Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon simának indult, aztán végül meleg lett, ám megint begyûjtötte a Loki a két pontot.
a 15. perc végén 2-9 állt az eredményjelzõn, a Vácnak semmi sem akart összejönni, az elsõ gólra hat percet kellett várni, azzal 1-5 lett az állás. a vendégeknél Szûcs Gabi és Dagmara Stuparicova játszott jól ekkortájt. Kenyeres József korai idõkérése után a váci lányok nekiláttak a "csodatevésnek", pályára került Brecska Barbara aki végre átlövésbõl is eredményes volt. a második tizenöt percre megtorpant a Debrecen ám a hazaiak gólkirálynõ-jelöltjét, Veszeli Juditot remekül kikapcsolták így az is belefért, hogy a jobbszélsõ Orbán Adrienn sokszor eredményes volt, de lassacskán a félidõre látótávolságon belülre kerültek a hazaiak.
a fordulás után a Debrecen továbbra is nagyon kényelmesen, sok hibával játszott, így egyre jöttek fel a váciak. az 50. percre egy gólra felzárkóztak, ám a Loki ma is, mint múlt héten a Cornexi ellen, jó barátságba kerülhetett Fortunával, mert 3x is az egyenlítésért küzdöttek a hazaiak, az egyenlítés nem sikerült. a DVSC-bõl ki kell emelni Benyátsot aki válogatotthoz méltó játékot nyújtva rendre nagyon fontos gólokat lõtt, a váciaknál a kapus Gridnyeva volt a 2. félidõ legjobbja megítélésem szerint. kicsit hiányoltam, hogy Bagócsit nem hozta be Kenyeres edzõ a ma nagyon bizonytalan Veszeli helyett.
kevés hiányzott a váci bravúrhoz, ami abszolút elérhetõnek tûnt, de a sportban nem játszik a "ha", így egyre inkább biztos vagyok a Debrecen felsõházas szereplésében, mert ehhez a játékhoz szerencse is kell, ami eddig nagyon velük van idén.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A Vasas fekete napja volt a mai! A Halas mindenben sokkal jobb volt mint a hazai csapat. Röviden, és tömören ennyi!!
Hogy legyen a Vasas számára valami pozítívum , a mérkõzés elött, egy kis ünnepség keretén belül a Vasas SC elnöksége, kitüntetést adott át a Vasas méltán vílághírû kézilabdázójának, a közönség nagy vastapsa közepette Sterbinszky Amáliának!!!
Voltak ellenben szép figurák, nagyszerû 5-1-es védekezés, jó kapusteljesítmény. Persze, hát egy Csaba ellen, de akkor is, látszott, hogy megtanulták a Makó elleni elsõ félidõ leckéjét. Igazi érett, masszív csapatként játszottunk végig nagy iramban, én ennek örültem a legjobban. Meg tényleg annak, hogy kijött a lépés többeknek, Eszter is megmutatott valamit tudományából, Ira kifejezetten magabiztos volt, Ivettnek is bejöttek a dolgai, de Melus is szépen szerepelt, Obucina is végre több lehetõséget kapott. Hátul hibázott párat, de elõl egész jól ment neki, nemtom végül hány gólig jutott, de jó volt, a beállós megjátszásával akadtak gondjai. Ha már beállós, Rita is elemében volt, jól használta ki a helyzeteit, végig játszotta a meccset és még védekezett is j2-ben 20-25 percet.
Ami pedig Dettit illeti, nos Európa felkészülhet. Szuper formában van, reméljük legalább ilyen állapotban fog lenni Svédországban is, és akkor nagyon sokat fogunk róla beszélgetni.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
14:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus (Dánia), csoportmérkõzés: Oroszország - Hollandia (élõ)
16:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus (Dánia), csoportmérkõzés: Ukrajna - Brazília (élõ)
20:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus (Dánia), csoportmérkõzés: Dánia - Lengyelország (élõ)
A Dánok nagyon szépen játszottak, szinte végig vezetve, de a svédek nagyon keményen tartották magukat a 40.-percig, utána azonban a hazaiak fölénybe kerültek!!!!
és örömmel láttam viszont Kamilla Kristensent is, várom már, hogy jöjjenek a Fradihoz a Slagelsével 😄
beférne a Coriba is pl., bár már nem fiatal (27), de otthon játszik.
kíváncsik vagyok télleg Piga volt e a másik beálló, ha Duby hazaér- és olvassa ezt, írja meg lécci 😄DD köszke
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Románok hozták a kötelezõt! A Lengyeleknél nagyon ügyesvolt, Cecotka aki 11 gólt dobott!!!
