Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg? nem mondod... 😊
nekem csak Kitz Tv, illetve TW1 van ausztriánál felsorolva!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
A macedónoknál elég érdekesen fest a jobbátlövõben játszó 5-ös számú játékos. Gyanítom, hogy nem echte macedón, azért ennyire nem süt a nap ott, hiába Dél-Európa ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Már a magyarok is a fedélzeten vannak

Két óra múlva pályára lép a magyar csapat is

Ma, 18:22, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 18:33

A Szerbia-Macedónia mérkõzés folyik a 7. Nõi Kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjában.

Az elsõ félidõ 20. percében meglepetésre a macedónok vezetnek 10-5-re a szerbek ellen. A csarnokban tartózkodik már a magyar válogatott is, amely amolyan "feltérképezést" tart pénteki és vasárnapi ellenfeleikrõl.

A nyitó találkozón nem lép pályára Borbás Rita (fotó) és Balogh Beatrix. A Magyarország-Ausztria találkozót az MTV élõben közvetíti, Gyulyás László kommentálásával.
sport
Szerzõ: Kékesi Krisztina

Viszont a felzárkózás elégé kifogja fárasztani õket…

Isthy
26 perc után már feljöttek a szerbek 9-12-re

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A németek 30-20-ra nyertek, remélem kapunk egy kis értékelést Viktortól.

DUNAFERR FOREVER!!!

<#wow1>Hoppszz....

Isthy
Krause részérõl egyetértek, de Jurack 1/5-ös átlövésmutatója elég halovány.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
10 perc után: Szerbia-Macedónia 1-7!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Németo-Lengyelo 14-9 a szünetben, a lengyelek nagyon gyengék, csak a beállós és a balszélsõ pozícióból lõttek még gólt ha jól emlékszek, a lerohanáson kívül. a kapusuk meg parádézik ezért "csak" 5 a különbség. a németek hozzák a fegyelmezett, precíz játékot a két átlövõ is egész jó ahogy várható volt.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
austria
én nem találtam 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ügyes vagy 😄DD

Hajrá Csajok 😄

Breki33
PÁLINGER KATALIN: – Aki Európa-bajnok akar lenni, annak valamennyi ellenfelét le kell gyõznie. A lehetõ legmagasabbra teszem a mércét.

BALOGH BEATRIX: – A tavalyi, szentpétervári világbajnokságon már bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk nagy célok elérésére.

MEHLMANN IBOLYA: – Sosem vállalkozom tippelésre, de ha a csapat kihozza magából a legtöbbet, akkor a világ élvonalában marad.

GÖRBICZ ANITA: – Jól dolgoztunk az edzõtáborban, ezért nyugodt lelkiismerettel utazhatunk Svédországba.

SZAMORÁNSKY PIROSKA: – A torna végjátékában az oroszokkal, a norvégokkal és a dánokkal egyaránt összeakadhatunk, ezért nehéz lesz érmet szerezni. De megpróbáljuk.

FERLING BERNADETT: – A papírforma azért van, hogy rácáfoljanak, de azt nem titkolom, hogy szeretnék elõdöntõbe jutni.

VÉRTEN ORSOLYA: – Jó lenne három gyõzelemmel a hátunk mögött továbblépni a középdöntõbe, mert ez megalapozná a sikeres folytatást.
Breki33
internetes tv ügyben még érdemes ezt is megnézni

http://www.wwitv.com/portal.htm
SomogyiG
Jééééééééé, tudtam küldeni privát üzenetet... 😊 😊 😊
Off
A magam részérõl nem tûntem el - idõnként át is olvastam és néha hozzá is szóltam - csak nagyon nagy fába vágtam a fejszémet, ami minden szabadidõmet lekötötte eddig, s még nagyon sokáig le is fogja. Ennek ellenére - többek közt az EB miatt is - most kicsit lazábbra engedem a gyeplõmet, hogy rövidesen újult erõvel eshessek neki az önsanyargatásnak. (ennyi idõs fejjel a tanulás egyértelmûen a mazochizmus kategóriája) Nekiláttam az egyik internetes programozási nyelvcsoport elsajátításának, amit már jópár évvel korábban meg kellett volna tennem, de talán még most sem késõ. A tanulással párhuzamosan mindjárt egy ilyen feladatnak is nekiálltam, aminek eredményét hamarosan Ti is láthatjátok. Mivel a lényegi részekkel elkészültem, ezért most megengedhetek magamnak egy kis lazítást, hiszen csak a "cicomázás" van vissza...
On

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
ORF van a super internet TV-n
EB meccsek, külföldi adókon 😊

DSF, ORF van vkinek? Mert itt a UPC elzár minket ezektõl a csatornáktól, a külvilgától :S 😉)

Breki33
van itt egy olyan is, hogy öt jel, hogy érmet nyernek a lányok
Breki33
Isthy publikus, hogy mi történt veled?

