Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hogyan végez az Eb-n a Németh-csapat?

A csoportkör után utazhat haza

11 % (183)
A középdöntõnél nem jut tovább

3 % (44)
Elõdöntõs lesz, de ott...

23 % (392)
Ezüstérmet szerez

9 % (148)
Megnyeri az Eb-t!

55 % (929)
Duby
Meg van ilyen is:
Svédországon keresztül Kínába >>
Németh András videó

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
7. NÕI EURÓPA-BAJNOKSÁG. Balogh Beatrixnak sokat jelentenek a közös programok
Ezzel a válogatottal a felkészülés is élmény >>

BB-rõl ír ma az NS.

forrás: NSO, B. A., S. J. - 2006-12-05 00:49

Isthy
De azért vasárnap 17:15-kor a szerb meccsen biztos lesz segítséged :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

a Himnuszt még meghallgathatja, már ha lesz?! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A pénteki meccset vállalom mivel cseréletem és így nem szombaton hanem vasárnap megyek reggel 6-ra...így megtudom csinálni, hogy szombaton letölthetõ legyen.

Hege eto
A kezdés szervesen nem illeszkedik bele Andris napirendjébe, ezért egyedül. 3/4 8 fürdés 1/4 9fekvés.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Origo cikk a célkitûzésekrõl.

"Az Eb elsõ helyezettje olimpiai kvótát szerez, a második helyezett rendezõje lesz a 2008 márciusában esedékes ötkarikás selejtezõtornának, a dobogósok kijutnak a 2007-es franciaországi vb-re, míg az elsõ öt a 2008-as macedóniai Eb-re kvalifikálja magát."

Ezek alapján tényleg minimum az 5-ben kell végezni, de inkább jobb lenne a dobogó, mert azzal az elkövetkezõ 2 világversenyre megoldódna a kvalifikáció. Ami hatalmas segítség lenne az olimpiai felkészülés szempontjából. Persze, ha nyerünk, már ilyen gondjaink sem lesznek! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem Bandikával együtt fogjátok a megfelelõ körítéssel végigszurkolni a meccseket. Az ifjúság nevelését nem szabad elhanyagolni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is 28-29-rõl tudok.

A 28-i fehérvári meccs azt hiszem számomra egy alapprogram <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, a helyzet már fokozódik! <#wink>

A felvételi rész nálam minden meccsre megoldott, de mivel asztalival veszem fel DVD-re, így a publicitás elég területigényes lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Nah nemsokára kezdõdik amitõl a Nejem kitépi a haját (E😎<#wow1><#nevetes1><#nevetes1>
SZÓLJON A CSATADAL! HAJRÁ MAGYAR! MIÉNK A DIADAL.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
vegyél nagyobb monitort! <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
jah, az alap-mérkõzés 😊
28-29 jobb lenne, mert akkor a döntõkön tudnék ott lenni, épp a Cor-Krim meccs miatt.

remélem teljes meccseket lehezt nézni, nem csak összefoglalókat.
Nagyon baba lenne, ha minden meccset meg tudnánk nézni, és talán még a himnuszt is halhatnánk 😊

Jó a kép, kicsit lehetne nagyobb 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

én egyet sem tudok felvenni, akkor ezt megbeszéltük 😉)

én 28-29rõl tudok! 😊

ha már ajánlgatunk, akkor:

dec.28 17.00 Cornexi- Krim Szuperliga meccs Székesfehérváron 😊

Duby
Hopp a fejléc! Mostmár aztán teljes EB-lázban a topic. <#wink>
Na, ez jó hír, ez az ingyenes meccsnézési lehetõség. Azt nemegészen értem, hogy a két hsz az ugyanazon dologról ír, vagy a kettõ az kettõ.

Most már tényleg meg kéne beszélni, szét kéne osztani, hogy ki melyik meccset veszi fel, és teszi fel a hova? ...mert vannak, akik számítanak ránk <#wink>

VMan
hümm, most akkor 27-28, vagy 28-29? 😄

VMan
kicsit még odébb van, de íme a dec. 28-29-i Vasas Kupa mûsora:

2006.12.27.

