Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eurosport 2006 11. 14.

14:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus, Dánia, csoportmérkõzés, Ukrajna-Hollandia - élõ

16:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus, Dánia, csoportmérkõzés, Brazília-Oroszország - élõ

18:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus, Dánia, csoportmérkõzés, Románia-Lengyelország - élõ

20:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus, Dánia, csoportmérkõzés, Dánia-Svédország - élõ

SomogyiG
Látom, rossz "poén" volt, elnézést kérek Kalóztól és Tõled is!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Fauszt Évirõl sok dolgot hallottam, mivel nem tudom mi az igazság, így csak annyit: kívánom hogy a Vásárhelyi csapatban megtalálja a számításait!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

rosszul látod 😊
egyébként ne viccelj kérlek FausztÉvi ügyével, lehet neked nem, de nekem Anita jut arról az ügyrõl, bajnokiszezonról eszembe,és az egy kicsit sem mosolyogtató 😞(( köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Ez nekünk mindig is fájó pont lesz. Nagyon remélem, Fauszt Évi viszont magára talál, mert én úgy emlékszem az idulására - BL-meccsek - hogy nagyon ígéretes tehetség.

Arról õ nem tehet, hogy a Dunaferrnél valaki adminisztrációs hibát vétett, ami végzetesnek bizonyult a bajnoki cím szemponjából.
Egyébként nem hiszem, hogy szerencsés a munkamegosztás a klubban, most sem. Ha csak a Fradit, vagy az ETO-t vesszük példának, más a kép.
Sajnos, a Dunaferr esetében nem minden mutat egy profi együttesre. <#szomoru1> (És akkor még nagyon diplomatikus voltam.) Raádásul ez már olyan régóta van így, hogy szinte reménytelennek tûnik a pozitív irányú változás, sõt, szerintem inkább a negatív tendenciák törnek elõ méginkább. <#falbav>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Nekem úgy tûnik, benne jobban bízol, mint Kovács Péterben. Vagy Pétert is sikerült nagy nehezen elfogadnod azóta?

Láttam, Sziszibá elvitte Fauszt Évit. Remélem, hogy a nevezési lapja nem maradt ott Böbénél... 😉 (nehogy már erre menjen rá a Vásárhely bajnoksága!!!😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

csendesseprõnek 😄
egyébként most hogy mögötte ültem, kiderült, hogy annyira azért nem szemlélõdõ, mert folyamatosan mondta a játékosainak, hogy most épp mit, mikor elõtte védekeztek, akkor mondta, hogy "maradj még, most lépj ki, beálló, stb." szóval jól vezényelte Vura a csajokat, jó lesz az 😄
legyen rend, meg egység, aztán meglátjuk mit tudnak ... ha olyat mint amivel az EHF-t nyerték, és még tarósan is, akkor megnyugodtam 😊))

átlövõnek? ez komoly? én azt hittem szélsõnek... mert annak jó lesz, átlövõnek nem 😄

VMan
inkább most minden játékos bizonyítani akar az "új seprõnek" 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
védekezésben elég jól használható, meg BB tehermentesítésére ideális a jobbszélre, továbbá lerohanáshoz pl. sokkal inkább használható, ez akkor lényeges ha Edó és Zia is pályán van, mert akkor nem nagyon van Fanni v. Virág mellett másik gyors játékos.

igaz, Adriana eredetileg átlövõnek érkezett, abban még nem nagyon mutott semmit 😊

mondjuk technikailag nem képzett nagyon, de majd megtanulja 😄D
ha Cozma az MKBban megtanulhatja, akkor Adri is 😊

SomogyiG
Még alig több, mint egy hét telt el, de már kezd tartása lenni a csapatnak?!
Vagy ez csak májbeteg képzelgés? 😉

akkor ez most csattanós válasz a kétkedõknek, akik ebben is a Coritámadási felületét látták, hogy mert vkinek a tesója még nem lesz nagy játékos...hát nem is a tesója 😄D
egyébként a tesója 😊 -aki nem is a tesója- jókis játékos, magasabbra nõtt mint Adriana...de szerintem utóbbiból is meghatározó játékos lesz, robbanékony, jó emelkedése van, és elég gyors is -bár azért a koreaikat még õ sem érte utol mindig 😊))

VMan
igen, nagyon sok Nascimento van Brazíliában, ráadásul Adriana do Nascimento, Alessandra meg "sima" Nascimento.
Adriana nyilatkozott rólunk meccs elõtt, abbban mondta, hogy bõ egy évvel ezelõtt, mikor a Hypohoz került, akkor ismerte meg a két honfitársát személyesen... 😊

amúgy sajnos! nem eléggé hasonlítanak egymásra, csak a hajuk 😊

nem mondod, ahhoz képest errõl szólt az összes cikk annó 😄DD
Akkor csak névrokon? áruld el naaaaaaaaaaaaaa, mi a titok?! 😉))))))))))) pedig még hasonlítanak is egymásra...bár a koreaik is ;P

VMan
"Adriana tesója is jól játszott"

aki amúgy nem is a tesója, mint közben kiderült 😄

nem tudom, hogy ugyanez e, mert azt a meccset nem láttam 😄

a koreai beálló jó volt, meg Adriana tesója is jól játszott, kapusuk kettõ van, de huhh, egyik Barbi baba, a másik talán védeni is tud 😄

SomogyiG
A koreaiak milyenek voltak?

