Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Minimum 7 góllal kellene megvernünk a norvégokat, ha a németek nem botlanak. Egyelõre elég reménytelennek tûnik...
De mint tudjuk a labda gömbölyû és hátha egyszer a németek is megtagadják önmagukat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem németek túl hamar örültek a gyõzelemnek, de nem õk lesznek a továbbjutók!!!!
Portugál bírók pedig mindkét oldalról nagyon rossz felfogásban sípoltak.<#levele>
Gulyás meg el megy francba!!!!!<#violent><#gun><#violent><#gun>
AUT-NOR
4-7
(4-7)

Apró bökkenõ, hogy a norvégok ellen.
RUS-FRA 25-24 (10-11)
AUT-NOR
2-4
(2-4)

Röviden, tömören és velõsen.. ennyi!

Vagyis javítani kell a gólarányon!!! Fasza!
RUS-FRA
23-23
(10-11)

k@rva nagyon megkell verni a másik két csapatott

ühm, õk jövõre akarnak nagyot dobni és kell az alap hangulat

Gyerekek, most mi van? Ha a németek nem buknak, akkor mi kiesünk? Vagy most mik a továbbjutási szabályok?
kaloz174
Úgy tûnik viszont, hogy a franciák is elég jól felkészültek erre az EB-re, ennek alapján!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

RUS-FRA
19-18
(10-11)

Igen, ma senkinek nem ment, sajnos…
Részemrõl már csak elõre nézek… dvdre felírva milyen meccs van rajta és elrakva…

Én azért megcsinálom! Lehet, hogy a Németek megint a döntõbe hergelik a csajokat, mint Zágrábban, csak könyörgöm ne az legyen a vége!!!!!
De szép volna!!

RUS-FRA
18-16
(10-11)

kaloz174
Igen, feltûnt, hogy ma senki sem tudozz +-t adni.
Az a jellemzõje a csapat játékának, hogy nehezen indul a meccs elején, sajnos, most végzetes volt. Abban reménykedtem, hogy ez csak az elsõ mecccseken fogja jelentkezni. De nem lett igazam, sajnos.

RUS-FRA
17-15
(10-11)
oroszok magukhoz tértek

kaloz174
Éppen akartam írni, hogy a franciák még mindig vezetnek, de már 15-15.

Jól van idomítva… 😊)

Isthy
Azért erre nem számítottam, hogy ennyire nem fog menni senkinek és sima vereség lesz. Kemény meccsre gondoltam amiben akár még el is vérezhetünk, de igazából akkor sem számítottam rá, hogy kikapunk.

Egyébként meg kell, hogy állapítsam hazafias érzelmû, kéziszeretõ asztali DVD felvevõm van ;-)))
A felvétel végén kiírta, hogy hiba, nem tudja befejezni a lemezt, így ez a felvétel nem sikerült. Nem lesz teljes a kollekció, asszem nem is sajnálom nagyon.

DUNAFERR FOREVER!!!

RUS-FRA
13-15
(10-11)

RUS-FRA
11-13
(10-11)

Isthy
Nagyon nem örülök neki, hogy bejött a megérzésem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megmérettünk és könnyûnek találtattunk az elsõ keményebb ellenfél ellen...

Hoztuk a szokásos szar kezdésünket és ezt az elsõ komolyabb csapat kegyetlenül kihasználta. Sajnos most Gin sem tudott segíteni, ahogy ezt eddig megtette.
Hihetetlen gyenge és fegyelmezetlen védekezés jellemezte a csapatot. Támadásban rengeteg technikai hiba, alig valami mozgás, mintha elfelejtettünk volna dinamikusan játszani, simán levédekeztek minket. A kapufák sem voltak velünk...
Ritka az ilyen, de most mi átélhettük azt, hogy senkinek semmi sem sikerült, nem volt egy játékos sem aki tudta volna vinni a csapatot.