15.00 Ferencváros-Randers
16.45 Dunaferr-Hypobank
18.30 Leipzig-Randers
20.15 Vasas-Hypobank

2006.12.28

10.00 Ferencváros-Leipzig
11.45 Vasas-Dunaferr
15.30 V.-hely
17.15 III.-hely
19.00 Döntõ

VMan
köszi

mindent bele lányok! 😊

Hajrá Csajok!
Rajtatok az Ország szeme 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Délelõtt indulnak.
Gin egy kis hõemelkedéssel küszködik, de elmondása szerint nem komoly és egészségesen várja majd a nyitómeccset!

Sok sikert Csajok!
Breki33
All matches on your multimedia player

Download videos from euro2006 on to your multimedia player. Get clips of the action delivered direct to you and enjoy the highlights on the go. This happens automatically, is simple and absolutely free-of-charge.

If you have an iPod and/or Apple iTunes to download your podcast, then just click on the link below (available from 7th December 2006). The euro2006 Video Podcast will be loaded straight on to your iTunes. The software will do the rest of the work, just get the newest version and load it onto your player. It couldn’t be easier.

For other players, just copy the URL from the software which you use.

The link to the euro2006 Podcast will be published at beginning of this tournament on 7th December.
Breki33
01/12/2006

New video podcast service from euro06.com
Brand new for the European Championship in Sweden is euro06.com’s video service.

Every single match from the championship will be available for you to watch on your computer and download an hour after the final whistle.

You can also watch handball “on the go” on your multimedia player and not miss a single game from Sweden with our new video podcast service.

Simply register for the service, from 7th December, and each match will be downloaded automatically to your computer.

Click on the “Match Videos” icon to find out more about the new service.

Text: euro06.com

VMan
délelõtt v. este?

Kedden fél 11-kor indulnak Ferihegyrõl, és szerdán edzenek is a csajok!
Csütörtöktõl pedig HAJRÁ MAGYAROK!!!
Hege eto
Egy kis Detti:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=128266

kaloz174
Végül is mikor indul a csapat az EB színhelyére? (Lehet, hogy nem figyeltem?😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Márcsak 4et kell aludni, és EB 😄
Hajrá Csajok 😄

Isthy
Igazad van, a nevébõl kitalálhattam volna <#falbav>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ahhoz képest, hogy a dánok a veszprémi csapatot akarták kapni...😄 jól megkapták 😄DDDD

Kérdezzetek Gyuszkótól, a www.kezilabda.com/forum oldalon, dec.13-14ig lehet asszem 😄

VMan
unalmamban én is néztem, sima volt 😊

VMan
Carmen nem elkeseredett szurkoló, mert õ csak Németországban él, de román 😊

Isthy
Az MKB Veszprém csapatának pedig gratulálok a 32-22-es gyõzelemhez a Kolding ellen!!! <#taps><#taps><#taps>

Azért érdekes, hogy ez a dán csapat veretlenül nyerte a csoportját. Gyuszkó (bocs a plágiumért Mse <#wink>), Kiro és Perics vitte a prímet, de a csapat összességében is dícsérhetõ. Az elõny simán elegendõ lesz, de a visszavágón odafigyelve, türelmesen kell játszaniuk, nem szabad belemenniük a dánok által várhatóan diktált rohanásba.
Charlienak még vissza kell szoknia a játékba. Remélem Danival együtt a VB-re minden szempontból rendbejönnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olvastam én is Carmen szösszenetét, elkeseredett szurkolói vélemény a nem túl jól sikerült felkészülési meccsekrõl. De mint tudjuk,ebbõl messzemenõ következtetést levonni nem szabad.

Mai eredmény: Németország-Spanyolország 30-27 (15-10)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Háááát, nem is tudom... <#ravasz1><#vigyor2>

A gitárja már pont olyan! <#wink>

Örülök, hogy rendbejött. Azért remélem ez a kép nem a láz által elfojtott rosszaság elõjövetelének következménye! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is végigrágtam magam rajtuk, de nem is vártam többet tõle. Várható volt, hogy nem fog mélyreható fejtegetésekbe bocsátkozni. Amit esetleg ott meg akartam kérdezni tõle, azt mások megtették, feleslegesen nem akartam ugyanazt leírni, így is voltak ismétlõdõ kérdések. Amire igazán kíváncsi lennék, azt meg nem ott fogom megkérdezni tõle, hanem majd személyesen, ha adódik rá alkalom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Kiváncsi leszek Jurack mennyire fogja élvezni Orsi védõmunkáját<#mf1><#taps>

Hege eto
Igen. Köszönjük az aggódást kedd óta láztalan, persze ilyenkor kijött a napok alatti láz által elfojtott rosszaság<#duma><#wow1><#falbav>

csupa jó hír.... bár lehet, hogy undokul hangzik... <#bee1><#ravasz1>

Kicsi kitekintés a leendõ középdöntõs ellenfeleink felkészülésére.