Ugyanez a Hypo verte meg a Krimet?

Kedden már közvetítt, és ahogy nézem elég sok meccset a Világkupáról, az Eurosport!!

Köszi a beszámolót! Az eredményt nézve, ez a meccs sem a védekezésrõl szólt!!

neki a j2 a kedvenc posztja 😄 😄

kaloz174
Köszi a beszámolót!
Szerintem nem rossz ez a Coritól az elõzmények után.
Pádár Margó meg megtáltosodott. <#taps>

jah, ésa végeredmény 38:39 ha jól emléxem 😊

A többit majd V-Man, õ alaposabb 😊

ma ott volt Lõwke is, szegény nagyon szomorú volt, ami ugye érthetõ is... Jobbulást a tesójának!!!!!

----------------------------------

Hát a Hypo meccs izgalmas volt, a vége elõtt 10mp-vel még döntetlen volt, Margónak nagyon ment a játék ismét j2ben! Kristina is nagyon elemében volt, meg Vijunaite tetszett még, nagyon harcos volt.
nekem nem tûnt annyira nagy csapatnak a Hypo, védekezésben nagyon gyengék voltak, szerintem õket itthon a Fradi simánveri (ha addigra mindenki egészséges a népligeti csapatban), de még idegenben is lehet.
Volt ma is Prokopp-cirkusz, lehívta a csapatát, pedig egyáltalán nem volt rá oka, tisztára mint egy hisztis p.csa, úgy ugrált, meg dobogott a lábával, jókat nevettünk rajta 😄
kárhogy nem az elsõ sorban ültem, mert biztos nyugalomraintettem volna 😄DDD szánalmas bohóc ...

A Cori egy csomót javult a Debrecen meccs óta, viszont kapusteljesítmény nem volt... Vura József cserélgette a játékosokat, jó lesz az!!

kb. ennyi 😄

A magyarok az idén sem vesznek részt a dániai Világkupán! Én nemis bánom, mert a tavaji kimaradást, egy szépen csillogó bronzéremmel kárpótolták a lányok! Én ennek most is örülnék, de lehet fényesebb is!
Azért a tornát gondolom szívesen megnézitek az Eurosporton, mert én igen!!!

Le a kalappal a CORNEXI elött !!!!! <#eljen><#worship><#worship><#worship>

handball.hu

Szilárd úgylátszik emlékszik, hogy kik a fiatal tehetségek az Újvárosnál! Én arra számítottam, hogy Fauszt Évi több lehetõséget kap a csapatban, igen tehetséges játékos! Az Újváros bátrabban nyúlhatna a fiatalok játékba dobásához, (lsd: Fradi )mert senkinek nem perspektíva, a kispad koptatása!! A vezetõk úgylátszik mindenkit elengednek, szerintem kicsit meggondolatlanul!!!!

SomogyiG
Ez elég meglepõ, ezt nézzétek...!

VMan
egy a sok közül amikor "bottal ütötték a nyomát" <#mf1>

VMan
jövõ szombaton meg úgyis Cornexi-Vasas is lesz, arra is megyek 😊

VMan
nálam a Vác-Debrecen lett a nyerõ <#alien>
a Vasas-Halas jobb meccsnek ígérkezik, de a Lokis lányokat már rég nem láttam, ezért döntöttem amellett 😊

Tényleg, 15.-én, Vasas-Halas, vagy FTC-Vásárhely meccsre mész?
Én a Vasas meccs mellett döntöttem, mert szerintem a Fradi megeszi a Vásárhelyt! Bár lehet, hogy nem sportszerû ilyet írni!

