Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem. Egy dolog az,a mit én szeretnék és egy másik a realitás az külön jó lenne ha ezek találkoznának. 😊 Én biztos vagyok a jó szereplésbe. Tavaly azt lehetett olvasni rengeteg helyen, hogy milyen rosszul fogunk szerepelni..... ÉS megmutatták, hogy milyen jók, igaz én tavalyi azt mondtam/írtam, hogy az elsõ helyre várom õket....

Isthy
Az elõdöntõbe jutás a jelenlegi erõviszonyok alapján az én elvárásom a csapattól. Onnan már olyan kiegyensúlyozottak az erõviszonyok, hogy bármi lehet. Lehetünk negyedikek és elsõk is. Persze az utóbbi kell, hogy a cél legyen, de ha a csapat mindent megtesz, küzd, hajt az utsó pillanatig és nem nyerünk EB-t, akkor sem fogom kárhoztatni õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Én tettem egyetlen kísérletet. De természetesen reménytelen volt.
Tanulság: levonva. Arra jó volt, hogy újra tudatosuljon bennem, erre kell számítani az EB alatt is. <#rolleyes>
Inkább koncentráljunk tényleg a játékra.😊)

HAJRÁ MAGYROK!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Akkor, ott a helyszínen átélve a dolgokat én is és a többiek is iszonyúan csalódottak voltunk. Hazafelé ennek sajnos majdnem rossz következményei is lettek a kutyarossz idõjárási és útviszonyok miatt, de szerencsére megúsztuk. Idõvel belegondolva azonban már egyértelmûen sikernek mondható az ezüst, fõleg annak fényében, hogy milyen elõzményekkel és célokkal utaztunk ki Zágrábba. A csapat hatalmasat küzdött, sokszor jól is játszott, de abban az utsó 6 percben semmi sem sikerült. Akkor sajnos így alakult, de lesz ez még így se!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Én már rég túl vagyok azon, hogy vitatkozzam Velük. Õk úgyis jobban tudják. Az üres kalász felfelé tartja a fejét, a teli lefelé"

Maximálisan ezt az utat járom én is, nem nagyon reagálok az ilyenekre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Örülök, hogy Bandika jobban van és további gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a helyzet, hogy akkor nem volt elvesztett VB döntõ, mert nem egy meccsen dõlt el a VB cím sorsa, nem volt klasszikus döntõ. Az utsó meccsünkön a világbajnok szovjetek vertük meg és ezzel szereztük meg az ezüstérmet és hihetetlenül boldog volt mindenki (10500 nézõ) a BS-ben. A "nagy keleti testvér" csapatát valószínûleg nem lehetett volna megelõzni, a második pofont biztos nem engedték volna. Emlékezzünk rá, hogy elõtte akkor nyáron a Vasas a verhetetlennek hitt, egyeduralkodó Szpartak Kijevet (Turcsinékat) az elõdöntõben kiverte a BEK-bõl és utána meg is nyerték a kupát.
Mindezek fényében számomra teljesen hihetõ, hogy nem érte meg csalódásként azt az ezüstérmet, mint ahogy én sem (igaz, akkor még eléggé ifjú voltam és csak ismerkedtem a kézivel).

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, valószínûleg Zágráb ezért fog nekünk örökké fájni, miközben mellette egy csodálatosan szép élmény is volt.

Én eleve az elsõ helyre várom õket... de ha nem úgy jön ki a lépés semmi gond hisz nem ez séta galopp lesz ez jó egy hét...
Viszont ez az okoskodás a legtöbb fórumon megtalálható folyamatosan, szinte mindig ugyan azok...
Tulajdonképpen addig játszhatunk rosszul, csúnyán amíg nyerünk... 😊 Ami a lényeg a csapatunk évek óta a világ 4 legjobbja közé és tartózik és ez nem kis eredmény!

kaloz174
Ti hallottatok valamit a "B" keretrõl? Mert bizonyos jelekbõl arra következtetek, hogy nekik is edzõmeccsük van. De ezt az infót sikerült rendesen agyonhallgatni, még a Szövetség oldalán sem találok rá utalást. 😞

kaloz174
Természetesen igazad van. De nem tudom elfogadni, ha olyan embereket bántanak, akik ezt nem érdemlik, mint ebben az esetben is. (Javíthatatlan vagyok, sajnos.)

Isthy
Pontosan. Ez a hõbörgõ okoskodás és ítélkezés minden válogatott világverseny elõtt megfigyelhetõ. Persze ahogy jönnek az eredmények úgy lanyhul a dolog. Viszont utána, bármilyen eredményt is érünk el elõjönnek az utólagos okoskodásukkal, hogy ki milyen rossz volt és emiatt "csak" másodikak vagy harmadikak lettünk. Utálom ezt a vesztesek vagyunk dumát. Szomorú, hogy ebben az országban nagyon sokan vannak ilyen mentalitással megfertõzve és ezt egyes "szervek" még csak mélyítik és gerjesztik tovább. <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a csalódottság dolog, érdekes, mert így utólag a zágrábi ezüst is szépen csillog, de a meccs után én majdnem infarktust kaptam!! De lehet, hogy azért, mert nagyon megérdemelték volna a csajok, a gyõzelmet, és olyan közel voltak hozzá!!!

kaloz174
"Azt azért nem hiszem el, hogy egy elvesztett vb döntõ után nem volt csalódott."

