Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok, hogy a ma esti "Harmadik félidő" kézis részében is ugyanilyen, szinte már savanyú képpel fog-e beszélni a meccsről.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ahogyan várható volt a szünet után már jöttek a cserék és lehetőséget kapott szinte mindenki. Ennek ellenére a különbség nem csökkent, a végére még 1 góllal több is lett. A franciáknak kb. 5 percig volt esélyük, utána csak momentumok jutottak nekik.
(Borsosnak nagyon nehezére esett a franciákat rommá alázva látni, nem nagyon lelkendezett a Fradi teljesítményén a stúdióban)
DUNAFERR FOREVER!!!
A franciák nem számoltak Szanival aki kintről szétlőtte őket az első negyedórában. Utána próbáltak feljebb jönni, de akkor meg szélről kapták a gólokat illetve betörésből vagy bejátszásból. Klasszis támadójátékot mutatott be a Fradi ebben a félidőben. Nyilván nem megy ez így tovább, de ezzel megalapozták a győzelmet és most már csak okosan kell gazdálkodniuk ezzel az előnnyel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó szoros lesz a középdöntő csoport a Bud mögött, lesz versengés rendesen a továbbjutó helyekért.
DUNAFERR FOREVER!!!
"2015. november 22. 15:10 Sport2
FC MIDTJYLLAND-GYŐRI AUDI ETO
Női BL, C-csoport, 6. forduló
2015. november 22. 17:00 Sport2
FTC RAIL CARGO HUNGARIA-FLEURY LOIRET
Női BL, B-csoport, 6. forduló"
Summa summarum: az első három hely valamelyikét lenne jó megszerezni (ha ma nyerünk, a 3. hely reálisan elérhetőnek tűnik), és ha nem is biztosan, de jó eséllyel a Buducnost elkerülését jelentené (egy második hely pedig biztossá tenné). Amúgy csak bitang erős csapatok jöhetnek szembe a negyeddöntőben (sőt, azon az ágon nem négy, öt ilyen van), nem kell ott már az esélyesség terhe miatt görcsölnünk, az biztos 😊 (Az FCM verhető lenne, ha feküdne nekünk a stílusuk, és a CSM-nél is bármikor beüthet krach, hiszen ez nemzeti sajátosság arrafelé. De ezzel most nincs értelme tervezni.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Inkább ez tűnik reálisabbnak számomra is, tavaly konkrétan tippem is volt erre az akkori helyzet tükrében. Idén viszont egyelőre nem tudom beazonosítani, hogy kinek érdeke ennyire. Éppen lehetne ismét a tavalyi is, előre nagyon biztosra menve.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem egyébként az a gyanúm, hogy valaki csak átmásolta a tavaszi bérlet szövegét egy az egyben figyelmetlenül. Azután ezt a hibát takargatták és magyarázzák utólag.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy látom Olaszországban a fiatalok sok lehetőséget kapnak, sőt megy a kísérletezgetés komoly posztvariációkkal. Így lehet 10 gólon belül maradnak az olaszok.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem kicsi meglepetés, azt hiszem.
Én ha az ETO mellett és a Kohász ellen konspriálnék, akkor a Fradival hoznám össze őket, valószínűleg keisnek, de ha mégsem, akkor még veszélyesebb ellenféltől sikerül megszabadulni. A nézettségnek persze nem tenne jót. Egyébként tavaszra szerintem összeállnak, Görbicz és Amorim is formába lendülhet addig, és eleve akkora kell nekik formát időzíteni. Tehát én sokkal inkább attól tartok, nyílni fog az olló köztük és a többi magyar csapat között, nem záródni. Persze ne legyen igazam 😊 (És persze a többi sorozatbeli történések vagy az esetleges sérülések beleszólhatnak a történetbe.)
Ha a Kohász elképesztően peches sorsolási szériája mögött van hátsó szándék, az inkább a többi 3-4. helyen álló csapat - vagy közülük valamelyik bizonyosnak - a szekezének a tolásáról szólna szerintem, nem az ETO-ról.
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.11.20. 10:04:03
DUNAFERR FOREVER!!!
Balszélsőben mondjuk nincs egyértelműen jobb választás a BL-ben is szereplő Korsós helyére. Kovacsiczt múltkor emgvédtem, de azóta inkább romlott vagy stagnál a formája az idény elejihez képest, a többi játékosnál látott természetszerű formába lendüléshez mérten. Jelenleg Lukács Vica is jobb, de ő még nem elég rutnios. Such Nelli mondjuk a bő keretből is kimaradt, így ez volt a várható.
