Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bwin.com-on a magyar és a norvég gyõzelemre fizetnek a legkevesebbet, sebaj csak nyerjünk...😊)

Ezek a barom TV-sek kivihették volna Beát, Gulyás mellé, legalább értelmes szöveget is halhatnánk!!
Milyen jó volt, a VB-nis!!

Le a kalappal a csajok elõtt<#worship>
Jó volt nézni a játékukat<#circling>
Gulyás meg pocsék volt<#violent><#gun>
DVD

jogos! nem tudom én uhu alól akartam próbálni, de lehet, hogy azt most hanyagolom....

SomogyiG
Az, hogy .avi, az ok (azaz DivX) de mekkora felbontás?
DVD, SVCD, VCD? Már csak az egységesség miatt...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Opening games: the best and the worst
With a good start on the first day of the 7th Women’s European Handball Championship you are almost in the next round.

The favourites

Hungary have the best tournament starting record with five wins and one draw.

Norway is the only other unbeaten country on the opening nights. Norway have won four games and made two draws.

Three-time European champion Denmark won five of its six previous opening games.

The worst

The worst relevant record is Sweden's with all four matches lost at the start of the European Championships.
Croatia and Netherlands are also without victories.

Sweden have another undesirable record.

The organising country lost its last eight games at the European Championships.

The last Swedish victory was ten years ago (10 December 1996) at a group match in Denmark against Poland: 24-23.

The statistics

Opening night matches (Won-Draw-Lost, winning percentage)

Hungary 5-1-0 91,67%
Denmark 5-0-1 83,33%
Norway 4-2-0 83,33%
Germany 4-0-2 66,67%
Austria 3-0-3 50,00%
Russia 3-0-3 50,00%
Spain 1-1-1 50,00%
Fyro Macedonia 1-0-1 50,00%
Poland 1-0-1 50,00%
Slovenia 1-0-1 50,00%
France 1-0-2 33,33%
Ukraine 1-1-4 25,00%
Netherlands 0-0-2 0,00%
Croatia 0-0-3 0,00%
Sweden 0-0-4 0,00%

Én a mai meccset AVI-ba felrakom a th.-re, csak még konvertálni kell, meg ugye a feltöltés sem 1 perc!!!

én dvd-bõl fogom áttenni majd aviba és addig szépen megálmodom, hogy mint lenne az ideális ... 😊))

Isthy
Nekünk is tetszett a közönség, leginkább egynémely hölgytagja <#finom><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ami még tetszett, az a közönség.😊 Jól lehetett hallani a magyarokat, igaz, ez nem nagy csoda, miután alig voltak a nézõtéren.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Az én tunerem meg(be)döglött, de ma megjött az új. Még nem tudtam beüzemelni, s sajnos holnap sem, de vasárnapra már harcra kész leszek. Milyen felbontásban rögzítsünk?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Bocs az offért!
Nem kell, köszi, csak mondat közben gondoltam meg magam, viszont küldtem sms-t, mégsem kaptam csillagokat.😞
Na, majd csak történik valami.

on: szép volt csajok!!!😊

Duby
Matúz a legjobb. De õ itt gondolom nem fog közvetíteni.
Knézy jobb, mint Gulyás és Egri, de õ is hajlamos a névtévesztésre, inkább szurkol, mint kommentál.
Ezért mondtam, hogy jelen adónál a Somos testvérek lennének a legjobb választás erre. Mondjuk Gulyást nem fogjákm már leváltani, kiment, végignyomja.
Csak kár, hogy így szarok lesznek a felvételeink hanganyagai 😞

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

õ is jobb lenne...

Isthy
Meg én is, de én DVD formátumba, így elég méretes, nem netre való.

DUNAFERR FOREVER!!!

én felvettem ezt is viszont már nem fogom tudni át tenni aviba és utána feltenni, mivel 4-kor kellek... 😞

Mondjuk én.

Breki33
most ezt a meccset ki rögzítette?
Breki33

vmit töröljek?
Breki33
fõleg úgy, hogy félidõben még vezettek
kaloz174
Breki, légyszi, intézkedjél, mert nem adják a már kifizetett VIP-jogokat, én meg néha hülyeséget írok.😊

Ez a Dán-Francia, szerintem a legnagyobb meglepetés!!

kaloz174
Az komoly érvágás a norvégoknak, gondolom.

