Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
remélem lesz még melegük

kaloz174
Már nem elõször keveri õket! Elképesztõ.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Azért igazán segíthetnének a csajok szegény Gulyásnak, mondjuk,hajfestésel Detti és Era, mert a két Hölgyet Gulyás állandóan keverte! Az EB végére, ha így megy tovább Gulyás megzavarodik!!!!

Duby
Én is azt nézem, de nincs videó. Az mekkora nem mindegy má 😊)))

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Gratula a CSAJOKNAK !!!
A második f.idõ, már gála volt!!! A jó kezdés, szerintem nagyon fontos, mindenki lelkivilágának!!!!
<#eljen><#taps><#taps><#eljen>

kaloz174
Jól látom, hogy a franciák megverték a dánokat???

DEN-FRA
20-24
(10-8)

na, akkor megtaláltuk -eddig is ez lett volna az alap- a hármas védõinket, Sopi, Gabica!!! Miután õk összeálltak, azután lett védekezésünk.
3 ember tetszett nagyon, Szûcs Gabica, Herr Orsi, és Siti Eszti!!
Kovacsicz jól összekapta magát 😊 Era is szép gólokat lõtt, de azért védekezni sem ártana! Bár csak 23 gólt kaptunk, de akkor is nagyon gyenge volt a védekezésünk, fõleg kettes pozíciókban, meg szélen.
Gratulálok csajok, a második félidõ nem volt semmi, ott kell folytatni!!!
Hajrá Csajok!

minden kérésem így jöjjön be, aláztak a csajok a második félidõben, szurkolók is megkerültek 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Bár megvolt az esély, de félidõben azért nem gondoltam volna, hogy ilyen biztosan gyõzünk. <#eljen> Azért annak, hogy az elsõ félidõben egyáltalán meg tudtuk tartani a vezetést, kellett Gin. Köszi és grat. neki!
Nekem az jelentette a fordulatot, amikor végre sikerült felgyorsítani a játékot, Detti és Eszti játéka révén. De tetszett tul. képpen Gabica is. A Móni meg, szerencsére, 2. félidõre rendesen összekapta magát. <#taps>

Grat a csapatnak a gyõzelemhez!

Na módjával még a végén, a jövõ héten õ lesz...

Breki33
egybõl egy <#eljen>
Duby
ja! ...titeket is ennyire idegesít Gulyás??? <#boxer>
(ennél még Egri is jobb)

Duby
Azé rendesen összekaptuk magunkat a második félidõben.
Az elsõ harminc percben edzegetünk kicsit az osztrákokkal, aztán megindultunk középtávnál. Így kell ezt, pont jó nyitómecs!
Szûcs Gabi szépen tett hozzá többször is, végleg semmivé téve az összes - a torna kezdetével amúgy is semmivé váló - kétségem a keret összeállítását illetõen.
Dettink ezaaz! <#taps>
Jók vagyunk na! (Németh Andrásék <#worship>)

Véletlen generátor mûködik…. vagy nem … ? 😊)

az a baj, hogy a másik kemény védõnk Piros is gyengén védekezik, öcsém mintha bevettünk volna vmit védekezés ellen 😊
Mégis mindig hetest, és két percet kapunk, a bírók régi kedvenceim...r.hadt dánok 😄

na gyerünk csajok, akkor is alázzuk õket!!!!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Hát ez nem a szélsõk félideje volt.
Végigjátszhatnánk azokat a figurákat.
Kati nagyon ottvan!
Lajos mai nagy szava:
felakkumulálódni - feltöltõdni <#nyes>

Mióta kell ok az utálathoz?... Nekem valaminek, valakinek az utálata megy anélkül is…? 😊)

Hege eto
Hát ez elég vékony. Orsi a legrosszabb napján 10x jobban védekezik, mint ma. A 2. kiállítása nagy kamu volt. A dánok nem a Mi barátaink.
Ismét meggyõztek, hogy van okom utálni õket😊))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hova a fenébe kapkodnak…????

hát akkor neked és nekem mást mutat, érdekes...