Gratula a D.ferrnek a gyõzelemhez!
"A végét ellazultuk, de jó kis meccs volt." (Köszi Duby!)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Azt elhiszem. Már az elsõ f.idõben 12-góllal vezetni! Gondolom azért a körmüket nem rágják tövig!!<#ejnye1>#ejnye1><#smile>#smile>
Duby szerint jó a meccs! <#wink>#wink> Mörtel Reni a kimaradó.
(De szerettem volna elmenni! Sajnos, nem sikerült.)
A Brazil lányok nagy elánnal kezdték a mérkõzést, és bitony többször vezettek. Ám a 20. perctõl az Orosz csapat átvette az irányítást. A Brazilok nagyon lelkesen, de sok hibával játszottak, bár ez az Orasz csapatra is elmondható.
A 2.f.id-ben azért kijött az orosz csapat rutinja, és Andryushina, és Bodnieva azért megmutatták,hogy miért is tartják Õket remek játékosoknak!
Végül az Orosz csapat hozta a kötelezõt, de a Brazilok nagyon szimpatikus csapat benyomását kelltették. Bizony egyre jobban számolni kell a Brazilokkal!!
A Hollandoknak sikerült elveszteni ezt a meccset! Végig 5-6 góllal vezettek, a kapusuk remekül védett! A 2. f.id-re Az Ukrán Vergeljuk játéka feljavúlt, és za 55.-percben az Ukránok kiegyenlítettek, de a Hollandok, ismét vezetést szereztek! 5 mp-el a vége elött, az Ukránok egy 7 méteresbõl megszerezték a gyõzelmet!!!!
De a férfi csapathoz akkor sem lennék hûtlen ha itt játszana Puljezevics, vagy Bajusz, Vadkerti, Lendvay és mindenki akit nem szívlelek, mert Építõk csak egy van!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
bár azért már a Dferrnek ugyannyi esélyt adok, mint a Cornexinek. viszont mindig az elsõ megérzés a helyes <#vigyor>#vigyor>
És az a szomorú, hogy lassan, már két éve!!!!<#shakehead>#shakehead>
De ha választani kell a két csapat között, semmi kétség a DUNAFERR JUSSON BE!!!!
A sárgarózsáról is õ jut eszembe 😞
Pénteken voltam Újvárosban Pigával "beszélgetni", jól sikerült meg minden, jöttem haza Fehérvárfele a busszal, és ahogy nézelõdtem az ablakból láttam azokat a nagy fákat az útszélén, majd távolabb mécsesek világítottak...bár ez az út nem az az út, de mégis 😞((
A napokban történt, hogy az iwiwen felfedeztem Kulcsi emlékoldalát. Természetesen megjelöltem. Teli van a fejem sok céges hülyeséggel mostanában (is), így valahogy kiment a fejembõl a dolog.
Egyszer látom ám, hogy "Anita ismer téged". Természetesen elcsodálkoztam, hogy "milyen Anita??" (Néha egészen meglepõ leveleket kap az ember.) Kinyitottam az üzenetet: megdöbbenés, szomorúság...újra csak. <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir> Van fenn 2 video. Csak egyiket volt erõm megnézni. <#szomoru1>#szomoru1>
(Nem kell elnézést kérned tõlem. Úgyis tudom. Közös kézis sors. De nem nekünk a legnehezebb.<#shakehead>#shakehead> )
legalább a brazil-oroszt meg a svéd-dánt megsasolgatom <#alien>#alien>
DUNAFERR FOREVER!!!
A bécsi meccsen meg Szanko védett valamennyit, a másik abszolut felejthetõ volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már éppen ismét be akartam írni, hogy biztos van elég elfoglaltságod és nem tudsz jelentkezni, mert régen jártál nálunk. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél és ráadásul jobbnál-jobb hírekkel. A család minden tagjának továbbra is minden jót kívánok, neked pedig sok-sok türelmet és erõt a visszatéréshez! Nem lesz könnyû a pici és a család mellett, tényleg minden perced ki lesz használva, sok sikert!
Számíthatsz ránk, sztem meg fogjuk oldani, hogy ne maradjon ki egyetlen meccs sem az archívumodból. Amúgy meg tolakodhatsz nyugodtan gyakrabban is! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!