Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GRATULA A FRADINAK A GYÕZELEMHEZ !!!!!!

😊) Köszi az eredményeket.

Szép volt Csajok!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

SomogyiG
Végeredmény: 26 - 35

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Elég szépen elhúztunk!
(off: Õszi bajnok labdarúgó csapatunk)

SomogyiG
50. perc: 19 - 29

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
40. perc: 17 - 23

SomogyiG
30. perc: 12 - 18

Ez már jobb. CSak így tovább! 😊)

SomogyiG
20. perc: 07 - 12

Hm.. reméljük csak az eleje ilyen szoros!

SomogyiG
10. perc: 04 - 04

Hajrá Csajok, Hajrá Fradi!

SomogyiG
Megkezdjük közvetítésünket a Váci NKSE - Budapest Bank-FTC mérkõzésérõl.

Elkezdõdött a meccs, eredmény: 0 - 0

SomogyiG
Ez sajnos már szokásává vált, igaz, ritkán kell ilyet nyilatkoznia, mert nem sûrûn kapnak ki.
Ez pedagógiai szempontból nagyon rossz, mert hiányzik a nevesítés! (persze az is lehet, hogy maguk közt ez megtörténik) Igy most mindegyik játékosnak szemlesütve kell járnia, mert egyik sem tudhatja, hogy nem rá vonatkozott - vagy mindegyik emelt fõvel, mert nyugodtan gondolhat arra, hogy nem rá vonatkozik - és ez morálisan negatívan hat. Pedig Kálmán rendelkezik pedagógiai végzettséggel, igy nem lenne szabad ebbe a hibába esnie!

kaloz174
Ezzel szemben kicsit fura, hogy Róth Kálmán feltételezi nyilatkozatában bármelyik játékosáról, hogy egy rangadón nem küzdenek teljes erõbedobással. Én úgy gondolom, az is elképzelhetõ, hogy egy idõben valamilyen ok miatt több játékos nincs csúcsformában, de hogy nem akarná a maximumot, azt adott esetben nem hiszem. ('...akarati tényezõk döntöttek...')

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ez az eredmény, a mutatott teljeítmény egyáltalán nem arra utal, hogy a Vasas "összezuhant", a külsõ kedvezõtlen körülmények miatt. <#wink>
Az értékelésben szimpatikus a Prof. sportszerû fogalmazása. <#worship>

VMan
Vasas-Békéscsaba képeim ezúttal nem a megszokott címen, hanem v-man.fw.hu

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Akkor Te gyõztél!!!<#smile>

VMan
hümm, én 36-25-re emlékeztem, és közben az indexen is megerõsítették azt 😄

35-29

VMan
SZT, az ifimeccs végeredményét feljegyezted esetleg?

kaloz174
"Tomori a lelátóról szurkolt a társainak!!"
Na, ennek nagyon örülök, az elõzmények után!<#eljen>
Grat. a Vasasnak a biztos gyõzelemhez!

Vasas-INVITELNév Születési dátum Gól D7 É7 F. Kp. Ki.
Ábrahám Szilvia 1983.08.01. 1 0 0 0 0 0
Balog Beáta 1984.05.31. 2 0 0 0 0 0
Berta Melinda 1981.01.28. 3 0 0 0 0 0
Blaskovits Adrienn 1983.09.10. 2 0 0 0 0 0
Gaál Adrienn 1981.05.14. 0 0 0 0 0 0
Gorova Natalina 1974.07.14. 4 3 3 0 0 0
Kamper Olívia 1985.06.07. 6 0 0 1 0 0
Moszkovaja Szvetlana 1970.09.29. 2 0 0 1 1 0
Nagy Krisztina 1977.04.17. 12 6 5 0 0 0
Pollakova Alzbeta 1984.01.23. 0 0 0 0 0 0
Simon Orsolya 1983.09.29. 0 0 0 0 0 0
Stiener Szilvia 1980.12.17. 0 0 0 0 0 0
Tothova Zaneta 1984.08.06. 0 0 0 0 0 0
Triffa Ágnes 1987.01.18. 0 0 0 0 0 0

