Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
meik tv, meik mûholdról? nekem ugyan van forgatómotor rajta, de sajna nem mûködik rendesen, csak az astra és hotbird jön be 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
köszönöm !!
Breki33
Breki33
a tegnap meccs utánni nyilatkozatokat külön fel tudná tenni valaki?
Breki33
Gábor

Ez lehet segít

Megnéztem egy csomó orosz és három ukrán adó nézhetõ vele
rögzítést meg szerintem itt valaki meg tudja oldani
SomogyiG
Egy kérdés a mûholdas TV-zõk felé: nincs valakinek olyan lehetõsége, hogy a Turcsin kupán szereplõ Osztrák válogatott meccsét fel tudná venni, s a felvételt letölthetõvé alakítani?
Várhatóan az Osztrák és az Ukrán TV is közvetíteni fogja.
Ez egyébként Andrásnak és Gyulának kellene, mert az osztrákokról nincs semmi anyaguk...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Én se láttam a meccset, viszont a sport1 holnap 11:45-tõl ismétli!
Én azt fogom majd nézni.

kaloz174
Sajnos, a sport2 nem fogható nálunk. <#schmoll2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Holnap, a Sport 2-õn, 05.45-kor, és 15.45-kor, megismétlik!

kaloz174
Megjelent az origón is ua. cikk Amálról😊
Viszont a régi képeket érdemes megnézni. Íme😊
Isthy! Emlékszel a fotelre? <#nyes><#vigyor2>

kaloz174
Gratulálok a gyõzelemhez, bár a meccset, sajnos, nem tudtam megnézni <#taps>
Az összefoglalóban láttam Gin pár szép védését, aminek nagyon örültem.

Hajrá magyarok!!

15:55 Telesport m1 TV / 2006 11. 25. / SZOMBAT
Magyarország - Horvátország
Nõi kézilabda válogatott mérkõzés
Közvetítés Nyíregyházáról

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!

GRATULA A LÁNYOKNAK!!!!

Én optimistán várom, az EB-t!!! Szerintem nem csalódunk a CSAJOKBAN!!!

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!

Igen, ez nekemis feltünt! Jakérem, akinek a média a kezében van!!<#vigyor2><#nyes>
Na, és a vizilabda sapkás Fradidrukker, az Ernõ! Nem semmi!!<#vigyor> Stanleyvel, jókat szoktunk röhögni, az atrakcióin!!! Lelkes srác!!

Isthy
A közönség nem volt rossz, néha egész szépen szóltak, bár szombaton szerintem sokkal jobb lesz.
Egyik topictársunk (Stilo) elég szép médiafigyelmet kapott a Himnusz alatt, premier plánban volt látható nem kevés ideig a válogatott sálját tartva. Lehet megvesztegette a kamerást? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még egy dolog. Feltûnõen keveset volt foglalkoztatva a balszél, nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy a jobbszél erõltetése nem volt-e tudatos dolog András részérõl. Én úgy gondolom, hogy az egyik viszonylagos gyengébb pontunk foglalkoztatása is célja volt a mai meccsnek, az oda kijátszott támadások nagyon elõtérbe kerültek a másik oldallal szemben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt hiszem bíztató volt ez a mai meccs, fõleg ennyi edzés után.

Amitõl talán a legjobban tartottam az szerencsére most kellemes meglepetést okozott. A védekezésünk elég jól mûködött és beállóban is jól ment Ritának és Pirosnak is. Ibinek nemigen ment és Detti is halványabb volt. Sopi is szépen bizonyított, Eszti meg különösen tetszett. Góljain kívül legalább 3 pazar gólpassza volt keresztben, ami nagyon jól ült. Egyébként ezt a Krimben sokat csinálják és ez meg is látszott a játékán. Gin is hozta amit ilyenkor kell, Görbe talán picit halványabb volt góllövésben, de sok jó passza volt neki is. A szélsõk lerohanásból jók voltak, de felállt fal ellen még javulni kell.
Megmondom õszintén Andrással együtt én is többet kaptam, mint vártam. A végét sajnos elszórakoztuk, talán ott jött ki a fáradtság, de ez most belefért. Az EB-n biztos nem lesz ilyen, ennek a csapatnak a végjáték erõssége.

Gratulálok, szép volt csajok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Megnyugodtam, ballövõben nem lesz gondunk 😊
Jobblövõben Ibi semmit nem mutatott, viszont a 3 irányítós játékunk nagyon baba, 2-3 dolog jött össze, de az fantasztikus volt!!
Jobbszéltõl félek, mert bár BB, és Kovacsicz jól indult, de felállt fal ellen mindketten a hosszút lövik, ami ugye nem igazán jött össze ma sem. (Móninak most is szinte mindig lent volt a lába) Balszél nem kapott labdát.
Beállóban Borbélynak adnék lehetõséget a kezdõben a következõ meccsen, mert a végére már pontatlanok voltak a labdák.
A végét elkönnyelmûsködték, EB-n nem így lesz, reméljük.
Az indításainkat szépen belõttük, mikor nem nagy gólt akartunk lõni, hanem csak egy újabb gólt. Detti sem volt kirobbanó formában, bár szép passzai, cselei voltak, csak a befejezés nem ment neki. Sitike ügyi volt, gratulálok. Gin, Görbe szokásos színvonal, jó védések, megoldások, de bennük több van, lesz ez jobb is, remélem!

