Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tanulság: levonva. Arra jó volt, hogy újra tudatosuljon bennem, erre kell számítani az EB alatt is. <#rolleyes>#rolleyes>
Inkább koncentráljunk tényleg a játékra.😊)
HAJRÁ MAGYROK!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Maximálisan ezt az utat járom én is, nem nagyon reagálok az ilyenekre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindezek fényében számomra teljesen hihetõ, hogy nem érte meg csalódásként azt az ezüstérmet, mint ahogy én sem (igaz, akkor még eléggé ifjú voltam és csak ismerkedtem a kézivel).
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont ez az okoskodás a legtöbb fórumon megtalálható folyamatosan, szinte mindig ugyan azok...
Tulajdonképpen addig játszhatunk rosszul, csúnyán amíg nyerünk... 😊 Ami a lényeg a csapatunk évek óta a világ 4 legjobbja közé és tartózik és ez nem kis eredmény!
DUNAFERR FOREVER!!!
Végül is nem tudom. Lehet, de ez egy érdekes dolog. Bennem sem él ez csalódásként. Egy nagy kéziünnep maradt meg leginkább az emlékezetemben. <#eljen>#eljen>
(Többek között lehet, hogy azért, mert az elsõ hely megszerzése, mondhatni: objektív okokból, egyébként is reménytelen volt.)
<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Ja, és hab a tortán, hogy a Dánokat verték el érte!!!
Ezek az önjelölt szöv. kapitányok lesznek az EB után, akik a legjobban lelkendeznek majd, egy jobb eredmény láttán!
De bár mi legyen az eredmény, akkor is, HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!
Mert ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!
Pláne nem egy válogatotté. Azzzal hogy valaki mindenféle negatív kritikával, telefirkálja a netet, semmit se segít.A pozitív dolgokat meg természetesnek tartja. Ezek ált. mind olyan emberek akik, soha nem alkottak életükben. Alkotás alatt bármilyen alkotó munkára gondolok.(Pl. egy nyúlketrec építésére v. bármi). Ha megtették volna, tudhatnák, van amikor minden jól megy, van amikor el van átkozva az ember.
Én már rég túl vagyok azon, hogy vitatkozzam Velük. Õk úgyis jobban tudják.
Az üres kalász felfelé tartja a fejét, a teli lefelé
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
39.8nál azt hittem megsül.😞(((((((
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A magyarok egy jelentõs részének sajna csak az arany ér valamit, és pl. még mindig a berni döntõn siránkoznak, vagy még most is Görbét szídják zágráb miatt 😞 Gondolom ezek az emberek magukkal szemben is ilyen maximalisták...
Erre szinte rímel az a riport, ami a szaklap készítetett
Amállal. Íme!
Igazi szemléletbeli ellenpélda!
"Hihetetlen. Nem nosztalgiázik, eszébe sem jut a budapesti világbajnokság, amikor aranyat nyerhettünk volna, de csak ezüst jutott nekünk?
– Látja, ez jellemzõ. Magyarországon kudarcként kezelik az ezüstérmet, és nemcsak a mi esetünkben. Nos, az ezüst is nagy dolog, én büszke vagyok rá, hogy akkor másodikok lettünk a világbajnokságon. Egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy sírjak vagy csalódott legyek."
Már most kezdõdik a bûnbak-keresés, sõt, a visszamutogatás. <#szomoru1>#szomoru1><#rolleyes>#rolleyes> Vajon mindennek mi értelme? <#conf>#conf>
Magyarország - Horvátország 25-19 (12-8)
Ügyesek voltatok!!<#eljen>#eljen>
Ez ma a kapusok napja volt! 😄
Pálinger & Peric 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ahogy látom az osztrákok megint "bekezdtek", de most nem sikerült felzárkózniuk. Eddig elég gyengén szerepelnek a felkészülési meccseken.
DUNAFERR FOREVER!!!
A norvégok a 2. félidõben 14-el is vezettek (27-13), de ahogy az elsõ félidõben is 11-2-rõl 12-8-ra, úgy a másodikban is felkapaszkodtak.
DUNAFERR FOREVER!!!
GRATULÁLOK GIN, EZ GYÖNYÖRÛ VOLT!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A támadásban sajnos nagyon gyengén muzsikáltunk, rengeteg technikai hibát vétettünk és több elkapkodott, rossz megoldásunk is volt. A lerohanásaink nem nagyon sikerültek és felállt fal ellen is sokszor voltunk tanácstalanok.
A mai meccsen Ibi, Orsi dícsérhetõ a többiek nem nyújtottak kiemelkedõt. Bár Ibinek voltak hibái, de a csütörtökihez képest nagyságrendekkel jobb volt.
Persze a nap hõse éppen az ünnepelt volt:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK DRÁGA GIN!!!

DUNAFERR FOREVER!!!
Ibi is ügyesen játszott, szép passzok, gólok, sáncok, az Eb-ig ha tudna még egy kicsit "feljönni" , kevesebb hibaszázalékkal játszana, akkor nem lesz gond azon a poszton. :taps:
Vérten Orsi ma sokkal jobban látszott, játszott mint csütörtökön. Detti végre betalált, de még mindig túl görcsösen játszott. Jobbszélen Kovacsicz egész jó volt, BB miatt továbbra is aggódom, õ inkább fizikailag nincs rendben...És hát revidiálom az álláspontom, a 2 meccs alapján még a válogatottba sem hívnám be Borbélyt, de reméljük a legjobbakat! Sitike ma összevissza volt. Borbásnak voltak jó megmozdulásai. Görbe jó passzok, de ez még mindig csak 50%.
Jó meccs volt, szvsz Gin a torna játékosa 😄 Boldog Névnapot neki!
Csak így tovább!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
De pihenni mindenkinek kell!!!!!<#papakacsint>#papakacsint><#smile>#smile>
Ez egy komolyabb csapat ellen nagyon sokba került volna nekik, de a franciák ugye már nem számítanak annak. Persze az eredmény ezt hûen tükrözi is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bizony Isthynek igaza van !!
Nem írtad el?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A félidõben: Norvégia-Franciaország 17-11
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok a Norvégok mennyire intézik el franciákat hazai pályán.
DUNAFERR FOREVER!!!
Németország-Oroszország 23-28 (12-12)
A németek a meccs folyamán kétszer is feljöttek 3-4 gól hátrányból, de az utsó 15 percben már az oroszok megtartották, sõt kicsit növelték is a különbséget. Az oroszoknál Turey parádézott (8 gól) és (SZT örömére <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>) Polenova is szerzett 5 gólt, valamint Bliznova is pályra lépett a sérülése után elõször. A németeknél Jurack és Baumbach volt a legeredményesebb 5-5 góllal.
DUNAFERR FOREVER!!!