Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
off végre az operában is lehet újra privátolni <#alien> on

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
én a virtualdubmod-ot használom, ingyenes.

Köszi, letöltöttem.
M1 16:55 Nõi Kézilabda EB Magyarország-Németország /kedd/
szerda??? nincs info
csütörtök ??? nincs info

köszi, köszi, köszi már érdeklõdtek nálam, így bíztosan fogsz kapni egy párat...

Breki33
próbáld ki nem free de lehet egy alkalomra jó

http://www.avi2divx.com/avi-to-all.htm
SomogyiG
Én most küzdök a vasárnapival. Ha sikerül lelket verni a gépembe, akkor az elsõ félidõt fel tudom tölteni még az éjjel...
Ha valakinek van egy jó kis mpeg2 to avi free progija, azt megköszönném...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
a pénteki meccset már én is felraktam közben, aki kéri, írjon e-mailt 😊

Jaja 😊)
NAgyon jó!

Hát ahogy lenni szokott én meg mondtam… írtam elsõnek várom õket mindegy milyen játékkal azzal meccs közben foglakozok és morgolódok rajta...

Elõször bocsi azoktól, akik várják a pénteki meccset, sajna nem elég, hogy k@rva lassú a feltöltési, még valamikor meg is szakadt, csak reggel már nem tudtam vele mit kezdeni menni kellett melózni… 😞( Így most kezdhetem elõröl a felrakást… 😞( pedig már 80% fent volt. Még egyszer bocsi tõlük… Igyekszem a lehetõségekhez képest.

Duby
jóvan, hát tom, Szûcs Gabi csak úgy új, hogy új alapember, vagy mittomén na. <#wink> Csak éppen a mondat végén õ is eszembe jutott, mint aitõl jóval szerényebb tejesítményre számítottam.
Amúgy az alap-oldalt szoktátok nézegetni? Kötelezõ olvasmány. <#worship><#worship><#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Igazad van, nem kell a hurráoptimizmus, mert nincs is miért. Viszont a pesszimizmust is nyugodtan le lehet vetkõzni, hiszen egyértelmûen látszik a Lányok csapattá válása az EB éles meccsei alatt is. A formaidõzítés általában nehéz dolog, és itt 16 egyénnek kellene egyszerre a csúcson pörögnie több, mint egy héten keresztül. Ez nem, vagy csak nehezen megoldható, ezért én természetesnek veszem, hogy hullámzik a teljesítménye a csapatnak. A durva egyéni hibákat leszámítva nagyon jól tolerálja András és Gyula a csapat hullámvölgyeit, s a Lányok bennt a pályán is igyekeznek az esetlegesen gyengébben teljesítõket átlendíteni a gyengébb idõszakon. Vérten Orsinak nagyon jól kijött a szerbek elleni 2. félidõ, remélem, ez segít Neki önmaga megtalálásában, s Herr Orsi elõtt is lesz komolyabb védelem, hogy ne csak statisztaszerep juthasson Neki.
Az eddigiek alapján szerintem csak az Orosz és a Norvég válogatott lehet veszélyes ránk nézve, a többiek nincsenek velünk egy súlycsoportban, talán a németeket lehet még említeni. Az elõbbi kettõvel viszont nagyon kiki meccset fogunk játszani, s minden a pillanatnyi formán fog múlni. Ugyanolyan erõsek, mint mi, bármilyen eredmény elõfordulhat.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Igazad van de Szûcs Gabi nem újonc, nézd csak meg :-)

Duby
Én pont az ellenkezõ állapotban vagyok. Bár még csak három meccs ment le, és nem is túl nehezek, de csak a babona és az alapvetõ pesszimizmusom miatt nyírbálom tudatosan azt a felfokozottságot, amit a Csajok teljesítménye alapján érzek.
De amit jelenleg érzek, az az, hogy sokkal nagyobb játékerõt képvisel ez a kis csapat, mint azt elõre gondoltam volna hála nekik. Féltem tõle, hogy nem sikerül ezúttal olyan egységet alkotni, mint tavaly Péterváron, de nem. Sõt az újak is igencsak hozzáteszik a magukét (Piros messze túlszárnyalja még a maximumot is, amit tõle vártam <#taps>, Szûcs Gabi dettó), de amúgyis nagyon sok lábon áll ez a csapat. Összegezve mióta a kézit követem, most látom a legnagyobb esélyt a magyar ...
Nagyon megérdemelnék a csajok. Nem mi, nem az ország, nem akárki, õk név szerint mindegyikük.

