Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Akkor már mindent értek 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
részletek?
egy tornateremben játszottak a csapatok, lelátó az nem volt csak valami karzat féleség így javarészt hozzátartozók nézték a meccset, fõként a juniorok szülei, de azért a nagyoknak is dudálgattak olykor 😊
a junior válogatottat ezúttal is Mátéfi Eszter vezeti (sajnos, vagy nem sajnos, majd az idõ eldönti...), mivel mostanában elég sok ifimeccsen voltam, arcról majdnem minden játékost ismertem már, de azért volt 3-4 olyan akit még nem láttam egyáltalán, névszerint pedig a legtöbbjüket nem ismerem. a B-csapatból kimaradt Petróczi (õ kamerázott, bár rendes kapusmezben volt végig) és Benyáts (õ ha jól hallottam valami kisebb sérülés miatt maradt ki, civilben/melegítõben is volt).
a meccsen az elejétõl kezdve egyértelmûen a nagyok domináltak, bár összeszokottságban a juniorok elvileg jobbak voltak, mert az elõzõ korosztályban is javarészt együtt játszottak, ebbõl nem látszott semmi. az elsõ percekben fõleg Szrnka átlövés góljaival lépett meg a B-válogatott, a juniorok nagy kedvvel, de kisebb pontossággal célozták Pastrovics kapuját, akinek látszólag nem volt nehéz dolga, sokszor egyenesen telibetalálták, máskor meg a kaput sem sikerült eltalálniuk a fiataloknak.
Róth Kálmán nagyon sokat variált a belsõ posztokon, errõl már indexen is írtam, ide másolom (lustaság fél egészség 😊)
"a két kapus kapott 1-1 félidõt, balátlövõ poszton elõfordult Szrnka, Laluska, Ilyés, Szekeres, Temes, irányítóban Tápai, Temes, Ilyés, jobbátlövõben Sopronyi, Laluska és egy rövid ideig Kenyeres, jobbszélen pedig Bódi és Sopronyi játszott, beálló és balszélsõ poszton nem volt ennyi variáció ott 2-en, 2-en nagyjából azonos idõt kapva a bizonyításra."
bár a második félidõben több gólt lõtt a B-válogatott, nekem az elsõ magabiztosabbnak, sokkal inkább szervezettnek tûnt, ami abból is adódik, hogy a második félidõben javarészt azok játszottak, akik korábban nem voltak meghívva a keretbe (Juhász, Vincze, Ilyés, Szekeres). a fiataloknál a 2. 30 percben Cifra Anita balátlövõben sistergõs bombákkal jelezte, hogy rá jobban figyelni kell(ett volna).
nagyjából ennyit tudok mondani, más szemtanúkkal egyeztetve kiemelhetõ Szrnka, Kenyeres, Borbély és Sopronyi (utóbbi inkább jobbszélsõként nyújtott jót), illetve Tilinger valamint Cifra Anita, aki a Békéscsaba balátlövõje.
Szombaton akkor kijön Gyõrbe? Remélem senkit nem riaszt el az idõ!!
Ma olyan forraltboros, Balcsinkorizós hangulatom lett ettõl a hóeséstõl, szóval a fagyot is küldjétek erre 😄
Pest, még tartja magát, bár lehet, hogy nemsokáig !!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
"Sopinger válasz | megnéz 2006.11.02 17:54:30 (71379)
Annyi infom van, hogy elég edzõmeccs jellegû az egész, kb 300 nézõ a csarnokban. Nálunk Móni és Zizi pihen. GIN és Tréfi véd, gólszerzõket nem tudok..."
köszi Sopinger!😊
Hajrá Magyar Kézilabda!
Hajrá Magyar Kézilabda!
Na, hozzánk is megérkezett!!!
Kicsit sok a kapott gól, biztos megy a kísérletezgetés ezerrel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó helyen van! Ne jöjjön tovább.. 😊
on
Szóval sorsolás ide, sorsolás oda HAJRÁ MAGYAR KÉZISLÁNYOK !!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
A mai meccsrõl valaki tud valamit, mikkor lesz …eredmény.. stb.?
Sajnos csak most tudtam a kézilabdával foglalkozni, és ahogy a BL sorsolást nézem, bizony nem a legkedvezõbb a Fradi sorsolása!
De bánja a fene! Remélem a csajok legalább itthon megszorongatnak, 1-2 úgynevezett sztárcsapatot! Én láttam már a Népligetben a Slagelset elvérezni!!!
2004.03.14. FTC - Slagelse 30 : 28
A férfi kézilabda-bajnokság egyetlen szerdai mérkõzésén a dunaújvárosiak hazai pályán a 16 gólig jutó Császár Gábor vezérletével 39-24-re verték a Komló gárdáját. "
Gratulálok! 16 gól azért nem semmi! <#taps>#taps>
És ki tud eljönni erre a meccsre???
Megoldjuk az öltözködési kérdést, bízz bennünk! <#wink>#wink><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként a Krim oldalán az október 16-i hírben már benne van a csere.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megcserélték a meccseket, 23-án lesz a fehérvári és 28-án a ljubljanai.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindazok emlékére, akik már nem lehetnek velünk. Nyugodjanak békében.
Ez nagyon jóóóóó<#worship>#worship><#taps>#taps>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A keretek összeállítása elsõsorban a válogatott szöv. kap. elvei szerint történik, a döntéseket õ hozza, nem pedig a második keret megbízott vezetõje. Nincs gyõri összeesküvés elmélet, tessék elfelejteni :-)
DUNAFERR FOREVER!!!
nem csodálom, hogy a gyõriek kihagyják a Cori játékosokat, bár Vura Józai szerint ezután sok gyõri szurkolója lesz a csapatának 😄DDD
Nemigazán van tisztában a FaberK és Csbalázs internetes Edinabuktató munkásságával, úgy látszik 😉))))
Mint mondtam ez a jelenlegi verzió és még akár változhat is. Közben ismét beszéltem az illetõvel és egy mellette lévõ másik személy sem halotta Zia nevét. De ne add fel, KITARTÁS!!! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!