Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
franciák egész végig döntetlenre játszottak, vicc hogy mit csináltak az utolsó percben<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Isthy
Mire gondolsz? Az utolsó 3,5 perc gól nélküli játékára illetve az utolsó perc "flúgos futamára"? Vagy 1-2 érdekes bírói ítéletre?

Mondjuk erről a meccsről a meg nem adott gól lett az emlékezetesebb. Az IHF közleménye meg igen érdekes. A video rendszer kezelője vajon mit csinált? Mert ezen eseményekben ő a hibás elsősorban. Ezért mindenkit eltiltani kissé megmosolyogtató. Az alapvonali spori egyből gólt jelzett - a franciák is felálltak egyből a középkezdéshez - de azután jött a video elemzés.

Jut eszembe, az IHF csarnok követelményei mintha mások lennének mint az EHF esetében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt olvastam, hogy már a norvégok elleni meccsen is ilyen nyugodt volt. Lehet valami eü probléma miatt nem húzhatja fel magát? Mindenesetre óriási a kontraszt a korábbi önmagához képest.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Loreal vagy vlaamelyik ránctalanítókrémes igazán beszervezhette volna Trefilovot ezen meccs alapján, annyira nyugodt volt magához képest. Mondjuk Németh András sem a fiatal önmagát idézi, azt majd a vb után meglátjuk, hogy ez jó vagy sem.
Isthy
Nem tartok attól, hogy az ígéreteddel kelljen foglalkoznunk. Bár ne legyen igazam és kelljen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó kis meccs volt az orosz-spanyol, szinte végig szoros volt az eredmény. A végjátékot nagyobb részét jobban játszották az oroszok és 4 góllal elléptek. Amit a legvégén kettőre csökkentettek a spanyolok előnyben. Mangue kiválása jelenthette azt a kis hátrányt a spanyoloknál amivel azután éltek az oroszok.
A norvégok után a spanyolokat is megverték, most úgy fest esélyesként kell velük számolni. Trefilov milyen nyugodtan meccselt, rá sem lehet ismerni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én tegnap megnéztem a Dánia-Tunéziát is, hát esélyes skandináv csapatot hazai világversenyen ilyen rosszul még nem láttam játszani. Ha nem veszik ki Chebbah-t, talán még izgalmas is lehetett volna. Tartok tőle, hogy ellenünk nem a tegnapi sótlan arcukat mutatják majd, de ha mégis, akkor biztosan nem fogom őket bántani ezért, ezt megígérem.
Isthy
A mai szünnapon úgy látom este érdemes lesz egy meccset megnézni a másik ágról. Az orosz-spanyol jó csatának ígérkezik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezen én is jót mosolygok már egy ideje. Ma reggel a DigiSport műsorában ismét előadták ezt Deli Ritával az élen. A cseréket meg ésszel kellene használni, nem jégkorong módra. Ha Görbe pályán van akkor Bódival kellene legyen egyszerre, mert ő képes megoldani sokkal jobban a kettes védő pozíciót. Bulatovics ellen kíváncsi leszek mi lesz a B2-es védőposzton.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.12.07. 10:39:48

DUNAFERR FOREVER!!!

Már tegnap is húztam a szám a bezzeg nekünk mennyi cserénk van megközelítés kapcsán. A Fradiból megzsoktam, hogy ezek a remények hamar elillanak szezon kezdet után, bár idén éppen jól állunk. Nem lebecsülni akarom perszea cseréket, csak látni kell, hogy Görbicz kettesbe beállva csúcsformájában is visszalépés lenne védekezésben, és a Bulath-Triscsuk páros sem tudja megoldani a hármast úgy, mint Tomori és Szekeres (bár ma a visszarendeződés mellett al egerősebb védősorunk is ijesztően sok gólt kapott). Támadásban sem tudunk összeszokott klasszisokból álló BL-élcsapatot idéző sort összeállítani, csak egyet, hiába próbáltunk minőségi felkészülés során a rettegett ukránok ellen összeszokni.

Van még sok feladat, és talán a két legkönnyebb meccsen vagyunk túl, de a csoportban dánokon kívül a többi csapat ellen esélyesek lehetünk, ha az elvárt szinten megoldjuk a részfeladatokat, és akkor közel kerülhetünk a legjobb nyolchoz.
Isthy
Én inkább azt mondanám, hogy a jobb oldalukat kellene megfogni, mert Bulatovics és Joka viszi őket a hátukon. Ők ketten 33 gólt lőttek - a többiek összesen 24-et - az eddigi két meccsükön.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én a pályára nem engednék reklámfeliratot, van hely körben bőven. De ugye nem a játékosok számítanak hanem a pénz.
Igen, jól láthatóan megtörik a csapat játéka amikor elkezdődnek a cserék, ez így volt mindkét eddigi meccsen. Görbe egyelőre piszok messze van még a régi önmagától. Jó, hogy Blanka pályára tudott lépni, nagyon kellett a második félidőben az ő jó teljesítménye.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.12.06. 20:29:28

DUNAFERR FOREVER!!!

