Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
10. perc: 08 - 09

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Remélem igen! <#nevetes1>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Még nem tudom, hogy szivesen-e?! 😊))

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
10. perc: 05 - 03

Táncos ETO
Köszi elõre is Gábor! <#wave>

SomogyiG
Elkezdõdött a mérkõzés, eredmény: 0 - 0

Táncos ETO
Dehogynem, nagyon is kedvezõ! <#nyes><#taps>

Táncos ETO
Engem is érdekelne! <#wink>

SomogyiG
Igen, a stáb felállt, s rövidesen jönnek az eredmények is.

Egy infó már befutott, ami nem túl kedvezõ:

Budapest Bank-FTC ifi - Gyõri Audi ETO KC ifi 30 - 34

Somogyi G, vagy vki Fradista, Gyõrista 😄 vagy akárki 😉 lesz sms live a mai meccsrõl?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Mindenki világgá ment?? <#conf><#guluszem1>

Akkor megyek én is... (Ha nem is világgá.)

najóm eddig nem jutott eszembe megnézni a postafiókot, de így hogy kellett egybõl bemásoltam, látod milyen rendi vagyok, te meg beszólogatsz? 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
mért kell szólni? <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Szuper! Biztos van, aki nem látta. <#taps>

mé' nem szólsz hogy kell:

A magyar B válogatott nyerte a Héraklész Kupa nõi nemzetközi tornát

A Magyar Kézilabda Szövetség és a Nemzeti Utánpótlás-nevelési Intézet (NUPI) 2006. november 2-5. között nõi nemzetközi kézilabda tornát rendezett. A kupát Magyarország B válogatottja szerezte meg a magyar és a spanyol junior válogatott elõtt.

Eredmények:
• 2006. november 2., Tata
Magyar „B” válogatott – Magyar junior válogatott 43-25 (19-10)
Gólszerzõk: Sopronyi 8, Tápai Sz. 6 (2), Temes 5 (3), Borbély 4, Õri C. 4, Kenyeres 4, Bódi 3, Szrnka 3, Vincze 3, Ilyés 2, Laluska 1, illetve Gábor 5, Kazai 4, Kovács A. 3, Földes 2, Tilinger 2, Emberovics 2, Petrovszki 2, Bagócsi 2, Gerstmár 1, Lévai 1, Kudor 1 (1).

• 2006. november 3., Gyõr
Magyar „B” válogatott – Spanyol junior válogatott 37-18 (13-12)
Magyar gólszerzõk: Vincze 6, Kenyeres 5, Borbély 5, Tápai Sz. 5, Sopronyi 4, Bódi 3, Õri C. 2, Szrnka 2, Ilyés 2, Temes 2 (1), Laluska 1.
• 2006. november 4., Tatabánya
Magyar junior válogatott – Spanyol junior válogatott 33-28 (16-12)
Magyar gólszerzõk: Tilinger 11 (7), Kovács A. 4, Petrovszki 4, Bagócsi 4, Gerstmár 4, Kazai 2, Földes 1, Kudor 1, Cifra 1, Azari 1.
• 2006. november 5., Tarján
Magyar junior válogatott – Spanyol junior válogatott 27-27 (14-15)
Magyar gólszerzõk: Tilinger 12 (10), Bagócsi 4, Gerstmár 2, Kazai 3, Mayer 2, Földes 3, Emberovics 1.

Végeredmény:
1. Magyar „B” válogatott
2. Magyar junior válogatott
3. Spanyol junior válogatott

MKSZinfó 😊

Táncos ETO
Holnap eljön az igazság napja.. <#vigyor2>

VMan
felvettem ma az ismétlést <#eplus2>

VMan
végre egy nsa-s ismerõsömnek sikerült a b és junior válogatott gólszerzõit felhajtani, bár még egy meccs hiányzik
ITT található 😊

kaloz174
Van vagy 50 % esélyem rá, hogy én is ott legyek. Remélem, sikerül.😊

VMan
elvileg holnaptól megy, gyakorlatilag kiderül majd...

Viktor!
Mitörtént az oldaladdal, nálam nemakar mûködni??<#schmoll2><#szomoru1>

Hege eto
Valószínû megyek. Az elsõ idegenbeli meccsem a szezonban<#nyes>. Valószínû kocsival megyünk. Az érkezés indulás a sofõrtõl függ. A bogárkodásban benne vagyok<#pias><#worship><#pias>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Akkor találkozunk !!

Nos, szerdán akkor ki jön? SZT?
Hege, ifi meccs? És utána szurkolói? Mert ha érdemes, akkor tömegközlekedek - ha érthetõ mire gondolok ;-))))))

VMan
engem érdekel 😄

köszike 😊

Hege eto
Ja és szélsõt és átlövõt játszott.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Az elsõ félidõ olyan borzasztó volt, hogy ihaj. A második már jobb volt, csak egy idõ után indításos edzéssé fajult. Az áradozásom a spanyol Lányok szépségérõl gondolom nem érdekel<#ejnye1>.

Meli támadásban jó volt. Igaz felállt fal ellen nem tömték labdával (szélsõk sorsa), az indításait szinte mindet bedobta.
Fanni azért tûnt önzõnek mert nagyon soxor mikor labdát kapott csinált egy lövõcselt és megpróbált bemenni több kevesebb sikerrel. Egy idõ után erre rájöttek és az 1es védõ fellépett rá, Melit meg hagyta, sajnos ezt Fanni nem használta ki (passz Melinek).

