Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy senki nem meri elválalni a kapura lövést, Nagy Krisztát keresik a labdákkal, de ma a 8-gól ellenére bizony sok hibával játszott, de Õ legalább, játszott!!! Még Olcsa aki tartotta magát, de a többiek sajnos, iszonyat gyengék voltak. Ma Tréfinek sem ment úgy ahogy szokott, ez van!!!

VMan
Vác-DVSC 23-25 (10-14)
nagyon simának indult, aztán végül meleg lett, ám megint begyûjtötte a Loki a két pontot.

a 15. perc végén 2-9 állt az eredményjelzõn, a Vácnak semmi sem akart összejönni, az elsõ gólra hat percet kellett várni, azzal 1-5 lett az állás. a vendégeknél Szûcs Gabi és Dagmara Stuparicova játszott jól ekkortájt. Kenyeres József korai idõkérése után a váci lányok nekiláttak a "csodatevésnek", pályára került Brecska Barbara aki végre átlövésbõl is eredményes volt. a második tizenöt percre megtorpant a Debrecen ám a hazaiak gólkirálynõ-jelöltjét, Veszeli Juditot remekül kikapcsolták így az is belefért, hogy a jobbszélsõ Orbán Adrienn sokszor eredményes volt, de lassacskán a félidõre látótávolságon belülre kerültek a hazaiak.
a fordulás után a Debrecen továbbra is nagyon kényelmesen, sok hibával játszott, így egyre jöttek fel a váciak. az 50. percre egy gólra felzárkóztak, ám a Loki ma is, mint múlt héten a Cornexi ellen, jó barátságba kerülhetett Fortunával, mert 3x is az egyenlítésért küzdöttek a hazaiak, az egyenlítés nem sikerült. a DVSC-bõl ki kell emelni Benyátsot aki válogatotthoz méltó játékot nyújtva rendre nagyon fontos gólokat lõtt, a váciaknál a kapus Gridnyeva volt a 2. félidõ legjobbja megítélésem szerint. kicsit hiányoltam, hogy Bagócsit nem hozta be Kenyeres edzõ a ma nagyon bizonytalan Veszeli helyett.

kevés hiányzott a váci bravúrhoz, ami abszolút elérhetõnek tûnt, de a sportban nem játszik a "ha", így egyre inkább biztos vagyok a Debrecen felsõházas szereplésében, mert ehhez a játékhoz szerencse is kell, ami eddig nagyon velük van idén.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
hát, ezekszerint még mindig nagyon-nagyon függ a Vasas Tomoritól, van meló Mocsai Lajos elõtt az biztos.

Vasas- Kiskunhalas 26-31 (11-16)
A Vasas fekete napja volt a mai! A Halas mindenben sokkal jobb volt mint a hazai csapat. Röviden, és tömören ennyi!!
Hogy legyen a Vasas számára valami pozítívum , a mérkõzés elött, egy kis ünnepség keretén belül a Vasas SC elnöksége, kitüntetést adott át a Vasas méltán vílághírû kézilabdázójának, a közönség nagy vastapsa közepette Sterbinszky Amáliának!!!

Breki33
Akkor mi és a Norvégok nem mentünk?
Breki33
Érdekes labda

VMan
az tuti, én döntetlen körüli eredményre számítok (mennyivel értelmesebb ez a mondat a kézilabdánál, mint a focinál <#mf2>), 1 gól ide v. oda. hajrá Vasas! 😊

Duby
Nem volt másik beállós. <#wink>
Voltak ellenben szép figurák, nagyszerû 5-1-es védekezés, jó kapusteljesítmény. Persze, hát egy Csaba ellen, de akkor is, látszott, hogy megtanulták a Makó elleni elsõ félidõ leckéjét. Igazi érett, masszív csapatként játszottunk végig nagy iramban, én ennek örültem a legjobban. Meg tényleg annak, hogy kijött a lépés többeknek, Eszter is megmutatott valamit tudományából, Ira kifejezetten magabiztos volt, Ivettnek is bejöttek a dolgai, de Melus is szépen szerepelt, Obucina is végre több lehetõséget kapott. Hátul hibázott párat, de elõl egész jól ment neki, nemtom végül hány gólig jutott, de jó volt, a beállós megjátszásával akadtak gondjai. Ha már beállós, Rita is elemében volt, jól használta ki a helyzeteit, végig játszotta a meccset és még védekezett is j2-ben 20-25 percet.
Ami pedig Dettit illeti, nos Európa felkészülhet. Szuper formában van, reméljük legalább ilyen állapotban fog lenni Svédországban is, és akkor nagyon sokat fogunk róla beszélgetni.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Én megyek a Vasas-Halas meccsre!! Szerintem jó kis derdi lessz.

VMan
na ebbõl sokat nem fogok látni, talán az orosz-holland elejét, aztán irány Vác, majd a dán-lengyel második félidejét esetleg megint 😊

Eurosport 2006 11. 15.

14:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus (Dánia), csoportmérkõzés: Oroszország - Hollandia (élõ)

16:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus (Dánia), csoportmérkõzés: Ukrajna - Brazília (élõ)

20:00 Kézilabda
Nõi világkupa, Aarhus (Dánia), csoportmérkõzés: Dánia - Lengyelország (élõ)

Dánia-Svédország 33-27 (17-14 )
A Dánok nagyon szépen játszottak, szinte végig vezetve, de a svédek nagyon keményen tartották magukat a 40.-percig, utána azonban a hazaiak fölénybe kerültek!!!!

VMan
ja, remélem vereség után is készségesen vállal majd velem közös fotót <#mf1>

Majd megismerik a népligeti hangulatot!!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Ezek a dánok mindenkit lenyúlnak! A svédek ellen is vezetnek 19-15-re!!!<#schmoll2><#vigyor1>

VMan
jó eddig a dánok balkezes lövõje Anette Bonde Christensen.

és örömmel láttam viszont Kamilla Kristensent is, várom már, hogy jöjjenek a Fradihoz a Slagelsével 😄

VMan
a francba, most írták kometál fórumon, hogy már valamelyik dán csapat elõbb felfigyelt rá mint mi 😄, tavasztól ott fog játszani. azt nem írták meik csapatról van szó, de megkérdeztem. ha megírják, megírom.

VMan
Cecotka az én figyelmem is magára vonzotta <#alien2>
beférne a Coriba is pl., bár már nem fiatal (27), de otthon játszik.

telibetaláltam 😄DDD
kíváncsik vagyok télleg Piga volt e a másik beálló, ha Duby hazaér- és olvassa ezt, írja meg lécci 😄DD köszke

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Románia-Lengyelország 33-27 ( 16-12 )
Románok hozták a kötelezõt! A Lengyeleknél nagyon ügyesvolt, Cecotka aki 11 gólt dobott!!!

Azért a 12-õt tartotta a D.ferr!
Gratula a D.ferrnek a gyõzelemhez!

kaloz174
Végeredmény: 33-21!

"A végét ellazultuk, de jó kis meccs volt." (Köszi Duby!)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
Bojana Popovics otthagyja a Slagelsét (ahogy már pár hete sejtették az újságírók), és nyártól Õ is a Viborgban folytatja, akárcsak a Lunde ikrek! pletyka szinten Bodnyevát is írják, majd kiderül az is igaz lesz-e mint ahogy Popovics az lett.

"Duby szerint jó a meccs"
Azt elhiszem. Már az elsõ f.idõben 12-góllal vezetni! Gondolom azért a körmüket nem rágják tövig!!<#ejnye1><#smile>

kaloz174
Kohász meccs, félidõ: 19-7 <#taps>
Duby szerint jó a meccs! <#wink> Mörtel Reni a kimaradó.

(De szerettem volna elmenni! Sajnos, nem sikerült.)

Brazília-Oroszország 34-38 ( 16-19 )
A Brazil lányok nagy elánnal kezdték a mérkõzést, és bitony többször vezettek. Ám a 20. perctõl az Orosz csapat átvette az irányítást. A Brazilok nagyon lelkesen, de sok hibával játszottak, bár ez az Orasz csapatra is elmondható.
A 2.f.id-ben azért kijött az orosz csapat rutinja, és Andryushina, és Bodnieva azért megmutatták,hogy miért is tartják Õket remek játékosoknak!
Végül az Orosz csapat hozta a kötelezõt, de a Brazilok nagyon szimpatikus csapat benyomását kelltették. Bizony egyre jobban számolni kell a Brazilokkal!!

VMan
hollandok jól el...ták 😄

Ukrajna-Hollandia 25-24 ( 11-15 )
A Hollandoknak sikerült elveszteni ezt a meccset! Végig 5-6 góllal vezettek, a kapusuk remekül védett! A 2. f.id-re Az Ukrán Vergeljuk játéka feljavúlt, és za 55.-percben az Ukránok kiegyenlítettek, de a Hollandok, ismét vezetést szereztek! 5 mp-el a vége elött, az Ukránok egy 7 méteresbõl megszerezték a gyõzelmet!!!!

NEEEEM 😊 De azért a Cornexihez való kötõdésem "nagyon" friss dolog, és mondjuk eleinte igencsak játékoshoz kötött volt! Azóta meg dacszövetséget alkotunk 😄DDD
De a férfi csapathoz akkor sem lennék hûtlen ha itt játszana Puljezevics, vagy Bajusz, Vadkerti, Lendvay és mindenki akit nem szívlelek, mert Építõk csak egy van!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ha mondjuk Gyuszkó átjönne Újvárosba játszani Nándival, akkor a férficsapatnak is törzsszurkolója lennél? <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Maradt az emlék...

Bocsánat, de nem bírtam megállni...

DUNAFERR FOREVER!!!

