Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, egybõl elõbújt az összes fradista 😊 nem tehetek róla, hogy nekem az "igen-nem-persze" válaszok nem mondanak sokat 😄D mondjuk hülye kédésekre hülye válasz, de azért volt 1-2 normális ami mondjuk 2 szónál többet ért volna!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Láttam, ma már kitettél magadért!😊)
A menü: elõtte! <#nyes> Meg utána is! Biztos, ami biztos! <#vigyor2><#pias>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

nah majd én örök elégedetlen bevizsgálom azt raguleves-rakottkrumpli menüt 😄D ha másnem, jöhet egy A-menü (jól mondom kalóz? 😉 )utána 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
"Pálinger: fáradtság és rakott krumpli

A tatai edzõtáborban készül a magyar nõi kézilabda-válogatott a svédországi kontinenstornára. Legjobbjaink elcsigázottan, ám remek hangulatban várják a skandináv túrát. Pálinger Katalin a felkészülés fáradalmairól és a karácsonyi elõkészületekrõl nyilatkozott honlapunknak."

A teljes írás

NA válaszolt a kérdésekre, sok érdemi infóval nem lettünk gazdagabbak...

talált vki külföldi adókat, ahol más meccseket is figyelemmel kísérhetünk? nekem van két net-tvm, mondjuk sok adó csak kamu, de hátha vhol vmit 😊

csak egy vagy több meccs is lesz? az viszont jó, hogy az egyik legerõsebb ellenféllel tudunk játszani felkészülési mérkõzéseket

Na ja nem ártana... mert mindjárt itt van a kezdett, csak az szívás, hogy a mtv nem ismétel.... sport1, legalább 1-2 megismétli a meccseket...

Az ellenõrök bárhol, bármikor ellenõrizhetnek. Az õszi összetartás alkalmával a szállodába mentek.
De volt olyan Cornexi-Gyõr meccs is, hogy a meccs után azonnal menni kellett a játékosoknak.
VMan
ott még úgyse voltam 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

köszi, V-Mant érdekelte igazán, érdekes, hogy az MKSZ még csak említést sem tett róla 😞

Érdekes infóra leltem az MKSZ honlapján!

2007. február 28. 18.00 Szombathely
Magyarország-Norvégia
Nõi válogatott mérkõzés

Végre egy meccs ahová nem kell átutaznom az egész országot! <#vigyor2><#nyes><#worship>

Hajrá Magyar Kézilabda!

Azért azt megkéne beszélni, hogy mikor ki teszi fek az aktuális meccset a th.-re, mert a párhuzamos munkának sok értelme nincs! Proxinak megigértük, remélem figyel minket, és jelentkezik !!

Nekem nagyon szimpatikus, a magyar vezetés, mert avval, hogy hangsúlyozottan, a csapatot "csak" az elsõ 6-ba várják, bizony nagy terhet vesznek le a lányok hátáról! Ez tavaj a VB-n, bizony nagyon jóttett a lányok lekivilágának, és sokkal görcsmentesebben játszottak, mintha agyon terhelték volna Õket az elvárásokkal! Tehát ez már egyszer bejött, egy kis szerencsével, még a döntõ is meglett volna, de ugye, hogy örültünk a bronznakis!
Szóval, HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!

Na végre, helyreállt a rend !!!
Úlyra élvezhetjük, a remek fotókat!!! <#eljen>

Voltam Tatabányán a gálamérkõzésen. A Csajok elég mérsékelt tempót diktáltak és a mérkõzés elején még néha a fiúk is vezettek. Gin azért 4 percenként bemutatott egy-egy bravúrt, de mindenkin látszott a majdnem két heti kemény munka. A fiúk fõleg betörésbõl értékesítették góljaikat és nagyon lendületes támadásokat vezettek. András néha elégedetlen is volt, hogy átjáróház a védelem. Támadásban inkább a szélen voltak a csajok eredményesek, illetve Görbe mutatott még meg valamit a tudásából. Rengeteg gól esett, de ezt Isthy már kommentálta. Mindenki a pályára léphetett és igazán jó kis mérkõzés volt. Sajnos Sopi az utolsó percben megsérült és el is tünt a Dokival....remélem nem komoly. Egy lövés után kapott az arcához, nem láttam, hogy labda találta e el vagy kéz, de nagyon fájdalmasan feküdt a parketten. A mérkõzés után még néhányuknak doppingvizsgálaton kellett részt venniük (nem értem, miért nem az edzõtáborba mentek ezek a jóindulatú ellenõrök) Összességében szerintem hasznos mérkõzést volt és remélem Sopival sincs semmi.
Breki33
ha adsz priviben nicket meg jelszót megpróbálhatok regisztrálni neked
Duby
7. NÕI EURÓPA-BAJNOKSÁG. Vérten Orsolya a legtöbbre vágyik, és újra bizonyítani szeretné tudását
Ezúttal is az aranyéremre tör