😄 erre vártam 1 napot? 😊)))

hogyérted hogy õnzõ volt? azt hallottam 6 gólt dobott Vincze Meli, õ hogy játszott? Fanni csak szélsõként játszott?

Hege eto
Nagyjából ennyi történt. Felejthetõ meccs volt. Fanni egy kicsit önzõ volt szerintem.

kaloz174
Az "utánpótlás" eredményei:

Magyarország "B"- Magyarország Junior: 43-25
Magyarország "B"- Spanyolország Junior: 37-18

Jó, hogy van lehetõségük a játékra, viszont legalább lehetne róluk is valahol beszámoló. Legalább a Szövetség oldalán!

kaloz174
Sport1 : Detti és Era most!

Egyetértek veled<#nyes>
Szerencsém volt élõben megnézni a meccset, eléggé nyögvelõsen játszottak. Hiszen ebben összeállításban még nemigen játszottak a csajok. Na mindegy a lényeg az, hogy az EB-n legyenek csúcsformában<#smile>
kaloz174
Ezt írtam a mai meccsrõl a handball.hu-ra:

"Ez a meccs egy - pár felvillanásttól eltekintve - felejthetõ teljesítményt hozott.
Igazából nem tudom, mire volt jó azon felül, hogy a játékosok, akik szóba jöhetnek a válogatott csapat összeállításánál, találkozhattak, de természetesen a lényeg az, hogy Németh András tudja!😊
Szinte senki sem nyújtott kiemelkedõ teljesítményt. Igaz, NA sokat forgatta a csapatot, mindenkinek játéklehetõséget biztosítva, így elég esetleges volt a játék, túl sok elképzelés nem látszott benne.
Mindenesetre elég barátságos procukcióval vertük kétszer Szlovákiát, erre nem lehet panaszuk - a
szlovákoknak.
Biztosan lesz ez jobb is, ahogy közeledik az EB!
Hajrá magyarok!!!"

Ehhez még azt tenném hozzá, hogy Dettit szívesen láttam volna többet játszani!😊
Gratulálok neki a 100. válogatottsághoz!! <#taps>

nem 😄 meghagyta Hegének 😉

VMan
eredményt nem mondta?

köszi, igyexem minden orvosi javallatot betartani 😄

egyelõre kézilabdakúrán vagyok 😊, a Veszprém-Papmlona után eléggé szenvedõsnek tûnik a Magyar-Szlovák meccs 😞

Hege ha hazaérsz, mesélj lécci a B válogatott meccsrõl 😊 Doomark-tól annyit tudok, hogy: a beállóink, Temes, Bódi játszottak jól, és Fanni volt a vezér 😄 😄 Laluska hozta a klubbéli formáját, Zia meg sajnos lemásolta õt 😞

kaloz174
Tavaly is ott voltatok sí(grappa)-túrán? <#nevetes1> Sajnos, én ennyire elõre most (sem) látok.<#nemtudom> Viszont nagyon jó lenne ebben a szezonban végre elmenni újra!

Technikai problémáim közbeszóltak... Az idõ pedig tökéletes😊

kaloz174
Na, akkor már ketten is elõírtuk a megfelelõ terápiát.<#nyes> Remélem, használ!

SomogyiG
Tessék azonnal meggyógyulni! Micsoda hülyeség ilyenkor betegnek lenni!
Hegééhez hasonló kúrát javasolnék, mifelénk kefekúrának hívják.
A folyamata: kezedbe veszel egy tetszõleges szõrszálat, s addig iszod a kölönféle "A" betûvel kezdõdõ italokat - pl. "a" forralt bor, "a" hûtött Porto Rico, "a" hûtött Vilmos körte, vagy hasonlók - amíg a szörszálat kefének nem látod! Amikor ez bekövetkezett, utána jöhet az izzadás tetszés és lehetõség szerint.
Egyébként jobbulást!!!

Hege eto
Jobbulást! Pálinkakúra, forralt bor + páros izzadás<#wow1><#eplus2>

Hege eto
Én már szállást is foglaltam jan 20-27 Val Di Fiemme, Olaszország.

Ott még tiszta szívbõl éneklik: "Avanti ragazzi Budapest!"

kaloz174
Mielõbbi jobbulást és gyógyulást neked!!
A javasolt terápiákat kérem alkalmazni! <#vigyor2>

úgynéz ki én sem megyek, a láz ledöntött, pedig úgy szeretnék menni 😞((( sosem jön össze semmi :S

kaloz174
Off:
Egyébként szépen esik a hó. Lassan megfogalmazódik bennem a vágy egy kis síelésre. <#wink>

kaloz174
Sajnos, én nem leszek ott. Nem az idõ miatt. Ez a hétvége a családé.
Persze, ha kicsit közelebb lenne az a Magvassy!😊

Így marad a TV, de remélem, kapunk részletes beszámolót!😊

Végre meccsek, legalább a TV-ben! <#eljen><#wink>

MKB Veszprém KC - Portland San Antonio
férfi Bajnokok Ligája mérkõzés - Veszprém
2006. november 4. 16,15 óra, M1

Magyarország - Szlovákia
nõi válogatott mérkõzés - Tiszaújváros
2006. november 4. 18,00 óra, Sport1

Hege eto
Én kimegyek. Du. 4kor lesz a Spanyol junior lesz az ellenfél. Info: Tomek-Mp