igen, kereste a szavakat néha 😊 Bezzeg "négyszemközt" nem ilyen "félõs" 😊 Dehát nem lehet mindenben profi, kapusnak kiváló volt, és kapusedzõnek is, nekem ennyi elég. 😊
Esetleg meghívthatná az mtv a kimaradt csapattagokat is szakérteni, mondjuk Fanninak testhezállófeladat lenne 😄DDDDDDDDDDD
De Kicsit is szívesen hallgatnám, neki a sportegyen nagyon ment a dolog. 😊 Vagy engem 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Valóban nem a túlzott önbizalom a jellemzõ. Egy meccsbõl igaz nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni, de elnézve tegnap a norvégokat, sztem annyira nem kell tõlük elájulni. Leindításokban valóbnan félelmetesek, tehát 5-6 gólós hátrányt pikk-pakk ledolgonzak ha úgy adódik, viszont felállt fal ellen már gyakran megállt náluk a tudomány. Képességek alapján olyan forma-forma a két csapat, viszont a mi edzõ párosunkat jobbnak vélem, biztos megvan már a megfelelõ taktika 😊
Ami az idei meccseinket illeti, nos szerintem sem volt olyan meccs, amin úgy istenigazából jól játszottunk volna (a legutóbbi ilyen meccsen dél-koreát taroltuk le 42-29re 😊 ). A csapat erejét mutatja, hogy ennek ellenére is nagy nevû ellenfeleket gyõztünk le.
Hát igen, sokszor a külföldiek jobb véleménnyel vannak a csapatunkról,
mint néhány oda írogató magyar(tisztelet a kivételnek).
Kedden lemossuk a németeket és kész, bár nem láttam a németeket játszani,
de a két kettes védõ munkája szvsz nagyon fontos lesz.Nagyon kell figyelni a kilépéseknél, mert Krause és Jurack elég sok gólpasszt ad, gondolom a kilépõ védõk mögé.Remélem a megfelelõ védekezés elõkésziti Gin további parádéját az átlövésekkel szemben.
VMan
a Loki fórumon nem fogalmaztak vele kapcsolatban olyan finoman, mint én tettem itt 😊
(tudom, én bajom, minek olvasok én más fórumokat is? 😄)

Látom Neked hiányzik az adrenalin, hogy ilyeneket olvasol! Le van hányva a sok okos fanyalgó!!!!! Mint írtad van egy jó csapatunk, jó irányításal, a többire, meg nagyívben teszek! Csak más csapatsportban is ílyen hozzáállást tapasztalnék! Ahogy András mondta, teszik a dolgukat, és ez a tiszteletre méltó!!!
Amit megfigyeltem, a lányok soha nem balhéznak egymásal, egy sikertelen helyzet után (másoknál láttam), hanem pacsi, és bíztatás !!!!!! Nekem ez nagyon szimpatikus !!!!
Erre élõ példa Kovacsicz Móni, nem Rita, aki a bíztatás után szárnyalt az Osztrákok ellen!!!

Bölcs képeit érdemes megnézni, mert nagyon jók! Ezt kénytelen voltam ellopni mert nagyon tetszik, remélem nem haragszik!

Ezt nagyon elkapta :

VMan
ok, akár még idén is, a Vasas Kupa második napja be van tervezve nálam 😊

VMan
végigolvastam a kometál (meg az index) fórum tegnap esti termését, és nagyon bosszús vagyok! <#boxer> az még ok, hogy sokan nem akarnak/mernek a földtõl elrugaszkodni, de erre nincs is szükség! viszont olyan nehéz lenne észrevenni hogy qrva jó csapatunk van?? mindig és szinte kivétel nélkül csak a fanyalgást lehet olvasni honfitársainktól és a norvégok "sztárolását"...
nem tudom itt ki hogy áll a dologhoz, de engem egyre inkább idegesít ez a hozzáállás, talán ha megnyernénk a döntõt akkor is a szegény-szerencsétlen-szupersztár-istennõ-verhetelen norvégok miatt fognak majd szomorokodni kedves szurkolótársaink?? norvég válogatott tisztára olyan kezd lenni, mint fociban a brazil, annyit istenítették õket aztán jött a pofáraesés a vb-n. így lesz itt is <#mf1>
ami végleg betette a kaput az volt, hogy idén még egyetlen jó meccse nem volt a magyar válogatottnak. segítsetek már légyszi összeszámolni hányszor is kaptunk ki idén? annyi volt, hogy két kezemen nem bírom összeszámolni <#falbav>

Magyarország-Szerbia EB csop. mérkõzés letölthetõ itt !!!!!