Vérten Orsi magára találhatna védekezésben...(nem ezért szerettem meg annó 😉 bár ez igaz az egész csapatra, Ginnak köszönhetõen vezetünk!
Túl izguljuk a játékot, minek kapkodnak nem értem. 😞

Ibinek jól áll a fekete haj.
Szurkolók meg remélem holnap a szemben oldalon ülnek.

kaloz174
Gyerünk csajok!!!😊

hát... majdnem lemaradt az egyik lényeg... 😞

kaloz174
Azért az érdekes, hogy Gabica nem tudja, milyen lesz az ellenfél kapusa. Bár lehet, hogy ez csak az edzésen volt így, amikor a riport készült. Remélem!

kaloz174
A norvégok is tartják rendesen a 10 gólt +-t...

Na kis beszámoló a Norvég-Szlovén meccs 1. félidejérõl.
19-9 -re a norvégok vezetnek.
Az elején nagyon bekezdtek a norvégok elléptek 6-0-ra amikor idõt kértek a szlovének. A norvégok fõleg lerohanásból és szélrõl voltak eredményesek. Elég magas a norvég védõfal és hihetetlenül gyorsan játszák a lerohanást. A félidõ közepétõl a norvégok Bal lövõje K. Lunde is kitett magáért. 9 méterrõl lõtt hatalmas bombákat. Beálló poszton azt hiszem 2 -szer volt eredményes a norvég csapat. Meglepõ, de jobblövõ (Righeluth) posztról nem lõttek gólt. Katrine Lunde elég jól védett. 1 hetest is fogott. Hammerseng jól szervezi és gyorsan a játékot.

A szlovének részérõl a jobb átlövõ Freser említhetõ illetve a két bal szélsõ(Hrjinic és Oder).

Kemény ellenfél lesz ez a norvég csapat. Kb. olyan formában vannak mint a 2004.-es EB-n voltak.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
bocsi, megpróbálom kirakni a fejlécbe
kaloz174
#30246😊)

Breki33
Breki33
énis készítem a mogyoróim P
Nemcsak ma….

Duby
Na megjöttem.
Szemeket a tévére, kezeket a billentyûzetre, EB-re fel!
Gyerünk csajok!
...remélem leszünk páran azé' megdumálni itt a dolgokat közbe <#wink>

kaloz174
Na, én bemelegítettem.😊) Remélem, a csajok is, csak nem így! <#vigyor2>

Breki33
gondolom ma mindenki gyõzelmet vár
Isthy
Pontosan úgy, mint 2004-ben nálunk az EB középdöntõben, akkor is szétrohanták õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
hát ez tényleg sz.r 😊
azt az egyet lerohanásból lõtte ráadásul.

most nézem a szlovén-norvégot, sajna fel venni nem tudtam mert ütközik a magyarral.
norvégok szétrohanják a szlovéneket, már több mint tíz lerohanás gólt lõttek. 18-7, 24. percben a vikinglányoknak.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Valóban, ez elég nagy különbség.

Isthy
Igen és eléggé déja-vu érzések jöttek elõ 2003 decemberével kapcsolatban. Akkor a Zeneca csarnok jegének következménye volt szinte ugyanez. Hej, ha most is odáig jutnánk, persze más végkifejlettel.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
NOR-SLO:
10. perc: 8:1 !

Breki33
Euro06 Live Ticker
The Euro06 Live Ticker provides live results from the Euro06 to your computer.

In the Euro06 Live Ticker you will find information on playing venue, match time, and the running half of the game (1st or 2nd half, or "OT" = Over Time).

Running matches are highlighted in yellow.

http://www.sportresult.com/federations/ehf/HBEURO2006Women/CMS_Files/744_item.asp?root_id=28&node_id=744&item_id=2053
Isthy
Nekem azért a spanyolok 10 gólos gyõzelme a hollandok ellen eléggé meglepõnek tûnik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az oroszok is begyûjtötték az elsõ gyõzelmet.

Breki33
most... 😞

kaloz174
Az eredmények eddig megfelelnek a várakozásnak, szerintem. Talán az oroszok gyõzelme tûnt kicsit szorosabbnak az elején.

kaloz174
Én igen, Ildyék is írták, sajnos.

Pár hónapja olvastam valamit a honosítással kapcsolatban.. de, hogy mi volt benne… arra már nem igazán emlékszem.