Breki33
szerintem ifjabb Knezy jó lenne
Breki33
B csoport:
Németország - Lengyelország 30-20 (14-9)
Göteborg, Scandinavium
v.: Hagen, Halleberg (svéd)
gól: Krause 10/2, Jurack 4/1, Baumbach 4, Melbeck 4, Härdter 3, Althaus 3, Müller 1, Reiche 1, illetve Polenz 5, Jacek 3, Kowalska 3, Majerek 2, Wypiych 2, Malczewska 1, Zaleczna 1, Damiecka 1, Siodmiak 1, Duda 1
hetes: 6/4, illetve 4/3
kiállítás: 4, illetve 8 perc

Norvégia - Szlovénia 43-20 (19-9)
Göteborg, Scandinavium
v.: Rakityina, Tkacsuk (ukrán)
gól: Kari Mette Jonhasen 9, Aamodt 6, Nostvold 5/1, Hammerseng 5/3, Kristine Lunde 5, Frafjord 5, Anette H. Johansen 3, Sörlie-Lybekk 2, Breivang 1, Riegelhuth 1, Nyberg 1, illetve Freser 7, Oder 5/2, Dercar 3, Ciora 1, Pus 1, Hrnjic 1, Sotler 1, Mihic 1
hetes: 4/4, illetve 4/2
kiállítás: 2, illetve 16 perc

C csoport:
Oroszország - Horvátország 27-22 (14-10)
Skövde,
v.: Förström, Mitrunen (finn)
gól: Jakovleva 5, Poltorackaja 4/3, Karejeva 4, Poljenova 4, Bodnyeva 3, Posztnova 2, Andrjusina 2, Bliznova 2, Marennyikova 1, illetve Arslanagic 7, Pasicnik 6/1, Zabic 3, Palcic 2, Hrgovic 1, Koznjak 1, Gace 1, Pusic 1
hetes: 5/4, illetve 3/1
kiállítás: 4, illetve 8 perc

Ukrajna - Svédország 18-22 (8-11)
Stockholm
v.: Goulao, Macau (portugál)
gól: Cigica 8/4, Szakada 3, Sejenko 1, Verheljuk-Stri 1, Rajkel 1, Radcsenko 1, Reznir 1, Shymkute 1, Ljapina 1, illetve Torstensson 9, Enström 4/1, Krantz 3, Flognman 2, Wiel Freden 2, Boson 1, Könsberg 1
hetes: 7/4, illetve 2/1
kiállítás: 10, illetve 8 perc

D csoport:
Spanyolország - Hollandia 26-16 (11-9)
Malmö
v.: Liachovicius, Paskevicius (litván)
gól: Mangue 7, Aguilar Diaz 6, Fraile 4, Sanroman 2/2, Ortuno 2/1, Lopez Quiros 2, Oncina 2, Box Alonso 1, illetve Lamein 3/1, Mulder 3, Robben 2, Visser 2/1, Pusic 2, Van der Koelen 1, Hilster 1, Paap 1, Van der Wissel 1
hetes: 4/3, illetve 6/2
kiállítás: 16, illetve 4 perc

Dánia - Franciaország 20-24 (10-8)
Malmö
v.: Cohen, Peretz (izraeli)
gól: Fruelund 7/2, Mikkelsen 5/1, Thomsen 3, Skov 1, Bonde Christensen 1, Lund Nielsen 1, Kristensen 1, Bille-Hansen 1, illetve Cano 7, Kamto Nijtam 3, Baudoin 3, Wendling 3, Spincer 2, Dembele 2, VanParys-Torres 2, Herbrecht 1, Tounkara 1
hetes: 4/3, illetve 2/0
kiállítás: 4, illetve 6 perc
SomogyiG
Gulyásnak két nagy baja van. Az egyik a szódásüvegtalp lespegje, a másik a szenilitás. Viszont elõnye Egrivel szemben, hogy nem poénkodik kajánul és elviselhetetlen módon, ráadásul nem az ellenvélnek szurkol, mint fiatalabb kollegája. Párszor már hallottam Gundel Takácsot közvetíteni anno, én inkább Õt próbálnám megfûzni, vagy Faragó Ricsit, de még Matúz Krisztián is sokkal jobb ezeknél... Szerintem!

Breki33
A két csapat az 1962-es elsõ mérkõzés óta 48 alkalommal csapott össze egymással, mérlegünk jó, hiszen 35 gyõzelem és két döntetlen mellett mindössze 11-szer kaptunk ki. Utoljára 2005. november 24-én, a balatonfüredi Pannon-kupa elsõ fordulójában találkoztak egymással a felek, akkor sima, 42-27-es magyar siker született.

A csapatból elsõ alkalommal Borbás Rita és Balogh Beatrix maradt ki, a himnuszokat alig párszáz nézõ hallgatta végig. A mérkõzés elõtt Siti Esztert köszöntötte a magyar csapatvezetés 125. válogatott mérkõzése alkalmából.

