Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül a Cornexi kapusa emelhetõ ki szerintem, akinek az elsõ félidõben 10 védése volt, ha jól számoltam 43%-os hatékonysággal védett, sajnos a második félidõben már nem ment neki, én egy kicsit elõbb cseréltem volna, de így is összeségében 40%-os volt a kapusteljesítménye, szerintem ez nagyon szép. Djericnek összesen 1 védése volt. 😞
Hát Vura nem tudta felrázni a lányokat, mondjuk ezzel a habitussal 😉 Na és akkor õt se kerülje el a kritikám 😊 Szrnkát erõltetni felesleges volt a második félidõben, és a jobb kettõben jól teljesítõ Pádár helyett Kordgyukot visszacserélni... Szrnka helyett Kristinát kellett volna játszani, vagy ha neki mégse megy, akkor Õrit, és irányítóban Tilingert -csodálkozom, hogy õ nem kapott lehetõséget-, vagy Szabit lövõbe,bár sajnos neki sem ment, BBnek se, Vijunate meg nem mozgott eleget a falba, szerint...
Hááát, nem vártam csodát, de ez nagyon alulmúlta a várakozásaimat.
Nagyon találó volt a riporter csaj, Vura végigszemlélte a meccset 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Most megyek nézem a Loki-Cori meccset és utána nem feledkezem majd el róla.
DUNAFERR FOREVER!!!
A végén körtánc volt, legalábbis én úgy emlékszem. De: nem hiszem, hogy ez az alapszakaszi minimális gyõzelem még olyan sokat jelentene a bajnokság kimenetelét illetõen. A Fradinak önbizalom-növelõ lehet, az ETO-nak meg egy jó figyelmeztetés arra, hogy nem elég csak a pályára menni nekik sem a gyõzelem elérése érdekében.
A semlegességem - általánosságban - igaz volt.😊 Szerintem egy olyan ütközés, aminek Sopi volt a kárvallottja adott esetben, sajnos, gyakran elõfordul a mai kéziben, ami nem jelenti azt, hogy én ezt helyesnek tartom.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Temes témában meg nemhogy semleges nem vagy, de.... 😄DDDDDDDD
Helirõl írhatnátok még, ugrált örömében a végén, jártak körtáncot? 😄DD
(Én egyébként Fradi-gyõzelemre nagyobb esélyt adtam elõzetesen.)
Még tegnap délelõtt mondtam Stanleynek, hogy szoros meccs lesz és benne van a Fradi gyõzelem, lám igazam lett.
A meccset nem kommentálom, mivel nem láttam, akkor kb. 250 km-re nyugatabbra voltam egy másik meccsen. Mindenestre az ETO "Görbe függõsége" tényleg megoldandó probléma. Boki valamelyest segíthetett volna ezen, de a sérülés sajnos egyelõre közbeszól.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként amit az ETO kritikájaként említettél, azzal egyetértek. (Görbicz pótlása)
Sportbaráti üdv'!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Görbe, sajnos, sérülése után végig sántikálva játszott, én nem biztos, hogy erõltettem volna a játékát. (Sajnos, lehet, hogy Róth K. is elköveti azt hibát, amit más edzõ is, csak bizonyos játékosokban tud gondolkodni. Pedig aztán neki meg lenne a lehetõsége a variálásra.)
Én láttam akkor is, amikor kisántikált a csarnokból, majd utána is. Végig látszott rajta hogy nincs rendben, sajnos. Kérdeztem a gyõri gyúrót, aki azt mondta, ma fogja orvos megnézni, majd meglátjuk... Jobbulást neki - itt is!!!
Valamiért Temes Berni tegnap este nem játszott túl sokat. Sopi ellen tényleg volt egy rosszul sikerült mozdulata, de az azért szerintem túlzás, hogy fejbe vágta volna. Örülük, hogy Sopi egyre jobban és bátrabban játszik, de még mindig nagyon félti a vállát, sokszor szinte ösztönösen akkor is odakap, amikor az már talán nem indokolt.
Gogirla inkább csak kezd visszatalálni régi önmagához, még közel sincs olyan hatékony a játéka, mint sérülése elõtt. De tény, sokat javult.
Érdekes, hogy Bradeanu most nem vilogott úgy, mint az elõzõ meccseken.
Én úgy éreztem, a csapatok nem éltek a szélsõk adta lehetõséggel, leginkább középen akartak eredményt, gólokat elérni.
A meccs színvonala jó közepes volt. Viszont kívülállóként örültem, hogy szoros volt az eredmény, mert az jót tett a meccsnek, a hangulatnak.
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez!<#taps>#taps>
A szurkoláshoz:
Le a kalappal a gyõri tábor elõtt. Végig példásan biztatták csapatukat. A végén, a vereség ellenére is szépen köszöntötték õket. <#worship>#worship>
A Fradi-tábor szurkolását nem éreztem egységesnek, inkább akkor voltak hangosak, ha a csapatnak is jól ment. Máskor nem ezt tapasztaltam.
Mostanában mindig irják a légiósokat, hogy szerepelnek és van általában egy kézis cikk is vkivel.
hát nem volt semmi említésre méltó magyar focicsoda tegnap?? ki fogja így megvenni a lapot? <#mf1>#mf1>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A Budapest Bank FTC, 500 000 FT-os támogatást nyújtott, a közelmúltban, tragikus, és megdöbbentõ körülmények között elhunyt, Tiszavasvári pedagógus családja részére!!!!