forrás: NSO, B. A., S. J. - 2006-12-01

Érdemes olvasgatni az index fórum EB-s topicját, nagyon értékes hsz-ek, fordítások, infók vannak. (Csak tudnám miért nem tudok regisztrálni? Bármilyen nevet adok meg, az már elvileg foglalt. Furcsa lenne.)

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Nagyon király lett, gratulálok! <#taps><#worship>

Látom végül sikerült zenét is találnod. Már benn is van az archivumban! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

na ja... tényleg bizti, hogy kézi meccs volt...? 😊)

na ja... tényleg bizti, hogy kézi meccs volt...? 😊)

Fõ a változatosság a lényeg , hogy megtalálható... 😊

kaloz174
Volt edzõje szerint Gin céltudatos, profi játékos. Ráadásul rengeteg tapasztalatot tudhat magáénak, ami szintén nem hátrány, különösen ezen a poszton. A csapatnak sokat jelent, hogy õ áll a kapuban, ez egyértelmû.

VMan
feltettem az oldalamra (melynek megint új címe van, de ez már valsz. jó ideig nem változik majd 😊 --> v-man.hu) Pálinger Kati horvátok elleni parádéjáról készített összeállításomat 😊

kaloz174
Bognár Barbara oldalán találtam ezeket az infókat:

"Szlovákia-Magyarország "B" 28-25 (17-15)
A Róth Kálmán által irányított magyar B-válogatott Vágsellyén lépett pályára november 26-án Szlovákia válogatottja ellen, és szoros mérkõzésen 3 gólos vereséget szenvedett.
A magyar válogatott legeredményesebb játékosa Temes Bernadett volt 5 góllal."

Ha valakit még érdekel, ennyi idõ után. (Sikerült jól titokban tartani az errõl a meccsrõl szóló tudósítást, ha egyáltalán van olyan.)

Isthy
A mai edzõmeccsen 48-42-re nyertek a csajok az ifi fiúk ellen.

Most már csak egy kérdés merülhet fel: mi volt ez, kosármeccs? <#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gin mindig is maximalista volt, önmagával szemben meg fõleg. Egyébként csak helyeselni tudom a hozzáállását!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
7. NÕI EURÓPA-BAJNOKSÁG. Pálinger Katalin kiemelkedõ eredményt vár a csapattól
„A mércét a lehetõ legmagasabbra teszem” >>

Svédország több városában december 7-én rajtol a 7. nõi Európa-bajnokság. A vb- és Eb-bronzérmes magyar válogatott Németh András szövetségi kapitány irányításával készül fel a seregszemlére, és szeretne hagyományainak megfelelõen, vagyis sikeresen szerepelni a 16 csapatos viadalon. Sorozatunkban szerepkörönként mutatjuk be a magyar együttes kulcsjátékosait.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
Görbe is érmet akar 😊

Breki33
Képes sportban Görbérõl van cikk
Isthy
Azért én remélem, hogy nõi vonalon nõni fog ez a létszám, csakúgy, mint az idén! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom sok mindenben egyezik a véleményünk,remélem ez nem azért van mert mostanában sokat voltunk egymás társaságában kézimeccseken ;-)))

A németekkel kapcsolatban pont arra utaltál, amire én is a #30067-ben. De jó lenne, ha nem igazolódnának az aggodalmaink! Erre van is némi remény, hiszen ez egy másik csapat, amelyik sok mindenben eltér az elõzõtõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kézilabda: az európai ranglistán nem változott Magyarország helyezése