A magyar együttes kezdte az összecsapást, s 16 másodperc telt el, amikor Görbicz Spiridon hóna alatt szerezte meg a vezetést, ezt az ellenakcióból Rotis-Nagy egalizálta (1-1). Akár vezetést is megszerezhette volna az ellenfél, ám Logvin egy jogos büntetõt a kapu fölé pattintott.

Kapkodott a magyar együttes, védekezésben Logvin és Spiridon is gondot okozott, szerencsére az Aalborg klasszisa második hetesét is elrontotta, ezúttal a bal kapufát választotta a háló helyett. Az ellentámadások azonban remekül ültek, Vérten és Hornyák is betalált (3-1), Szamoránsky azonban ziccerben megijedt az elé tornyosuló Rusznacsenkótól.

A 10. percre három gólra nõtt az elõny, a jó védekezés, és néhány Pálinger-védés révén a gyors kontrákból sikerült ellépni (6-3). Még Vérten kiállítását sem sikerült kihasználni, hiszen Pálinger állta útját a kidolgozatlan helyzetbõl megeresztett lövéseknek. Alig egészült ki a csapat, Mehlmann kapott büntetést, Engel ismét büntetõt értékesített (6-5), majd Vérten hatoson belüli blokkolásért ülhetett le ismét.

Szerencsére Pálinger elképesztõ formában védett, Engel hetesét lehúzta, ám a másik oldalon Rusznacsenko sem tétlenkedett, õ Görbicz büntetõjét hatástalanította. 8-5 után ismét két pontos osztrák támadás következett, Rotis-Nagy, majd Spiridon faragott a hátrányból (8-7).

Szerencsére hibáinkból a sokat rontó ellenfél sem tudott élni, a 22. percben 10-8-at mutatott az eredményjelzõ. Idõt kért Herbert Müller szövetségi kapitány, aktívabb szélsõ- és átlövõjátékot kért, ennek tudatosításaképpen Rotis-Nagy szaggatta meg kicsit a magyar hálót (10-9).

Válaszként Mehlmann és Siti száguldott ziccerig, aztán Tóth Tímea lõtte át Rusznacsenko kezét. Helyreállt a világ rendje! (13-9) Amint összeállt a védekezés, vesztett önbizalmából az osztrák együttes (15-10), két hiba azonban elég volt, hogy Ofenböck akcióból, Teodorovic hetesbõl 15-12-re szépítsen a szünetre.

A második játékrészt egy kivédezett támadás, majd egy villámgyors Kovacsicz-gól vezette be, ám a különbség nehezen akart nõni. A védekezésbeli hibákat, elöl Kirsner és Ferling tette jóvá, majd Szûcs nagy bombájával 20-15-re nõtt az elõny. Herbert mester elérkezettnek látta az idõt, hogy Rusznacsenkót is pihentesse, Blazek azonban elõször akkor találkozott a labdával, amikor kiszedte Görbicz lövését a hálóból... (21-15)

Kovacsicz visszanyerte bátorságát, a Vértent váltó Kirsner eredményesen kontrázott, így a 43. percben 26-17-nél Herbert Müller ismét kikérte egy percét, hogy rendet tegyen a fejekben, mindhiába.

A 46. percre Mehlmann hetesével tízre nõtt a különbség (29-19), majd jött egy kis Kovacsicz-show, a gyõriek jobbszélsõje ugyanis mindkét felsõ sarkot felszentelte, aztán Kirsner, majd Hornyák góljával már tíz felett járt a különbség (33-22).

A hajrában mindenkinek játéklehetõséget adott Németh András, a vége 42-23 lett, a magyar csapat nyögvenyelõs elsõ félidõ után megérdemelten aratott ilyen arányú gyõzelmet.

Németh András szövetségi kapitány: "Az elsõ félidõben benne volt az Eb-rajt izgalma, pontatlanok voltunk, de tudtuk, ha az ellenfelet futásra tudjuk kényszeríteni, jobbak leszünk. Remélem, a gyõzelem erõsíti azt a hitet, amivel eljöttünk ide, s lesz alkalmunk még, hogy feldolgozzuk, kijavítsuk hibáinkat."

Breki33
Magyarország - Ausztria 42-23 (15-12)
Skövde, 300 nézõ
v.: Henrik La Cour Laursen, Jens Carl Nielsen (dán)
gól: Mehlmann 9/5, Kovacsicz 9, Kirsner 6, Szamoránsky P. 3, Ferling 3, Tóth T. 2, Szûcs 3, Görbicz 2, Siti E. 2, Hornyák 2, Vérten 1, illetve Rotis-Nagy 7, Engel 5/2, Teodorovic 4/2, Logvin 2, Spiridon 2, Flandorfer 1, Ofenböck 1, Budecevic 1
hetes: 6/5, illetve 7/4
kiállítás: 10, illetve 6 perc
A Fradi meccsen, volt már Szamoránsky Zita is!!! Hoppá!!

de nem rossz, érdekes az tény, jön a fekete sereg...