VMan
hát az enyém is megy olyan 2-3kb/s-sel külföldre is, csak az messze van az ideálistól 2006 végén, és többszáz megabájtos fájloknál 😊

VMan
elég sima meccs volt a zsúfolásig megtelt váci sportcsarnokban.
érdekes, hogy a Fradi elsõ öt gólját Hangya lõtte (az átlövõknek nem ment a meccsen, Sopi helyett viszonylag hamar pályára került Szandra támadásban, de õ sem volt jobb), míg a váciak elsõ 6 góljából ha jól emlékszek ötöt vállalt Veszeli Judit (balátlövõ) 😊

körülbelül tizenöt percig haladtak egymás mellett a csapatok, s bár még 7-6ra vezetett a Vác, onnan jött egy sokperces gólcsend részükrõl és azt hiszem 8-13-at mutatott már az eredményjelzõ mikor következõ góljukat be tudták dobni! ez a meccs újra a lerohanásról szólt a Fradi részérõl, Haris Kata jól védett a kapuban, míg elõl Hangya és Piros kíméletlen ítéletvégrehajtók voltak! Veszeli továbbra is magányos harcosként, igazi segítséget nyújtó társak nélkül próbálta tartani a csapatát a másik oldalon, reménytelenül, így folyamatosan nõtt a vendégelõny. Vácban a félidõ közepe táján kiesett Belsõ Anett, aki elmondása szerint egy könyökkel találkozott, és felrepedt a szája, vérzett neki és nem is tudta folytatni a játékot, a meccs végére már alaposan fel volt dagadva az arca. (mondta is hogy még felvesz egy sapkát is, és akkor majd senki nem ismeri fel a fotómon 😊)

a második félidõben minden ugyanúgy zajlott mint az elsõ harminc percben, a Vácnak döcögött a szekere sokszor tétováztak támadásban, a Fradi meg sorra lõtte a könnyû gólokat labdaszerzés után. tovább tartott a Veszeli-Mravikova gólpárbaj, de amint Hangya elérte tizedik gólját, András levitte õt, 10-9-es vezetésnél 😊 (a gólpárbajt végül Judit nyerte meg 11-10 arányban, de Õ nagyjából végig pályán volt).
a Fradinál aztán szép lassan pályára lépett mindenki a kispadról, elõször azt hiszem Kék és Soós Viki állt be majd Németh Csilla, Smidéliusz Júlia és Pasi is pályára került, kb. az utolsó öt percet játszotta a komplett zöldfehér "tarcsi". ennek az lett az eredménye hogy a 12 gólos elõnybõl csupán 9 maradt meg.

néhány szót írok a váciakról is, mert róluk úgyis kevesebb információja van a fórum olvasóinak gyanítom 😊
a már említett Veszeli Juditon kívül nem volt jó teljesítmény náluk, bár az elején a volt Fradista Rábai Edina elég jól kezdett, néhány célt tévesztett lövés után lekerült a pályáról. a helyére beálló irányító, az idényben eddig nagyon jól teljesítõ Farkas Veronika sem tudott új életet lehelni a váci támadásokba. a jobbátlövõ poszton Brecska Barbara kezdett, majd jött a jobb kezes, Dunaferrnél nevelkedett Trufán Noémi, aki lõtt is két szép gólt, de utána már õ sem tudott túljárni Haris eszén. a 2. félidõben a junior válogatott alapembere, és szintén ex-Fradista Bagócsi Barbara is kapott lehetõséget a bizonyításra, de neki sem ment most. a szélsõk (Belsõ, az õt váltó Klász és a másik szélen Orbán Adrienn) és a beállós Õri Cili pedig messze nem legjobb napjukat fogták ki, szinte momentumuk sem volt ma. ugyanígy hiányzott egy jó kapusteljesítmény (ami a lerohanások miatt eleve nem meglepõ), sem Juhász Edina, sem Gridnyeva (Sirina húga 😊), sem a fiatal Nábelek nem nyújtott kiemelkedõ teljesítményt, bár Gridnyeva kifogott két Zácsik büntetõt is, így gyakorlatilag teljesen egyértelmû, izgalmaktól mentes meccs kerekedett ki, ahol a nagyobb tudás könnyedén érvényesült.

hosszú lett, bocs.

Kérem, nem kell itt szabadkozni, adják csak azok a dög TV-k a díj átadást!!!!!<#smile>
De szép volna!!!!!!

Köszi!! Akkor ezt megúsztam!<#nyes>

Na ez jókérdés! De holnap a sógorommal kipróbáltatom. Õ Lyonban él, és minden kiderül!

jó van na... tudod a remény... 😊

elérhetõ és bárhova be linkelhetõ

SomogyiG
Hoppá!

Ez eszembe sem jutott. Nagy kérdés, hogy az oktet tárhelye külföldrõl elérhetõ-e? Na mindegy, mire aktualitása lesz, addigra kiderül...

VMan
jah, pont úgy ismerjük az m1-et <#mf1>

VMan
naná, úgyis felveszem az összes meccset 😊
tárhely is akad, csak a feltöltés hosszadalmas óráin kell túllenni 😊

(bár sajnos az én tárhelyem Proxinak azt hiszem nem lesz jó, mert csak Mo-ra van sávszélessége 😞)

+ a díj átadó... 😊)
ahogy szépen átadják nekik a fényesen csillogó érmeket...