City-Line Békéscsabai ENKSENév Születési dátum Gól D7 É7 F. Kp. Ki.
Cifra Anita 1989.08.06. 0 0 0 0 0 0
Forczek Eszter 1987.01.03. 2 0 0 0 0 0
Hajdu Livia 1977.09.25. 0 0 0 0 1 0
Kelemen Éva 1987.12.27. 0 0 0 0 0 0
Mészáros Melinda 1985.03.11. 0 0 0 0 0 0
Petrovszki Katalin 1989.10.05. 0 0 0 0 0 0
Such Tamara 1985.12.15. 0 0 0 0 0 0
Szekeres Klára 1987.12.01. 4 3 3 1 2 0
Takács Bernadett 1984.10.13. 1 0 0 1 1 0
Tóth Katalin 1984.06.25. 2 0 0 1 1 0
Valyuch Éva 1977.07.25. 2 0 0 0 0 0
Veress Zsuzsanna 1976.03.06. 0 0 0 0 0 0
Vincze Zsuzsanna 1975.07.07. 4 0 0 0 0 0
Zsuzsa Vivien 1985.09.28. 5 2 2 0 1 0

Mentés

Szerintem lehet, hogy nemis olyan sokára, tényleg együtt játszhatnak majd a válogatottban!!!!

Az eredmény ellenére, egy igen közepes szinvonalú mérkõzés volt, rengeteg technikai hibával!
Lehet, hogy az zavarta a lányokat, hogy a mérkõzésen ott volt az egész válogatott vezérkar!!! Németh András, Zsiga Gyula, technikai vezetõ, és pár halasi lány! A Vasas a meccs elején 4 góllal elment, de a Csabaiak a f.id közepére kiegyenlítettek, sõt a vezetéstis átvették! A Vasas kicsit rákapcsolt, és 15-12-re hozta a f.idõt!
A második f.idõre a Vasas sokkal agilisabb védekezése, és Nagy Kriszta remek góljai, meghozta számukra a sikert! A csabai lányok a 45. perctõl szemmel láthatóan elfáradtak, sokat hibáztak, és Tréfiis igen javította a százalékát! Végül megérdemelten gyüjtötték be a hazaiak a 2-pontot!
Tomori a lelátóról szurkolt a társainak!!

Vasas-Békéscsaba 32-20 (15-12)

Hogy mik vannak!😊)

hát reméljük a legjobbakat! Jó lenne, ha már véget érne az ügy.

Isthy
Szintén tegnap óta tudom, persze nem abból a nem nevezem meg mibõl. Úgy hasonlítanak, mint két tojás ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem aggódtam eddig sem Gin formája miatt, amikor kellett mindíg kiválóan teljesített a válogatott világversenyeken. Sztem most sem lesz probléma ezzel. Az FCK ügy utózöngéi sajnos még mindig kísértik. Remélem rendezõdik ez is és az EB-re normálisan koncentrálva készülhet és játszhat.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Igen, már majdnem egy teljes napja! 😊))

kaloz174
Mik vannak!!😊 Ti ezt tudtátok?

Vasas meccs ??

<#wow1><#wow1><#wow1>

VMan
na meg ezt is említsük meg 😊
"Vérten Orsi edzõként is segíti a zöld-fehéreket."

Egy nem egészen jó hír Ginirõl :-(((

Bírósági ítelet született. Jó hír: Pálingernek nem kell visszafizetni a januári fizuját mivel az FCK-nak jogában lett volna visszatartani. 2. Nem kell az FCK 300 000 Dkk-os kártérítési követelmégyét fizetni (mivel nincs bizonyíték a károsodási összegrõl.) Minden játékosnak jogában áll választani betegségük (sérülésük)kezeltetési helyét. A rosszabik hír: az FCK bírósági döntés papírjával (Pálingert szerzõdése megszegésére ítélték) DHF-en keresztül fordul az EHF-hez és kéri Pálinger esetleges nemzetközi büntetését.( Hír kivonat, nagyjából)
Táncos ETO
Így legyen! 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Csak sikerülne létrehozni a dolgot!!!!!!!!

