Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Fradistákról ezentúl nincs véleményem ;DDDD"
A szurkolókról vagy a játékosokról? ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Tartsunk össze és szurkoljunk a csajoknak.
AZ én tippem is a 3. hely, bár szerintem nehezebb lesz
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Fradistákról ezentúl nincs véleményem ;DDDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A rossz elõérzet oka szerintem a "féloldalasságunk" miatt lehet, ill. a beálló posztunk, ami gyengébb a megszokottnál!
Ezt ellensúlyozhatja a kapitánypárosunk tapasztalata és taktikai érzéke, meg az erõs bajnokságunk, mint háttér.
Még egy dolog, amit látni kell! Mi nagyon könnyen törünk pálcát bármelyik játékosunk felett - hogy inkább ez, mint az - holott a szûk keretbõl kikerülõ játékosok az EB-n résztvevõ válogatottak közül is jópárban megkérdõjelezhetetlen kezdõk lennének.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Bármikor megkereshetsz, amiben tudok, segítek.
DUNAFERR FOREVER!!!
V-Man > tényleg KEK, mea culpa
Isthy > Igen, s már útban vannak a Csapatnak a kis csomagok. Remélem mielõbb a legszélesebb körben is elérhetõ lesz az anyag. Majd Gabcával kapcsolatban azonban meg kell, hogy keresselek.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy éppen tegnap volt a születésnapja, lehet inkább bulizni ment, mint a válogatott összetartásra.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
találtam egy jó külföldi feltöltõ oldalt
1.5 GB per file és 90 napig lehet fent
érdemes lenne kipróbálni
Kiss Szilárd: – A sikert jobban akaró együttes nyert, és, hogy ez a tényezõ döntött, az engem nagy szomorúsággal tölt el.
vajon ennek mien következményei lesznek/lettek? index vásárhelyi topikban büntetést és fejmosást írnak.
http://hnkc.hu/index.php?option=content&task=view&id=675&Itemid=69
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
egyébként a verseny színvonalát nézve mindenképp kár, hogy nem lesznek ott a románok, Anja Andersen rendesen bekavart nekik... most jön helyettük egy szerb fakó, akik persze bizonyára nagyon keményen harcolni fognak így is, de messze nem ugyanaz a színvonal, mint a román vagy a teljes szerb csapat lett volna.
Lovi ügyben is egyetértünk, a B válogatottban mindenképpen helye lett volna!
örülök, hogy tudod nekem a mi a lényeg, esetleg legközelebb elmondhatod helyettem mit gondolok egy-egy meccsrõl, ha már így belejöttél 😉))))
SMS
On!
A világbajnok volt a legjobb
Hú tök igazad van Mse, volt, van és lesz is itt minden, hozzám hasonlóan lelkesüljön mindenki!
Azér nem írok be mindent, amit a világkupáról is mondanék, mert tök hosszú és uncsi lenne. Jó volt, de gyengébb, mint a tavalyi, sokkal több volt a hiba, visszafogottabb volt a színvonal. Kár, hogy a románoknak nem sikerült hozni a fõversenyüknek szánt tornát, sajnos, hogy nem erõsítik az EB mezõnyét. Azért túl nem misztifikálnám õket, fejben még nem teljesen készek a gyõzelemre, nem lesznek olyan félelmetesek õk (Valcea) a BL-ben.
Gábor, ez nem is a Te EB-kereted, hanem Andrásé. <#wink>#wink>
Egy kicsivel több elfogultságot kérnénk, még a végén kinevezünk kapitánynak! <#nyes>#nyes>Véleményem szerint ez a társaság fog utazni.
Ezzel szemben én pár hete szívesebben láttam volna Triffát, de azóta Herr Orsin a voksom. A jobb oldalon favorizáltam volna Lovit, bizonyítási lehetõséget mindenképp érdemelt volna, és ha meggyõzõ lett volna BB helyett õt szántam volna. Ezért kicsit nehesztelek NA-ékra.
Beállóban maximálisan a Borbás+Piros duó mellett vagyok.
Orbán Anna (vagy még inkább Szûcs Gabi!-tõle sokkal nagyobb teljesítmény kellett volna õsszel) helyett Szucsánszki Zizit szánnám inkább. Végszóként õt sajnálom a legjobban, ha kimarad.
Eddigi viszonylagos szûkszavúságomnak azért van/lesz igazolása, a közeljövõben nézzetek sûrûbben a handball-ra, remélem mielõbb kiderül miért is. <#smile>#smile>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Neked nem Borbély utazása a lényeg, hanem az, hogy Piros ne utazzon! 😊
Amit te írtál, azt úgy nevezik: csúsztatás! 😊
tõlem szurkolhatsz Borbás ellen, attól még Piros nem lesz jobb beálló, vagy Borbás rosszabb, de ha neked így esik jól, ahogy érzed.
Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy Borbélyról, hogy odáig elmész, hogy égeti a saját hazaját.
Piros megy, az 100%, de most már csak azért is Borbás ellen szurkolok, hadd menjen Borbély Zsanett!!! 😛 😛 😛
és még egy 😊
egyébként az egyik kedvenc könyvem filmadaptációja megy az m2-n 😊
Borbás mellé Borbélyt vinném az EB-re! 😊))
Reméljük, tanul belõle!! Nagyon fontos "pillanat" számára!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Még amirõl esetleg nem tudsz: Párduc és Köke különórákban részesíti Luluval és Zizivel együtt az irányító-beálló kapcsolatról - már egyértelmûen látszik, hogy egyre nagyobb sikerrel.
on: Sugár Timit a válogatottba! 😄
sajnálom szegényt...Hornyák nem a barátnõje az tuti ;DDD
csak fokozzák a pesszimizmusom az ilyen cikkek...vajon Szûcs Gabica Tomi mellé/mögé volt tervezve, vagy õ lett volna a kimaradó, ha Tomi egészséges? Remélem azért õ is gyakorolta azokat a figurákat...
Várok vele a Pannonkupa utánig, hátha gyûlik még össze pár kérdés 😉))))
DUNAFERR FOREVER!!!