Tegnap játszott felkészülési meccsek:
Németország-Spanyolország 31-31 (17-15)
Horvátország-Szlovénia 27-19 (13-11)

Egy német szurkoló ismertette az álláspontját a német csapatról:
"Németországnak nincs esélye az éremre. Magyarország, Oroszország, Dánia és Norvégia kétszer jobb mint a német csapat. Ha Szlovénia jó napot fog ki (Oder, Ilic) megverhetik Németországot. Jurack a jobb és Krause a balátlövõjük gyenge napot fogott ki. Kapusgondjaik is vannak.(Englert sérüléssel bajlódik) A beállós Althaus sem volt jó formában, márpedig beállós nélkül gyõzni olyan védekezés ellen mint Norvégiáé v. Magyarországé lehetetlen. A lerohanásban a német szélsõk lassúak voltak."

Elég pesszimista értékelés volt, de reméljük neki van igaza. A legyõzésük kulcsa a két átlövõjük(Jurack, Krause) semlegesítése lesz.

A szlovén meccsen szlovén részrõl szokás szerint Oder lõtte a legtöbb gólt(6). Igaz a 7 métereseket is õ lövi általában. A szlovénoktól kevésbbé tartok, mint tavaly.

Szóval a két Pannon kupán legyõzött ellenfelünk iskolázta le a leendõ középdöntõs ellenfeleinket. Eddig jól alakulnak a dolgok. <#nyes>

Hajrá Magyarok!

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
A megfejtés joga Isthyé, de én örülök, hogy túl vagytok a nehezén, ha jól gondolom. <#wink>

Hege eto

Kicsit off itt a kép😊)))))))
Isthy! Szerinted mit énekel a Gyerek? Kit utánoz?<#taps><#taps><#taps>

kaloz174
Tegnap késõ este én is elolvastam az egészet.
Örvendetesen sok volt a kérdés, NA ideje viszont kevés... Ez és következnényei érezhetõek a válaszokban. Valamint az így óhatatlanul szembetûnõ, de biztosan nem szándékos lekezelõ stílus.
Néha megkérdõjelezném, hogy komolyan gondolja, ami a rövid mondatokból lejön. Nem azért esetleg, mert nekem eltérõ a véleményem, hanem azért, mert már sok éve figyelhetjük munkásságát, ami tiszteletet parancsol.

Mindegy, õ a kapitány, tehát õ dönt, mint ahogy a felelõsség is az övé.
A lényeg az EB és az azon mutatott teljesítmény, amivel szemben az elvárás már kicsit nagyobb, mint a VB idején volt, a közönség és a szakmai közvélemény részérõl egyaránt. Legalábbis én most így látom.

Hege eto
Na egy ilyen állásra vágyom. Megélni a semmibõl. Gyûlölök minden ellenõrt!

Hááát szerintem ketten- hárman, csak van aki hallgat 😉 - vagyunk ezzel a véleményünkkel, másnak kielégítõek voltak a válaszok 😄 Megisértem ;DDD

Duby
azt olvastam, dehát... ...szûkszavú.
Mind1, õ ért hozzá, legyen igaza, s legyen egy kis mákunk, s legalább annyi pimaszságunk, mint tavaly, és tutiság lesz.

valószínû diktafonra mondta a válaszokat, és a handball.hu-sok gépelték be, és a kérdésemkor már ott sem volt NA 😊
csak a válaszait olvasva jutott eszembe, hogyha már ilyenek a válaszok, lehetnének olyanok a kérdések is.

Lovira írt, hogy a többit jobbnak érzi...

Duby
Igen, ettõl én is sokkal többet vártam.
(Érdekes, hogy a Kamper-es kérdésedre egy betût se írt <#ravasz1>)

Ha vettem volna a fáradtságot, és elolvastam volna a kérdéseket, megkérdeztem volna Loviról, azt hittem jópáran szóvá teszik majd <#nemtudom>