2006-11-29 00:00 Utolsó módosítás: 2006-11-29 16:56
Nem változott Magyarország helyezése az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) legfrissebb ranglistáján, tehát a nõk továbbra is a másodikok, míg a férfiak az ötödikek.
Eszerint a következõ, azaz a 2007/08-as szezonban is a kontinentális kupákban a nõk között két magyar csapat vehet részt a Bajnokok Ligájában, kettõ az EHF Kupában, egy pedig a KEK-ben. A férfiaknál ugyanez a helyzet. A létszám abban az esetben nõhet, ha valamelyik magyar gárda kupát nyer.

Nagy vesztes a dán férfi szakág, amelyet most az orosz megelõzött, így a skandinávok a BL-ben nem két, hanem csak egy klubot indíthatnak.
NSO

Breki33
ámen
Folytatom a sort az EB-vel kapcsolatban:

A csoportban én is az elsõ helyre várom a csapatot. Meglepetésnek fog tûnni, de szerintem a szerbek fognak elbukni a csoportban. Nincs igazán összetartás náluk mint volt a románok ellen és a jobb játékosaik mind hiányoznak, ki ilyen ki olyan ok miatt. Az osztrákokat várom a második helyre és a macedónokat a harmadik helyre.
A középdöntõben az a másik csoport harmadikjával, így a szlovénokkal játszuk az elsõ meccset. Ez sima liba lesz. A szlovénok sokat gyengültek tavaly óta. Legutóbb idegenben döntetlent játszottak a szlovákokkal. A balszélük viszont nagyon erõs Oder és Hrjinic személyében. Majd következik a középdöntõ második meccse a németekkel, itt fog eldõlni, hogy elõdöntõsök leszünk. Megmondom nagyon tartok ettõl a meccstõl. Az utóbbi idõben nagyon sok szoros meccset játszottunk velük. (2003. VB vereség Csáktornyán, 2004. EB kínkeserves gyõzelem Debrecenben) És mint ismeretes minden csapatsportban a németek sohasem adják fel, végig küzdenek. A középdöntõt a norvégok elleni meccsel zárjuk, remélem eddigre már elõdöntõsök leszünk, de azért jó lenne mert el kellene kerülnünk az oroszokat, inkább a dánokkal játszunk.
A másik ágon az oroszok és dánok simán nyerik a csoportjukat és a középdöntõben csak megerõsítik pozíciójukat. Oroszok nyerik ezt a középdöntõs csoportot és a dánok lesznek a másodikok. Mögöttük a svédek, a hollandok az ukránok és a franciák végeznek.
Minimum az elõdöntõbe várom a csapatunkat, ha ennél jobban szerepelnek akkor az már hab a tortán.

Na elég szépen felvázoltam a dolgokat, már csak a Csajokra vár hogy megvalósítsák. <#nyes>

HAJRÁ MAGYAROK!

Hajrá Magyar Kézilabda!

A németek ellen valóban mindig szenvedni szoktunk, a szlovénokkal is megküzdöttünk tavaly. Szerintem is ez a két meccs lesz a vízválasztó, ha sikerülnének, akkor utánna már felszabadultan játszhatnánk. Az elõdöntõben meg szerintem tulajdonképpen mindegy, hogy az oroszokkal vagy a gyakorlatilag hazai pályán játszó dánokkal kerülünk össze. Ha jó napot fogunk ki, verjük mindkettõt, ha rosszat, akkor az oroszok lebírkóznak, a dánok meg szétindítanak minket. Amennyiben döntõt játszanánk, ott a norvégok ellen mindenképpen 100%ot kellene nyújtanunk a gyõzelemért. Hogy ez elég lenne-e, az a norvégoktól függ majd.
Ha valaki lemaradt volna a Pannon kupáról és szeretné megnézni a válogatottat, akkor látogasson el holna Tatabányára vagy szombaton Gyõrbe. Játszanak még a fiúk ellen, amolyan bemutató mérkõzéseket.
Hajrá Magyarok!
Hege eto
Köszönöm! Már alakul a gyerek, csak olyan mint egy jófajta cigány gyerek (állandóan folyik az orra)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Gyönyörû elõzeteseket írtatok. Egy csomó ok-okozati összefüggéssel, logikus észérvekkel. <#worship><#taps><#worship>
Nekem meg vannak megérzéseim. <#nyes> Arról szólnak, hogy vagy nagyon jól, várakozáson felül, vagy gyengén, kimondottan gyengén fogunk szerepelni.
Meglátjuk. <#wink>

Egyébként én is találtam egy oldalt, ami szintén az EB-vel foglalkozik.