Holnapután remélem hasonló lesz a végeredmény, bár csak ha Bulatovicsot és Jovanovicsot sikerül semlegisiteni. No meg nekünk kedvező játékvezetői felfogás mellett.
kaloz174
Mit mondjak? Elég érdekes meccs volt. Ezzel a taktikával NA mintha elbizonytalanította volna a kispadon ülőket. Legalábbis szinte mindenki, aki csereként került a pályára, nagyon lámpalázasnak tűnt. Amit persze nem egészen értek, de a látottak alapján ez volt az érzésem. Még Görbe is ebbe a csapdába esett, pedig ha valaki, ő aztán rutinos.

Mellesleg ezek a reklámcsíkok nagyon veszélyesek. Jó lenne, ha ebben az ügyben történne valami!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ezt a szerb csapatot egy nyugodt meccsen 8-10 góllal lehetett volna verni. A 20. percben úgy tűnt így is lesz. Azután 10 perc alatt visszaengedtük a meccsbe a szerbeket. Az ő mentalitásukat ismerve ez hiba volt, ennek ittuk a levét a 2. félidőben jó 20-22 percig. Szerencsére a végjáték ezúttal jobban sikerült és így végül sima győzelem lett a vége. Van tanulsága a meccsnek bőven, jó lenne ha az illetékesek ezt hasznosítanák is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Sajnos a lányoktól is! Görbicz beállása után leromlott a játék. A szerbek szándékos durvaságait meg nem torolják meg a bírók.
Isthy
Jó első 18-20 perc után egy gyalázatos záró 10 perc jött a szünetig. Sikerült a 7 gólos előnyt 2 gólra redukálni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sokadik rossz végjáték a veszprémiektől az idén. Valahogy tényleg nem pörögtek rendesen. Ezzel a csoport elsőség elúszott nekik, játszaniuk kell majd a nyolcaddöntőkben.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bizony ők megérdemlik a dícséretet. Szemben a veszprémiekkel, akik sok hibával játszottak, a végét nagyon csúnyán elrontották. Valahogy egyéként az ő szemükben nem láttam azt a megszállottságot, mint a szegedi játékosokéban. Profin tették a dolgukat, de nem éreztem azt a pluszt, ami jó lett volna egy ilyen helyzetben.

Isthy
Óriási gratuláció a szegedieknek! <#taps>
Ez egy nagyon szép és remélhetően sokat érő győzelem tőlük a Bundesliga éllovas ellen <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Háát elég furi egy meccs volt! A szerbek jól kezdtek, majd egy túl szigorú piros lap lefékezte őket (kiváncsi vagyok játszhat- e ellenünk a kiálitott balátlövőjük?). Tíz perccel a vége előtt még 4 góllal is vezettek (24-20) a feketehegyeiek, de elhülyülték a végét (két perccel a vége előtt is két gólos előnyük volt)..Átkapcsoltam az úszásra s visszajőve láttam, hogy már egyenlő!
Isthy
Meglepődve láttam a szerbek pontszerzését. A meccset nem láttam, mert úszást néztem. Most elvileg ez nekünk jó lehet, meglátjuk később is marad-e ez a helyzet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az afrikaiak sokkal gyengébbek voltak, mint vártam. A második félidőnek nem sok értelme volt, csak le kellett játszani. Meg is látszott a csapat "védekezésén". Mindkét félidőben rengeteg volt a kihagyott ziccer, ez most belefért, máskor nem fog.
Remélem Blanka sérülése nem komoly és nem kell cserélni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Akkor elkezdődött. Szerbia-Montenegró 28-28. Várom szakértőnk véleményét. <#wink>
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.12.05. 17:43:35

Isthy
A két kimaradó

Várható volt, hogy Janurik és egy átlövő lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Túl az első edzésen.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.12.04. 19:02:15

kaloz174
Kovacsics több poszton is bevethető. Talán ez döntött. Sokadrangú kérdés ez már...

Isthy
NA 18-as kerete

Várható volt Korsós kimaradása, hiszen NA-nál Kovacsics balszélsőként jön számításba.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azt hiszem, az utolsó mondatrész a döntő... Más kérdés, hogy szerintem annak a pénznek inkább a magyar sportolókat, szakembereket kellene szolgálnia. Az ő előrelépésüket. Fura világban élünk. Mintha csak a jelen lenne fontos. <#confused>

Isthy
Nem elégedettek az idei eredményekkel, pénz meg van rá ezek szerint.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk

kaloz174
Ezen én meglepődtem... Vajon mi történt a Lokinál?

