Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MIÉRT ???????????
Á, csak a két évvel ezelõtti németek elleni eb középdöntõ fog megismétlõdni!!
Gyerünk CSAJOK!
Gyerünk CSAJOK!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
én ezt nem bírom tovább nézni
olyan mint a 2004-es norvég meccs
egyszerûen nem értem miért blokkoltak így le
HAJRÁ CSAJOK
olyan mint a 2004-es norvég meccs
egyszerûen nem értem miért blokkoltak így le
HAJRÁ CSAJOK
Mi a fenét csinálnak..???
A fene vigye el azt a sok technikai hibát…
hát ez sikerült...😞(
már mint?
jelen pillanatban teljesen mindegy melyik csapat nyer
jelen pillanatban teljesen mindegy melyik csapat nyer
itt hajrá horvátok! 😊
amúgy meg persze HAJRÁ MAGYAROK!
végre kiderül az igazság 😄
amúgy meg persze HAJRÁ MAGYAROK!
végre kiderül az igazság 😄
HAJRÁ MAGYAROK! :]
CRO-ESP
17-18
(15-16)
17-18
(15-16)
nem semmi!
CRO-ESP
14-14
(14-14)
14-14
(14-14)
meglepõ, jobbak mint vártam. vagy a macedonók készültek el az erejükkel
MKD-POL 33-33 (21-16)
CRO-ESP 9-9 (9-9)
CRO-ESP 9-9 (9-9)
Petõfin fogják adni, mait is.. sõt tavaly a vb-n is volt olyan meccs, amit én is csak hallgatni tudtam, és csak késõbb néztem meg.
én szerencsére.. sikerül úgy intézni és tartalékolni a szabit, hogy nyugodtan tudjam nézni, azaz mától nem dolgozok következõ hétfõig
ÓÓÓ Hogy rohadnátok meg a 15.oo kezdésetekkel vikingek!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
NSO címlap, már csak ez hiányzott <#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
Elkezdtem feltölteni a szerbek elleni meccsünk 1. félidejét, reggelre fennt lesz, ha nem akad el...
Magyarország - Szerbia, 1. félidõ
Reggel már talán lehet próbálkozni, ha valakit érdekel.
Magyarország - Szerbia, 1. félidõ
Reggel már talán lehet próbálkozni, ha valakit érdekel.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Tudja valaki, hogy mûködik-e ez egész nap? Most ippen megy.
Dógozó embereknek jó lenne ha szerdán mûködne úgy 3tól 5ig 😊
Dógozó embereknek jó lenne ha szerdán mûködne úgy 3tól 5ig 😊
Én is inkább ott nézném, de mint ahogy írtam az EU elõírások miatt erre nincs lehetõség, ezért nem reklamálom õket. Nincsenek egy súlycsoportban, a Sport1(2) más kategória, pontosan mindazon dolgok miatt, amiket írtatok.
Sajnos nekünk ezzel a silány produkcióval kell beérnünk, noha azért valamit fejlõdtek. Persze onnan ahol voltak, nem volt nehéz...
Sajnos nekünk ezzel a silány produkcióval kell beérnünk, noha azért valamit fejlõdtek. Persze onnan ahol voltak, nem volt nehéz...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyet értek veled<#gun>#gun>
Egyáltalán ki nézi szerdán 15.00.-i meccset, hiszen még otthon sem vagyok. Jobb lett volna, ha 17.00.-tól adnának, hát nem bolondok? Hol élnek ezek a mai világban????<#mf1>#mf1>
Egyáltalán ki nézi szerdán 15.00.-i meccset, hiszen még otthon sem vagyok. Jobb lett volna, ha 17.00.-tól adnának, hát nem bolondok? Hol élnek ezek a mai világban????<#mf1>#mf1>
Ismétlésekrõl nem is beszélve... ha történt valami, akkor még másnap fel lehetett venni...
Nem tetszik, hogy a kézilabda közvetítés alatt mással is foglakoznak ill. mondják, akkor ott nem érdekel utána ha akarom majd megnézem vagy elolvasom és a hülye poénjaikat nem kell elviselni
Nem tetszik, hogy a kézilabda közvetítés alatt mással is foglakoznak ill. mondják, akkor ott nem érdekel utána ha akarom majd megnézem vagy elolvasom és a hülye poénjaikat nem kell elviselni
Tudod, én még mindíg százszor inkább a SPORT-tvn nézek akármit, mint az m1-en!
Szerintem a szentpétervári VB-t nagyon jól közvetítették!! (kommentárok, helyszíni riportok, stb) Ja, és ott volt Siti Bea, akit igazán szívesen halgattam, mint szakértõt, mert nem csak dumálja, hanem mesteri szinten üzte is a kézilabdát!!
Szerintem a szentpétervári VB-t nagyon jól közvetítették!! (kommentárok, helyszíni riportok, stb) Ja, és ott volt Siti Bea, akit igazán szívesen halgattam, mint szakértõt, mert nem csak dumálja, hanem mesteri szinten üzte is a kézilabdát!!
vagy a jó "öreg" rádió... ott "élõben" közvetítik
nem igen lehet kommentálni ezt a tevékenységet... 😞
hát ez így marha érdekes lesz ...
valamilyen netes tv-t kéne nézni..
valamilyen netes tv-t kéne nézni..
Az EU-ban van egy elõírás, hogy kiemelt sportversenyeket csak közszolgálati tv adhat, épp a vételi lehetõségek miatt.