Ami igazán meglepő, az Zácsik kihagyása, de őt talán később akarja becserélni a kapitány, tekintve, hogy még nem 100%-os egy tornához (nyilván Görbicz sem). Nagy hiba lenne teljesen mellőzni a legklasszikusabb átlövőnket, akit már védelemben sem kell mindenáron cserélni.
Egyébként hivatalos ez a keret? Sehol sem látom még.
A válogatott keret pedig annyira vicc kategória mint a szövetségi kapitány személye.
"1. Kiss Éva
2. Bíró Blanka
3.Janurik Kinga kapusok
4. Erdősi Ildikó
5. Korsós Dorina balszélsők
6. Triscsuk Krisztina
7. Bulath Anita balátlövők
8. Kovacsics Anikó
9. Szucsánszki Zita
10.Görbicz Anita irányítók
11. Mészáros Rea
12. Mayer Szabina
13. Szamoránsky Piroska beállók
14. Tomori Zsuzsa
15. Planéta Szimonetta
16. Hornyák Dóra jobbátlövők
17. Bódi Bernadett
18. Kovacsicz Mónika jobbszélsők"
A kapitányt tényleg nem érdeklik olyan "közönséges" szempontok, mint a napi forma. Persze, tegnapi, csőlátásúnak tűnő kommentálása után már semmiképpen nem lepődtem meg, ha még reménykedtem volna is a csodában.
Hiába volt a bajnoki szakkomentátora, ő csak a válogatott szemszögéből nézte. Mondjuk, mivel Kovács Anna a bő keret tagja, gondoltam, legalább megemlíti, mivel ő volt a mezőny egyik legjobbja. De nem! Amikor pályára lépett megúnhatatlan kedvence, Planéta....
Kiábrándító volt. Ha valóban valamilyen jobb eredményt érünk majd el a VB-n, akkor azt egyértelműen a szerencsének tudom majd be.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Magyar Kupa női IV. forduló sorsolása:
Pilisvörösvári TKSK - Békéscsaba ENKSE
Budaörs KC - FTC-Rail Cargo hungaria
Eszterházy KFSC - MTK Budapest
DVSC KKFT - Ipress Center-Vác
Csurgói NKC - ÉRD
Mosonmagyaróvári KC SE - FKC
NEKA - Siófok KTC KFT
Győri ETO KC - Dunaújvárosi Kohász KA
Hivatalos játéknap: 2016. január 27., szerda"
Utálom...
De egyelőre legyen meg a győzelem vasárnap a franciák ellen, a többire ráérünk utána.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem gondoltam volna, hogy fogok még mostanában Dabasra nk-i kupameccsre menni. De könnyen előfordulhat, hogy februárban mehetek, csak nem Fradi meccsre <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A Nagybányában erősen benne a van pontszórás, de mindig szoktak meglepetésszerű pontvesztések lenni. Ez a német és a francia bajnokkal esélyesebb. Der mindenképpen jobb, hogy olyan csapatokat viszünk magunkkal ellenük, akik ellen figyelni kell, nem elég lötyögniük a velünk játszott találkozókat kivéve tavasszal.
A németek talán a románoktól tudnának otthon pontot elcsenni, a norvégok és az oroszok ellen nem gondolnám. Ugyanígy vagyok a franciákkal is. Bár női kéziben bármi megtörténhet.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A mi EHF Kupa meccsünkről inkább nem írnék véleményt...
Zovko meccs utáni nyilatkozata mindent elmond:
"Hiába nyertünk ilyen nagy különbséggel, nagyon szomorú vagyok, mert ma nem akartunk kézilabdázni, s én nem ehhez szoktam, én az ilyet nagyon nem szeretem. Az első félidő katasztrofális volt, gyakorlatilag nem védekeztünk, s bár a második félidő első tíz perce nagyjából rendben volt, utána ugyanazt láttam, amit az első harminc percben és ez elfogadhatatlan. Ma sajnos nem játszottunk csapatként, s ez nagyon bánt" – fogalmazott a Kohász szakvezetője.
DUNAFERR FOREVER!!!
A középdöntőben 1. vagy 2. helyre várom az ETO-t, de ha nem végeznek ott, akkor is bárki ellen 50% fölötti esélyük lehet sérüléshullám nélkül a végjátékra. Úgy gondolom, össze fognak még állni tavasszal, és így ránk is nagyon nehéz meccsek várnak majd ellenük, ki tudja hány fronton. Persze áprilisban is úgy játszanak majd, mint ősszel, akkor pórul járhatnak, de miért számítanánk erre?
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.11.11. 20:02:55
Nem tudom kik voltak akik ellene szavaztak, de jól tették. A legjobb az lenne, ha maradna az eredeti elképzelés és csak az olimpia után vezetnék be, ha már mindenképpen be akarják.
DUNAFERR FOREVER!!!