Az ETO-nál:

"A csapat népszerûségét mi sem jelzi jobban, minthogy bejelentkezett a klubnál egy budapesti cég, mellyel arról tárgyalnak a jövõ héten, miként lehet megoldani, hogy a hazai mérkõzéseket az interneten keresztül élõben lehessen követni."
Azért még mindíg nemértem a TV-k sportérzékét, hogy az õsz csúcsrangadójának (NSO) nevezett mérkõzését egyiknek sem érte meg közvetíteni! Pedig ha csak az üzletet nézem, szerintem ez a meccs is hordozott volna annyi reklámértéket, mint egy akármijen bajnoki focimeccs!!
Bár lehet, hogy sokalták, szerdán egy FTC-Gyõr, csütörtökön pedig egy DVSC-Cornexi mérkõzés közvetítését! Szerintem, rajtunk kívül, még sokan szívesen megnézték volna, dehát ez van!!!!!!!

ui: bár Matúz Krisztián ott volt a csarnokban !!!!!

kaloz174
Köszi a beszámolót. <#worship>
A "magyar" vereség ellenére vannak benne örömteli dolgok. <#taps> Különösen az, amit Ginrõl írtál.

Tápais megjegyzéseddel kapcsolatban van egy érdekes "felvetés" DK-n is...másrészt szerintem pocsékul kezdett, felelõtlenül elõtt pár labdát, ennyi elég a kispadhoz, mégha mindenki szemét kiszúrta,hogy Ziának kb. annyira megy mint a diktafonomnak a hangfelvétel ... semennyire 😞 (na sebaj majd a fényképezõgépemmel, hamár van fajta külön ilyen funkció)
Egyébiránt van vkinek ötlete hol javítanak diktafont? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Akkor néhány szó a tegnapi másik meccsrõl (Szuper Liga):

Az elsõ félidõ elején elhúzott a Hypo 7-3-ra és a továbbiakban a félidõben végig vezettek. Feltûnõ volt, hogy a védekezésre kevesebb figyelmet fordítottak a csapatok (fõleg a Krim), nagyon sok gól született a mérkõzés elsõ 21 percében és elhúzott a Hypo 17-10-re. Idõkérés után összekapta magát a Krim, kicsit jobban védekeztek és támadtak így a félidõ végéig felzárkóztak 18-14-re.
A 2. félidõre azután komolyabban odafigyelt a Krim a védekezésre is, ennek meg is lett az eredménye, mert a 42. percben már 22-22 állt az eredményjelzõn és ebben a periódusban a Hyponak nem sok momentuma volt. A következõ 6-8 percben együtt haladtak a csapatok 24-24-ig, azután a Hyponak sikerült 3 gólos elõnyre szert tennie (27-24). Ezt a hátralévõ 7-8 percben meg is tartották és végül 29-26-ra meg is nyerték a mérkõzést. A találkozó utolsó negyedére sajnos támadásban visszaesett a Krim és ezért a feljavuló védekezés ellenére elvesztette a meccset, pedig akár a gyõzelmet is megszerezhette volna.
Azért azt meg kell említeni, hogy a sípmesterek is hozták a "Hypos" formát, nélkülük nem lett volna meg a gyõzelem, fõleg a 7-esek megítélése volt nagyon "érdekes".
Gin az elsõ félidõben sem védett rosszul, a másodikban pedig parádézott. Ziccerek, átlövések, 7-esek hárítása, minden mûfajban nagyot alakított. Asszem összességébsn kb. 45 %-al védett.
Gabca a 20. percben került pályára és 2 gólt lõtt a félidõig és jól is védekezett. A 2. elején folytatta újabb 2 bombagóllal aminek meg is lett a következménye, 6 perc után követõ emberfogást kapott egy koreai személyében. Így már kevesebb lehetõséghez jutott és kicsit visszafogottabb is lett támadásban, de a védekezése rendben volt. Sajnos a térde még mindíg kínozza.
Eszti is jól mozgott, kezd összeszokni a csapattal, persze van még javítani való. Asszem Eszti is 4 gólig jutott és amikor nem õ irányított, meg is látszott a csapaton.
A Hypoból Piedade és Rotis játszott jól és az egyik koreai a 3 közül. Valamint játszott Fridrikas is, asszem 3 gólig jutott. Kapusteljesítményben sem Szanko, sem a másik kapus nem nyújtott kiemelkedõt. A mozgékony koreaiakra figyelni kell majd a Fradinak, veszélyesek. Mindnyájan válogatottak és asszem az olimpiai ezüstérmes athéni csapat tagjai voltak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon sok mindenben egyetértek a DUPLA értékeléseddel ;-)))