Isthy
Na igen, akik tehetik! ;-)

Azért majd adhatsz is némi beszámolót a meccseikrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
meglessük õket a DSF-en 😄

Isthy
Idéznék az oldalon olvasható Marit Breivik interjúból:

"euro06.com: Who are your main competitors in the running for a medal?

Breivik: Certainly the World champion Russia, also the Hungarian team is very strong, Denmark has a team that is always very motivated in major tournaments. And then I still have Germany on the list."

Úgy látom õ is hasonló véleményen van, mint oly sokan, de megemlít egy olyan csapatot is akivel kapcsolatos véleményemet itt többen kétkedve fogadták. Továbbra is fenntartom azt, hogy nem lesz könnyû dolgunk velük a középdöntõben, mindegy, hogy az elõkészületi meccseken miként játszottak, az EB-n biztos mást fogunk látni tõlük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
29342
Isthy
Azt hiszem ezt az oldalt lassan illik egyre sûrûbben nézegetni.

Itt is fenn van a Touray kimaradásáról szóló hír.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez várható volt, Ági tavaly sem sokat volt fenn támadásban.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
és az is kiderül, hogy Hornyákkal csak védekezésben számol András, mint tavaly Kindllel!

Isthy
A csoportmeccseken sztem begyûjtjük a 6 pontot, én nem tartok a Macedónoktól. Nem rossz csapat, de a világversenyekhez még érniük kell.
A mi águnkat nézve annyiban egyetértek veled, hogy a középdöntõben válik el, hogy a nehezebb ellenfelek ellen mire leszünk képesek. Sztem is nehéz lesz, de túljutunk rajtuk és valszeg a norvégokkal döntjük el a csoportelsõséget.
A másik ágról az oroszokat és a dánokat várom az elõdöntõbe. A dánok egyelõre valóban nem tûnnek acélosnak, fõleg felállt fal ellen, de össze fogják kapni magukat, ahogy szokták.
Az oroszok elleni lehetséges elõdöntõrõl: sztem a mi mostani csapatunk megbírkózna az oroszokkal, valahogy úgy érzem a stílusuk jobban fekszik nekünk, mint a skandinávoké. Nem hiszem, hogy annyira fáradtak lennének, inkább a mi fürgébb játékunk lehet a nyerõ.
A dánok elleni elõdöntõtõl közel sem tartok annyira, mint te. A mostani csapatunk gerincét alkotó játékosok bebizonyították Szentpéterváron, hogy tétmeccsen is el tudják verni a dánokat, nincs itt már semmi pszichés dolog. Ráadásul ez a dán csapat szerintem gyengébb is, mint a tavalyi.
Úgy gondolom mindkét csapat ellen van esélyünk a döntõbe jutásra. Az esetleges döntõben pedig valszeg jöhetne a középdöntõbeli norvég meccs ismétlése. Na, ha oda eljutnánk én már nagyon boldog lennék!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
még nem néztem vissza a meccset, de szerintem ha nem hallottad, biztos nem mondta. talán azért mert neki fel se tûnt, hogy ezek a játékosok hiányoznak :|

Isthy
Ha elolvasod az Andrással készült interjút a handball.hu-n, akkor világossá válik a keret.

Ahogy a szavaiból kivettem minden meccsen meccsen ki fog maradni egy szélsõ a 4-bõl és az egyik beálló a 3-ból, így lesz 14 játékos nevezve meccsenként a 16-ból. Sztem az egyik balszélsõ fog mindig kimaradni, ott stabilabbak vagyunk, a jobbszélen jobb ha mindkettõ nevezve van.

DUNAFERR FOREVER!!!