Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Sztem az a séta nem lesz olyan egyszerû és lesz benne egy meccs amit nagyon rázósnak érzek. Úgy gondolom a németekkel sok bajunk lesz, de nagyon remélem, hogy nem lesz igazam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért sztem Gabica az utóbbi 3-4 meccsen egyre jobb formát mutatott és ez bíztató.

"Fradistákról ezentúl nincs véleményem ;DDDD"

A szurkolókról vagy a játékosokról? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
egy kérdés, tudtok várhatóan megjelenõ sportévkönyvrõl?

Breki33
AZ EB alatt ne legyen klubcsapatozás :-P

Tartsunk össze és szurkoljunk a csajoknak.

AZ én tippem is a 3. hely, bár szerintem nehezebb lesz
SomogyiG
<#ejnye1>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
én is nyugodt optimizmussal tekintek a torna elé, szerintem az elõdöntõbe egyszerûen be kell sétálnunk, onnan meg már bármi lehet 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

amit én láttam Szûcsbõl, és Orbánból, az hogy egyikük sincs nagy formában, de Gabicára szükség van 3-as védõként.
Fradistákról ezentúl nincs véleményem ;DDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Akkor vagy kilógok a sorból, vagy nem, mert én a 3. helyre várom a csapatot. Ettõl függetlenül szerintem csak a Norvégoktól és az Oroszoktól van "félni"-valónk, de õk is verhetõek, az meggyõzõdésem! Nagy veszélyt a Románok jelentenének - õk ugye nem lesznek ott, vagy a szerbek, ha teljes csapattal állnának ki. Ami számunkra rosszul sülhet el, az csak sérülés, vagy rossz forma lehet.
A rossz elõérzet oka szerintem a "féloldalasságunk" miatt lehet, ill. a beálló posztunk, ami gyengébb a megszokottnál!
Ezt ellensúlyozhatja a kapitánypárosunk tapasztalata és taktikai érzéke, meg az erõs bajnokságunk, mint háttér.
Még egy dolog, amit látni kell! Mi nagyon könnyen törünk pálcát bármelyik játékosunk felett - hogy inkább ez, mint az - holott a szûk keretbõl kikerülõ játékosok az EB-n résztvevõ válogatottak közül is jópárban megkérdõjelezhetetlen kezdõk lennének.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ennek nagyon örülök és szeretnék mihamarabb boldog tulajdonossá válni! ;-)))

Bármikor megkereshetsz, amiben tudok, segítek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Mse > és Orbán Annával, Szûcs Gabival, Szucsánszkival kapcsolatban? Egyébként még abban is egyetértünk, hogy valamennyire pesszimistán tekintünk az EB-re. Rossz elõérzetem van.

V-Man > tényleg KEK, mea culpa

Isthy > Igen, s már útban vannak a Csapatnak a kis csomagok. Remélem mielõbb a legszélesebb körben is elérhetõ lesz az anyag. Majd Gabcával kapcsolatban azonban meg kell, hogy keresselek.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Számomra már nincs FCK ügy

Riport Ginnel az oldalán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd figyelek a rázendítésre! <#wink><#vigyor>

Amúgy éppen tegnap volt a születésnapja, lehet inkább bulizni ment, mint a válogatott összetartásra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Majd akkor rázendítek! De szerencsénkre, most nincs a szerb keretben, (legalábbis, a hírek szerint) és bizony Bojana nagyágyú a kézilabdában!!

Isthy
Azért én nem vennék mérget arra az átigazolásra, olvasni arról is, hogy errõl, mint tiszta hülyeségrõl beszél az érintett. Amúgy a hozzáállása finoman szólva is "érdekes"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem Ginnek az eddigiekhez hasonlóan most is fog menni. Nekem még nem volt "szerencsém" olyan válogatott világversenyt látni amelyiken nem így lett volna és sztem most sem lesz másként. Lehet lesz egy-két gyengébb periódusa (ahogy szokott), ilyenkor kell jól helyettesíteni és bizonyítani. Én is úgy gondolom, hogy a jelenlegi tendenciát nézve Orsi lenne a jobb választás és biztos vagyok benne, hogy András is õt választja majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most mondjam azt, hogy nekem erõs gyanúm van az elfoglaltságod okával kapcsolatban? ;-))) Ezek szerint végre elkészült! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Na csak várjál, pityereghetsz (<#smile>) még emiatt eleget, mert a montenegrói válogatottba akar átigazolni! S ha ez így lesz, akkor ez egy komoly lavinát indíthat el...