Végül is nem tudom. Lehet, de ez egy érdekes dolog. Bennem sem él ez csalódásként. Egy nagy kéziünnep maradt meg leginkább az emlékezetemben. <#eljen>
(Többek között lehet, hogy azért, mert az elsõ hely megszerzése, mondhatni: objektív okokból, egyébként is reménytelen volt.)

Nekem a tavaji VB bronz is, nagyon tetszett, mert megküzdöttek érte!!!!!
<#wink><#eljen>
Ja, és hab a tortán, hogy a Dánokat verték el érte!!!

A lényeg, hogy a gyerek jó úton van, a gyógyulás felé!!
Ezek az önjelölt szöv. kapitányok lesznek az EB után, akik a legjobban lelkendeznek majd, egy jobb eredmény láttán!
De bár mi legyen az eredmény, akkor is, HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!
Mert ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!

Hege eto
Ne is foglalkozz ilyenekkel. Egy csapat szeretete nem eredmény függõ.
Pláne nem egy válogatotté. Azzzal hogy valaki mindenféle negatív kritikával, telefirkálja a netet, semmit se segít.A pozitív dolgokat meg természetesnek tartja. Ezek ált. mind olyan emberek akik, soha nem alkottak életükben. Alkotás alatt bármilyen alkotó munkára gondolok.(Pl. egy nyúlketrec építésére v. bármi). Ha megtették volna, tudhatnák, van amikor minden jól megy, van amikor el van átkozva az ember.
Én már rég túl vagyok azon, hogy vitatkozzam Velük. Õk úgyis jobban tudják.
Az üres kalász felfelé tartja a fejét, a teli lefelé

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Közi az aggódást Fiúk-Lányok. Levittük a lázát 38,2re már jobban.
39.8nál azt hittem megsül.😞(((((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Azt azért nem hiszem el, hogy egy elvesztett vb döntõ után nem volt csalódott. Még a mentalitás bajnok dánok is megszeppennek egy komolyabb meccs elvesztése után. Az már más kérdés, hogy egy óra múlva már vigyorognak...
A magyarok egy jelentõs részének sajna csak az arany ér valamit, és pl. még mindig a berni döntõn siránkoznak, vagy még most is Görbét szídják zágráb miatt 😞 Gondolom ezek az emberek magukkal szemben is ilyen maximalisták...
kaloz174
Legyen igazad! Mindenesetre nagyon nem tetszik ez az alapvetõen negatív látásmód. A világ egyik legjobb kézis bajnoksága a miénk, ha nem a legjobb! Olyan meccseket láthatunk folyamatosan ennek köszönhetõen, amit kevés országban. De mi mégis már elõre fanyalgunk, az EB elõtt. 😞

Erre szinte rímel az a riport, ami a szaklap készítetett
Amállal. Íme!
Igazi szemléletbeli ellenpélda!

"Hihetetlen. Nem nosztalgiázik, eszébe sem jut a budapesti világbajnokság, amikor aranyat nyerhettünk volna, de csak ezüst jutott nekünk?
– Látja, ez jellemzõ. Magyarországon kudarcként kezelik az ezüstérmet, és nemcsak a mi esetünkben. Nos, az ezüst is nagy dolog, én büszke vagyok rá, hogy akkor másodikok lettünk a világbajnokságon. Egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy sírjak vagy csalódott legyek."

Ilyenkor mindig megjelennek a "szakértõk", és ugyanúgy mint korábban, most is szépen eltûnnek majd ahogy a csajok belelendülnek a játékba.
kaloz174
Ahogy olvasgatom a fórumokat, elképeszt egyesek rövidlátása. Már most pálcát törnek játékosok, csapat felett. Semmibe véve gyakorlatilag NA és stábja hozzáértését, azt, hogy még ugyancsak van idõ az EB-ig, azt, hogy valószínûleg a felkészítés még zajlik.

Már most kezdõdik a bûnbak-keresés, sõt, a visszamutogatás. <#szomoru1><#rolleyes> Vajon mindennek mi értelme? <#conf>

kaloz174
Ez nem jó hír!😞 Mielõbbi gyógyulást Bandinak!

Remélem a gyerek jobban van, mert ez a legfontosabb!!

elõször is mielõbb gyógyulást a gyerkõcnek, másodszor természetesen nyertek 😊
Magyarország - Horvátország 25-19 (12-8)

Hege eto
Mi lett a csajok meccsének a vége? Csak az elsõ félidõt láttam. Bandival orvoshoz kellett futnom 39.8 volt a láza.

GRATULA A VESZPRÉMNEK!!