Valóban egyedül Fekete Csilla dícsérhetõ igazán a Coriból. A beállósjáték szinte egyenlõ volt a nullával, Fanni hozott egy talán közepeset Margóval és Õrivel a többieknek nem ment. Ziát sztem már teljesen kiismerték újra itthon. Vurától meg nem kell csodát várni, tavasszal esélyesebb lesz a dolog. Még így is jól tartotta magát a Cori és egy kétperces hibahullám a végefelé (22-23 és 22-26 között) pecsételte meg a sorsukat.
A Lokiban Szûcs Gabi játéka bíztató volt a válogatott szempontjából.

Gratulálok a Lokinak ehhez a fontos gyõzelemhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez. <#taps> Mint ahogy tegnap Herr Orsi a Fradinak, ma Fekete Csilla a debrecenieknek nehezítette meg a dolgát.
Szerintem a Loki játéka meggyõzõbb, lendületesebb volt. Voltak idõszakok, amikor nagyon jól pörögtek.

Vurától viszont ennyi idõ után csodát várni nem lehet. Mindenesetre nem gyõzött meg az indoklása Tápai Szabina ügyében.

SomogyiG
Látom, duplán mély nyomokat hagyott benned a DVSC-Cornexi meccs! 😊
A Lokinak gratulálok a gyõzelemhez.
Azon viszont nem csodálkozom, hogy Vura Józsi ennyit bírt kihozni a csapattal Edina asszony áldásos tevékenysége után. Legalább 2-3 hónap kell, mire a játékosok és az új edzõ "egymásra" találnak... Itt lehet, hogy ennél is több kell.

elfelejtettem gratulálni a Debrecennek, szóval Gratula, a kevesebbet hiábzó csapat nyert, Benyának volt egy jó 15 perce, és Latakaite akaratossága, harcossága ezzel meg is nyerte a Debrecen a meccset 😄 szvsz 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hát ez egy elég alacsony színvonalú meccs volt...
Egyedül a Cornexi kapusa emelhetõ ki szerintem, akinek az elsõ félidõben 10 védése volt, ha jól számoltam 43%-os hatékonysággal védett, sajnos a második félidõben már nem ment neki, én egy kicsit elõbb cseréltem volna, de így is összeségében 40%-os volt a kapusteljesítménye, szerintem ez nagyon szép. Djericnek összesen 1 védése volt. 😞

Hát Vura nem tudta felrázni a lányokat, mondjuk ezzel a habitussal 😉 Na és akkor õt se kerülje el a kritikám 😊 Szrnkát erõltetni felesleges volt a második félidõben, és a jobb kettõben jól teljesítõ Pádár helyett Kordgyukot visszacserélni... Szrnka helyett Kristinát kellett volna játszani, vagy ha neki mégse megy, akkor Õrit, és irányítóban Tilingert -csodálkozom, hogy õ nem kapott lehetõséget-, vagy Szabit lövõbe,bár sajnos neki sem ment, BBnek se, Vijunate meg nem mozgott eleget a falba, szerint...
Hááát, nem vártam csodát, de ez nagyon alulmúlta a várakozásaimat.
Nagyon találó volt a riporter csaj, Vura végigszemlélte a meccset 😄DD