Jelen volt, a feleség, és az iskola igazgatója!!!
ui: A bankot nemféltem, de ezt a pénzt inkább náluk hagytam volna ! (remélem mindenki felhang nélkül érti...bocs)
Sopit a levegõben - még földet érés elõtt - Temes fejbevágta. (érdekes, hogy minden ETO elleni meccsünkön van legalább egy ilyen szitu?! 😞 ) Az meg külön hab volt a tortán, hogy a birók szerint ez nem számított szabálytalanságnak, s Görbe szólt oda a két rigónak: sérülés történt, s tán meg kéne állítani az órát... 😞
Egy darabig szédült, majd vissza tudott jönni - hiszen ehhez már hozzászokott - és a végére talán kiheverte. Ha nem kerül be a válogatottba, akkor az nem ezen múlik.
A kapusaink könnyen feledhetõt alkottak, azaz nem fogtak semmit egész meccsen! 😞 Herr Orsi az elsõ félidõben nagyon jó volt (lehet, hogy naggyá is tettük egy kissé) a másodikra már jobban céloztunk!
Ami még idekivánkozik, az Helga remek játéka a második játékrészben. Az addig szinte 0 jobboldalunk jelentõsen feljavult általa, s emiatt Herr Orsinak és a védelemnek jobban megoszlott a figyelme, könnyebben lõhettük a góljainkat.
Zácsik Szandit András a szó szoros értelmében féltette, egyrészt az eddigi sérülése miatt, másrészt a durva belépõktõl, amivel meg akarták félemlíteni! Emiatt nagyon keveset kapott lehetõséget - igaz, nem is tudott élni vele.
Amit anno a Cornexire és Szrnkára írtam, az most nagyon passzolt az ETO és Görbe kapcsolatára. A Gyõr szinte halott volt nélküle, ha a tegnapi meccset kihagyta volna - 6-8 góllal könnyedén, minden izgalom nélkül nyertünk volna. Természetesen ezt a mások által tapasztaltak elmondása alapján irom, de az eredmény alakulása is erre utal.
Gogirla szinte teljesen visszatért a játékba, s nem csak a szép góljait hozta magával, hanem a díjnyertes homorításait is - hogy az utóbbira miért van szükség a sportban, ráadásul ezen a szinten...?!
Az rendben van, hogy a világ legjobbjának hiánya meglátszik a csapaton, de erre azért ki kellene találni valamit. Pszichésen teljesen hazavágja Õket ez a tudat, hogy mindenkinek saját magának kell a feladatot, mert nincs Görbicz, aki ezt helyettük bevállalja. Ez nagyon rossz elõjel a BL elõtt!
Utólag már be merem vallani: én azt hittem, hogy a két csapat között sokkal nagyobb különbség van, 4-5 góllal jobbnak tartottam az ETO-t nálunk. Igaz, mi is BL résztvevõk vagyunk, de nem mindegy, hogy a 16-ból ki melyik hely várományosa. Vagy magunkat becsültem le eddig, vagy ...
köszi a beszámolót 😊 Fradiban melyik kapus védett, nekik hogy ment a dolog?
A Szucsán én nem voltam.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
És mi lett a SzuCsa meccsen?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Fradiban Uhrakova játszott kiemelkedõen, ill. Szucsánszki is csak dicsérhetõ, valamint Tóth is végre mutatott valamit a tudásának javából. Zácsik ma nem tudott hozzátenni a gyõzelemhez.
a Gyõrben még Herren kívül Gogirla és Görbicz nyújtott válogatott szintût, a többiek finoman szólva nem életük meccsét játszották.
a bírók meg össze-vissza fújkáltak, mindkét tábort magukra haragítva, de nem rajtuk múlt.
A mérközés elején, a csapatok fej-fej mellet haladtak, de a Gyõr mindíg tartotta a lépéselõnyét. A Fradi bizony sok technikai hibával, de nagy lelkesedésel rendre egyenlített! Herr Orsi remekül védett, és sokszor az õrületbe kergette a Fradi tábort!! Az elsõ félidõ végén Tóth Timi megsérült, és lement a pályáról! (14-15)
2. f.id. fontos eseménye, hogy kb a 10. perc környékén Görbe bokája kiment, és ölben levitték a pályáról. Ez az esemény, kicsit megzavarta a Gyõrt, és a hazaiak elmentek 3 góllal. Róth kálmán idõt kért, és rendezte a sorokat. Ekkor Gogirla percei jöttek, és valóban szép átlövés gólokat láthattunk tõle! Az eredmény ismét egál!! A vége elött vissz állt Görbe, igaz kicsit bicegve, de a Fradiban Helga, és Era a nagy szívvel játszva beállították a 28-26 os gyõzelmet!
Remélhetõleg Anita sérülése nem komoly, mert a meccs után a csarnok elött, már nemlátszott, hogy húzná a lábát, de holnap azért egy orvosi vizsgálat vár Rá!!
Gratula a Fradinak, mert megint inkább szívüket tudnám maradéktalanul dicsérni, mint a játékukat!
A gyõri szurkolók pedig igen rendesen biztatták kedvenceiket, ahogy illik!
itt nemtok válaszolni, csak ha átmennék az ie-be, ott meg be kell jelentkezni 😊
Gratulálok!
ha minden igaz Dunatvn lesz egy kis "összefoglaló" a meccsrõl vmikor 21óraután, pontosan nem tudom mikor!
Köszönet a hírekért! <#worship>#worship>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Bocsi, ronda dolog a káröröm...
"...They're watching you Neo. "<#wink>#wink>
Hajrá jobbik!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
40. perc: 18 - 16