Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettől függetlenül, ha az előírt határidőt nem tartották be a franciák, akkor ezt kellett tenniük, betartva a szabályaikat. Mondjuk feltehetjük a kérdést, hogy más szabályokat és előírásokat illetően is ilyen következetesek? Sajnos már láthattuk, hogy nincs ez mindig így.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy látom tegnap olyan eredményt értek el a Hypo ellen ami elvárható volt tőlük.
DUNAFERR FOREVER!!!
Költői kérdés, egyáltalán minek 28 fős keret...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok Penának, nagyon jól beszél magyarul! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Két, légiósokkal teletűzdelt csapat állt egymással szemben. Az egyiknek a játékmestere egy magyar. Orbán Anna személyében. Ráadásul a kis túlzással kötelező meghalni nekik hazai pályán. Ha a Vác nyerni akart volna, akkor ezeket kompenzálnia kellett volna...Ez pedig az ő hozzáállásukkal,amit a meccs utolsó perceiben mutattak, lehetetlen volt.
Ezzel együtt a siófoki csapat jelenleg még kevesebbet mutat, mint ahogy azt előzetesen sokan megelőlegezték nekik.
(Érdekes lesz az érdi meccsük. Ott megmutathatják. Mindenesetre szakvezetőjükkel találkoztam, amikor mi ott játszottunk,)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon simán és magabiztosan hozták le a meccset, a németeknek semmi esélyt nem adva. Az utolsó 3 perc totál dekoncentrált játéka engedett egy kis felzárkózást a vendégeknek, de ennek jelentősége nincs.
Sopinak szólhattak volna, hogy a Fradi 7 ponttal megy a középdöntőbe ha nyer a franciák ellen, nem 5-el. Háromszor mondta el rosszul.
DUNAFERR FOREVER!!!
Végül nyertek az oroszok, de nem tűnnek szupercsapatnak, s Lunde is gyengén véd.
Ez a keret egyébként sokak kedve szerint van, összességében nekem is szimpatikus, de én is meglepődnék, ha lényegi változások történnének...
Temes??? Beszarás...<#vigyor>#vigyor>
Persze kétségeink ne legyenek, a szűk keretben nem lesz érdemi változás.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk a látottak alapján a Fradi jóval előrébb tart a csapatépítésben. (Örültem, hogy végre Szereczés Luca is kapott egy kis játéklehetőséget, vártam, hogy a második félidőben is a pályára kerül, mert nem okozott csalódást, úgy gondolom.) A tétnélküliség őket jobban feldobta, inkább voltak csapat, mint az ETO, pedig ott játszott már Görbicz is, a Fradi pedig nélkülözte irányítóját. Az ETO játéka nagyon darabos, csikorog a gépezet rendesen. Lesz még munkájuk bőven. A Fradinak gratulálok, és azt kívánom, hogy ez a forma kísérje el őket a BL-ben is.
Zizi nélkül is az lett <#wink>#wink> A Szikora, Zácsik, Hornyák hármas vezetésével sikerült a győzelem a Fradinak. Úgy fest Szani egyre jobban belelendül, ami örömteli a válogatott szempontjából. Az ETO nem volt az igazi illetve Szikora ma kifogott rajtuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO-nál valami nem működik, illetve igen, de csak rapszódikusan.
FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC (Női NB I)
18:00 M4 Sport
DUNAFERR FOREVER!!!
Szomorúan értesültem róla, hogy a csapatom ismét csak 40 percig volt képes elfogadható teljesítményt nyújtani, utána teljes zavar...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem vagyok túlzottan tájékozott ffi vonalon, de mintha az lett volna az indok a SEHA liga indulás esetében, hogy így magasabb szintű sorozatban edződhet a magyar bajnok a BL-re... Ezek a meccsek gyengébbek, mint a magyar bajnokik, szerintem...
Borsost meg inkább hagyjuk is, maga a borzalom. Főleg amikor franciák vannak a pályán és ebben volt részünk háromszor is a hétvégén. Néha már szinte a hányinger kerülgetett...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként sme panaszkodnék, tegnap is korrekt fújást kaptunk, sőt a véleményes szituációkban még talán többször is döntöttek a mi javunkra, mint a franciákéra, és be mertek fújni olyanokat mellettünk, amiket máskor nem szoktak, pedig a szabálykönyv szerint illene. Persze Borsos ennél tovább ment, mondhatni Egri-utat nyert tegnap, ami egy-egy szituáció megítélését illeti. Örülök, hogy egyikőjük sem vezet nekünk meccset, jobb nekünk a Maric, Masic.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amiket máshol olvastam, azok is erről szólnak. A jól működő csapat felesleges szétbontásáról Görbe és Amorim formába hozása kedvéért. Ami azután ezzel a következménnyel járt, Ambros ebben úgy tűnik komoly szerepet vállalt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Görbicz amúgy adott szép passzokat, de kettesben hozzá jártak gólt lőni. Majd miután lecserélték akkor is, Burgaard előtt folyamatosan szétnyílt az ETO-fal, mint a Vörös-tenger. Löke borzalmas helyzetkihasználást produkált, Tomori meg hozta a fradista formáját, csak nem a BL-gólkirályit, hanem a tavalyit. Englert jól védett, de naggyá is tették, Kiss Éva pedig nem védett kimondottan rosszul, de tehetetlen volt az előtte folyó szernecsétlenkedés miatt, és néha mellé is nyúlt, tehát a kapusok között is volt különbség. A pályán folyó káoszt pedig jól példázza, hogy a vészkapusozó dánok ellen nemhogy egyből nem küldték kapura a labdát, de nekiálltak passzolgatni nekik felállt fal ellen. Görbicznek elgalább volt arra esze, hogy ilyenkor azonnal gólt szerezzen. A második félidő egyébként úgy indult, hogy a játékrészbeli második gólját a 14. percben szerezték a győriek. Ezután nagyjából fleváltva lőttéka gólokat, és ez a vendégeknek bőven elég volt.
Én mondjuk nem törnék pálcát Martin fölött, mert pályára küldte Görbiczet és Amorimot, elsőre nem is tűnt úgy, hogy ők rosszak lennének, csak később tűnt úgy, hogy a nagy lendület megtöréséhez kellett a váltás. De az nem járja, hogy ha cserél az edző, az baj, ha nem, akkor meg az. Egyébként sem biztos, hogy máshogy alakult volna az eredmény, de ilyen szintű fegyelmezetlenkedést, szétesést én még az ő csapataitól nem láttam.