Ügyesek voltatok!!<#eljen>

Húúúúú, fantasztikus volt a veszprémi meccs, oktattunk 😄
Ez ma a kapusok napja volt! 😄
Pálinger & Peric 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Isthy
A Turcsin kupán: Brazília-Ausztria 32-23 (18-8)

Ahogy látom az osztrákok megint "bekezdtek", de most nem sikerült felzárkózniuk. Eddig elég gyengén szerepelnek a felkészülési meccseken.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Möbelringen kupán: Norvégia-Németország 34-28 (20-11)

A norvégok a 2. félidõben 14-el is vezettek (27-13), de ahogy az elsõ félidõben is 11-2-rõl 12-8-ra, úgy a másodikban is felkapaszkodtak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A védekezésünk most sem volt rossz, bár a sok variálgatás miatt néha az is gyengén muzsikált. Szerencsére Gin valami elképesztõt nyújtott, sztem összességében kb. 60 %-al védhetett, a 8-ból 5 kivédett 7-es pedig szinte hihetetlen. Mondtam én, hogy miatta nem kell aggódni, amikor kell, hozni fogja azt amit tud, ahogy eddig is a világversenyeken.
GRATULÁLOK GIN, EZ GYÖNYÖRÛ VOLT!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

A támadásban sajnos nagyon gyengén muzsikáltunk, rengeteg technikai hibát vétettünk és több elkapkodott, rossz megoldásunk is volt. A lerohanásaink nem nagyon sikerültek és felállt fal ellen is sokszor voltunk tanácstalanok.
A mai meccsen Ibi, Orsi dícsérhetõ a többiek nem nyújtottak kiemelkedõt. Bár Ibinek voltak hibái, de a csütörtökihez képest nagyságrendekkel jobb volt.
Persze a nap hõse éppen az ünnepelt volt:

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK DRÁGA GIN!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

megint sok technikai hiba, de Gin parádéval nagynak tûnt a különbség a 2 csapat között 😄DD
Ibi is ügyesen játszott, szép passzok, gólok, sáncok, az Eb-ig ha tudna még egy kicsit "feljönni" , kevesebb hibaszázalékkal játszana, akkor nem lesz gond azon a poszton. :taps:
Vérten Orsi ma sokkal jobban látszott, játszott mint csütörtökön. Detti végre betalált, de még mindig túl görcsösen játszott. Jobbszélen Kovacsicz egész jó volt, BB miatt továbbra is aggódom, õ inkább fizikailag nincs rendben...És hát revidiálom az álláspontom, a 2 meccs alapján még a válogatottba sem hívnám be Borbélyt, de reméljük a legjobbakat! Sitike ma összevissza volt. Borbásnak voltak jó megmozdulásai. Görbe jó passzok, de ez még mindig csak 50%.
Jó meccs volt, szvsz Gin a torna játékosa 😄 Boldog Névnapot neki!
Csak így tovább!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Tisztelet, az iskolának, és a csapatnak !!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

És ha a csajok a végét nem lazítják, 10-es is megmaradt volna a Spanyolokkal szemben!!!
De pihenni mindenkinek kell!!!!!<#papakacsint><#smile>

VMan
ien jók vagyunk <#alien2>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
No igen, de a norvégok 15 technikai hibát követtek el és volt a 2. félidõben egy 7,5 perces gólcsendjük is. Mondjuk a "csúcs" az volt amikor egymás után 3 technikai hibát vétettek 1,5 perc alatt.
Ez egy komolyabb csapat ellen nagyon sokba került volna nekik, de a franciák ugye már nem számítanak annak. Persze az eredmény ezt hûen tükrözi is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nekem ez túl sima gyõzelem!!!<#conf><#conf>

Isthy
Végül 31-18-ra simán nyertek a norvégok, egy iszonyúan sok techikai hibát hozó meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Megerõsítve !!
Bizony Isthynek igaza van !!

Isthy
Nem bizony, több helyen is így jelent meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
<#wow1><#wow1><#wow1><#conf><#conf><#conf>

Nem írtad el?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
A Pannon Kupa mai meccsén: Spanyolország-Horvátország 28-23 (14-11)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos nincs közvetítés, hanem csak részletes eredménykövetés van a norvég szövetség oldalán (www.handball.no) a Kamper Online menüpontban a jobb oldalon. A legördülõ listából válasthatsz módot, én a Kamputviklinget használom.

A félidõben: Norvégia-Franciaország 17-11

DUNAFERR FOREVER!!!

hol nézed?

Isthy
Köszi! De megmondom õszintén én észre sem vettem.

Kíváncsi vagyok a Norvégok mennyire intézik el franciákat hazai pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
gratula a 30ezerhez! <#circling>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Möbelringen kupa:

Németország-Oroszország 23-28 (12-12)

A németek a meccs folyamán kétszer is feljöttek 3-4 gól hátrányból, de az utsó 15 percben már az oroszok megtartották, sõt kicsit növelték is a különbséget. Az oroszoknál Turey parádézott (8 gól) és (SZT örömére <#wink><#vigyor>) Polenova is szerzett 5 gólt, valamint Bliznova is pályra lépett a sérülése után elõször. A németeknél Jurack és Baumbach volt a legeredményesebb 5-5 góllal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megmondom õszintén nem nagyon, de ahogy a képet megnéztem beugrott a dolog :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!