Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ez lehet segít
Megnéztem egy csomó orosz és három ukrán adó nézhetõ vele
rögzítést meg szerintem itt valaki meg tudja oldani
Várhatóan az Osztrák és az Ukrán TV is közvetíteni fogja.
Ez egyébként Andrásnak és Gyulának kellene, mert az osztrákokról nincs semmi anyaguk...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Én azt fogom majd nézni.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Viszont a régi képeket érdemes megnézni. Íme😊
Isthy! Emlékszel a fotelre? <#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
Az összefoglalóban láttam Gin pár szép védését, aminek nagyon örültem.
Hajrá magyarok!!
Magyarország - Horvátország
Nõi kézilabda válogatott mérkõzés
Közvetítés Nyíregyházáról
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!
Én optimistán várom, az EB-t!!! Szerintem nem csalódunk a CSAJOKBAN!!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!
Na, és a vizilabda sapkás Fradidrukker, az Ernõ! Nem semmi!!<#vigyor>#vigyor> Stanleyvel, jókat szoktunk röhögni, az atrakcióin!!! Lelkes srác!!
Egyik topictársunk (Stilo) elég szép médiafigyelmet kapott a Himnusz alatt, premier plánban volt látható nem kevés ideig a válogatott sálját tartva. Lehet megvesztegette a kamerást? ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Amitõl talán a legjobban tartottam az szerencsére most kellemes meglepetést okozott. A védekezésünk elég jól mûködött és beállóban is jól ment Ritának és Pirosnak is. Ibinek nemigen ment és Detti is halványabb volt. Sopi is szépen bizonyított, Eszti meg különösen tetszett. Góljain kívül legalább 3 pazar gólpassza volt keresztben, ami nagyon jól ült. Egyébként ezt a Krimben sokat csinálják és ez meg is látszott a játékán. Gin is hozta amit ilyenkor kell, Görbe talán picit halványabb volt góllövésben, de sok jó passza volt neki is. A szélsõk lerohanásból jók voltak, de felállt fal ellen még javulni kell.
Megmondom õszintén Andrással együtt én is többet kaptam, mint vártam. A végét sajnos elszórakoztuk, talán ott jött ki a fáradtság, de ez most belefért. Az EB-n biztos nem lesz ilyen, ennek a csapatnak a végjáték erõssége.
Gratulálok, szép volt csajok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jobblövõben Ibi semmit nem mutatott, viszont a 3 irányítós játékunk nagyon baba, 2-3 dolog jött össze, de az fantasztikus volt!!
Jobbszéltõl félek, mert bár BB, és Kovacsicz jól indult, de felállt fal ellen mindketten a hosszút lövik, ami ugye nem igazán jött össze ma sem. (Móninak most is szinte mindig lent volt a lába) Balszél nem kapott labdát.
Beállóban Borbélynak adnék lehetõséget a kezdõben a következõ meccsen, mert a végére már pontatlanok voltak a labdák.
A végét elkönnyelmûsködték, EB-n nem így lesz, reméljük.
Az indításainkat szépen belõttük, mikor nem nagy gólt akartunk lõni, hanem csak egy újabb gólt. Detti sem volt kirobbanó formában, bár szép passzai, cselei voltak, csak a befejezés nem ment neki. Sitike ügyi volt, gratulálok. Gin, Görbe szokásos színvonal, jó védések, megoldások, de bennük több van, lesz ez jobb is, remélem!
Jah, a védekezésünk elég jó volt, Szûcs Gabica remélem a horvátok ellen kap lehetõséget.
Összességében jó meccs volt, gratulálok csajok!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Persze biztos kidõlnék közben, de a szándék és akarat megvan! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ismét a megszokott ködösítés és mellébeszélés, a konkrétumok elõli kitérés.
Neki nem edzõnek, hanem népmûvelõnek kellett volna mennie, s inkább egy ifjúsági klubot vezetnie, mint egy kézilabda-csapatot!
De szerintem számára az igazi telitalálat a "technikai vezetõ" posztja, azon belül is a logisztika - majd a franciák mellett kiélheti magát. Kivánom, hogy a saját területén - ez csak rá, és nem a francia válogatottra vonatkozik - sikeres legyen, s ne kapjon kedvet egy újabb kalandhoz a magyar bajnokságban.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
:-)
Remélem lesznek benne szünetek. :-))))
NSO

nõi Pannon kupa mérkõzés - Nyíregyháza
2006. november 23. 1800 óra
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
remélem szombaton lesz majd lehetõség csapatfotót csinálni Nyíregyházán 😊
Majd meglátjuk a Pannon-kupán, de reméljük a legjobbakat 😊
Mint évek óta, az idén is várhatóan a karácsonyi könyvpiac egyik slágere lesz a Magyar Olimpiai Bizottság kiadványa, mely az St. Plusz Kft. gondozásában készül.
A magyar sportolók helytállásának reményében mintegy 100 ezer olvasó kezébe kerül a Sport 2006 c. összeállítás.
Formátum: A/4 (202x285 mm).
DUNAFERR FOREVER!!!