Jah, a védekezésünk elég jó volt, Szûcs Gabica remélem a horvátok ellen kap lehetõséget.

Összességében jó meccs volt, gratulálok csajok!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Én pl. valszeg nem Nyíregyházára! :-))) Sajnos...<#szomoru1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na de kedves Luca! Én 1800 órán keresztül is képes lennék akár szünet nélkül is nézni a csajokat! <#wink>
Persze biztos kidõlnék közben, de a szándék és akarat megvan! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezen sajnos nincs mit csodálkozni, Blikk színvonal...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! Egyik kedvenc sportképem Ginrõl! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
no Kamilla Kristensennel nem lesz közös képem a Fradi-Slagelse után, mert otthagyta a szlelzét 😊

Jó, de hova?!😊))))))

Jön.:-)
VMan
persze <#alien>

Szombaton jön valaki?

SomogyiG
Én inkább azt mondanám, hogy súlyosnak felvezetett semmitmondások!
Ismét a megszokott ködösítés és mellébeszélés, a konkrétumok elõli kitérés.
Neki nem edzõnek, hanem népmûvelõnek kellett volna mennie, s inkább egy ifjúsági klubot vezetnie, mint egy kézilabda-csapatot!
De szerintem számára az igazi telitalálat a "technikai vezetõ" posztja, azon belül is a logisztika - majd a franciák mellett kiélheti magát. Kivánom, hogy a saját területén - ez csak rá, és nem a francia válogatottra vonatkozik - sikeres legyen, s ne kapjon kedvet egy újabb kalandhoz a magyar bajnokságban.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

szerintem annyira nem volt durva, de hogy nem a kérdésekre válaszolt az tuti 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

2006. november 23. 1800 óra

:-)
Remélem lesznek benne szünetek. :-))))
Ezt megis kell nézni !!!<#wink>

Az NSO azért megint hozta a színvonalát, és maximális odafigyelését, mert a hírben, ANITÁT, a legjobb irányítónak nevezik, pedig Õ a legjobb beálló volt!!!!! <#wink> "volt"....<#shakehead><#sir>

"A Pannon-kupa keretében pénteken 10 órakor a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban felavatják a tavaly január 19-én autóbalesetben elhunyt Kulcsár Anita, a 2004-ben a világ legjobbjának választott emléktábláját." <#eljen><#sir>

NSO

ISTHY!! Csak Neked !!<#eljen><#vigyor><#vigyor>

Egyébként, nagyon csinos!!!<#wink><#smile>

VMan

És hála istennek pénteken megismétlik így én is megtudom nézni... 😊)

Magyarország - Spanyolország SPORT1 tv
nõi Pannon kupa mérkõzés - Nyíregyháza
2006. november 23. 1800 óra

Isthy
Remélem én is nagyon, hogy sikerrel jársz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A világverseny idõpontja miatt válogatott szinten sajnos biztos, hogy nem. De talán a Fradi EHF sikere belekerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
valóban, elég súlyos dolgokat mondott 😊
veszem is fel 😊

Isthy
Most volt a Mai helyzetben a Sport1-en interjú Szabó Edinával. Akit érdekel a Sport2-n 20:15-tõl ismétlés. Sztem érdemes megnézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
az itteni EB alatt volt, legalábbis válaszoltak
VMan
tavaly lett benne ennek hatására? akkor még nem olvastam.

remélem szombaton lesz majd lehetõség csapatfotót csinálni Nyíregyházán 😊

nyem nyilatkozom 😄D

Majd meglátjuk a Pannon-kupán, de reméljük a legjobbakat 😊

Breki33
tényleg megint elkezdjük bombázni a képes sportot emailokkal, hogy legyen a csajokról poszter?
Breki33
köszi, gondolom a kézisek megint nem kerülnek bele
Isthy
SPORT 2006 ÉVKÖNYV

Mint évek óta, az idén is várhatóan a karácsonyi könyvpiac egyik slágere lesz a Magyar Olimpiai Bizottság kiadványa, mely az St. Plusz Kft. gondozásában készül.

A magyar sportolók helytállásának reményében mintegy 100 ezer olvasó kezébe kerül a Sport 2006 c. összeállítás.

Formátum: A/4 (202x285 mm).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"AZ én tippem is a 3. hely, bár szerintem nehezebb lesz"

Kb. ez az én véleményem is így elõzetesen.

DUNAFERR FOREVER!!!