Breki33
az a cherrytõl függ
Hányan vagytok..??? 😊)))

Breki33
Sopi szerintem jobb volt rövid hajjal.
Breki33
elég érdekes ez a melegítõ
mint mindenhol...

SomogyiG
Azért a Görbicz Ibolya sem volt semmi... 😄DD

SomogyiG
Pont András és Gyula forgatókönyve szerint futott le a meccs. Az 1. félidõ a "belerázódás"-ra ment el, de már ezalatt is felõrlõdtek a sógornõk! A 2-ban meg elindult az örömkézilabda. Mint ahogy Ti is, én is elsõsorban a "hazai" játékosokat figyeltem, s Sopi támadójátékával voltam elégedetlen, Piros a 2. félidõben, Era a saját idejében játszott jól. Még kell pár csepp olaj a gépezetbe, s jól fognak dolgozni ezek a fogaskerekek. A meccs legjobbja szerintem Pálinger Kati és Siti Eszti volt, de a többiek között sem akadt egyértelmûen rossz teljesítmény. Azt érzem a legnagyobb dolognak a meccs alapján, hogy több kulcspozícióban is gyengébbek voltunk a megszokottnál, mégis levertük az Osztrákokat döntõ fölénnyel. Csak így tovább, jó lesz ez, s meg lesz ez!!!

Breki33
Népszerû témák
1. '80 as évek zenéi
2. Törvények a suliban
3. Test Drive Unlimited
4. World of Warcraft
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Football Manager
7. Kézi és az Olimpia
8. Counter-Strike:Source
9. Gothic 3
10. XBOX360
Breki33
vagyis ns-n

sg csak szórakozottak
Én is ezt olvastam. Állítólag 7-8 hét míg felépül.(Nyberg)

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
de azis elképesztrõ az sg-n milyen hülyék vannak

pl

"AlterEgon2006-12-07 21:49:45 #25II. félidõ: ez már jobb volt: feljavult védekezés, sok indításgól, szinte minden pályára lépõ dícsérhetõ. Viszont azt is tegyük hozzá, hogy az osztrákok nem fejtettek ki túl nagy ellenállást. Asszem ezen meccs alapján hû képet kaphattunk a Kirstner-Vérten "viszonyról" is: a kis daginak is van helye a csapat mellett, végülis a vaxos dobozt is fel kell töltenie valakinek, és nem árt, ha valaki összeszedi a labdákat az edzés végén. "
Isthy
Az elsõ simán megvan, gratulálok a csapatnak!!! <#taps><#taps><#taps>

Egy nehezen induló, de kellemes bodzázásba fulladó meccsen vagyunk túl. <#vigyor> Szivesen ittunk a csajok egészségére! <#pias><#nyes>
Az elején még nehezen vettük fel a ritmust és az osztrákok ezt még bírták valamennyire. A második félidõben már csak egy csapat volt a pályán, kegyetlenül levédekeztük és szétfutottuk a fáradó ellenfelet. Azért az elején nagyon kellett Gin 48 %-os teljesítménye, hozta magát, ahogy szokta.

Sajnos Gulyás is... Már említettetek pár "véletlengenerátor mûvet", de számomra a csúcs Offenbach pályáraléptetése volt jó kétszáz év múltán. Elképesztõ milyen hülyeségekre képes ez pasi <#szomoru1>

DUNAFERR FOREVER!!!

kometálon találtam
Katja Nyberg (Norway) got injured in the first game, she is now out of EC

És ami bosszantó, hogy el se szégyelli magát!

Nem arról volt szó, hogy minden meccsen megválasszák, hogy ki volt a csapata legjobbja?

Dehát most látja õket elõször, vagy mi? ufff, ha más nem nézze meg azt, Erán fehér, Dettin piros csuklószorító volt, vagy valami, iszonyúan idegesítõ volt...

Valaki legyenszíves aki higgadtan tud fogalmazni, az írjon egy levelet Gulyásnak, hogy a neveket nem ártana megtanulni, meg felismerni a játékosokat, és akkor jöhet még a szabálykönyv, bírói jelzések felismerése, jövõre megnézzük hogy megy neki, addig meg VISZLÁT😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
hát, ha csak ez lenne, de mikor azt mondja: Görbicz Ibolya <#csodalk><#csodalk> és egy mondatban nem egyszer, simán észre sem veszi...
Hol vannak ilyenkor a Somosok???

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)