Nem a Sport1-et reklamáltam, hanem az m1 kritikán aluli hozzáállását. Nagyon remélem, hogy a norvég meccs nem csúsztatva lesz, bár az elmúlt idõszakban látott tevékenységüket elnézve ez is kitelik tõlük! <#kocsog>#kocsog>
Nem a Sport1-et reklamáltam, hanem az m1 kritikán aluli hozzáállását. Nagyon remélem, hogy a norvég meccs nem csúsztatva lesz, bár az elmúlt idõszakban látott tevékenységüket elnézve ez is kitelik tõlük! <#kocsog>#kocsog>
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkor csak csúsztatják a Norvég meccs közvetítést!! De remélem senki nem írja be elõre az eredményt, mert akkor nem igazi a meccs megnézése! Vagy, persze akkor óne fórumozás!
A SPORT1 azért nem közvetíthette az EB-t, mert állítólag kevesebben láthatták volna! Persze ezt csak pletykaszinten hallottam, egy TV-s ismerõsömtõl!
A részletes program:
Kedd:
I. csoport: Macedónia-Lengyelország 15 óra, MAGYARORSZÁG-Németország 17 óra, Ausztria-Norvégia 19.15.
II. csoport: Horvátország-Spanyolország 16 óra, Oroszország-Franciaország 18 óra, Dánia-Svédország 20.15.
Szerda:
I. csoport: MAGYARORSZÁG-Lengyelország 15 óra, Ausztria-Németország 17 óra, , Macedónia-Norvégia 19.15.
II. csoport: Horvátország-Franciaország 16 óra, Svédország-Spanyolország 18 óra, Dánia-Oroszország 20.15.
Csütörtök:
I. csoport: Ausztria-Lengyelország 15 óra, Macedónia-Németország 17 óra, MAGYARORSZÁG-Norvégia 19.15.
II. csoport: Svédország-Franciaország 16 óra, Dánia-Horvátország 18 óra, Oroszország-Spanyolország 20.15.
forrás:sportforum.hu
Kedd:
I. csoport: Macedónia-Lengyelország 15 óra, MAGYARORSZÁG-Németország 17 óra, Ausztria-Norvégia 19.15.
II. csoport: Horvátország-Spanyolország 16 óra, Oroszország-Franciaország 18 óra, Dánia-Svédország 20.15.
Szerda:
I. csoport: MAGYARORSZÁG-Lengyelország 15 óra, Ausztria-Németország 17 óra, , Macedónia-Norvégia 19.15.
II. csoport: Horvátország-Franciaország 16 óra, Svédország-Spanyolország 18 óra, Dánia-Oroszország 20.15.
Csütörtök:
I. csoport: Ausztria-Lengyelország 15 óra, Macedónia-Németország 17 óra, MAGYARORSZÁG-Norvégia 19.15.
II. csoport: Svédország-Franciaország 16 óra, Dánia-Horvátország 18 óra, Oroszország-Spanyolország 20.15.
forrás:sportforum.hu
jó indulat... <#vigyor2>#vigyor2>
hát... a jó az náluk adott.... <#ravasz1>#ravasz1><#duhos2>#duhos2>
Remélem a MKSZ oldal igazat ír, mert az MTV oldalán, a Norvég meccs idejére, egy Francia film van jelezve! Elötte sincs jelezve meccs!!!!!
Lehet, hogy ezek az ökrök azt gondolták, hogy a csajok nemjutnak tovább????????? <#mf2>#mf2><#gonosz2>#gonosz2>
Lehet, hogy ezek az ökrök azt gondolták, hogy a csajok nemjutnak tovább????????? <#mf2>#mf2><#gonosz2>#gonosz2>
Na elmegy a jó büdös francba az m1! Nehogy már a norvégok elleni meccset 1 órás csúsztatással adják! <#levele>#levele>
Másrészt meg "örülök", hogy a lengyelek ellen 3-kor játszunk, programozhatom a DVD felvevõt, gondolom össze-vissza tele lesz reklámmal meg felesleges sallanggal a felvétel. Gondolom nem nagyon kardoskodtak a magyar érdekek mellett, mivel az egész nem érdekli õket, a magyar had nézze 3-tól, már aki tudja...
Ismét nem csalódtam ebben a tetû bandában! <#violent>#violent><#gun>#gun>
Asszem inkább megyek is vissza szülinapot ünnepelni! <#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
Másrészt meg "örülök", hogy a lengyelek ellen 3-kor játszunk, programozhatom a DVD felvevõt, gondolom össze-vissza tele lesz reklámmal meg felesleges sallanggal a felvétel. Gondolom nem nagyon kardoskodtak a magyar érdekek mellett, mivel az egész nem érdekli õket, a magyar had nézze 3-tól, már aki tudja...
Ismét nem csalódtam ebben a tetû bandában! <#violent>#violent><#gun>#gun>
Asszem inkább megyek is vissza szülinapot ünnepelni! <#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
és tökéletesen igaz, mint ahogy a saját bõrömön tapasztaltam...
Az igéret szép szó, ha a technika engedi, úgy jóóóó!
Na ezt sikerült összehozni! <#szomoru1>#szomoru1><#nyes>#nyes>
Na ezt sikerült összehozni! <#szomoru1>#szomoru1><#nyes>#nyes>
köszi!
Ja norvégokkal biztosan 8-kor játszunk? Én valamiért 7re emlékszem...
Ja norvégokkal biztosan 8-kor játszunk? Én valamiért 7re emlékszem...
A kiszolgálásra nem lehet panaszom! :-))
Oks ! Szerdán reggelre, felrakom a Németek elleni meccset is!
Magyarország - Németország m1-TV
nõi Európa-bajnoki mérkõzés - Göteborg (Svédország)
2006. december 12. 17:00 óra
Magyarország - Lengyelország m1-TV
2006. december 13. 15:00 óra
Magyarország - Norvégia m1-TV
2006. december 14. 20:05 óra
Forrás MKSZ oldal.
én eddig is tudtam, és a firefox alatt is. xp és uhu alatt is müxik... off... 😊