Fradista barátaink nagyon eltûntek mostanában, remélem a holnapi EB kezdet visszahozza õket 😉) ( a pizzás társamra és kedves ellenfelemre gondolok 😄D )

Hallom, hogy mi történt veled<#szomoru2>
Remélem, hogy most már jól vagy<#smile>
"Nagyon várom már az EB-t"

Mi is !!!<#integet2>

Sziasztok!
Most már itt vagyok<#wave>, szerintem a csajok benne lesznek az 1.-6. között.
Ginnienek Boldog Szülinapot Kívánok!!!
Hajrá Csajok!!! Nagyon várom már az EB-t<#circling>
Bölcs, blogot ír az EB-rõl, csak ajánlani tudom az olvasgatást, itt !!!

Azért Svédországban nincs meleg!!

háááát, Csárlit nem engedték mosolyogni? 😞((

VMan
no én egyúttal kedvezek a hölgyeknek és az uraknak is egy aktuális cikkel 😉

Most mond meg !!<#vigyor2><#szomoru1><#vigyor><#vigyor>

Isthy
Biztos nem fogjuk, nem olyan fajták vagyunk <#wink>

Teljes lesz a skandináv feeling, dán bírópáros fogja vezetni a meccset. Nem igazából örülök neki...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vazzzzzeeeeee! Felétek ilyen Mikulások jártak? Hogy bírtad? <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Miután sikeresen hazaértem a "helyrepofozásból" legelõször is:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK DRÁGA GINI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Csakhogy el ne felejtsétek !! <#alien><#ejnye1><#vigyor><#vigyor>

20:05 Telesport m1-TV 2006 12. 07.
Nõi kézilabda EB
Magyarország - Ausztria mérkõzés
Közvetítés Svédországból

Breki33
Breki33
Boldog Szülinapot Jó egészséget és védd ki a szemük !!!

Boldog Szülinapot Ginnek! 😊

KATINAK BOLDOG SZÜLINAPOT, ÉS SOK JÓ VÉDÉST KÍVÁNOK !!

VMan
köszi, viszont! 😊

Katinak pedig

Mindenkinek Boldog Mikulást!

Pálinger Katinknak pedig Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

"Soha nem vagy túlkoros ahhoz, hogy felállíts egy másik célt vagy megálmodj egy új álmot!"
Duby
...éééés a legnagyobb Õ:
7. NÕI EURÓPA-BAJNOKSÁG. Görbicz Anita hírnevéhez méltóan kíván játszani a tornán
Éremmel szeretne hazajönni az Eb-rõl >>
forrás: NSO, B. A., S. J. - 2006-12-06 03:07

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hát igen, nehéz szakma ez a Mikulás !! <#nyes><#vigyor3><#nyes>

Akkor nekünk is! :-))

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=10467&c=30&s=dd&p=8
ÚRAIM MEGJÖTT A MIKULÁS !! <#papakacsint><#vigyor> (bocs lányok)

Hege eto
Igen, épp ideje hogy megtanulja, mert eddig csak a Székelyt tudja, igaz azt oda vissza

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Igen, de ott a Délvidéki szél c. számból fog idézni ökölbeszorított kézzel (koncertverzió)<#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

euro06.com brings you a brand new service direct from the 7th Women's European Handball Championship in Sweden.

For the first time you can watch video highlights from every single match at euro2006 an hour after the final whistle has been blown.

If that's not enough, we are also offering a video podcast service, which means that you can download match highlights on to your multimedia player and carry euro2006 with you everywhere you go!

All you have to do is register for our Video Podcast Service and you won’t miss any of the action from Sweden.

forrás: euro06.com (match videos)

szóval akkor csak összefoglaló 😞