Az elõdöntõ messzire került, sajnos a németek nem olyan botlós fajták. Mindenfajta teher nélkül kell ezután játszanunk, szinte gátlástalanul és lesz ami lesz. Talán még a szerencse is mellénk pártol végre.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Isthy megmondta, hogy a németek veszélyesek. Az elsõ eredményeket látva nem gondoltam, hogy ennyire bejön a megérzése.

A másik, hogy nagyon nem örültem annak, amikor folyamatosan szinte kizárólagos esélyesként emlegették a csapatot. Valahogy azt gondoltam, ez is kicsit altató hatású. Talán ez is visszaütött.

RUS-FRA
10-11
(10-11)

RUS-FRA
10-11
(10-11)

már elkezdtem...

Táncos ETO
Nem tudom, talán elaltatattak bennünket a könnyû csoportmeccsek, de ma negyon fonalat vesztettünk..
Félek, hogy ez a mai vereség sokba került nekünk..
Iszonyat nehéz lesz, már-már csodakategória..
Szerintem jelen pillanatban ez a realitás.. <#rinya>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

banok
OMG mi volt ez??!!!! <#wow1>
<#szomoru1><#shakehead><#sir>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hege eto
Na most nagyon be kéne rúgni............

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

jaja, majd holnap "harap" a csapat

kaloz174
Az igazság az, hogy azt hittem, ez, egy ilyen vereség, NA vezetése idején nem fordulhat elõ.
Csak remélni merem, hogy a pofon jókor jött.

Gyerünk csajok!!!

(A magam részérõl egyébként azért örültem Borbás Rita, szerintem, jó játékának.)

Duby
Így van.
Az olvasást meg el kell felejteni, aki nem akarja végleg demoralizálni magát.
Ezzel remélem letudtuk a szopós meccsünket, és még a németeknek is akad olyan mérkõzés, ahol legalább ennyire nem jön össze semmi, mint ma nekünk.
Magyarok!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
zágrábban is velük szívtunk.......
No ezt el kell felejteni és meg triplázott erõvel elõre nézni! Én ezek után is a végsõ gyõzelmet várom tõlük! Van ilyen, amikor semmi nem jön össze…. Azt hiszem más fórumokat nem igazán fogok olvasni…

Na ezt a meccset valaki leakarja tölteni, mert fölöslegesen nem dolgozok!

AZÉRTIS HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Breki33
szerencsénk hogy holnap nem a norvégok jönnek

holnapi meccsen újra össze kell rakni õket
Duby
Elõre viszolygok a várható sok szakértõ véleménytõl, amik megsokszorozódnak majd mindenhol... <#duhos2>

Táncos ETO
Az a rossz, hogy amikor az ember egy icurit el kezd reménykedni, jön a zuhany..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Hajtsuk meg a végét a becsületért!

buta, buta hibák...

nekem is felrémlett, de merem remélni, hogy összeszedik magukat!

VMan
Isthy neked volt igazad, sajnos. jobb lett volna fordítva ;(

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Nekem ugyan ez jutott az eszembe.

Duby
Semmi probléma nem történik, ha akár nem is sikerül nyerni.
Andrásék össze fogják szedni a csapatot. Görcs nélkül, felszabadultan kell játszani, itt már veszteni valónk nincs.
Ilyen tavaly nem volt, remélem kijövünk belõle a szünetben. Ezt az állapotot eddig NA-ék elkerülték. Most kell piszkosul összefogni.
Gyerünk csajok!!!

kaloz174
Már amikor megláttam a bírókat, sejtettem, hogy nem nekünk fog kedvezni a felfogásuk.
Viszont sajnos nem õk az okai a hidegzuhanynak.

Nemkéne mindjárt bûnöst keresni! Sajanos most senkinek nem megy!!!

HAJRÁ CSAJOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaloz174
Szerintem õ nem játszik rosszul. Viszont az egész csapat "ül" valamiért. A védekezés 0.😞