Most olvasom, hogy Bojana Petrovic, nem szerepel a szerb válogatottban!! Valahogy nem kap el a sírás ez miatt!!!<#ejnye1><#nyes><#nyes>

VMan
igen!
pedig ftp-zés közben teljesen normálisan tudok böngészni...

Breki33
rapidshare megfogja?

ja hogy a böngészési sebességet?
VMan
nagyon jó sebességgel megy felfelé, de akárcsak a rapidshare, ez is nagyon megfogja a böngészõt, és 1.4 giga feltöltéséhez kellene vagy 8 óra 😞

Breki33
elõször egy kisebbel próbáld ki nehogy szidj P
VMan
na megnézem, pont ráfér a Cori-Vasas amit kértek tõlem többen is 😊

Breki33
http://www.gigasize.com/

találtam egy jó külföldi feltöltõ oldalt

1.5 GB per file és 90 napig lehet fent

érdemes lenne kipróbálni
VMan
azt írják eltört az ujja...

VMan
HNKC-Vác után
Kiss Szilárd: – A sikert jobban akaró együttes nyert, és, hogy ez a tényezõ döntött, az engem nagy szomorúsággal tölt el.

vajon ennek mien következményei lesznek/lettek? index vásárhelyi topikban büntetést és fejmosást írnak.
http://hnkc.hu/index.php?option=content&task=view&id=675&Itemid=69

Djokics hogyhogy?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
a Vilcsea sajna a KEKben van, és ráadásul a Cornexivel játszik rögtön januárban :|

egyébként a verseny színvonalát nézve mindenképp kár, hogy nem lesznek ott a románok, Anja Andersen rendesen bekavart nekik... most jön helyettük egy szerb fakó, akik persze bizonyára nagyon keményen harcolni fognak így is, de messze nem ugyanaz a színvonal, mint a román vagy a teljes szerb csapat lett volna.

VMan
a szerb válogatottban nem lesz ott Popovics és Djokics se az EB-n.

igen, vhogy én is ezen vaciláltam, hogy a Triffa, Herr kapusok közül, vajon melyik lenne stabilabb, egyáltalán Ginnek mennyire fog menni, és hogy a második számú kapus mennyi lehetõséget kap majd. Triffa kicsit elfáradt/leersztett vagy tán csak holtponton van, míg Herr feljövõben van a sérülése után, reméljük utóbbi tartja majd jó formáját az Eb-n is!

Lovi ügyben is egyetértünk, a B válogatottban mindenképpen helye lett volna!

tényleg, hogy leégtünk Vele a 2005-s Vb-n is. 😄DD

örülök, hogy tudod nekem a mi a lényeg, esetleg legközelebb elmondhatod helyettem mit gondolok egy-egy meccsrõl, ha már így belejöttél 😉))))

SomogyiG
Off!
SMS
On!

Duby
NSO a világkupáról, és a kapitányról:
A világbajnok volt a legjobb

Hú tök igazad van Mse, volt, van és lesz is itt minden, hozzám hasonlóan lelkesüljön mindenki!
Azér nem írok be mindent, amit a világkupáról is mondanék, mert tök hosszú és uncsi lenne. Jó volt, de gyengébb, mint a tavalyi, sokkal több volt a hiba, visszafogottabb volt a színvonal. Kár, hogy a románoknak nem sikerült hozni a fõversenyüknek szánt tornát, sajnos, hogy nem erõsítik az EB mezõnyét. Azért túl nem misztifikálnám õket, fejben még nem teljesen készek a gyõzelemre, nem lesznek olyan félelmetesek õk (Valcea) a BL-ben.

Gábor, ez nem is a Te EB-kereted, hanem Andrásé. <#wink>
Egy kicsivel több elfogultságot kérnénk, még a végén kinevezünk kapitánynak! <#nyes>Véleményem szerint ez a társaság fog utazni.