és én voltam az elsõ megérzõ 😊))) akinek a megérzése bejön, szóval Dunaferr 3. , Cornexi 4. és kész 😄DDD

hát mondjuk ha igazolnának Újvárosba pár fehérvári játékost, mondjuk 5-6ot, akkor lehet csak a Dunaferrnek szurkolnék, bár még akkor sem biztos 😉))

Mse szerintem úgyvan az Újvárossal, és a Corival, mint én a Vasassal, meg a Fradival, bármelyik újját harapja meg az ember, mindegyik fáj!

De meggyõzõdésem, hogy Gábor senkinek az érzelmeit nemakarta felkavarni, és szerintem ezt Ti is így gondoljátok! Szóval ne borongjunk! ANITA emlékét, meg úgy is ápoljuk!!

VMan
én is tartom, 3. Loki, 4. Cori 😊

bár azért már a Dferrnek ugyannyi esélyt adok, mint a Cornexinek. viszont mindig az elsõ megérzés a helyes <#vigyor>

A baleset helyszinén, már semmi sincs! A fát kivágták, és semmi! Én tudom, hogy hol volt, mert ott voltam a baleset után!!

Ez a történet, szerintem mindenkit megrázott, legyen bármilyen csapat szurkolója, vagy nemis szurkol egyik csapatnak sem! Én akárhányszor járok a pusztaszabolcsi úton, mindíg az eszembejút, szegény ANITA!
És az a szomorú, hogy lassan, már két éve!!!!<#shakehead>

Isthy
Ízlések és pofonok! <#wow1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

hát azért messze van még az a rájátszás, akadhatnak dolgok, és én tartom magam ahhoz a korábbi tippemhez, hogy a Dunaferr a 3., Cornexi a 4. helyen jut be a rájátszásba!
De ha választani kell a két csapat között, semmi kétség a DUNAFERR JUSSON BE!!!!

semmi gond, csak kértelek, nem mindenkinek ugyanazt jelent egy-egy dolog...
A sárgarózsáról is õ jut eszembe 😞
Pénteken voltam Újvárosban Pigával "beszélgetni", jól sikerült meg minden, jöttem haza Fehérvárfele a busszal, és ahogy nézelõdtem az ablakból láttam azokat a nagy fákat az útszélén, majd távolabb mécsesek világítottak...bár ez az út nem az az út, de mégis 😞((

Hát, a Poljanovára, énis nagyon kiváncsi vagyok !! <#szomoru1><#nyes><#nyes>

kaloz174
Hadd írjam le aktuális személyes történetemet ezzel kapcsolatban.
A napokban történt, hogy az iwiwen felfedeztem Kulcsi emlékoldalát. Természetesen megjelöltem. Teli van a fejem sok céges hülyeséggel mostanában (is), így valahogy kiment a fejembõl a dolog.
Egyszer látom ám, hogy "Anita ismer téged". Természetesen elcsodálkoztam, hogy "milyen Anita??" (Néha egészen meglepõ leveleket kap az ember.) Kinyitottam az üzenetet: megdöbbenés, szomorúság...újra csak. <#shakehead><#sir> Van fenn 2 video. Csak egyiket volt erõm megnézni. <#szomoru1>
(Nem kell elnézést kérned tõlem. Úgyis tudom. Közös kézis sors. De nem nekünk a legnehezebb.<#shakehead> )

Isthy
Ha jól sejtem nemcsak kézis szakmai okok vezetnek ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
én nem tudom Mse minek örül, a Cori a Dunaferr kárára juthat a 4-be <#mf1>

Isthy
Valóban, ez nekünk örökké fájó emlék marad több okból is :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
nem rossz program 😊
legalább a brazil-oroszt meg a svéd-dánt megsasolgatom <#alien>

Isthy
Úgy látom hirtelen nagyon belelkesedtél és reményhegyek nõttek ki a földbõl nálad ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én láttam, de az az igazság, hogy a Hypo minden meccset csak a BL felkészülésnek rendel alá. A Gúnár cirkusz is sztem fõpróba volt. Amúgy sztem a védekezésükön még nagyon sok javítani való van, a támadójátékukon lehetne csiszolni. Leginkább a lerohanásokból élnek, de hogy VALÓJÁBAN mit tudnak, majd a BL-ben fogjuk meglátni.

A bécsi meccsen meg Szanko védett valamennyit, a másik abszolut felejthetõ volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szia Proxi!
Már éppen ismét be akartam írni, hogy biztos van elég elfoglaltságod és nem tudsz jelentkezni, mert régen jártál nálunk. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél és ráadásul jobbnál-jobb hírekkel. A család minden tagjának továbbra is minden jót kívánok, neked pedig sok-sok türelmet és erõt a visszatéréshez! Nem lesz könnyû a pici és a család mellett, tényleg minden perced ki lesz használva, sok sikert!
Számíthatsz ránk, sztem meg fogjuk oldani, hogy ne maradjon ki egyetlen meccs sem az archívumodból. Amúgy meg tolakodhatsz nyugodtan gyakrabban is! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!