SomogyiG
Elõbb azért kérdezzünk rá, mert lehet, hogy a fotózás és egyéb teendõi gátolnák ebben.
Ha még valaki be tudna szállni mellénk, szóljon, s ha aktualitása lesz, akkor egyeztetnénk.

Tényleg ezt majd egyeztesük, hogy melyik meccset ki teszi fel, mert hülyeség mindenkinek egyszerre melózni. Szerintem V-Man is benne van!!!
Remélem jó sokat kell rögzíteni, mondjuk a döntõig!!<#papakacsint><#smile>

SomogyiG
Szervusz Proxi! <#integet2>
Örülök, hogy újra "látunk"! Gratulálok a döntésedhez, miszerint újra kézbeveszed a labdát, biztosan nem lesz könnyû a kis (már nem is annyira kis 😊) baba és a háziasszonykodás mellett...
Termiszetesen sok sikert kivánok minden feladatkötödben!!! <#worship>

Az EB miatt ne aggódj. Többen is rendelkezünk digitalizálási és FTP lehetõséggel, ezért mindennemû postázásnál hamarabb hozzájuthatsz majd a meccsekhez. Itt a fórumon belül le tudjuk egyeztetni, hogy ki melyik meccset tudja rögzíteni és feltölteni FTP tárterületre, ahonnan majd le tudod tölteni - a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodákra egy picit várni kell! <#nevetes1>

kaloz174
Szia Proxi!<#wave>
Szeretettel üdvözöllek!😊 Mi ugyan személyesen nem ismerjük egymást, de én is örömmel olvasom beszámólódat, jó hogy újra jelentkeztél!😊)

üdv.!

Üdv Proxi!
Gratulálok, hogy a pici, és egyébb elfoglaltság mellett, újra kézilabdát fogsz a kezedbe! Bizony a mozgás nagyon tud hiányozni, bár pici gyerek mellett mozgáshiányról beszélni.....
Szerintem az EB meccsekrõl nem maradsz le, mert én, és még pár fórumlakó rögzíti, (magyart tuti) és a honlapon keresztül letudod tölteni! Szóval tessék minket figyelni, és gyakrabban látogatni !!!
Hogy online közvetítés lesz e azt nemtudom, de még ezsem kizárható! Majd a honlap vadászok biztos jelzik!

Sziasztok Mindenkinek otthon😊 Tudom, hogy már régen írtam, de igazán nincs sok idõm a gép elõtt lenni, 6 és fél hónapos kislányom majdnem minden percemet lefoglalja. Ígérem nem leszek hosszú, csak gondoltam bejelentkezem a barátaimhoz, akik talán kicsit hiányolnak néha.😊 Jól vagyunk, családdal minden rendben, edzõsködés jól megy, és 3 hete elkezdtem újra kézilabda edzésre járni a volt csapatomhoz, Antwerpenben. Olyannyira nem adták fel az elsõ két nemleges válaszom után, hogy visszacsábítottak.😊 Ami persze nem volt olyan nehéz, mert már hiányzott ez a szép játék. Holnap lesz az elsõ meccsem újra szülés óta, izgulok is😊😊Persze már nem a régi a formám, de igyekszem a legjobbat kihozni magamból, fogyni, erõsödni, jól játszani amíg lehet. Bár korábban azt mondtam, hogy nem megyek már vissza....a játék hiánya erõsebb volt, és ha meg tudom oldani, azt mondtam magamnak, miért ne. Szóval újra játszom, edzõsködöm, tanulok és háziasszony, anya, feleség vagyok. Minden rendben itt, már nagyon várom az EB rajtot!!! Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem, ill. kérésem: tud valaki valamilyen információt arról, hogy esetleg az interneten láthatók lesznek-e a meccsek, vagy ha semmiképpen nem tudom nézni, lenne-e valaki olyan kedves felvenni nekem videóra és elküldeni nekem a kazettát másnap? Természetesen minden költségét fizetem! Ha igen, email címemem el lehet bármikor érni: [email protected] Csak kérdezem, nehogy valaki tolakodásnak vegye😊 Remélem veletek és otthon is minden rendben van, ha van egy kis idõtök, írjatok. Fõleg ha van sok jó híretek otthonról😊

Puszi: Proxi
11 2006. 11. 09. 18:00 DVSC Cornexi-Alcoa 27 : 22
11 2006. 11. 10. 18:00 Vasas-INVITEL City-Line Békéscsabai ENKSE 32 : 20
11 2006. 11. 11. 11:00 Bp. Kõbányai Spartacus SC Kiskunhalas NKSE 30 : 37
11 2006. 11. 11. 17:00 Dunaferr NK Németh Toll Makó 35 : 16
11 2006. 11. 11. 17:00 Váci NKSE Budapest Bank-FTC 26 : 35