Ezzel szemben én pár hete szívesebben láttam volna Triffát, de azóta Herr Orsin a voksom. A jobb oldalon favorizáltam volna Lovit, bizonyítási lehetõséget mindenképp érdemelt volna, és ha meggyõzõ lett volna BB helyett õt szántam volna. Ezért kicsit nehesztelek NA-ékra.
Beállóban maximálisan a Borbás+Piros duó mellett vagyok.
Orbán Anna (vagy még inkább Szûcs Gabi!-tõle sokkal nagyobb teljesítmény kellett volna õsszel) helyett Szucsánszki Zizit szánnám inkább. Végszóként õt sajnálom a legjobban, ha kimarad.

Eddigi viszonylagos szûkszavúságomnak azért van/lesz igazolása, a közeljövõben nézzetek sûrûbben a handball-ra, remélem mielõbb kiderül miért is. <#smile>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Nem tudok privát üzenetet írni, mert ez a dög nem engedi! Sem válaszolni, sem újat irni!

SomogyiG
Nem-nem! Ez egyértelmûen Borbásra igaz!!! Tessék rendesen elolvasni!!! 😄DD
Neked nem Borbély utazása a lényeg, hanem az, hogy Piros ne utazzon! 😊

Amit te írtál, azt úgy nevezik: csúsztatás! 😊

mondd már meg nekem légyszíves, mi az érdekem abban, hogy Borbély utazzon? kíváncsian várom 😊
tõlem szurkolhatsz Borbás ellen, attól még Piros nem lesz jobb beálló, vagy Borbás rosszabb, de ha neked így esik jól, ahogy érzed.
Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy Borbélyról, hogy odáig elmész, hogy égeti a saját hazaját.

SomogyiG
Képes lennél a saját hazádat égetni önös érdeked miatt?! Rosszabb vagy, mint Mocsai, vagy Laurentz!!! 😛

Piros megy, az 100%, de most már csak azért is Borbás ellen szurkolok, hadd menjen Borbély Zsanett!!! 😛 😛 😛

re 😊
és még egy 😊

egyébként az egyik kedvenc könyvem filmadaptációja megy az m2-n 😊

tök jó, örülök neki hogy fejlõdik, és fejlõdni is fog még tuti, van is még rá ideje!
Borbás mellé Borbélyt vinném az EB-re! 😊))

kaloz174
Egészen illetékes személy mondta nekem egészen autentikus körülmények között: "ha ebbõl nem tanul, akkor...".
Reméljük, tanul belõle!! Nagyon fontos "pillanat" számára!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ott a pont. Az a "Hmmm" részemrõl erre is vonatkozott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Írtam privit diktafon ügyben.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Akkor egy infó, amirõl esetleg nem tudsz, igaz, max 2 meccsét láthattad ebbõl a szezonból: az általa szerzett 45 gólból 14 volt lerohanásból, a többi beálló posztról, támadásból - igaz, ebbõl 4 betörésbõl.
Még amirõl esetleg nem tudsz: Párduc és Köke különórákban részesíti Luluval és Zizivel együtt az irányító-beálló kapcsolatról - már egyértelmûen látszik, hogy egyre nagyobb sikerrel.

SomogyiG
Nekem úgy tûnik, mintha az itthonmaradásának nem minden oka szerepelne a cikkben...

mégjobban 😉

VMan
ettõl nem keseredek el, tudom hogy õ se megoldás <#szomoru1>

huhh, tõletek is megkérdezem, hátha vki nagy szakértõje a témának; mint korábban írtam tönkrement a diktafonom, szal. tervezek egy újat venni, akinek esetleg van, vagy jólfelkészült e téren adhatna ötletet, melyiket, köszke 😄D

on: Sugár Timit a válogatottba! 😄

nem is értettem mire írtad, hogy nõjjön fel...
sajnálom szegényt...Hornyák nem a barátnõje az tuti ;DDD

csak fokozzák a pesszimizmusom az ilyen cikkek...vajon Szûcs Gabica Tomi mellé/mögé volt tervezve, vagy õ lett volna a kimaradó, ha Tomi egészséges? Remélem azért õ is gyakorolta azokat a figurákat...

megfogalmaztam néhány kérdést NA-nak a handball.hu fórumára, de már elõre látom, hogy megkapom hogy utálom a zöldfehéreket 😄DD
Várok vele a Pannonkupa utánig, hátha gyûlik még össze pár kérdés 😉))))

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!