõmeccs jellegû az egész, kb 300 nézõ a csarnokban. Nálunk Móni és Zizi pihen. GIN és Tréfi véd, gólszerzõket nem tudok..."

köszi Sopinger!😊

Egyenlõre csak az eredményt ismerem.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Ez elég szoros lett, van valami hír, hogy kik játszottak?

34-29 -re nyertünk!

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
off
Na, hozzánk is megérkezett!!!

Köszi. Ahogy néztem a szlovák csapat össze állítását azért jóval "erõsebb" mint a legutolsó mérkõzésen, amit ellenük játszottunk.

Isthy
Indexen olvasottak szerint a félidõben 19-15 nekünk.

Kicsit sok a kapott gól, biztos megy a kísérletezgetés ezerrel.

DUNAFERR FOREVER!!!

off
Jó helyen van! Ne jöjjön tovább.. 😊
on

Táncos ETO
OFF

Gyõrben szakad a hóóó..!... :S

ON

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

A magyar kézislányok, már sokszor bizonyították,hogy ha nem is esélyesek, de mégis nagyon tiszteségesen helytálltak, a nemzetközi porondon! Nagyon sok példát tudtok, Ti is!! A tavalyi EHF sorozatban csak én 2-szer mondtam, hogy ez az 1-gól nemelég, és a Fradi megnyerte, az EHF kupát! Most azért ilyen bravúr, szerintem nemvárható, de mint tudjuk, a labda gömbölyû!
Szóval sorsolás ide, sorsolás oda HAJRÁ MAGYAR KÉZISLÁNYOK !!!!!<#eljen><#worship><#worship>

Tulajdonképpen, amíg nyernek teljesen mindegy, hogy mennyivel. 1 vagy 10-el a lényeg a gyõzelmen megszerzett pontokon van... egyelõre.

A mai meccsrõl valaki tud valamit, mikkor lesz …eredmény.. stb.?

Üdv!
Sajnos csak most tudtam a kézilabdával foglalkozni, és ahogy a BL sorsolást nézem, bizony nem a legkedvezõbb a Fradi sorsolása!
De bánja a fene! Remélem a csajok legalább itthon megszorongatnak, 1-2 úgynevezett sztárcsapatot! Én láttam már a Népligetben a Slagelset elvérezni!!!

2004.03.14. FTC - Slagelse 30 : 28

Õszintén szólva, fogalmam sincs. Elsõre azt gondolom, hogy bérki helyére, mert nem véletlenül sokkal ismertebb. De aztán rájövök, hogy ez hülyeség. Szóval a fene se tudja, Valovicsot is kb. ennyire ismerném, ha nem a Fradiban lett volna. Elõtte nem nyújtott kiemelkedõt Halason. Idén már többször hallani a nevét, de mondjuk ez igaz az egész kiskunhalasi csapatra. Szóval nem tudom, de nem is próbálom elfogulatlan véleménynek beállítani amit mondok😊))))))

kaloz174
"Magabiztos gyõzelmet aratott a Dunaferr.
A férfi kézilabda-bajnokság egyetlen szerdai mérkõzésén a dunaújvárosiak hazai pályán a 16 gólig jutó Császár Gábor vezérletével 39-24-re verték a Komló gárdáját. "

Gratulálok! 16 gól azért nem semmi! <#taps>

Köszi Jucus<#smile><#vigyor2>
Csucsu 18 órakkor lesz és Pestrõl megyünk egy páran. (Pumi, Gadri, Peppe, Stilo, ildo, Gábor és én) meg gondolom mások is, vagyis remélem.
A válogatott szlovákok elleni meccse mikor lesz 13.00.-kor vagy 18.00.-kor???<#nemtudom>
És ki tud eljönni erre a meccsre???
VMan
de ugye nem a Klári helyére gondolod? 😊

Isthy
A kívánságod teljesült a Cori oldallal kapcsolatban, amint látom tetszett is a belépõm <#wink><#vigyor><#vigyor2>

Megoldjuk az öltözködési kérdést, bízz bennünk! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Miért???<#nyes><#conf><#csodalk> Nem azért van? <#conf><#vigyor2>

de most ne Dunaferr mezben gyertek ;DDDDDDDDDDDDDDDD

Isthy
Nemcsak nekem, hanem más érintetteknek is! ;-)))

Egyébként a Krim oldalán az október 16-i hírben már benne van a csere.

DUNAFERR FOREVER!!!

akkor ezt írd meg a Cornexi honlapnak is 😄DD dec.23? az jókis karácsonyi aji akkor neked 😉)))))

Isthy
Persze, hogy tudom, de sztem inkább dec. 23-án fogok Fehérváron szurkolni ;-)))
Megcserélték a meccseket, 23-án lesz a fehérvári és 28-án a ljubljanai.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Mindazok emlékére, akik már nem lehetnek velünk. Nyugodjanak békében.

Na most ide inkább befért volna Valovics Nóra, szerintem...

dec.28án feltehetõen Fehérváron fogsz szurkolni, tudod e? 😄DDDD

Hege eto
"Nemigazán van tisztában a FaberK és Csbalázs internetes Edinabuktató munkásságával, úgy látszik 😉)))) "

Ez nagyon jóóóóó<#worship><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Küldtem privit.

DUNAFERR FOREVER!!!

második keret megbízott vezetõje? Õ nem a válogatott edzõje egyben?, vagy nem értem? ezt most mire írtad?

Isthy
Mindjárt azt mondom, hogy megsértõdtem, de aszem inkább szomorú vagyok ;-)

A keretek összeállítása elsõsorban a válogatott szöv. kap. elvei szerint történik, a döntéseket õ hozza, nem pedig a második keret megbízott vezetõje. Nincs gyõri összeesküvés elmélet, tessék elfelejteni :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

nem Rád, a csapattársára gondoltam 😄D

nem csodálom, hogy a gyõriek kihagyják a Cori játékosokat, bár Vura Józai szerint ezután sok gyõri szurkolója lesz a csapatának 😄DDD
Nemigazán van tisztában a FaberK és Csbalázs internetes Edinabuktató munkásságával, úgy látszik 😉))))

😄 neki más jellegû elfoglaltságai vannak, õ majd csak a svédországi EB-re utazna, edzésnélkül titkos fegyverként 😉

Isthy
Még mindig nem hívtál, meddig várjak még? :-DDD

Mint mondtam ez a jelenlegi verzió és még akár változhat is. Közben ismét beszéltem az illetõvel és egy mellette lévõ másik személy sem halotta Zia nevét. De ne add fel, KITARTÁS!!! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
helyes, érintetlenül is köszönet érte 😊