Isthy
Most tudtam megnézni a tegnapi meccset, gratulálok a veszprémieknek! <#taps>
Kiváló első 10 percet játszottak (8-2), utána azonban a franciák visszajöttek a meccsbe, amikor tudtak egy kicsit rohanni. A szünetig kiegyensúlyozottá vált a meccs 2-3 gólos veszprémi előnnyel. A 2. félidőben egészen pazarul védekeztek a veszprémiek, a franciák nem tudtak mit kezdeni támadásban. Plusz Mikler is komoly teljesítményt nyújtott, így a párizsiak az egész félidőben 6 gólt tudtak lőni. Egy ilyen csapatot ezen a szinten tartani nagyon nagy fegyvertény.
A jövő héten - az idei utolsó BL meccsen - Kielben hasonlóra lesz szükség, hogy meglegyen a győzelem, ami nagyon kellene a csoportgyőzelem esélyének megtartásához.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 2. félidő meg olyan lett amilyet egy ilyen nulla értékű meccshez illett. NA időkérései sem semmik, az egyik már egyenesen élményszámba ment. A csajokban bízzunk, hogy ők képesek lesznek jól megoldani a dolgokat, mert ez rajtuk fog múlni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
21-9 a félidőben, egy harmatgyenge ellenfél ellen. Ennek a meccsnek nem sok értelme van, ahogyan a holnapinak sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szani végig ott lesz. Ma olvastam a papírsportban, hogy mi lesz a baba felügyeletekkel. Görbe babája végig itthon lesz. Szanival megy a baba a nagymamával együtt és ott lesznek végig a csoportmeccsek alatt. Azután a kieséses szakaszban amikor utazni kell másik helyszínre, akkor hazajönnek mindketten.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Magyarország - Ukrajna
VB felkészülési mérkőzés
M4 Sport 16:00

DUNAFERR FOREVER!!!

Remélem, hogy a csajok kijutnak az olimpiára, mert én már elkezdtem gyűjteni a multipontokat a Prímában! Nagy álmom teljesülne, ha kijutnék Rióba. 😊
Nem lehetne, hogy a senkiházi f...kalap MKSZ-nek a pofázáson kívül dolgozni is kéne most már??????????????????
Isthy
Nálam is elférne végig a keretben, de én úgy gondolom, hogy a felsorolt okok miatt is nem lesz ott végig. Bár Görbe ugyanebben a cipőben jár.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A németeket és a dánokat bezzeg nem sorsolták össze, pedig utóbbiakból még több esély is volt mivel 3 csapatuk van. Micsoda furcsaságok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Sőt, a román csapatokat is.
kaloz174
Úgy látom, az oroszokat is összesorsolták...Nem hiszem, hogy ez egy normális rendszer. Ilyenkor még ki kellene zárni, hogy összesorsolják az egy nemzet-beli csapatokat.

Isthy
KEK:
SERCODAK Dalfsen - ÉRD

EHF KUpa:
Dunaújváros - Siófok

Az első meccsek az elöl álló csapatok otthonában. Hogy kapja be aki sorsolt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja, így már világos. Nem tudom, hogy a gyerek miatt (amit maximálisan megértenék), vagy azért martadna ki első körben, mert 60 perces formát hozni egy sűrű tornán nem tudna. (Mondjuk más se, ehhez talán Hammersengnek meg Lökének volt emberfeletti fittsége, illetve az utóbbinak talán még meg van, de mostanában többet hibázik.) Én azért úgy gondolom, hogy elférne kezdettől fogva a keretben, de valóban esélyes, hogy csak később vetjük be.

Janurik kimaradása viszont egyértelmű, szerintem csak akkor megy ő, ha a kapitány direkt meg akar mindenkit tréfálni. A Kiss-Bíró páros most axiómának tűnik, ha van több jó formát mutató kapusunk is.
kaloz174
Kovács Annának gratuláltam az egyik meccs után, hogy bekerült a bő keretbe. Megköszönte, de látszott rajta, ha tudja, kb. mire számíthat. <#schmoll2>
Sajnos, csoda nem történt. Viszont úgy emlékszem, Planéta már tegnap is dobott , azaz egy gólt..<#vigyor2>.Az biztos, hogy ő lesz a meglepetés emberünk...Mert eddigi teljesítménye alapján az ellenfelek vele meglepő lenne, ha számolnának. Persze, kérdés, hogy mi meglepődünk-e...
Érdekes, a ffi válogatottban nem robosztus termete ellenére szerepet kap egy Balogh Zsolt...

Isthy
Azért emlékeztem meg róla külön, mert benne van pluszban a kérdezett 18-hoz képest. Külön mondatot kapott <#wink>
Ahogy írtam is, sztem ő nem lesz benne a 16-os keretben. Rajta kívül az egyik kapus kimarad (nálam Janurik) és valamelyik mezőny játékos.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szani is benne van (mint Szöllősi-Zácsik, tehát nem a végén), ő a plusz egy ember a 18-hoz képest. Szerintem ez így 19 fős elképzelésnek rendben van, fenntartva a korábbiakat (Janurikot keveset láttam, Planéta helyett Kovács jobb lehetőségnek tűnne, Korsós nincs élete formájában, de nincs egyértelműen jobb echte balszélső opciónak). Majd elválik, hogy ez még hogyan fog szűkülni, szerintem péládul két kapus kezdetnek elég, és egyértelmű, hogy melyik kettőre gondolok.
Isthy
A 19-es keret

Amint láthatod egyetlen helyen nem egyezik (Mészáros-Szekeres csere), a többi stimmel. Szani meg sztem majd csak a csoportkör után kerül becserélésre. Legalábbis nagyon remélem, hogy becserélésre kerül.

DUNAFERR FOREVER!!!