Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerda??? nincs info
csütörtök ??? nincs info
Ha valakinek van egy jó kis mpeg2 to avi free progija, azt megköszönném...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
NAgyon jó!
Amúgy az alap-oldalt szoktátok nézegetni? Kötelezõ olvasmány. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Az eddigiek alapján szerintem csak az Orosz és a Norvég válogatott lehet veszélyes ránk nézve, a többiek nincsenek velünk egy súlycsoportban, talán a németeket lehet még említeni. Az elõbbi kettõvel viszont nagyon kiki meccset fogunk játszani, s minden a pillanatnyi formán fog múlni. Ugyanolyan erõsek, mint mi, bármilyen eredmény elõfordulhat.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
De amit jelenleg érzek, az az, hogy sokkal nagyobb játékerõt képvisel ez a kis csapat, mint azt elõre gondoltam volna hála nekik. Féltem tõle, hogy nem sikerül ezúttal olyan egységet alkotni, mint tavaly Péterváron, de nem. Sõt az újak is igencsak hozzáteszik a magukét (Piros messze túlszárnyalja még a maximumot is, amit tõle vártam <#taps>#taps>, Szûcs Gabi dettó), de amúgyis nagyon sok lábon áll ez a csapat. Összegezve mióta a kézit követem, most látom a legnagyobb esélyt a magyar ...
Nagyon megérdemelnék a csajok. Nem mi, nem az ország, nem akárki, õk név szerint mindegyikük.
Esetleg meghívthatná az mtv a kimaradt csapattagokat is szakérteni, mondjuk Fanninak testhezállófeladat lenne 😄DDDDDDDDDDD
De Kicsit is szívesen hallgatnám, neki a sportegyen nagyon ment a dolog. 😊 Vagy engem 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ami az idei meccseinket illeti, nos szerintem sem volt olyan meccs, amin úgy istenigazából jól játszottunk volna (a legutóbbi ilyen meccsen dél-koreát taroltuk le 42-29re 😊 ). A csapat erejét mutatja, hogy ennek ellenére is nagy nevû ellenfeleket gyõztünk le.
mint néhány oda írogató magyar(tisztelet a kivételnek).
Kedden lemossuk a németeket és kész, bár nem láttam a németeket játszani,
de a két kettes védõ munkája szvsz nagyon fontos lesz.Nagyon kell figyelni a kilépéseknél, mert Krause és Jurack elég sok gólpasszt ad, gondolom a kilépõ védõk mögé.Remélem a megfelelõ védekezés elõkésziti Gin további parádéját az átlövésekkel szemben.
(tudom, én bajom, minek olvasok én más fórumokat is? 😄)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Amit megfigyeltem, a lányok soha nem balhéznak egymásal, egy sikertelen helyzet után (másoknál láttam), hanem pacsi, és bíztatás !!!!!! Nekem ez nagyon szimpatikus !!!!
Erre élõ példa Kovacsicz Móni, nem Rita, aki a bíztatás után szárnyalt az Osztrákok ellen!!!
Ezt nagyon elkapta :

nem tudom itt ki hogy áll a dologhoz, de engem egyre inkább idegesít ez a hozzáállás, talán ha megnyernénk a döntõt akkor is a szegény-szerencsétlen-szupersztár-istennõ-verhetelen norvégok miatt fognak majd szomorokodni kedves szurkolótársaink?? norvég válogatott tisztára olyan kezd lenni, mint fociban a brazil, annyit istenítették õket aztán jött a pofáraesés a vb-n. így lesz itt is <#mf1>#mf1>
ami végleg betette a kaput az volt, hogy idén még egyetlen jó meccse nem volt a magyar válogatottnak. segítsetek már légyszi összeszámolni hányszor is kaptunk ki idén? annyi volt, hogy két kezemen nem bírom összeszámolni <#falbav>#falbav>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
I. csoport:
Magyarország 4p, Norvégia 4p, Ausztria 2p, Németország 2p, Macedónia 0p, Lengyelország 0p
II. csoport:
Oroszo. 4p, Horváto. 2p, Spanyolo. 2p, Franciao. 2p, Dánia 2p, Svédo. 0p
A csoport: 1. Magyaro. 6p, 2. Ausztria 4p, 3. Macedónia 2p, 4. Szerbia 0p
B csoport: 1. Norvégia 6p, 2. Németo. 4p, 3. Lengyelo. 2p, 4. Szlovénia 0p
C csoport: 1. Oroszo. 6p, 2. Horváto. 4p, 3. Svédo. 2p, 4. Ukrajna 0p
D csoport: 1. Spanyolo. 4p, 2. Franciao. 4p, 3. Dánia 4p, 4. Hollandia 0p
Próbálkoztam ezen a három meccsen én is a felvétellel, de végleg arra a konklúzióra jutottam, hogy bármilyen kodeket is próbálok, a felvétel nem éri el azt a minõséget, amit várnék tõle -> kevés az ati 9200-es kártya már ehhez.
Babonából áttértrem arra, hogy egy percet sem rögzítek, hátha ettõl aranyérem kerül a csajok nyakába.
...Ezen okból, V-Man, elõre is megrendelem Tõled az EB-s felvételeid, majd jövõre megbeszéljük ezt konkrétan.
Mostanában ritkábban látni itt õket, de a jókívánságok azért járnak ;-)))
Isten éltesse õket sokáig erõben és egészségben!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Végre kezd összeállni a gépem (sajnos még pénteken ledobta az ékszíjat) de a mai meccset már fel tudtam venni. Most renderelem AVI-ba, de ha megfeszülök, akkor sem tudom kissebbre összenyomorítani a félidõt 650 megánál, igy majd csak két részletben tudom feltenni, ha más meg nem elõz...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ausztria-Macedónia 28-25 (15-15)
Ginnie most is hozta a formáját<#worship>#worship>
Gulyás még most sem tanulta meg rendesen a neveket<#boxer>#boxer>
(Premier volt.😊 Legalábbis P. szerint, aki pénteken beszélt vele.😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Azért nagyon hideg lehet a csarnokban, ahogy a közvetítésben látni lehetett. Már egyszer rendezhetnének kézis világversenyt mediterrán vidéken is...😊 (Tavaly az oroszoknál is majd megfagytak a csajok.) Vagy pl. nálunk!!😊)
Sima meccs volt, talán kicsit túl tétnélküli is. Meg is látszott a védekezésünkön, nagyon sokat hibáztunk hátul. Szerencsére Gin ismét fenomenális volt!
Támadásban is volt hibánk bõven, remélem ezzel meg is volt a gyengébb meccsünk erre az EB-re.
DUNAFERR FOREVER!!!
A rádióriporter meg mindig mééééééélmant mondott
viszont tudott háttérinfókat
Azért nemsemmi volt Gin és Vérten Orsi is majdnem tökéletes volt lövésben a 2. félidõben.
Viszont másik kapusunk nem sokat fogott eddig.
Ja amúgy grat a csajoknak! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>