Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem csak Kitz Tv, illetve TW1 van ausztriánál felsorolva!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Két óra múlva pályára lép a magyar csapat is
Ma, 18:22, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 18:33
A Szerbia-Macedónia mérkõzés folyik a 7. Nõi Kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjában.
Az elsõ félidõ 20. percében meglepetésre a macedónok vezetnek 10-5-re a szerbek ellen. A csarnokban tartózkodik már a magyar válogatott is, amely amolyan "feltérképezést" tart pénteki és vasárnapi ellenfeleikrõl.
A nyitó találkozón nem lép pályára Borbás Rita (fotó) és Balogh Beatrix. A Magyarország-Ausztria találkozót az MTV élõben közvetíti, Gyulyás László kommentálásával.
sport
Szerzõ: Kékesi Krisztina
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Hajrá Csajok 😄
BALOGH BEATRIX: – A tavalyi, szentpétervári világbajnokságon már bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk nagy célok elérésére.
MEHLMANN IBOLYA: – Sosem vállalkozom tippelésre, de ha a csapat kihozza magából a legtöbbet, akkor a világ élvonalában marad.
GÖRBICZ ANITA: – Jól dolgoztunk az edzõtáborban, ezért nyugodt lelkiismerettel utazhatunk Svédországba.
SZAMORÁNSKY PIROSKA: – A torna végjátékában az oroszokkal, a norvégokkal és a dánokkal egyaránt összeakadhatunk, ezért nehéz lesz érmet szerezni. De megpróbáljuk.
FERLING BERNADETT: – A papírforma azért van, hogy rácáfoljanak, de azt nem titkolom, hogy szeretnék elõdöntõbe jutni.
VÉRTEN ORSOLYA: – Jó lenne három gyõzelemmel a hátunk mögött továbblépni a középdöntõbe, mert ez megalapozná a sikeres folytatást.
Off
A magam részérõl nem tûntem el - idõnként át is olvastam és néha hozzá is szóltam - csak nagyon nagy fába vágtam a fejszémet, ami minden szabadidõmet lekötötte eddig, s még nagyon sokáig le is fogja. Ennek ellenére - többek közt az EB miatt is - most kicsit lazábbra engedem a gyeplõmet, hogy rövidesen újult erõvel eshessek neki az önsanyargatásnak. (ennyi idõs fejjel a tanulás egyértelmûen a mazochizmus kategóriája) Nekiláttam az egyik internetes programozási nyelvcsoport elsajátításának, amit már jópár évvel korábban meg kellett volna tennem, de talán még most sem késõ. A tanulással párhuzamosan mindjárt egy ilyen feladatnak is nekiálltam, aminek eredményét hamarosan Ti is láthatjátok. Mivel a lényegi részekkel elkészültem, ezért most megengedhetek magamnak egy kis lazítást, hiszen csak a "cicomázás" van vissza...
On
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DSF, ORF van vkinek? Mert itt a UPC elzár minket ezektõl a csatornáktól, a külvilgától :S 😉)
Remélem, hogy most már jól vagy<#smile>#smile>
Mi is !!!<#integet2>#integet2>
Most már itt vagyok<#wave>#wave>, szerintem a csajok benne lesznek az 1.-6. között.
Ginnienek Boldog Szülinapot Kívánok!!!
Hajrá Csajok!!! Nagyon várom már az EB-t<#circling>#circling>

Teljes lesz a skandináv feeling, dán bírópáros fogja vezetni a meccset. Nem igazából örülök neki...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK DRÁGA GINI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!
Nõi kézilabda EB
Magyarország - Ausztria mérkõzés
Közvetítés Svédországból

Pálinger Katinknak pedig Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!
"Soha nem vagy túlkoros ahhoz, hogy felállíts egy másik célt vagy megálmodj egy új álmot!"
7. NÕI EURÓPA-BAJNOKSÁG. Görbicz Anita hírnevéhez méltóan kíván játszani a tornán
Éremmel szeretne hazajönni az Eb-rõl >>
forrás: NSO, B. A., S. J. - 2006-12-06 03:07
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=10467&c=30&s=dd&p=8

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
For the first time you can watch video highlights from every single match at euro2006 an hour after the final whistle has been blown.
If that's not enough, we are also offering a video podcast service, which means that you can download match highlights on to your multimedia player and carry euro2006 with you everywhere you go!
All you have to do is register for our Video Podcast Service and you won’t miss any of the action from Sweden.
forrás: euro06.com (match videos)
szóval akkor csak összefoglaló 😞