Duby
Ebbõl következõen:
I. csoport:
Magyarország 4p, Norvégia 4p, Ausztria 2p, Németország 2p, Macedónia 0p, Lengyelország 0p

II. csoport:
Oroszo. 4p, Horváto. 2p, Spanyolo. 2p, Franciao. 2p, Dánia 2p, Svédo. 0p

Duby
Viszonylag elég sokat kellett rá vadásznom, hogy ezt így lehessen látni:
A csoport: 1. Magyaro. 6p, 2. Ausztria 4p, 3. Macedónia 2p, 4. Szerbia 0p
B csoport: 1. Norvégia 6p, 2. Németo. 4p, 3. Lengyelo. 2p, 4. Szlovénia 0p
C csoport: 1. Oroszo. 6p, 2. Horváto. 4p, 3. Svédo. 2p, 4. Ukrajna 0p
D csoport: 1. Spanyolo. 4p, 2. Franciao. 4p, 3. Dánia 4p, 4. Hollandia 0p

Duby
Az elõzõt Gáboréra szerettem volna válaszul...

Duby
Igen, manapság nagyon szûkszavúnak tetszik lenni, kérem... <#wink>
Próbálkoztam ezen a három meccsen én is a felvétellel, de végleg arra a konklúzióra jutottam, hogy bármilyen kodeket is próbálok, a felvétel nem éri el azt a minõséget, amit várnék tõle -> kevés az ati 9200-es kártya már ehhez.
Babonából áttértrem arra, hogy egy percet sem rögzítek, hátha ettõl aranyérem kerül a csajok nyakába.
...Ezen okból, V-Man, elõre is megrendelem Tõled az EB-s felvételeid, majd jövõre megbeszéljük ezt konkrétan.

Isthy
Boldog Születésnapot Kívánok két kedves topictársunknak, Gravenek és Bilbonak!

Mostanában ritkábban látni itt õket, de a jókívánságok azért járnak ;-)))

Isten éltesse õket sokáig erõben és egészségben!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nna végre sikerült bejutnom. Vissza kellett térnem az explorerhez, a firefoxxal nem tudtam belépni!
Végre kezd összeállni a gépem (sajnos még pénteken ledobta az ékszíjat) de a mai meccset már fel tudtam venni. Most renderelem AVI-ba, de ha megfeszülök, akkor sem tudom kissebbre összenyomorítani a félidõt 650 megánál, igy majd csak két részletben tudom feltenni, ha más meg nem elõz...

Isthy
Jobbulást Görbének, nagyon remélem, hogy keddre végre rendbejön, mert nagy szükség lesz az õ megszokott játékára.

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért a sógornõk a végére felszívták magukat, és bejutottak a köz.döntõbe!!
Ausztria-Macedónia 28-25 (15-15)

Gratula a csajoknak a csoportelsõséghez<#eljen>
Ginnie most is hozta a formáját<#worship>
Gulyás még most sem tanulta meg rendesen a neveket<#boxer>
kaloz174
Köszi!
(Premier volt.😊 Legalábbis P. szerint, aki pénteken beszélt vele.😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szakértõ: Siti Bea😊

Íme😊

Csak Neked!!!!<#smile>

kaloz174
Gratulálok a csajoknak! (ezt eddig nem is tettem meg én sem, mert annyira nem volt kérdés az eredmény)
Azért nagyon hideg lehet a csarnokban, ahogy a közvetítésben látni lehetett. Már egyszer rendezhetnének kézis világversenyt mediterrán vidéken is...😊 (Tavaly az oroszoknál is majd megfagytak a csajok.) Vagy pl. nálunk!!😊)

Isthy
Sajnálom, hogy így alakult, nem sok hiányzott a bravúrhoz...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez! <#taps>

Sima meccs volt, talán kicsit túl tétnélküli is. Meg is látszott a védekezésünkön, nagyon sokat hibáztunk hátul. Szerencsére Gin ismét fenomenális volt!
Támadásban is volt hibánk bõven, remélem ezzel meg is volt a gyengébb meccsünk erre az EB-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
3-ból 3

A rádióriporter meg mindig mééééééélmant mondott
viszont tudott háttérinfókat

Azért nemsemmi volt Gin és Vérten Orsi is majdnem tökéletes volt lövésben a 2. félidõben.

Viszont másik kapusunk nem sokat fogott eddig.
kaloz174
Dícséretes dolog! Az origo is élóben közvetítette a válogatott meccsét. <#taps>

na ja, nem lehet, hogy az 2. keresztneve csak mi nem tudjuk? 😊
Ja amúgy grat a csajoknak! <#taps><#taps><#taps>

GRATULA A CSAJOKNAK !!!!!!!!!!!!!!!

Bassssszusss!!

fenébe.... 😞

Kovacsicz Rita.........de legalább olvasná el a kiírást !!! Szörnyû <#mf2><#schmoll2>

VMan
Farkas Samy jobban izgul a stúdióban, mint pl a BL-döntõn 😊)

kaloz174
De legalább kezd következetes lenni. Kovacicz RITA. 2x. <#vigyor2>

banok
<#rinya><#rinya><#rinya>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/